bu olayı cevaplamak için illa ki 30 yaşında olmaya gerek yok ki 22 yaşında ki genç bir erkeğe sorsan oda cevaplar. Adamın ilişki de olduğu ve sakladığı kadınla bir amaç uğruna dini nikahları var. Adam kusura bakmada onu zaten pompalıyordur. Ha şunu da diyeyim böyle bir insana sen güvenip evlenmek mi istiyorsun :D Böyle karışık ve karmaşık hayatları olan insanlardan uzaklaşın. Siz kadınlar niye cinsellik yönünden sadece size yaklaştığını ama aşk meşk ayaklarına yattıklarını önemsemiyorsunuz. Farkındasınız ama siz kadınlar size mantıksız gelen bir şeyde bile mantık arıyorsunuz. Arkadaş gözlerini aç bu adam seninle evlenip seni karısı y a p m a z... Seninle evlenir o kadınlada dini nikahla yaşar seninle de resmi olarak. Koyar sonra 2 kadını 1 evin içinde sabaha kadar bir sana bir ona grup yapar 2 ye 1 anladın mı :D Git kendi yaşıtına göre veya kendinden büyük insan tercih edeceksen yaşantısı düzgün bir insanla tanış.
010 Yorumla
Soran+1 yılCogu seyi bilmeden yorumlamissiniz
Soran+1 yılBen zaten evli oldugunu bilmiyordum
Soran+1 yılBana bekarim demisti ve hoslaniyordu hala oyle patronumdan kiskaniyor benden bazen utaniyor bazen izliyor baslarda daha fazlaydi beni temiz masum saf buluyor hislerimi soyledikten sonra itiraf etmek zorunda kaldi. Bekar evinde yasiyor ayri sehirdeler resmi olarak evli degil suanki evliligide herkesten sakliyor. 25 yasindayim kimse olmadi hayatimda ask anlaminda cunku bunlara cok onem veriyorum arkadas olarakta kimse yok calisma hayatimda cok az oldu asosyallik var cok cabuk guveniyorum cok deger veriyorum ask anlaminda tek olsun omurluk olsun diye bakiyordum ama kimseye yaklasamiyordum kaciyordum herkesten bu kisi tabularimi yikmisti hoslaniyor gibiydi bana kendimi guvende hissettirmisti surekli koruyup kolluyordu surekli beni dusunuyordu izliyordu kiskaniyordu asik oldugunu ve bana gore biri olaral gormustum
- +1 yıl
cogu şeyi bilmeyerek yorumlamadım merak etme 28 yaşındayım 60 yaşında ki insanların yaşayamadıkları ve yaşamadıkları hayatları yaşayıp ilerledim ve hala yaşıyorum :D sonuç olarak sana yalan söylemiş mi? söylemiş. Öyle ya da böyle.. Böyle bir insan hayatına girerek sende asosyal yaşantım var ve güven problemim var demişsin ya o yüzden güven algını duvarını yıkarak seni zayıf yönünden vurmuş. Tek kelime bu adamla hayatını bka çevirme. Her ne sebepten olursa olsun insan asla yalan söylememeli hele ki ilişki kuracaksa yalan söyleyerek asla kurmamalı. O adam ne göründüğü gibi olabiliyor ne olduğu gibi görünüyor yani. Yol veer üzülen sen olursun iyi günler
Soran+1 yılAslında biliyormusunuz tüm şeffafligiyla herseyi bilsem ona gore davranirim belirsizlik var bana evli oldugunu soyleyip gerekceler sundu bitti. Aramizda bisey yok olmadıda sadece karsilikli flortlesme vardi evli oldugunu bilmeden once evli oldugunu soyledi dahada konuyu acmadim normal davraniyorum. Hersey yolundaymis gibi ama aslinda yolunda degil acik acik herseyi sorsam bana tam anlamiyla net olmasini saglasam merak ettigim herseyi sorsam ona gore davransm olur mu
- +1 yıl
Net olmasını sağlamaya çalışarak sen yıpranırsın. Uğraşma ver yolu görüşmek istemiyorum de gitsin. Bu yolda her türlü üzülen sen olursun ama bugun ama yarın ama 2 ay sonra. Dünya da erkek mi yok sana 😅
Genede kendi hayatın sen bilirsin
Soran+1 yılDisarda gorusmuyoruzki zaten ve hep siz diye hitap ediyorum ona
- +1 yıl
İyi işte mesafeli davranmaya devam et o şekil sonra görüşmesek iyi olur de geç. Her şey zamanla geçer üzülme.
Soran+1 yılGorusmuyoruz ki zaten bana evliyim dedi bitti
Soran+1 yılTavirlari benim kafami karistiriyor evliyim diyip bircok gerekce sundu imam nikahli evli ayri sehirdeler sevmiyor gibi konustu daha once bana karsi ilgiliydi bekar evinde yasiyor resmiyette evli degil evliligini gizliuor herkesten yani baska bisey var bunun altinda ve belki gercekten beni seviyor
En İyi Cevaplar
+1 yılAmacın güzel vakit geçirmek ve akışına bırakmak kendini iyi hissetmek ise devam et. Birlikte yiyin için gezin tozun eğlenin ve bunun herhangi bir süresi yok dilediğiniz kadar yapabilirsiniz ama onun dışında herhangi bir beklentin varsa evli erkeklerden uzak dur…
06 Yorumla
Soran+1 yılMesafe almistim ona yuzune bilr bakmadim ama konusmak zorunda oldugum zamanlar oldu onda bile yuzune bakmadan konustim asla mesaj atmadim iş icim bile olsa heryerden sildim vs sonra ofiste asiri dikkat cektim ona karai tavirlarim iyi anlasiyorduk sonrasinda bende mesafe koymak zorunda kaldim birde bana bekarim diyip yuruyordu sonra ben abi kardes gibi yaklasmistim vs demesine ofkeliydim sonra ona karsi ofkem bile onun icin anlam ifade eder diye normale dondum onun disinda birsey yasamam
- +1 yıl
Dediğim gibi ne yapacağın ne yapmak istediğin tamamen senin hür iraden ile alakalı. Dilediğin gibi istediğin her şeyi yapmakta o kadar özgürsün ki ve bunu hiç kimse karışamaz. Şems‘in bir sözü çok seviyorum, karşıma çıkan değişimlere direnmek yerine teslim ol hayat sana rağmen değil seninle birlikte akasın…
Soran+1 yılOyle tabiki ama o rahatliga burunup kendimi ucu bucagi olmayan yola atmak mantikli gelmiuor. Bu yasa kadar bu kisi icinmi bekledim hayatima kimse girmedi elime erkek eli degmedi sirf bu kisi icinmiydi hepsi
- +1 yıl
Sana bir şey söyliyim mi, gece ondan beri dışardayım. Türkü bardan gece kulübüne kadar birkaç mekan gezdim. Ve Şimdi kafam o kadar güzel ki, kulüpten beraber çıktığımız kız bayılmış arabada yatıyor ben de Polonez köyde kahvaltı yapacağımız mekanın otoparkında arabanın içinde uyumamak için zor duruyorum.
- +1 yıl
Dediğim gibi eğer onunla geçici bir şeyler yaşamak istiyorsan dibine kadar yaşa boş ver. Ama hiç evlenmedin bakireysen evlilerden uzak dur
Soran+1 yılAslında tüm şeffafligiyla herseyi bilsem ona gore davranirim belirsizlik var bana evli oldugunu soyleyip gerekceler sundu bitti. Aramizda bisey yok olmadıda sadece karsilikli flortlesme vardi evli oldugunu bilmeden once evli oldugunu soyledi dahada konuyu acmadim normal davraniyorum. Hersey yolundaymis gibi ama aslinda yolunda degil acik acik herseyi sorsam bana tam anlamiyla net olmasini saglasam merak ettigim herseyi sorsam ona gore davransm olur mu? Sorma lüksum yok biliyorum nasil soracagimi ne diyecegimide bilmiyorum ama net olsun istiyorum hersey
+1 yılKanka bu kızla evlenmesinde bile sorun olmaz burada önemli olan adamın niyeti. Pek güvenilir gelmedi adam bana ! Yani zaten imam nikahı falan bunlar hep alamete dalavere adamların işleri
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela belki kultur kurbani olmuslardir ya da formalitedir yoksa boyle wvlilik olmazki
- +1 yıl
Ne kültür kurbanı ya. Ailesi zorla yaptıysa ayrı ona lafım olmazdı ama o tip bir ailesi olan insanlarda işim olmazdı. Evlilik yapacağın kişinin ailesinde önemli. Şimdi adamı tanımadan da ön yargılı oldum ama. İmam nikahı yapan insan diğer kadını kandırmıştır. Yalancılarlada işim pek olmaz
Soran+1 yılBekar evinde yasiyor resmiyete dokmuyor bana bekarim demisti is bulup cikicam zaten
+1 yılEvli adamların çoğu aşk için değil pompa için bu işlere mesai harcıyor. Genç taze kadınlarla beraber olmak bazıları için takıntı seviyesine gelebiliyor çok rahatlıkla
06 Yorumla
Soran+1 yılBana bekarim demisti hislerimi soyledikten sonra itiraf etmek xorunda kaldi. Bekar evinde yasiyor ayri sehirdeler resmi olarak evli degil suanki evliligide herkesten sakliyor. 25 yasindayim kimse olmadi hayatimda ask anlaminda cunku bunlara cok onem veriyorum arkadas olarakta kimse yok calisma hayatimda cok az oldu asosyallik var cok cabuk guveniyorum cok deger veriyorum ask anlaminda tek olsun omurluk olsun diye bakiyordum ama kimseye yaklasamiyordum kaciyordum herkesten bu kisi tabularimi yikmisti hoslaniyor gibiydi bana kendimi guvende hissettirmisti surekli koruyup kolluyordu surekli beni dusunuyordu izliyordu kiskaniyordu asik oldugunu ve bana gore biri olaral gormustum
- +1 yıl
İnşallah mutlu olursunuz güzel kardeşim.
Soran+1 yılNe yapacagimi bilmiyorum ama mutsuz olucam belli
Soran+1 yılAslında tüm şeffafligiyla herseyi bilsem ona gore davranirim belirsizlik var bana evli oldugunu soyleyip gerekceler sundu bitti. Aramizda bisey yok olmadıda sadece karsilikli flortlesme vardi evli oldugunu bilmeden once evli oldugunu soyledi dahada konuyu acmadim normal davraniyorum. Hersey yolundaymis gibi ama aslinda yolunda degil acik acik herseyi sorsam bana tam anlamiyla net olmasini saglasam merak ettigim herseyi sorsam ona gore davransm olur mu? Sorma lüksum yok biliyorum nasil soracagimi ne diyecegimide bilmiyorum ama net olsun istiyorum hersey
- +1 yıl
Yani bilmiyorum evli olması konusu düşündürücü gerçi şimdinin bekarları da zinakâr bu hiç olmazsa helal yoldan evlenmiş ama evliyse ne demeye hala... Sor sen soracağını içinde kalmasın. Beğendiysen üç beş kusuruna bakma oturun etraflicakonusun
Soran+1 yılTavirlari benim kafami karistiriyor evliyim diyip bircok gerekce sundu imam nikahli evli ayri sehirdeler sevmiyor gibi konustu daha once bana karsi ilgiliydi bekar evinde yasiyor resmiyette evli degil evliligini gizliuor herkesten yani baska bisey var bunun altinda ve belki gercekten beni seviyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Tam o yastayim
Yani olay karisik adamin aklindan gecenleri tam bilmioz ama senin en azindan sevdigin deger verdigin belli ki bu soruyu sormussun
Ama deneyimlerime gore adam seni baya baya kullaniyor04 Yorumla
Soran+1 yılGorusmuyoruzki aramizda birseyde olmadi
Soran+1 yılAramızda iliski yokki bana evliyim dedi bitti o gun bugun konuyu acmiyorum sadece aramizdaki samimiyet eskisi gibi degil onun disinda normal davraniyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda erkekten erkege durum ikiye ayrilir
Ya iki kadin arasindan birini seçip düzgün bir yola gidersin
Ya ikisini birden oyalarsin ikisine de gül verirsin08 Yorumla
Soran+1 yılBana bekarim demisti ve hoslaniyordu hala oyle patronumdan kiskaniyor benden bazen utaniyor bazen izliyor baslarda daha fazlaydi beni temiz masum saf buluyor hislerimi soyledikten sonra itiraf etmek zorunda kaldi. Bekar evinde yasiyor ayri sehirdeler resmi olarak evli degil suanki evliligide herkesten sakliyor. 25 yasindayim kimse olmadi hayatimda ask anlaminda cunku bunlara cok onem veriyorum arkadas olarakta kimse yok calisma hayatimda cok az oldu asosyallik var cok cabuk guveniyorum cok deger veriyorum ask anlaminda tek olsun omurluk olsun diye bakiyordum ama kimseye yaklasamiyordum kaciyordum herkesten bu kisi tabularimi yikmisti hoslaniyor gibiydi bana kendimi guvende hissettirmisti surekli koruyup kolluyordu surekli beni dusunuyordu izliyordu kiskaniyordu asik oldugunu ve bana gore biri olaral gormustum
- +1 yıl
Herseye ragmen olgun bir kadin olarak oglana bir karar vermesini soyle boyle olmaz yani iki ayri bal kavanozundan da bal tadamaz yani
Soran+1 yılBana evli oldugunu soyledi bitti sonra daha konusma olmadi aramizda normal davranmaya calisiyorum aramizda bisey yok
- +1 yıl
O zaman sen mi uzak duracaksin yani konu ne sen guveniyorsan ve uzun vadeli dusunuyorsan bu iliskinin bir adinin koyulmasi gerek buna da o kisi karar verecek yok artik kalbimden attim gibi bir sey diyorsan sadece arkadas kalacam diyorsan da sen bilirsin
- +1 yıl
Bu zaten artik olmayacak gibiyse ve hayatina aldığın erkekler belli ki olgun ve yasi buyuk erkekler oluyor bu sana tecrube olur ve hayatindaki erkeklerin bu sefer gecmisine bakip oyle takilirsin ya da birakirsin
Soran+1 yılHayatima kimse girmedi bu yasima kadar bu ilk olucakti
- +1 yıl
Bir yandan bakarsan da hayirlisi buymus belki
+1 yılEvli erkek yalanlari bitmez. Amaci zaten sadece ve sadece seks olur. O kızın duygularini kullanır. Metres olmaya ne meraklısınız. Bekar olgun erkeklerde kıtlık mi var
020 Yorumla
Soran+1 yılBana bekarim demisti hislerimi soyledikten sonra itiraf etmek xorunda kaldi. Bekar evinde yasiyor ayri sehirdeler resmi olarak evli degil suanki evliligide herkesten sakliyor. 25 yasindayim kimse olmadi hayatimda ask anlaminda cunku bunlara cok onem veriyorum arkadas olarakta kimse yok calisma hayatimda cok az oldu asosyallik var cok cabuk guveniyorum cok deger veriyorum ask anlaminda tek olsun omurluk olsun diye bakiyordum ama kimseye yaklasamiyordum kaciyordum herkesten bu kisi tabularimi yikmisti hoslaniyor gibiydi bana kendimi guvende hissettirmisti surekli koruyup kolluyordu surekli beni dusunuyordu izliyordu kiskaniyordu asik oldugunu ve bana gore biri olaral gormustum
- +1 yıl
Iste gizemli ve bu tarz yalancilari düşünemeyeceksin bile. Ve kendini kapatmissin. Bi tane olsun ömürlük olsun falan diye. Biz insanlar deneye yanila dogruyu buluruz. Sen her tanıdığın bedene ciddi hayaller yükleyerek , ben ciddi iliski istiyorum diye sartlayarak baslarsan ilişkiye duygularını kullanan daha cok erkek cikar karsina ve üzülürsün
- +1 yıl
Sonucta yalanla baslayan birine sans bile verme. Ona hakverme. Yok bekar evinde yaşıyor, yok bitmek üzere evlilik nerden biliyorsun. Belki esi farkli sehirde çalışıyor tayin imkani yok bu sekilde devam ediyorlar. Ara sira esinin yanina gidiyor. Net olmayan erkeklerden uzak durmani öneririm
Soran+1 yılÜzulmekten korktugum icin uzak durdum. Bu kisi oyle degildi bana kotuluk edecek biri degilsi beni masum temiz saf goruyordu benimle ben izin versem cinsel iliski yasayip yasamasa bile duygularimla oynayip hayal kirikligina ugratirsa bunu kaldiramiyacagimi biliyor. Asiri duygusal ve cok hassas yapim var col cabuk yikiliyorum bana yapmaz kotuluk diye dusunmustum
Soran+1 yılHala bana yakin davraniyor mesafe koymuyor. Peki sizce neden herkesten sakliyor evli oldugunu ve neden resmi nikah kiymiyorlardir
- +1 yıl
Onu da sana yaklaştığı gibi duygusal zaafindan kullaniyordur. Bu hayatta o bana asla bunu yapmaz, oyle biri değil dediklerimiz en büyük kazığı atar bunu unutma
Soran+1 yılBeni patronumdan kiskaniyor patronumdan uzak tutmaya calisiyor patronumda ondan uzal tutmaya calisiyor bu kisi mudurum
Soran+1 yılCok haklisiniz fakat bu kisi seviyor gibiydi cok inanmistim
- +1 yıl
Kıskançlık ve kısıtlama sevgi göstergesi degildir. Guven ve özgüven sorunudur. Saplantıdır. Kıskançlığı sevgi göstergesi olarak görmeyin
Soran+1 yılKiskancligina o kadar takilmiyordum cok koruyordu onun yaninda kendimi guvende hissesiyordum bana guven veriyordu kalbim cok hizli atiyordu onun yaninda heyecanlaniyordum hala oyleyim sadece artik belli etmemeye calisiyorum
- +1 yıl
Iste o senin zaafını kesfetmis. Diger imam nikahli olana da ayni seyleri yapmıştir bence.
Soran+1 yılOlabilir ama telefonda kac defa bagira cagira kavga ediyordu bilmiyordum o zamnlar evli oldugunu o zamnlardan gizemli geliyordu bana xaten evliyim dedi bitti konusma aramizda biseyde yok oncedemde olmadi sadece flortlesme gibi durum vardi adi yoktu Şu an boyle normal davraniyorum oda bana ekstra iyi oxellikle patronum varken
- +1 yıl
Sen bilirsin sen savunma modundasin. Hep iyi taraflarına bakiyorsun. Seninle esini aldatmaya yonelen birinde mi güven arıyorsun? Onda mu duygu arıyorsun? Bununla mu guvende hissediyorsun? Bence bu acidan bak. Duygularini anlamis, zaafini kesfetmis avına sinsi sinsi yaklaşıyor. Ve avsin. Sadece cinsel obje olarak gördüğü bir avsin.. bunu ister kabul et ister etme. Senden hic çıkarım olmadan acik ve net erkek olarak söylüyorum. Gerisi senin bilecegin bisey. Herkes tercihlerinin bedelini öder
- +1 yıl
Ya net olsa diyorsun. Yeni masalları yeni yalanlari mi dinleyeceksin? Metres olmaya mi meraklisin
Soran+1 yılHaklısiniz ben bosuna ugrasiyorum bir umit baska bisey vardir diye sansimi denemek istemistim cunku tavirlari hala begeniyor ilgili gibi olunca kafam karismisti sadece isimle ilgilenicem haklisiniz bos yere ugrasiyorum aciklayacagini acikladi bundan sonradi tavirlarinida gormezden gelicem
- +1 yıl
Aynen yalanla baslayan yalanla devam eder nasıl güveneceksiniz. Muatap olmayin isinize bakın
- +1 yıl
Olay ben seni üzerim diye bas bas bağırıyor siz mantik ile değil duygularınız ile yaklasiyorsunuz..
Soran+1 yılUzak durucam. Bana gore biri degil yas olarak kultur olarak basli basina yanlis oldugunu anladim. Kafamda da bitiricem. Hicbir sey sormiyicam. Merakta etmiyorum artik
- +1 yıl
Aynen en guzeli. Düşünmeye bile degmez. Mutluluklar
+1 yılO ne yaaa hem pastam dursun hem karnım doysun. Açık söylesin sana ben evliyim ama senide istiyorum diye sende gerçekleri duy
03 Yorumla
- +1 yıl
Sorma lüksün nasıl yok anlamadım? Bana kalırsa adam hovarda işte canı sıkılınca sana gelecek senden çıkacak ona gidecek keyif yapacak falan filan
Soran+1 yılAramizda bisey olmadı Şu an yokta sadece benden hoslaniyordu bunu tavirlariyla belli ediyordu ayni şkilde bende oyle yapiyordum o acilmayinca 1 yil sonra ben acildim evliyim dedi gerekcelerini soyledi bitti konu kapandi daha acmadim biseyde sormadim basta asiri mesafeliydim hatta ofkeli Şu an normal davraniyorum oda iyi
Sadece cinsellik için yapanlar da var ama bu sürekli olan bir ilişki ise bence bir çekim göçü de vardir
01 Yorumla
+1 yılErkek yabancı uyruklu ve kızda takıntılı, birtürlü kendini toparlayamıyor ve hayatınıda mahvediyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz konuyu daha detayli biliyorsunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmam nikahı işte dört taneye kadar yolu var. Demekki her şehirde bir tane olsun istiyor. Zevk meselesi adam işi biliyor.
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha ne öğrenmek istiyorsun anlamadım adamın imam nikahı varmış işte adam daha ne desin hem ne demesini bekliyorsun bir tane yetmiyor ikinci düşünüyorum senide beğeniyorum sende bu şehirdeki karım olurmusun demesini mi. Nasılsa yatıp kalkıp bir lafla boşayabilme rahatlığı var. Sizin gibileri anlamak güç.
Soran+1 yılHsklisiniz galiba ben bosuna ugrasiyorum bir umit baska bisey vardir diye sansimi denemek istemistim cunku tavirlari hala begeniyor ilgili gibi olunca kafam karismisti sadece isimle ilgilenicem haklisiniz bos yere ugrasiyorum aciklayacagini acikladi bundan sonradi tavirlarinida gormezden gelicem
Cevap sahibi+1 yılValla karar senin ilişki yaşamak istiyorsan yaşa ama bir beklenti içine girme senin tadına bakar güzelce sonrada sıkılınca hadi baybay der gönderir
Soran+1 yılİşime odaklanicam beni kiskandigi zaman benimle ilgilendigi zaman duygusal davranmiyicam hatta yine mesafe koyucam bir yandan baska iş bakip cikicam başima bela alicam yoksa ben cabuk inaniuorum hala ilgisi oldugunu dusunuyorum ilgisi olsa ne olacaksa
Cevap sahibi+1 yılO artık kararın güzelim senin bilecegin iş bakireysen kendini buna verme derim tek tavsiyem bu olur sonra pişman olursun iş işten gecer
Soran+1 yıl25 yasindayim kimse girmedi hayatima asik olmustum bu kisiye beni kendinr asik etti sonra soyledi evli oldugunu
Cevap sahibi+1 yılDünyanın sonu değil bu değilmi? Şu yaşının değerini bil sana layık birileriyle ol
Soran+1 yılAyni yerde calisiyoruz hemen bir gulusune bir tavrina yumuşuyorum ayni yerde olmasak coktan birakmistim kafa yormazdim
Cevap sahibi+1 yılValla güzelim beni yanlış anlamada sen bu adamla ilişki yaşarsın bu kafayla sonrada pişman olup üzülürsün
Soran+1 yılBeni seviyor beni temiz masum saf buluyor benim hassas oldugumu biliyor yapmaz bana kotuluk
Soran+1 yılBegeniyor cok guzel buluyor beni kimseyle paylasamaz iyce kiskanir
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin diyecek bir şey yok
Soran+1 yılAfganistanli 34 yasinda
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bu birseyi degistirmez yaşadıklarından sonra gelip burada ağlamada
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılIstifa et birak afgan miydi pakistanli miydi boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 gram aklın varsa o herifle bütün bağını kopart her yerden engelle sana ulaşmasına izin verme. Eğer devam edersen başına ne gelirse sana müstehaktır
012 Yorumla
Soran+1 yılBana bekarim demisti baslarda ilgisi vardi bana benim yoktu sonra olustu ve hislerimi bilmesime ragmen mesafe koymuyor aksine ben koyumca gicik oluyor
Soran+1 yılYarini istifa ettim kabul rtmedi patronumu bekledim 1 ay gelmedi is aroyorum bulamiyorum yoksa coktan gitmistim ayni yerdeyiz
Cevap sahibi+1 yılAynı evde değilsen sana hiçbir şey yapamaz. Net bir şekilde istemediğini söylemen lazım. Mıy mıy konuşursan seni ciddiye almaz. Bir an önce bak bir an önce onunla bütün bağını kopart
Soran+1 yılBana yaklasmiyor sadece aptal aptal kiskaniyor izliyor felan
Cevap sahibi+1 yılSenle konuşmaya cürret edemesin. Sen tavrını net şekilde koyduktan sonra zamanla anlar zaten senin kafanda komple bitirdiğini
Soran+1 yılZaten is ariyorum buluo cikicam oradan Yuzune bakmadim ama konusmak zorunda oldugum zamanlar oldu onda bile yuzune bakmadan konustim asla mesaj atmadim iş icim bile olsa heryerden sildim vs sonra ofiste asiri dikkat cektim ona karai tavirlarim iyi anlasiyorduk sonrasinda bende mesafe koymak zorunda kaldim birde bana bekarim diyip yuruyordu sonra ben abi kardes gibi yaklasmistim vs demesine ofkeliydim sonra ona karsi ofkem bile onun icin anlam ifade eder diye normale dondum ama samimi degilim.
Cevap sahibi+1 yılBöyle saçma sapan insanlara zamanını gençliğini harcama. Araya bu kadar yaş farkı da sokma
Soran+1 yılBana asik oldugunu dusunmustum benim hic ilgim yoktu patronum zaten ondam uzak tutmaya calisiyordu buda asiri sinir oluyordu oda beni patronumda uzak tutmaya calisiyordu sonra bana bekarim demisti. Benim ona karsi ilgim sonradan olusmustu ve 1 yil sonra soylemeye karar vermistim oda bana yari evli sayilirim ben sana abi kardes gibi yaklasmistim cekingensin diye yardimci olmak istemistim felan dedi oyle yaklasmamisti tabiki
Cevap sahibi+1 yılArada geçenleri unut ve bundan sonra da temkinli yaklaş artık erkeklere. Herkese temkinli yaklaş kimden ne çıkacağını bilemezsin
Soran+1 yılBenim hayatimda arkadas olarakta kimse yok calisma hayatimda cok az oldu asosyallik var cok cabuk guveniyorum cok deger veriyorum ask anlaminda kimse hayatimda olmadi tek olsun omurluk olsun diye bakiyordum ama kimseye yaklasamiyordum kaciyordum herkesten bu kisi tabularimi yikmisti hoslaniyor gibiydi bana kendimi guvende hissettirmisti surekli koruyup kolluyordu surekli beni dusunuyordu izliyordu kiskaniyordu asik oldugunu ve bana gore biri olaral gormustum
Cevap sahibi+1 yılYa bizim ülkede elin yüzün düzgünse kadınların talibi bitmez. Tek olsun ömürlük olsun diye yanlış işler yapıyorsun. Konuşman lazım tanıman lazım insanları yoksa böyle 3-5 sıcak harekete sanırsınki sana aşık sana bayılıyor. Biraz açık göz ol. Herkesi kendin gibi saf düşünme çok kaybedersin bu kafayla
Soran+1 yılHaklisiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu adamla evlenen kız aptaldır, cinselliği açtır, evlenince bol osuruk kokusunda boğulacak, imam nikahı geçersizdir. Seni kullanıp atabilir, a... ğın çirkinse çabuk bıkar senden
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam ciddi düşünürüm
06 Yorumla
Soran+1 yılEvli zaten banada bekarim demisti hislerimi soyledikten sonra itiraf etmek xorunda kaldi. Bekar evinde yasiyor ayri sehirdeler resmi olarak evli degil suanki evliligide herkesten sakliyor. 25 yasindayim kimse olmadi hayatimda ask anlaminda cunku bunlara cok onem veriyorum arkadas olarakta kimse yok calisma hayatimda cok az oldu asosyallik var cok cabuk guveniyorum cok deger veriyorum ask anlaminda tek olsun omurluk olsun diye bakiyordum ama kimseye yaklasamiyordum kaciyordum herkesten bu kisi tabularimi yikmisti hoslaniyor gibiydi bana kendimi guvende hissettirmisti surekli koruyup kolluyordu surekli beni dusunuyordu izliyordu kiskaniyordu asik oldugunu ve bana gore biri olaral gormustum
- +1 yıl
Ben şahsen sevmiş olsam imam nikahlı birde ayri yaşıyorlar diyorsun onunki evlilik degil baska birsey var bunda ya da yine yalan söylüyorlar herneyse ayni durumda olsam seni secer yoluma bakardim sen yinede bunadamdan cok umut bekleme üzülürsün
- +1 yıl
Sorsan anlatsa ne kadar doğru anlatacak birde o var belki kendini acindircak senin kalbini oyle calmaya calisicak aslinda sorup ogrenmen daha mantikli dogru yalan onu sen ölç ama kendini birakma en azindan aklinda kalmaz soru isaretleri
Soran+1 yılEnazindan belki beni tersler uzak durmami ister uzak dururum ya da anlatir bende ona gore davranirim ama nasil soracagimi bilmiyorum o hala ona larsi ilgimin farkinda sorma luksum yok gibi
- +1 yıl
Sonuçta konuşuyor seninle sormaktan birsey olmaz sormanda gerekir he terslerse birak gitsin dediğin gibi ugrasma aklinda kalmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan ya inanma. Ufak atsın biraz
32 Yorumla
Soran+1 yılGercekten bekar evinde yasiyor ama banada tuhaf geldi
Soran+1 yılYarini istifa ettim kabul rtmedi patronumu bekledim 1 ay gelmedi is aroyorum bulamiyorum yoksa coktan gitmistim ayni yerdeyiz
+1 yılSoruyu okumadım ya kafam güzel 🫣
11 Yorumla- +1 yıl
Hacı aynı dertten muzdaripiz, sırf merak ettiğimden okuyacağım şimdi 😂
+1 yılBöyle Böyle büyüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılSadece seks diye bişe yok ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yarı evliyim bırak peşimi:(
06 Yorumla
Soran+1 yılImam nikahli evliymis formalite sanirim bilmiyorum ama ayri sehirlerde yasiyorlar bu bekar evinde yasiyor ve herkesten evliligini sakliyor erkek arkadaslarindan bile resmi bisey yok
Soran+1 yılBana bekarim demisti baslarda ilgisi vardi bana benim yoktu sonra olustu ve hislerimi bilmesime ragmen mesafe koymuyor aksine ben koyumca gicik oluyor
Soran+1 yılgeri cekiliyorum
Metres mi olacaksın
23 Yorumla
Soran+1 yılYarini istifa ettim kabul rtmedi patronumu bekledim 1 ay gelmedi is aroyorum bulamiyorum yoksa coktan gitmistim ayni yerindeyiz mesafe koydum o koymuyor aksine gicik oluyor yoksa is bulsam kacarim
Soran+1 yılYuzune bakmadim ama konusmak zorunda oldugum zamanlar oldu onda bile yuzune bakmadan konustim asla mesaj atmadim iş icim bile olsa heryerden sildim vs sonra ofiste asiri dikkat cektim ona karai tavirlarim iyi anlasiyorduk sonrasinda bende mesafe koymak zorunda kaldim birde bana bekarim diyip yuruyordu sonra ben abi kardes gibi yaklasmistim vs demesine ofkeliydim sonra ona karsi ofkem bile onun icin anlam ifade eder diye normale dondum
+1 yılyok mu duzgun birisi boş ver gitsin
03 Yorumla
- +1 yıl
Bir sonraki yarı yolda bıraktığı kişi sen olabilirsin
+1 yılBuyrun benim
012 Yorumla- +1 yıl
Pek samimi gelmedi bu adam bana dikkat etmekte fayda var tabi senin arayışın ne yönde onu da söylemen lazım
Soran+1 yılBana asık zannetmistim
- +1 yıl
Sen ne düşünüyosun onun hakkında aşk mı şahvet mi
Soran+1 yılAsk degilmis sehvet heves
- +1 yıl
Senin hislerin ne ona karşı
- +1 yıl
Eğer senin ki de şehvetse duygularına engel ılma ama eğer aşksa ve hayal kırıklığına uğradıysan bas tekmeyi gitsin
Soran+1 yıl25 yasindayim kimse olmadi hayatimda ask anlaminda cunku bunlara cok onem veriyorum arkadas olarakta kimse yok calisma hayatimda cok az oldu asosyallik var cok cabuk guveniyorum cok deger veriyorum ask anlaminda tek olsun omurluk olsun diye bakiyordum ama kimseye yaklasamiyordum kaciyordum herkesten bu kisi tabularimi yikmisti hoslaniyor gibiydi bana kendimi guvende hissettirmisti surekli koruyup kolluyordu surekli beni dusunuyordu izliyordu kiskaniyordu asik oldugunu ve bana gore biri olaral gormustum
- +1 yıl
Aslında her şey güzel gidiyomuş cinsel bi eğilimi varmıydı sana karşı
Soran+1 yılNe gibi fiziksel yaklasimda bulunmuyordu bulunamazdida zaten ama hep izliyordu asiri ilgiliydi
- +1 yıl
Acaba gerçekten seviyomu diye düşünmüyo değilim şu an
- +1 yıl
Herşeyi anlat bana de anlatsın sen dinle bi süzgeçten geçir bakalım
Cinsellik isterler
00 YorumlaBuyur
00 Yorumla
+1 yılSevisin gitsin artik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Begendiysem yaşardım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYarı evli ne ya
05 Yorumla
Soran+1 yılImam nikahli evliymis formalite sanirim bilmiyorum ama ayri sehirlerde yasiyorlar bu bekar evinde yasiyor ve herkesten evliligini sakliyor erkek arkadaslarindan bile resmi bisey yok
- +1 yıl
Sonuçta evli
burada o şekilde iki üç kadını aynı anda idare eden çok hıyar var
Bence uzak dur
Gençsin acele edip pişman olma - +1 yıl
Burada derken yaşadığım şehirde
- +1 yıl
Ben olsam hiç üstüne düşmem hiç bir şey sormam
Onunla yapamam
Yokuma bakarım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım