Erkeğin seviştikten sonra sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum demesi saçma değil mi?

Bir erkeğin hayatında ilk defa seviştim demesi, seviştikten sonra tövbe estagfurullah çekmesi ve sonrasındaki gün sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum demesi saçma değil mi? Üstelik muhafazakar bir yaşamı varsa.

1. si muhafazakar bir insan kolay kolay bir kızla sevişemez, çünkü vicdanı rahatsız olur. 2. si seviştiyse nasıl hiçbir şey hissetmeden sevişti ilk seviştiği kız bensem? Ne kadar zor sorular kafam allak bullak.

Bu arada ben de normalde dini konularda çok dikkat ediyorum ama o gün Allah affetsin yakınlaştım onunla. Sonrasında pişman oldum ama onunla yaşadığım şeyler için değil, yakınlaşarak günaha girdiğim için. Ve o bana hissetmiyorum bir şey diyince kafam allak bullak oldu. Çirkin mi görüyor beni acaba hiçbir şey bilmiyorum. Keza desem ki sadece nefsi olarak yaklaştı, o tarz bi insan da değil öyle olsa cinsel olarak aktif bir hayatı olur bir kızdan diğerine geçen.

Not: Rica ediyorum dinimizle ilgili kötü bir yorumda bulunmayın arkadaşlar. Ben belki yakınlaşmış olabilirim ama her muhafazakar insan yakınlaşır, bunlar sahte müslüman tarzı yorumlar yapmayın, her insanın kusuru olabilir ve ben kusurumun farkındayım.

Erkeğin seviştikten sonra sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum demesi saçma değil mi?