Neden hemen bosalma olur dar vajinada ve genis vajina da hic mi zevk alamazsiniz
Cevabın nedir?
Simdi erkegin bosalmasi icn glans a temas gereki e dar vajinada bu dahabbelirgin olr amma bence bu kisiden kiseye degisir erken bosalma durumu yoksa uc asagi bes yukari ayni bosalir bunda tabi ten uyumu faktorude var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDar vajinada hemen boşalma değilde. Erkekliğini dar vajinada daha bir hissediyor. O yüzden dar iyidir ;-)
02 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Cevap sahibi+1 yılBak erkek her zaman için karşısındaki kızın vajinasının dar olmasını ister. Bu demek değildirki hemen boşalır. Ama ben dar olanıda Geniş olanıda tattım. Esas fark partnerin ne potansiyelde olduğunda. Fazla takmam yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbendede denk geliyor... aynı dertten muzdarip
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma bu noktada "bitsede gitsek" değildir aslında. Erken boşalıyorsa erkek bu çok zevk aldığındandır yüksek ihtimalle. Vajina dar olduğunda penisle sürtünme en üst düzeyde olduğu için çok daha erken boşalabilir erkek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDar vajinada hemen boşalma değil de, dar vajina penisi daha sıkı sardığı için daha çok zevk verir diyelim.
Geniş vajina da zevk verir elbet ama dara kıyasla daha az.00 YorumlaKişiye göre değişir ama daha fazla sıktığı için zevk oranı artıyor o yüzden olur :)
00 Yorumla
+1 yılonu erken bosalma srunu olanlara sor ya da ergen tayfasına
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde geç boşaliyorsa :)
- +1 yıl
ben zaten geç bosalırım dar vajına biraz erken boslastır sıkı oldugu için penis tamamen %100 sürtünme sağlar ama benim pek birşey fark etmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılDar vajinada hemen boşalınmaz. O erken boşalmadır. Doğrusu dar vajinada daha çok zevk alınır olacaktı o da sebebi penisi tamamen kavrayıp kadının aidiyet duygusunu hissetirdiği için. Yani tamamen hissedersin kadının içini.
00 Yorumla
+1 yıldar vajına tum penissi kavramasının hakimiyeti ve sahiplenmesiyle oradaki sıcaklığın yüksekliğiyle erkek rahatça boşalabilir ımmm canım çekti...
00 Yorumla
+1 yılkim demis oyle bisi yok ben gayet 30dk suremı doldurmadan cıkmam ister dar ister genis farketmez
00 Yorumla
+1 yılBen dar vajinadan çok zevk alıyorum ve geç boşalıyorm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz kuru ekmek peşindeyiz sen bize soslu mu seversiniz diye soruyosun :D asdsddsa
00 Yorumlahem dar hemde temiz bak ozaman ne oluyor yereler ya ne diyorsun koprirlar inanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldar daha çok sıktığı için daha çok uyarıyor. bu yüzden.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek peni dar olan vajinaya girdiğinde sıkılıkla karşılaşır buda erkeğin daha cabuk zevke getirir hepsi bu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpenisi demek istedim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok zevk verir.. seninkide öylemi?
00 Yorumladar vajina daha çok sıkar penisi o yüzdendir :)
00 Yorumla
+1 yılHatuna da bagli darı genisinden ziyade.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDar diye bisey yoktur kendini sıkma vardır..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler