Ben şunlar felan diyemem ama. Seks yaparken zevk almak için 5 kez pozisyon değişirim. Ve enson kadını boşaltma posyonuna girerim çok sertttir. Ve o pozisyonda boşalamazsam. Üstüne çıkar kovboy olurum. kardeşim zevkli. Oluyor.
1,2,3,5 ve 7 partnerin yüzünü görmeden yapıldığından biraz bencil, hayal gücünüze de olanak sağlayan ve bir o kadar da hazzı yüksek tutan pozisyonlardır. ( Belki ayna ile zenginleştirirlebilir )
5 ayrıca kolay gibi görünüp aslında rahat olmadığından erkek için performansın uzun tutulamayacağı bir pozisyondur.
7 ve 13 kadının horlandığı, erkeğin üstünlüğünün extra haz verdiği pozisyonlar olmakla birlikte erken boşalma sorunu yaşayabilecek erkekler de kadın için hazzın yarım kalabileceği gözden kaçırılmamalı..
12, bence ön sevişmede olmazsa olmazlardan biri - ki genelde tek tek yapılarak bu pozisyona hep gereken önemin layıkıyla verilmediğini düşünenlerdenim.. Oral seks'in bu şekilde yapılması aynı zamanda partnerlerin anlık değişik reaksiyonlarının extra haz yaşatacağı da kaçınılmaz bir durum.
14 yine tarz ama kesinlikle destekli olmadan olmazlardan biri, yoksa jimnastik şampiyonu olsa da yemezler :)
Sanırım 15 de hepsine uzaktan bakıp iç geçiren olmalı. Ama o da bir gün yaşasın ya kıyamam :)
Bu arada benim favorime gelecek olursak.. Bende pozisyon favorisi olmamakla beraber mümkünse ortam değişikliği paha biçilmez olmuştur hep.
Yani evden bir örnek verecek olursam.
Seks illa ki yatakta olmamalı..
Koridor daki halı, mutfak tezgahı, varsa piyano'nun üzeri ve ve ve..
Son olarak partnerler hangi pozisyonu kullanırlarsa kullansınlar, o anı ölümsüz kılan tek şey hazzı birlikte yaşadığın andır.
3'de eşim en derinine kadar alabiliyor o yüzden keyifli. 9'da bacakları elimde olduğundan bacağının açısına göre alacağı zevki ayarlayabiliyorum o yüzden güzel. 7'de tüm sertliğimi gösterebiliyorum oldukça hırçın :)
Bu bilindik kalıp pozisyonlar yerine daha farklı pozisyonlar denemek lazım. Ama illa birini seçmek gerekiyorsa 4 numara harika bir pozisyondur. Özellikle partner bacaklarını erkeğin beline sıkı sıkı dolarsa.
Senın ıcın En zevklisi yok burada patnerın sırt ustu yatsın ata biner gıbı uzerıne otur ilerı geri surterek cok zevk alırsın kontrol sende olur istediğinde hızlanır istediğinde derine alırsın 😏😏
@ttarrakkafası Ne yaşıyosun sen abi dkjfkd O mektuplar sadece bir kişiye özel ;) Mutluyum onu buldum galiba ya da o beni buldu bilemiyorum nedense paylaşmak istedim.. :))
@ttarrakkafası Sakat dediğin kızın bir lafına nasıl eridin şimdi dkfjdk yok kardeşim aklı fikri sürekli cinsellikte olanlar hiç ilgimi çekmiyor. Aksine soğutuyorlar, tabii ki cinsellikte konuşulacak olacak ama genelde KS de olma amacınız da bu konu, Ben benim gibi biri olsun istiyorum kısacası
@ttarrakkafası Çok şükür aklım fikrim sizin gibi cinsellikte değil birini tanımak istediğimi düşündüm fakat sonra gördüm ki bu tarz insanlarla olmuyor. Düzgün biri olsanız yazmazsınız zaten herkese, ben olmasam başkası yapsa şu yorumu ona da yazacaktınız yani bir insan beni neden tanımak ister cinsellik içeren bir soruya olan cevabım mı yani nedeni. Tanımak isteyen birinin tanımak isteme nedeni dış görünüş ya da böyle basit şeyler olmamalı. Birini tanımak istediğimi söyledim onda beni etkileyen ne cinsel arzusuydu ne sesi ne de dış görünüşü ama siz bunu anlamıyorsunuz
KS de ilk defa onun gibi birine rastladım hatta hiç ummazdım öyle biri çıkacağını ama demek ki varmış Ya da ben büyük konuşmuşum sanaldan olmaz falan diye Şimdi böyle konuşuyorum falan ama sevgililik ya da flört tarzı şeyler yok henüz sadece tanışma aşaması Zaten doğrusu da bu insan tanımadıığı biriyle neden aşk vs düşünsün ki
@ttarrakkafası Yapmıyorum geçmişte evet oldu 2-3 defa ki karşılık bile vermedim abazalar yeterki karşımda biri olsun terslese de bir şey olmaz diyorlar. Ama yanlış sanal bile olsa olmamalı.
@ttarrakkafası Sen temizleri sevme zaten. Abaza kadın ya da erkek fark etmez hepsi bir gözümde, dediğin gibiler. Benim için de ne dersen de umrumda olmaz. Beni tanımıyorsun.