Güncellemeler
+1 yıl
efendi efendi yorum yapmak çok mu zor, düzgün yorum yapamayacak kadar ne yaşadınızda bu durum hayattan bu denli nefret edip düzgün yorum yapmamaya sevk ediyor. Türk insanın çoğu böyle. Medeni olmak başka bir şey vesselam...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ya kullandigin ped kalitesiz ya da sen yanlis takiyo olabilirsin katlanma olur ama asiri derecede olmaz dedin kadar, kızlik bozma muhabetine giriceksek de bozulmaz icin rahat olsun
Teşekkür ediyorum.
Rica ederim kotex den sasma en rahat iyisi o
Deneyeceğim
Erkekler Ne Diyor
Zar yok ki;
https://youtu.be/tJ4PNal-ZogNasil simdi bu kullandiginiz ped takiliyken kendi kendine katlanip araya icine falan mi kaciyor. Inanilmaz ya, neler neler...
Sen neden cevaplıyorsun ki kadın mısın
Ne anlarsın
Yorum yazan herkes erkek bi bana boyle dedin.. Ben sadece merakimdan sormustum bir seyi cevapladigim yok ama neyse, sabah sabah kalbimi kirdiniz tesekkur ederim...
Tepem atana ters yapıyorum , bunlardan biri sensin
Yanlis bir sey demisim gibi bana ters yapmanda ayri tuhafti zaten. Bilmedigim icin sadece sormustum...
" inanılmaz , neler neler"
Yani sasirdim boyle bir seyin de olmasina, ilk defa duydugum icin biraz korkunc gibi geldi icine kacmalar falan ondan o sekilde dedim...
"His vermek" " ihtimal " kelimeleri geçti dikkat edersen... okuduğunu anlamak mühim..
Görmez
Wma seni tahrik eder :)
Hayır, etmez
En delikanlı cevabı veren sendin, bozdun çizgini
Eder eder
O kadar da olsun ya:)
evet
artık bakire değilsin
üzgünüm
Yaşasınn
Ya sabah sabah ne saçma soru
Sen başlı başına bir saçmasın zaten..
He he oksijen israfı seni
Acınacak halin var
🤣🤣🤣
Şimdi güne mutlu mesut şen şakrak başlayabilirsin hiç şaşma yolun çok güzel bir yol
Yav He he saçma sapan soru soruyorsun geldin birde soru çok doge gibi millete laf ediyorsun
Azıcık oku geliş... sana saçma gelen , başka birinin gerçektende cevabını merak ettiğidir. Objektif olmak lazım.
Yav He he tamm
Senin tarfından değerlendiriyorum, yani bu soruyu soranın amacı ne olabilir ki?
İşte sorun da orada bi amacı yok bunun zarar verme ihtimali %1 bile değil bunu ögrenemedin ni daha bugun kadar
Bazı insanların evhamlı olabileceğini öğrenemediğin kadar ben de sorduğum şeyi öğrenemedim
İyi ögrenmiş oldun bu sayede
Sen de insanlarla diyalogun farklı bşr yönde de olabileceğini öğrenmiş oldun
Artık hep bu tutumdayım karşımdaki nasıl sa bende öyle , bu zamana kadar hata etmişiz
Hahaha ha dogru yoldasın devam 🤣🤣
3 cm den fazla girerse risk korkma
O kadar da katlanmaz yani 🤣