Senin için önemliyse diktirebilirsin. Değilse gerçekten önemsenecek bir durum yok ortada. Bazı erkekler kendi cinsel hayatlarını görmezden gelerek kadınlar üzerinde baskı kurmaya çalışıyor. Ergenlikteki gelişim sırasında vajinayı korumak için var olan kızlık zarının bozulması seni daha değersiz biri yapmaz. "Bekaret" adı altında toplum ahlakı içerisinde sindirilen şey kadının değerini kaybetmesi değil, erkeğin ataerkil toplumda kendini daha üst bir konuma yerleştirerek cinselliği kadının yaşamadan kendisine ait olmasını istemesinden ibaret. Dini inancın gereği bunun günah olduğunu düşünüyorsan şayet sevgilinle bu kadar ileri gitmeden önce kendini de onu da engellemen gerekiyordu. Gelecek zamanlarda kimseyi bakireyim diye kandırmamalısın, buna gerek yok.
312 Yorumla- +1 yıl
Fena yazmıssın kanka
''napcam'' derken? bişey yapmayacaksın sen yine sensin o adamla da evlenmek zorunda değilsin bırakın şu gereksiz gerginlikleri takıntıları! takıntı dedim bunu ne kendine yapacaksın ne de sana yapana müsaade edeceksin
90 Yorumla
ooww nolcek şimdi? kullanılmış ikinci el beyaz eşya mı oldun? jelatini açılmış telefon mu yoksa?
ne o hayvanla evlenmek zorundasın, ne ailen seni öldürebilir ne de bedeninde bir kusur oluştu. o zarın varlığıyla yokluğu arasındaki tek fark, artık vajinal penetrasyondan alacağın hazdır. sana "kız değilsin" diyen ve diyecek kereste zaten sana hayatın boyunca hiç bir değer vermeyecektir. kendine saygını kaybetme. olan şeyin suçlusu sen değilsin ve karamsarlığa düşülecek hiç bir önemi yok durumunun. senin isteğin dışında sana yeltenen hayvan, ama sonrasında sevişebiliyorsan orasını bilemedim.80 Yorumla
Google/search
Kızlık zarı dikimi enter.255 Yorumla- +1 yıl
Uzun Zaman Bu Kadar Gülmemiştim Teşekkür :D
- +1 yıl
ahaha :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. O cocuga siktiri cekeceksin.. kizlik boyle mi bozulur allahim yaa.. ve gidip jinekologa , ufak bir operasyonla yerine diktireceksin.. boyle setefsizlerdrn de uzak duracaksin.. bekareti bu sekilde izni olmadan hrm de anormal sekilde bozmak.. yuhlar olsun
60 Yorumlahmm madem ewlenmek istiyor çocuk ciddi alsın ailesini gelsin istesin seni sende ailene sewiyorum dersin ailen wermezse kaçarsın nikah düğün ailenede istediler wermediniz dersin en azından sewdiğine kaçtı ama ewlendi olayın olur
50 Yorumla
+1 yılHazır ol şimdi başlar herkes ne var canım önemli degil dünyanın sonumu.. diye diyeee kullanacaklar kızım seniii hatta karşına çıkacak adamlara anlatma dürüstlügü gösterıceksın ve başımdan böle talıhsızlık geçti falan sonra onlarda ısteyecek evlenecekmı hayır ! yok anlatmayacaksın ama yıne götü kurtaramayacaksın anlaşılacak kabul eden bırı bulana kadarda kullanılacaksın. :) tavsiyem kım bozduysa hemen işi nizama uydur yoksa elinde kalırsın milletin.
00 Yorumla- 100 Yorumla
+1 yıl201 Yorumla- +1 yıl
haha :D :D
+1 yılAllam yeter. Yeter bacım yeter. Ne değer biçtiniz 2 cmlik incecik zara be
70 YorumlaOnu bize degi anana banana sor simdi bu cocukta tekmeyi kor sende nasil olsa bozuldum die her buldugunla o isi yaparsn
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz gidin size danışmadan değer vermeden bunları yapan ve hayatınıza s*çan erkeklerle olun. Bizi sevmeyin.
111 Yorumla- +1 yıl
İyiki sevmemis boyle kasarlari nabicaksinkii
yaparken bana mı sordun? iyi olmuş keşke hamilee falanda kalsaydın
31 Yorumla
+1 yılYapmadan öncede ksde soruları görüyoruz yarın sevgilimle cinsel ilişkiye gircez nasıl hazırlanmalıyız
Sonra ya kızlık zarım bozuldu ya da hamileyim.10 Yorumlasevgilin karaktersizmiş kusura bakma ama... ben 7 senedir sevgilimle öyle bişy yapmadım o bana zarar vermez evlenmeden.
10 Yorumla
+1 yıliznin olmadan bekaretini alan adamla yattıysan bide hakediyosun başına gelen herşeyi
21 Yorumla- +1 yıl
Kesin troldur bacagi kan olmusta oylemi dolasmis
+1 yılondan sonra çöpte orda burada bebek çıkar ortaya normaldir.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her verdiğiyle evlenir mi hiç insan? Ben olsam asla almazdım o elemanı.
10 YorumlaOlduysa oldu sıkıntıya gerek yok. bir parca et icin üzme kendini.
10 YorumlaAyy dua annen anlamasın :( cunku kizlik bozulunca yüz falan degisirmis ve hemen anlasiliyor canim.
30 YorumlaNe işiniz oluyor şöyle insanlarla anlamıyorum ki bacım ya.
00 Yorumlaiyi bak oralara belki yatağın altına falan kaçmıştır
20 Yorumla
+1 yılartik seks objesi oldun tebrikler kullanilmaya hazir ol evlenmek hhikaye boyle diye diye seks yapicak senle
21 Yorumla- +1 yıl
o ne kadar da çirkin bir yorum laf öyle kadın dediğin zardan mı ibaret
Allah akıl fikir versin. Madem yapmayacaksın o halde ne işin var diye düşünmüyor değil insan.
10 Yorumla
+1 yılAyvayı yedin. Bundan sonra sadece onunla seks yapacaksın ve çoğu zaman sevişeceksiniz..
30 Yorumla
+1 yılIyi aradın mi nerede kaybettin orda bulurdun belki 😅😄
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiktir onemliyse senın icin ama kolay kolay delınmez cok mu esnek acaba ya da cokmu soktu parmagını
00 YorumlaYoLun Yolcususun artık Rahat ol bundan sonra
Herşeyin bir ilki vardır, ÖyLe ya da BöyLe00 Yorumlaokadar yaklaştırmışsın yapar ona söyle böyle yaptın dıye bera ber çözün
00 Yorumlaİyi yapmis anneniz demedimi size goster ama elletme
20 Yorumlane güzel bak evlenmek istiyor acele etmen zamanla evlenirsiniz
10 Yorumlabayram harçlıklarınla diktirirsin sdfsf
40 Yorumlagöte gelmişsin valla
110 YorumlaElini ilk atışta buldu demek :D
50 Yorumla
+1 yılArtık 2. el malısın geçmiş olsn
50 Yorumla
+1 yılbir ergen atasözü
S**ilmiş deliğin davası olmaz10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Sevgiline sormadınmı şimdi ne olacak diye?
10 Yorumla
+1 yılZorla yaptıysa şikayet et ailene söyle hatta
10 Yorumlasonrada seks yapmıslar utanmadan
40 Yorumla
+1 yılKaybetmemis olabilirsin
10 Yorumlaolan oldu bidahakine parmak değil penis alırsın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi iyi... bir bize denk gelmez boyle
10 YorumlaNur topu gibi gelecek
00 YorumlaArtik doya doya seks yaparsin
10 Yorumla
+1 yıl:( cok kötu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİtinayla kızlık zarı dikilir..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha la diktire bilirsen diktir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAferimmmm ksye bir patlak uye daha geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKına yak artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZedelenmiştir.
10 Yorumla
Detaylı bilgi