merhaba, ya şöyle bir sorunum var ben sevişirken utanıyorum nedense. yani ne biliyim kendimi kaybetmekten korkuyorum. sanki küçük duruma düşüyormuşum gibi sanki sevgilim beni kullanıyormuş gibi.. çok garip oluyorum aşırı kasılıyorum belli etmemeye çalışsamda benim böyle hissetmem benim canımı sıkıyo. mesela oralden çok hoşlanıyorum tam kafasını bacak arasına sokuyor ken yüzüne bakamıyorum kafamı kesip atasım geliyor o derece.. o ise gözlerimin içine bakıyor. anşatınca bile kötü oluyorum yavvv.. birde boşalamıyorum. ilişkiye girmiyoruz bekarete o önem veriyor nedense. bozmak istemiyor. ama yinede boşalamıyorum çok aşırı zevk alıyorum bir an müthiş oluyorum ama sonra gözlerimi açınca kötü hissediyorum. acaba bunun onunlamı ilgisi var ki? onunda çok morali bozuluyor sinirleniyor böyle yapmama. birde benimde ona oral yapmamı istedi bir kaç kere ama yapamadım istiyorum ama yapamıyorum utanıyorum a q orgazm taklidi yapıp kestim bir kaç kere. anlamadı ama.. penisini tutturdu 31 çektirdi ya hiç bu kadar utanmamıştım çok kötü oldum neden ben böyleyim herkes mi böyle bu bir tabu mu? yıkılabilir mi aylardır böylleyim ve adama deli gibi aşığım sırf onu kaybetmemek için kabul ettim en basta bende istedim aslında ona da karşı kyamıyorum:((((( offffffffffff offfffffffffffffffffffffff
Güncellemeler
+1 yıl
birde sanki biri bizi izliyormuş gibi geliyor bana offffffffff paranoyak oldum şizofrene bağlandım iyicee.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer