Normalde çok baskın ve aşırı disiplinli bir adam ama yatakta ipleri ellime almayı istiyorum bu mümkün mü?
Sert ilişki seviyor oralda bile sert fantezileri var
Kendimi güvensem de yatağına girince nasıl olur bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde çok baskın ve aşırı disiplinli bir adam ama yatakta ipleri ellime almayı istiyorum bu mümkün mü?
Sert ilişki seviyor oralda bile sert fantezileri var
Kendimi güvensem de yatağına girince nasıl olur bilmiyorum
Mümkün ama bunu yatakta sürprizle değil, yatak öncesi zihinle başlatman gerekir. Baskın ve sert fantezileri olan bir adam kontrolü tamamen bırakmaz ama paylaşabilir. İpleri eline almak demek bağırıp çağırmak değil; netlik, sakinlik ve özgüven demek. Ne istediğini kısa ve açık söylemen, sınırları önceden konuşman çok önemli. Yatakta tereddüt edersen o boşluğu o doldurur, o yüzden “acaba”yla girme. Küçük yönlendirmelerle başla, temasını, bakışını, ses tonunu değiştir. Kontrol çoğu zaman güç gösterisiyle değil, rahatlık ve kararlılıkla alınır. Kendini güvende hissediyorsan bu zaten karşı tarafa da geçer.
Aynı benim gibi sertliye bayılıyorum oralda değişik fantezileri severim,
Şimdi bu durumda senin yapacağın şey konuşmadan sadece vücudun hareketlerinle sekste ipleri eline alıp yönlendirebilirsin, misal oral yaparken onun istediğini az yapıp kendi fantazisi uygulamak için çek adamı yatağa at kendin ağzına al birşeyler yap, ya da önünde diz çök şeyinden tutarak değil adamın kalçalarından tutarak ağzına giriş çıkışlar yapsın, ilişki esnasında sevdiyin pozisyonda yapmasını sağla, sanki sen adamı beceriyormuş gibi üstünde zıpla, ve değişik pozisyonlarda içine giriş yaparken sen tut içine al o sokmasın.
Çok şey varda yazarsam buraya sığmaz))
Sert olmak afedersin hayvanca davranmak değil prtnerinş zevkten uçurmak anlamımda sertlik her zaman mutluluk ile biter sen ise eğer mutlu isen bence bunu bozma.
Girişken taraf olarak... Baskın olmak sadece katı veya sert tavır takınmak değildir, soft olsan da isteklerini yerine getirebilir, anı sen yönlendirebilirsin. Bu da genelde ilk adım atmakla başlıyor 🙃
Sorun yok
Cevap
57Cevap
Senin bişey yapmana gerek yok, kucağında olsan zaten gevşer bence.
Ceza ödül yöntemini geliştir gadası
mumkun
kontrol bagirmakla degil yonlendirmekle alinir
onun dilini kullan ama ritmi sen belirle
dokunusu yavaslat goz temasi kur
ne istedigini fisildar gibi net soyle
eminlik erkegi durdurur ve ceker
sertligi reddetmeden cercevele
final mesaj guc bagirmayla degil sakinlikle gecirir 😌❤️
bence adamin elini bagla iple gözunuda bagla ipler senin elinde simdi istedigini yap
Bir kaç sevişme sonrası sekse dair anlattığı çoğu şeyin öyle olmadığını öğreneceksin, çok kafanı yorma o yüzden.
deri kıyafet gırbaç sivri topuklu ayakkabı odaya girince "yat len seni gırbaçleycem "de ona yatar
Belki de yatmaz bilinmez o artık.
Kararlarinin arkasinda dur blöf yap trip yap baktin eğerki kaybetbe korkusunu var bi sude sonra senin dedigine geliyor iste o zaman kedi gibi olir
Yani istersen konusarak bunun provasini yapalim bende seni yonlendirim bole yap bole soyle bunlari yapma gibi
Nasıl olacağını denemeden bilemezsin ayrıca iki baskın karakter yatakta zor olur biraz çalışabilir siniz 🙃
normal şartlarda günlük hayatında baskın olan karakterler seks hayatında domine edilen taraf olur.
Bilemiyorum bu konuda pasif kalacağını
Yönlendirmeyi sen yapacaksın o ne yapıyorsa tam tersini isteyeceksin hard seviyorsa soft iste mesela ☺
Sözümü dinler ama istediğini alır gücüm mü yetenek o an o kısmı da var
Gücün tabi ki yetecek yapmazsa kalkarım dersin en büyük silahın o esnada sözlerin olacaktır.
Kavgaya dönerse sonu o var sen biraz oyun tarzı diyorsun da bunu anlarsa beni parçalar çok otoriter biri
Seratonin seviyesi tavan yapmışken kavgaya asla dönmez yatakta kadın otoriterdir kadın ne isterse o olur erkeğin otoriteli olması bile yine kadının izni ile oluyor.
Korkuyorum birazda ters yanından aslında çirkin bir kadın değilim uvuzlarım çoğu erkeğin hayalindeki kadınım ama ona karşı özgüvenim düşük
Özgüvenin yüksek olsun o zaman her şey senin elinde, keyifli seksler diliyorumm☺
Söylediği kadar kolay değil işte ama teşekkürler 🤦♀️
Güzel fantezi sert becermek kıça şaplak ve gırtlağa kadar köklemek. Bence çok zevkli.
Sende yatakta onu esır dusurecek seyler bul arastır sor gerekirse.
Yaşlar nasıl? Ne kadar zamandır birliktesiniz? Senin karakterin nasıl vs, detaylı konuşabiliriz istersen. İlişkiler konusunda tecrübeli ve olgun bir adamım, faydalı şeyler söyleyebilirim.
mümkün tabi , ama belli noktalarda hareket etmek gerekir
Ben de anlattığın gibi biriyim ve ne yazık ki ipleri eline alman pek mümkün görünmüyor
Kişilikle alakalı bir durum yoksa yoktur bu özellik
Valla biri ile bunu yaşadık kadın secde bile benle kavga ediyordu bıraktım gerek yok
karşındaki baskınsa sen baskın olamazsın. o yüzden kendine köle ruhlu erkek bul onu baskıla sen
yapabilirsin bence , başlamadan değil ilişkinin ortasında mğdehale et
Rahat olucaksın dediğim dedik olucaksın ve muamelen iyi olucak zevkten kudurtucaksın o zaman ipler senin elinden düşmez 😁 taktik verim istersen
Yaz buradan
Olur
Çıktım
Ee adam seni iyice doyurur fenami
Kadın elinde olmalı
Alamazsın o yüzden zevk almaya bak
Sen tam olarak ne istiyorsun
O sizin hünerlerinize bağlı
Zor gibi duruyor jdjddj
Daha girmedin mi yatağa?
İpler elinde olunca ne olacak
Yani ben olsam alamazdın. Elemanı tanımıyorum tabi
Yatağa girmeden hiçbir şey bilinmez.
Tut başını bastır ve başla
Saçını çek ve ona hükmet emir ver ona
kararlı olursan yapabilirsin
Öyle tipler genelde yatakta pasif kalıyormuş
Kucak bozisyonu yap kayık misali kürek sende 😉
O iş yaş gibi
Sen yapamazaın
Ipi alsan elline ne gececek
öğretelim
Dışılığın ike
İfade ederim ama platform müsade etmez
Pozisyon değiştir
O konuda ipleri asla anlamazsın eline
Rahat şekilde yazsam olur mu
tecrubenle
o sana göre değil
İlişki yasadınız mı bununlaa
Ne ipi ya başka şeyi eline al bence
Zordur
Anlatim
Mümkün değil.
Sana tavsiye verebilirim
Boğayı dizginleyemezsin
Bdsm dene
Evli misin
Hayır
İşi ıyı bilmen lazım
Bir ilişki geçmişim var ama dişil yanım yüksek biriyim ama korkum oluşuyor ondan yana
Öyle mi nedn
Cokmu sert
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?