Eşimle tartıştık, yatakta gelmesini bekliyorum ama gelmiyor?

Dün sabah kahvaltıdan sonra eşimle dışarıya çıkacaktık uzun zamandır birlikte vakit geçirmiyoruz diye. Sabah hazırlandığım sırada da işler yüzünden yorgun olduğunu söyledi. Ben de bunu son anda neden söylediği sordum ve tartıştık 'son zamanlarda hareketlerin çok gözüme batıyor' dedi. İşleri yüzünden bayramdan sonra yoğun olduğunu bildiğim için çok üzerinde durmamıştım ama son bir haftadır da kıyaslamaya girmiştim işin mi ben mi diye. Kızdığı şey de buydu. Neyse dün gece birlikte olur barışırız diye düşündüm ama yatağa çok geç geldi. Geldiğinde de beni uyuyor sanıp sarıldı öptü daha sonra uyudu. Sabah uyandiginda da hiçbir şey olmamış gibi davrandı ve hiç konuşmadan işe gitti. Akşam geldiğinde de yine aynı pek sohbet etmeden yemek yedik ve kendisi hala televizyon karşısında oturuyor. Çocuğu erkenden uyutup yanıma gelmesi için ona sinyal vermeme rağmen orada oturuyor bende yatakta onu bekliyorum. Sizce yanına gidip konuşmalı mıyım? Ya da onu buraya nasıl getirmeliyim? Çünkü önceki gece adet olduğum için ertelenmiş bir sözüm vardı ve bittiğini bildiği halde birlikte olmayı ilk kez teklif etmedi. Ama beni uyuyor sandığı her an da vücuduma dokundu ve birlikte olmak istediğinin zaten farkındayım. Sadece bu kez benim adım atmamı bekliyor ama kıran taraf o, ben neden gideyim?
Eşimle tartıştık, yatakta gelmesini bekliyorum ama gelmiyor?