http://www.elele.com.tr/seks/kamasutra/
Pozisyon zenginliğine gel... Genelde hangi pozisyonu tercih edersiniz? Size en çok haz veren pozisyon nedir?
http://www.elele.com.tr/seks/kamasutra/
Dostum ben pozisyon değişikliğini severimde bunlar be yahu ;-)
Bunların hepsine nereden bakabilirin ben çok tecrubesizimde
link paylasayım ama bunları denemedıyseniz henuz seks yasamıs sayılmazsınız
Sevinirim de 3 pozisyon denedim daha başkalarını sevgilim istemiyor:-(
Türkiye’de insanların yüzde 90'ı aynı şekilde sevişiyor’
Kadınların yüzde 80'i orgazm olamıyor...
Cinsellik sanat gibidir. Herkes resim çizebilir iyi veya kötü... Bazıları vardır renk seçimiyle hayal gücüyle hatta fırçayı kavrayışıyla güzel bir tablo çıkartır. Demem o ki cinsellikte bir tablo gibidir. Bazıları zirveyi yaşar ve yaşatır. Çoğu kadının hayatında bir şekilde cinsellik geçmektedir. Günümüzde cinsellik yaşamayan kadın yok denecek kadar azdır. Cinselliğin yaşanması ne kadar önemliyse fark katmakta önemlidir. Sıradan bir cinselliği kim yaşamak ister ki! Çoğu kadının zihninde cinsellik yaşayacağı erkek kim olursa olsun aynı duyguları hissedeceğini bir fark olmayacağı oluşmuştur ama çoğu yanılmaktadır. Açıkça söylemek gerekirse gerçek bir penisi tatmayan tüm hatunlar bana göre bakiredir.
Linki paylaştım bakabilirsin
Haklısınız belki ama ben de daha yeniyim ve canımın yapmasını istemiyor karşı taraf birazda karşı böyle şeylere dediğini z gibi bende herkes aynıdır diye düşünüyordum neyse biraz bende birseyler öğrenip renk katmaya calisirim
Bu pozisyonların hepsini hakkıyla yapabilen birisi ve 1 saatin üzerinde ilk boşalma kontrolünü sağlayan. Ayrıca 7-8 saat sevişme performansı olan bir erkekle senin partnerini aynı kefeye koyabilir misin?
Da benimde gözüm öyle yükseklerde değil o mutlu olsun istiyorum bir tek zaten biz sevismenin yarısını sohbet ederek geciriyoruz
sevişme esnasında sohbet etmek güzeldir. Bunu bir tek siz yapmıyorsunuz:) Bizim muhabbet koyu başlayınca ne seksi bitirebiliyoruz ne muhabbeti:) vücudumuzun her yeri muhabbet içinde
Sevindim bunada biz bildiğin yatağa oturuyoruz sohbet ediyoruz hatta karnimiz acikiyor yemek yiyoruz sonra uykusuz geliyor uyuyoruz ama daha is bitmemiş oluyor ha ha ha
biz oturup sohbet etmıyoruz canım içindeyken yani seks esnasında gerceklesıyor muhabbetımız:)
Biz biraz garibiz:-)
farkettim henüz bir seks tanrıçasını yaratamamış partnerin zamanla olur umarım:)
Zamanla artık bide yaşlar da küçük ben 21 o 22
13 yaşımdan bu yana aktif seks hayatım var yaşla pek ilgisi yok olayın. Bazıları doğustan seks tanrısı olarak dunyaya gelır bazıları zamanla ogrenır bırseyler yapart cınsellik bır sanattır. :=) Yetenek varsa farklı boyutlarda yasanıyor eger yoksa herkesın yasadıgı bır cınsellıgı yasarsın ha haz alır mısın alırsın ama nirvayana ulasmanın tadını vermez
Hımm peki dediklerinizi dinleyecegim
Seks tanrıçası olacağını düşünüyorum:)
Ah ah guzelim kiz curuyor. Elmas degerli ellerde guzeldir. Sana hazi yasatmak lazim
Cevap
5Cevap
misyoner, cowgirl, reverse cowgirl, doggy ve lotus favorilerim :p
at binme gibi karar vermek zor yinede :)
zenginlik paketi yaz SaNatsaLAdam'a mesaj olarak gönder. Tüm pozisyonları deneme fırsatını yakala:)
Bunların hepsini bir Türk hatun yapamaz arkadaş ;)
Türk hatunu yapabilir de erkeği o pozisyona sokabilir mi orası tartışılır
Bizde sıkıntı var yani ;) ya kardeşim sen orta halli bir hatunu bu pozisyonlarda düşünsene aklın alıyor mu ;) ayrıca sen hepsini yaptın galiba :D
1 saatin üzerinde ilk boşalma kontrolüm var 7-8 saat sevişme performansım ister istemez hepsini yapmak zorunda kalıyor. Böyle bir erkeği bulunca yapmadan bırakmıyorlar:)
Aferin nerde bu hatunlar? Etiler ulus Ortaköy bebek?
bahsettiğin kesimlerde seviştiğini zanneden seks tanrıçaları var ama sadece sanıyorlar:)) Yer önemli değil bir erkek kendi tanrıçasını yaratmalı
Ya sitenin ahalisinden tanrica olacak kaç tane yaratilir baksana allah aşkına ;) donjuan kardeşim :D
bunların hepsine nerden bakıyoruz
Linki paylaştım bakabilirsin
ofsayt
doggy :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar