bence saçmalıktan çok koz vermiş olursun ilişkiler her zaman istedigimiz gibi gitmiyor sonucunda ayrılıkta insanlar çirkinleşebiliyor ve resimlerin farklı yerlerde gezme ihtimali var hatta ayrıldıktan sonra başka biriyle bir ilişki kurdugunda o resimleri o kişiye bile atanlar var bak sevgilin böyle biri diye sırf senin mutlulugunu bozmak için mantıksız çünkü kalıcı bir şey
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Çekici ise güzel. İnternette milyonlarcası varken anlık karşındakinin bir uzvunu görmek hele ki tahrik olmuş haliyse muhteşem bence.
53 Yorumla- +1 yıl
işte bu :)
- +1 yıl
harika
+1 yılKonuştuğum birisi vardı eskinde. Nude attığım zaman direkt silerdi. Boşuna atma ekilenmiyorum derdi
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Bnden ilk defa nude istemislerdi. Bnde attim. Kiz bu ne deyip sasirmisti. Sonra alt nude istedigini soyledi.😃😃😃
01 Yorumla
Soran+1 yılsende benim gibi safsjn 😂 burada konuştuğum bir öküz vardı nude atar mısın dedi nude mi o ne dedim çıplak poz dedi engelledim öküzü 😂ne kızlar var böyle duyunca şaşırıyorum 🙄
Hiç istemedim hiç de atmadım. Ama seviyorlarsa çiftler atmayı çokta saçma bulmam. Zevkler tartışılmaz
20 Yorumla
+1 yılGünün sonunda cinsellik yaşanacaksa olabilir, diğer türlü birini yükseltip onu yüksekte öylece bırakmak bana uymaz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen nude ve sexting sevmiyorum aşırı irite edici abi madem bunu atıyosun git yap seviş yani sinirim bozuluyo o atıyo sen atıyosun yaptım ama kötü
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelli riskleri içeren bir eylemdir. +18 sayfalara düşebilir resimleriniz.
10 Yorumla
+1 yılDeğil ki çok normak bir çok kıza attım onlarda bana
00 Yorumla
+1 yılHayır internette onca nude varken biz özel olarak istiyoruz yoksa milyonlarca var
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sacma diyosun ama fotonun alasini bulmussun senin olmasada
00 Yorumla
+1 yılHer konustugun karsi cinse degilse ilgi duydugun karsi cinse atmak. Mantikli bence.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılsextingde yüünüz görünmeden heyecan katmak için ya da para için yapan çok var
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma mı?
Aksine çok eğlenceli oluyor. Saçma hissettiğin kısmı anlayamadım00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılatmışlığım var o an libido tavan iken ne yaptığını bilmiyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler gözleriyle severler , sizin gibi hoş şeyler duymak onları hareketlendirmez.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen atıyor musun
Gizli Üye(30-35)+1 yılNude'yi bilmem ama fotodakinin göğüsleri harika tam emip sikmalik
00 Yorumla
+1 yılSevgilim istemişti atmıştım
20 YorumlaHayır değil lakin güvenilir değil.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma değil anlık lazım oluyor bazen
00 Yorumla hiç nude atanımız olmadı :)
00 Yorumla
+1 yılSaçma değil ama bu pozda dil biraz saçma :)
00 YorumlaSaçma değil ama gereksiz buluyorum.
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı tatmin olmak için atılmalı nude
00 Yorumla
+1 yılSaçma tabi a... ssalak olmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCamdan cama ah aşık oldum ben sana 😀
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet evet
Cevap sahibi+1 yılTanışma yaşını geçtik artık ya 😏
Cevap sahibi+1 yılAman bu yaştan sonra kârımızda yok zaten
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibine bildirim gidiyor sürekli daha fazla rahatsız etmeyelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani gerçeğini göstermek varken saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemcinsine atıp karşılaştırma yarış yapıcan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe saçması ikisi de tatmin oluyor
00 YorumlaÇok istemesi itici
20 Yorumla
+1 yılNiye olsun
20 YorumlaCinsellik konusunda 4,2b cevap paylaştı. Niye?
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılsacma falan degil ya
00 Yorumlaevet saçma
00 YorumlaCinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. degil
00 YorumlaSaçma ama bundan vazgeçemeyen kızlarda var
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılgelirse atarım :D
01 Yorumla- +1 yıl
yani, severim :)
+1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet saçma
073 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkesin bir sağık abaza eksilemiştir ldmdf :D
Cevap sahibi+1 yıl*canım
Cevap sahibi+1 yıl*sa lak
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm var ama sizink gibi sapıklık ve abazanlık yapmıyoruz
libidonuzun olması abaznalık sapıklık yapacağınız anlamına gelmiyor
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm ben atmam şahsen ve benden atılmasını da istemem
size demedim zaten ben genel olarak konuşuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm kapalı değilim
ve kendimi kısıtladığım yok
ben sadece nued istenilmesini ve atılmasını saçma buluyorum sadece hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılzaten internettte milyonlarca var
kim neden istesin gerekte yok- +1 yıl
Libidon sanki yokmuş gibi davranıyorsun ne ilgisi karşıda ki düzgün biri ise yapabilirsin özgür ol rahat ol kimse seni kötülemez yargılamaz yollu demez bu korku var ben seni anlıyorum bunları kafana takarsan bir şey hayatta başaramazsın adam derse beceriksiz bu işe giremezsin derse onu mu dinleyeceksin
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm ya ben nude atmam bu kadar basit anlamak bana saçma geldiği için hiçbir şekilde atmam anlatabiliyor muyum salın artık beni yav
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm aldatmak karakterde olan bir şey ve ben asla yapmam ve kendi kendimi doyuruyorum kendi kendime yetiyorum bu bana yeter zaten
- +1 yıl
İşte o karakter olmuyor bazen canım benim cinsellikte geride kaldığın için anlamıyorsun beni bir insan 22 yıl bir şey yaşamamışsa o heyecanı o tutmasını yapmamışsa bir kere tutmamışsa aldatma duruma gelir çünkü bekarlıkta hiç yaşamamış bir insandan bahsediyorum sende öyle olacaksın mastın sonu gelmez bir yere kadar
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm boşu boşuna kafa yormayın buraya daha yazmayın iyi günler
Soran+1 yılNe kadar da insanları tanımadan yargılıyor bu site ya @Wporkazlm resmen kıza ol birinle diyorsun pes nude at diyorsun aldatırsin bla bla nasıl insanlarsijniz siz ya çok merak ediyorum aynı düşünceleri kız kardeşine de söylüyor musun
Cevap sahibi+1 yılsoran kişi size katılıyorum bu yüzden sohbeti kesmek istedim zaten o arkdaşta anlaşılan abaza ve sapık böyle olmasını da libidoya bağlıyor galiba
Cevap sahibi+1 yılama libidosunun olması onun öyle olmasını haklı çıkarmıyor
Soran+1 yılMahsus seninle tartışmaya giriyor hayal ediyor sanırım abaza işte boş ver
- +1 yıl
Kardeşim gençsin diyorum bir şeyler yaşa diyorum ilerlerde sıkıntı çekersin diyorum 30 yaşına geldiği zaman gençliğini hatırladığı zaman keşke bunu yapsaydım bunu yapsaydım demesin ve doysun cinsellikte diyorum ben ayrımcılık yapmıyorum Kızlara yaşayın diyorum yobaz mı olalım Erkekler siz yaşayın Kızlar yaşamasın diyeyim bu mu iyi ister cinsellik yaşasın ister nude atsın arkadaş baya çekingen korkuyor bunu yaşamaktan
Cevap sahibi+1 yılaynen zaten bu sitedekileri umursamam özellikle abaza olanları
Soran+1 yılYahu kızın tercihi bu niye zorluyorsun kızı yanlışa itiyorsun erkek yapabilir kız yapamaz diye bir şey mi dedim saygı duymayı öğrenin artık ya Yeter uzatmaya gerek yok
- +1 yıl
Yazık kafana abazan bana dedi abazan olsam böyle rahat konuşmazdım senin libidon olması benim abazan olmamamı seni haklı çıkartmaz sen bunu içten içe yaşamak istiyorsun elinden gelmeyince bana abazan deyip üstünü kapatıyorsun peki abazanım sapığım o zaman kanıtla ben ne abazanlık etmişim sanki sen hayal etmiyorsun sen robot aynen aynen :D
Cevap sahibi+1 yıl@wporkazlm cinselliği yaşayıp yaşamamam sizi mi gerdi ne haddinize pardon siz kendi işinize bakın bir zahmet sizin gibi sapık ve abaza olmak istemiyorum kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılbir daha yazmayın buraya çok rica ediyorum iyi günler
Cevap sahibi+1 yılburada benim cinselliğimi libidomu konuşmak istemeniz sizi abaza yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm üst tarafta kanıtladım bile
- +1 yıl
Çok mu Müslüman kültürü etkisi altında kaldın da bir Kızla cinsellik konuşmak ayıp abazanlık yapıyor ben kibar şekilde konuşuyorum hiç bir sarkıntılık abazanlık etmedim cinsel organ atmadım kendinizi haklı çıkartmaya çalışmayın tek kelime ile siz abazansınız kendini bastıran kişiler daha abazan oluyor ben çok şahit oldum
Cevap sahibi+1 yıl@wporkazlm önceki yazdıklarımı okuyun bir zahmet
Cevap sahibi+1 yılbi kızla cinsellik konuşmak abazanlık değil bunun bende farkındayım ama bana sormadınız konuşmak isteyip istemediğimi zorla konuşmanız abazanlık ve sapıklıktır çünkü sizinle cinsellik konuşmak istemiyorum ben şahsen
Cevap sahibi+1 yılabazan olsaydım sizin gibi önüme gelenle cinsellik konuşur yavşamaya çalışırdım ama yapmıyorum
boş yere yargılamayı kesin bir zahmet
Cevap sahibi+1 yılherkesi kendiniz gibi sanmayın
Cevap sahibi+1 yılsiz kendinizi rezil ettiniz farkında değilsiniz asıl brde bana diyor dklmgdf :D
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm libido olabilir bende yok olmaz demiyorum ama ben en azından herhangi bir erkekle cinsellik konuşmaya çalışmıyorum ya da yavşamaya falan bu yanlış işte bunu demeye çalışıyorum bende
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm siz uzattınız
ve benim cinselliğimi konuşmaya çalıştıgınız için demekki abazasınız o yüzden dedim
Cevap sahibi+1 yılgörüyoruz kimin rezil olduğunu soru sahibinin görüşündende belli
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm ben yavşıyorsunuz diye bir şey söylemedim benimle cinsellik konuşmayın dedim siz zorla konuşmaya çalıştınız bende ondan size abazan dedim zaten
konya da da değilim ayrıca
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarımı düzgün okuyun ve algılayın bir zahmet çok rica ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm kaç dakikadır burada görüşümün altında yok onu yapma yok bunu yapmayın cinselliğim üzerine konuşup akıl veriyorsunuz ve ben rahatsız oluyorum bunu dile getirdim
Soran+1 yılAynı şeyi kız kardeşine de söyle sonra gel buradaki kızlara akıl ver herkesin aklı fikri var çok şükür yapan da kendine yapmayan da @Wporkazlm
Cevap sahibi+1 yılbunu da yapmanız abazalık ve spaıklık kusura bakmayında size ne benim cinselliğimden falan size mi kaldı
Cevap sahibi+1 yıl@wporkazlm soran kişiye katılıyorum bi zahmet bunları kız kardeşinize de yapın olur mu
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm hemcinsinizle de cinsellik konuşmak garip ayıca hemde erkek görünümde
Cevap sahibi+1 yılgidin kendi erkek kardeşinizle konuşun o zaman
etik değil etik siz ot kafalısınız anlamıyorsunzu
Cevap sahibi+1 yılherhangi biriyle o istemeden zorla cinsellik konuşmak rahatlık değil ahlaksızlık ve edepsizliktir
Cevap sahibi+1 yılha siz öyleseniz bunu bilemem
Soran+1 yılOnunla bununla olmak modernlik mi oluyor biz ot kafaliyiz öyle mi 😂 hadi ağızimi bozmayayim dedim ama kaşınıyorsun asıl sen ve senin gibiler ot kafalı aklınız hep belaltina çalışıyor başka şeye çalışsa zaten bazı şeyler değişecek cinselliği hayvanlarda yaşıyor senin hayvandan bı farkın Yok bence iradesiz birisin kardeşi rahatmis rahat yâda değil bu kimseye ilgilendirmez benim senin kardeşine irospu demeye hakkım yok senin de bana bu kıza neden yapmıyor diye tartışmaya girmeye hakkın yok iradesiz birisin anladık Ama çok uzattın yeter erkeğin geveze olanı hiç çekilmiyor abimden biliyorum biraz ağır olun ya ciidden kafaniza acıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm kadın düşmanı değilim nereden çıkardınız
sadece üstte ifade eettiğim gibi birisiyle o istemeden cinsellik konuşmka edepsizliktir ahlaksızlıktır o cinsiyeti ne olursa olsun abaza ve sapıktır bunu diyorum kafanızdan yboş yere uydurup yargılamayın kadın düşmanı olsaydım emin olu yapılan cinayetler için hashtag atmak ses çıkarmak adalet olsun diye bunu yapmayıp umursamayıp bir kenara atardım
ama siz tabi nereden bileceksiniz direk tanımadan yargıladığınız için
Cevap sahibi+1 yılbüyk ihtimal erkeksiniz kızım diye de kandırmanıza gerekte yok
Soran+1 yılKim erkek ben mi 😂bu yorum daha komik 😂😂
Cevap sahibi+1 yılyok yok soran kişi size demedim o kendini kızım diye tanıtan erkeğe dedim
Cevap sahibi+1 yılkişiler karıştı
Soran+1 yılHatlar karıştı pardon 😅
Cevap sahibi+1 yılsoran kişi önemli değil
- +1 yıl
Bizim aklınız bel altına çalışmıyor sizin gibi Müslümanlar bunu sürekli kısıtlıyor kısıtladıkça insanlar abazanlaşıyor benim aklım neye çalıştığını bilemezsin önce kendine bak Müslüman ailede yaşıyorsun seni baya baskılamışlar kısıtlamışlar cinsellikte ayıplamışlar sende iğreniyorsun değil mi ve kendin diyorsun hayvanlar yaşıyor diye sizin gibi insanlar gibi mahlukat değiller hayvanların tek derdi çiftleşmek üremek siz ne yapıyorsunuz Karı Kız satıyorsunuz evlilikte ve büyük para istiyorsunuz evlilik için sevgiliye zina ahlaksızlık yollu diyorsunuz Kızlara hayvanlarda bu var mı benim kardeşim rahat diye kısıtlanmıyor diye yollu olamaz sizin gibiler daha da tehlikeli olur baskılanmış kısıtlanmışları da gördük ona kaçtı buna kaçtı sen onlardan birisin anlıyorum ağır olalım değil mi Kadın dövelim Kadın öldürelim sizin gibilerde aklı buna çalışıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Wporkazlm biriyle istemeden cinsellik üzerine konuşmaya çalışmak zaten belli ediyor edebinizi
Cevap sahibi+1 yılkandırmasanız bile hemcinsinizle bile istemeden cinsellik konuşmak etik değil
ayrıca herkes cinsellik konuşmak isteyecek diye bir zorunluluk yok kimseyi buna zorlayamazsınız buna hakkınız yok konuşmak isteyenlerle konuşun zorla konuşmayın zorla konuşmak dışardan sizi sapık abaza edepsiz olarak gösteriyor bunu söyleyeyim düşünmüyorssunuz herhalde bunları
Soran+1 yılKısıtlı Bir birey değilim 24 yaşındayım kimse beni istemediğim birşeye zorlayamayaz aklım fikrim var benim sen kadın düşmanısin kimden ne kazık yedin bilmiyorum ama çok belli ediyorsun kendini eğer kaliteli biri olsaydın 1 saatten beri boş boş konuşmazdın o yüzden fazla uzatma sıktı artık bu mevzu ne sen beni değiştirebilirsin ne ben seni ben sadece düşüncelere saygı duymayı öğren diyorum ama kime diyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsper
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegil bence güzel
00 Yorumla
+1 yıldegil
00 Yorumla
+1 yılArada
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!