Bizde full beline kuvvet durumu var. Ben sadece pozisyon aliyorum o gitgel yapiyo :D üstüne oturunca çok kisa süre yapabiliyorum (bacagim zorlaniyo hemen) Bu kadinlar nasil erkeği sabit birakip kendileri yapabiliyo? Ya da bizimki normal mi sayılır? Yani libidom yüksek oralda da iyiyim ama diğerinde sadece durup zevkime bakıyorum. Bisey yapmali miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bütün kadinlar aktif miymiş bi ben mi yoruyorum adamı ya
Kadinlar skste nasil zipliyolar ne yapmam gerekiyo tam olarak?
Önce çık üste içine al bir iki gitsin gelsin ki kayganlaşsın. Sonrası sende yavaş yavaş başla. Suların akmaya başlasın ki iyice kolaylaşsın. Sonra tempolu yavaş yavaş hızlan. 1-2 aya o izlediklerin gibi olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kendini hırpalamadan Yavaş yavaş yap zevkini çıkara çıkara
Nasil oluyo ya
Bir dahakine burdaki yorum sayısı kadar git gel her birimiz için bir kere
Plank ve squat çalışman lazım. Bir de bisiklet sür veya yüzme yap.
dayanikliligini spor ile arttirirsan olur. ham halinle tabi yorulursun.
Partnerin öğretsin sana farklı pozisyonlar deneyin mesela 😊
Önce çık üste içine al bir iki gitsin gelsin ki kayganlaşsın. Sonrası sende yavaş yavaş başla. Suların akmaya başlasın ki iyice kolaylaşsın. Sonra tempolu yavaş yavaş hızlan. 1-2 aya o izlediklerin gibi olursun
Bu sporla da alışkanlıkla da alakalı 😄 zamanla bence yapabilirsin
O durduğu an ben aynı sekilde devam ettiremiyorum. Nasil olcak ya
O koltuğa otursun sen de onun kucağına domal dizlerini kırarak ve yukarı aşağı yap başlangıç için ideal bir pozisyon
Arkadan twerk gibi mi? Ben onu hic yapamiyorum. O sırt üstü yattiginda yüzüm dönük sekilde oturuyorum, sadece öyle yapabiliyorum
Bir de partnerinin penis boyutu ve şekli de durumu zorlaştırabilir ya da kolaylaştırabilir, dik sert değilse ve kısaysa kadın için daha zor olacaktır
Zıplamadan da yapabilirsin üstüne otur tamamını al ve kıvran bu daha iyi dibi bile zorlar
sende kalçanı kullan ve partnerinden güç alıp zıpla
Aslında ilişki bu değil zevk vermez daha net ve güzel pozisyonlar var ama bunlar tecrübe ister ;)
ben seni zıplatırım tek derdin bu olsun
Videolar daha yardımcı olur
On sevisme cok çok önemli
her pozisyonda zıplatırım.
O da ziplatiyo da o durursa ben yapamiyorum
ben de onu diyorum. alıştırırım partnerimi.
Penis girince içine zıplıcaksın işte
Ustteysem biraz ama yanda veya alttaysam yine de ziplayabilir miyim yani ben mi beceremiyorum yoksa diger kadinlar da mi boyle
Bu kadar istekli olman hoş şanslıymış🫣
Onun umrunda bile degil. Ben şanssızım.
Neeee yok artık ya
ata biner gibi
Ben öğretirim
Twerk yapmayı öğren
Beceremiyorum
Çalış öğren
koltukta yapın