Bakireyim ve 5 aylık sevgilim benimle birlikte olmak istiyor , bende ona tamam demiş bulundum ama şimdi kafamda soru işaretleri var?

5 aylık bir ilişkim var her anlamda mükemmel bir sevgilim. onu seviyorum. bende gercekten güzel bir kızım bunu ukalalık olarak görmeyin gerçeği söylüyorum sonuçta gizliden yazıyorum gizliden hava atmaya çalışcak değilim hem güzel hem bakire hemde maddi durumu iyi eğitimli tam bir erkeğin istediği gibi biriyim tam evlenilcek gibi. ve sevgilim benimle birlikte olmak istiyor. cok güvenilir cok dürüst biri beni sevdiğine eminim aylardır en ufak bir yanlısını bile görmedim. geçen gün ona tamam demiş bulundum. ama şimdi kafam da soru işaretleri var biraz cok kararsızım sizce pişman olur muyum? bunu yaşamış ama baska biriyle evlenmiş bir sürü insan var sonuçta. hersey olabilir ayrılabiliriz de insanlık hali. ama ilerde pişman olmaktan korkuyorum bana göre insan sevdiği insanla yaşamalı. ama öyle geri kafalı bir toplum da yaşıyoruz ki kızlara her seye yasak. sizce napmalıyım ben fikir verin lütfen
Bakireyim ve 5 aylık sevgilim benimle birlikte olmak istiyor , bende ona tamam demiş bulundum ama şimdi kafamda soru işaretleri var?