Dün sabah kahvaltıdan sonra eşimle dışarıya çıkacaktık uzun zamandır birlikte vakit geçirmiyoruz diye. Sabah hazırlandığım sırada da işler yüzünden yorgun olduğunu söyledi. Ben de bunu son anda neden söylediği sordum ve tartıştık 'son zamanlarda hareketlerin çok gözüme batıyor' dedi. İşleri yüzünden bayramdan sonra yoğun olduğunu bildiğim için çok üzerinde durmamıştım ama son bir haftadır da kıyaslamaya girmiştim işin mi ben mi diye. Kızdığı şey de buydu. Neyse dün gece birlikte olur barışırız diye düşündüm ama yatağa çok geç geldi. Geldiğinde de beni uyuyor sanıp sarıldı öptü daha sonra uyudu. Sabah uyandiginda da hiçbir şey olmamış gibi davrandı ve hiç konuşmadan işe gitti. Akşam geldiğinde de yine aynı pek sohbet etmeden yemek yedik ve kendisi hala televizyon karşısında oturuyor. Çocuğu erkenden uyutup yanıma gelmesi için ona sinyal vermeme rağmen orada oturuyor bende yatakta onu bekliyorum. Sizce yanına gidip konuşmalı mıyım? Ya da onu buraya nasıl getirmeliyim? Çünkü önceki gece adet olduğum için ertelenmiş bir sözüm vardı ve bittiğini bildiği halde birlikte olmayı ilk kez teklif etmedi. Ama beni uyuyor sandığı her an da vücuduma dokundu ve birlikte olmak istediğinin zaten farkındayım. Sadece bu kez benim adım atmamı bekliyor ama kıran taraf o, ben neden gideyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. erkekleri neden anlamıyorsunu. z ne yani adam yorgun olamaz mı. biliyorsunuz cinsellikte her aktivasyon erkeğe bakıyor kadın hareketsiz yatıyor. erkek için yorucu. adam işte yorgun kafa meşgul ise kendini o işe vermez. neden anlamaya çalışmıyorsunuz
https://www.youtube.com/watch?v=VJcYV7p1Qes&t=1s
sizin sertleştirmek zorunda olduğunuz bir organınız yok size kolay
bak cem yılmaz ne diyor iyi dinle00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşine sübliminal mesaj verebilirsin mesela. Etkilendiği anda illaha gurur yapmadan döner, slak değilse de anlar ne istediğini. Gönlünü alabileceğin bir şekilde ima et bunu.
09 Yorumla
Soran+1 yılZaten biraz önce aşağıda gecelikle önünde dolandım erkenden yatağa çıktım anlaması gerekmez miydi
- +1 yıl
Ben anlardım ama eşin anlamazdan geliyor. Mesela evde muz varsa onu soyup onun gözü önünde muzu yalayıp zevke geldiğini düşünüp azabilir. Ya da gözü önünde mastürbasyon yapabilirsin. Haa bana kızgın ne yaparsam yapayım gelmiyor dersen ona yapacak bir şey yok. Bu gece pas geçersen yarın da azdırıcı damlatırsın içeceğine yine gelir seni bulur merak etme 😂
Soran+1 yılHahahaha yok yok duş almaya gitti şimdi gelecek birazdan kavuşuruz
- +1 yıl
Ters köşe olursan?
Soran+1 yılÖzledi bence o da beni, eğer sarilmazda ben en son kucağına atlar istediğimi söylerim
- +1 yıl
Şeytanın bacağı ya kırılacak ya da kırılacak diyorsun yani 😂
Soran+1 yılAynen öyle bu gece dönüş yok
- +1 yıl
İyi bakalım inşallah istediğin gibi olur her şey. Vallaha hayat evlilere güzel bee ben yine sağ elimle baş başa kalacağım bugün de 🤣
Soran+1 yıl:)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdetin her bittiğinde hep o geliyorsa bugün farklılık yap. Gecelik giyip salona gir şimdi. Ben de evliyim. Hep eşimin bunu yapmasını istemiştim
022 Yorumla
Soran+1 yılZaten biraz önce çocuğu normalden erken yatırdım ve o sırada aşağıda gecelikle dolandım, buna rağmen baktı ama gelmedi. Bilerek geceyi birlikte geçirmek için erkenden yatağa girdim
- +1 yıl
Yatakta değil biraz salonda oynaşın. Yanına git. Kocanı azdırmaya çalış. Erkek de arzulanmak ister biraz
Soran+1 yılDün gittim oturdum yanına. Sonra öpmeye başladı, ben de özür dilemeden öpemezsin deyince sinirlendi. Ben de bugün gitmedim o yüzden, ama onun gelmesini özür dilemesini bekliyorum
- +1 yıl
İkiniz de özlem dolusunuz. İkiniz de inatçısınız. Hadi kır inadını. Git direkt kucağına otur. Bunu mu istiyosun de sinirli sinirli. Yapbilir misin. Böyle cilvelerin var mı
Soran+1 yılVar tabi, ben onun için asla yapmam dediğim şeyleri yapmış biriyim ama bu kez o gelsin istiyorum. Onun için yaptığım onca şeyi düşünüp bu kez o çaba göstersin istiyorum
- +1 yıl
Hep sen başlatıyomuşsun ve bıkmışsın gibi hissettim. Doğru mu
Soran+1 yılÖyle değil aslında, eskiden beri ikimiz de sürekli tartışma sonrası özür dilerdik ama ben daha çok uğraşırım ve onu daha çok signeye çekerim. Ona da diyorum zaten başka bir kadın senin isteklerini asla kabul etmez diye. Yani dış görünüş ve maddiyat anlamında gayet iyi bir adam fakat istekleri ağır ve bunlarla uğraşmak bazen yoruyor
- +1 yıl
Ağır isteklere rağmen onu memnun etmeye çalışıyorsan baştacısın. Noldu geldi mi yanına
Soran+1 yılEvet geldi barıştık
- +1 yıl
ben de seninle yazıştıktan sonra odaya bi gittim gecelikle. yaptık. sonra geldim yorum yazdım sizi merak ettim :D adına sevindim. kaç günün acısı çıkmıştır. cidden yatakta ağır talepleri mi oluyor
Soran+1 yılÇoğunlukla evet ama ben istemeyince de zorlamıyor ne zaman istersek o zaman oluyor
- +1 yıl
dün nasıldı? orgazm olabildin mi
Soran+1 yılEvet. Geldiğinde zaten üzerine bir şey giymemişti sırf beni tahrik etmek için. Sonra da yanıma oturdu niye böyle yapıyorsun diye girdi konuya. Ben de uzatan sensin seni bekliyorum kaç saattir yatakta dedim. Geldim işte dedi sonra da birlikte olduk. Sabah da erken kalktı kahvaltı hazırladı:) normalde yalvarsam yapmayacak adam bugün seve seve yaptı. Çocuğu da kreşe götürdükten sonra eve geri döndü barıştık yani
- +1 yıl
cinsellik her şeyin ilacı. insan boşalınca gerginliği de geçiyor. sende de öyle olmuyor mu
Soran+1 yılÖyle olduğu için daha fazla beklemek istemedim zaten ve hiç konuşmadan önce ilişkiye girdik en azından sinirimiz azalsın sonra daha anlayışlı konuşuruz diye
- +1 yıl
nasıldı anlatsana. dinlemeyi severim evlilerin ilişkilerini. sana oral yaparak mı başladı? sen ona yaptın mı? hangi pozisyonda yaptı seni? anal oldu mu vs?
Soran+1 yılÖnce öpüştük sonra da ben dayanamayıp kucağına çıktım. Daha sonra başladı işte. Iliskiden sonra da konuştuk, bir kez de senin özür dilemeni bekliyorum işlerin benden önemli gibi davranıyorsun dedim. Barıştık, sabah da erkenden kahvaltı hazırladı çocuğu okuluna bırakınca eve geri döndü, işe geç gideceğim dedi. Yine oyalandik biraz, en son çıkarken kulağıma sadece işimden değil her şeyden önemlisin benim için diye fısıldadı:) böyle işte
- +1 yıl
akşama da sabırsızlıkla bekliyo musun:)
Soran+1 yılEvet:)
- +1 yıl
adet sonrası içerisi alev gibi dimi:)
Soran+1 yılAynen öyle istek çok fazlaydı ikimizde de
- +1 yıl
şimdi de sıcacıktır. kocanın beline kuvvet :))
+1 yılEşler arasında ilk adım olmamalı belki farkında değildir gidip konuş bence
11 Yorumla
Soran+1 yılFarkında aslında ama beni süründürmek için böyle yapıyor, benim gelmemi bekliyor ama ben de aynı şeyi ondan bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılgelir gelmez onun sorunu artık biraz da kendi hallerine bırakmak gerek insanları
00 Yorumla
+1 yılİşleri iyi gitmiyor belki de. Seksi düşünecek hali olmayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılİşleri iyi ama yoğun, ayrıca önceki gece bitsin şu hastalığın da kavuşalım demişti. Dün gece ve bu sabah benim uyudugumu düşünürken de dokundu baya ama ne zaman uyanırsam sanki hiçbir şey yapmamış gibi davraniyo
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılgururu yapmak hayatını zindan eder senin
015 Yorumla
Soran+1 yılGurur değil benim yaptığım, sırf gelsin yanima diye gecelikle önünde dolandım erkenden yatağa geldim
- +1 yıl
sen toplamda kavgadan sonra kac defa gösterdin ona gelmesi gerektiğini
Soran+1 yılDün sabah kavga ettik akşamında bekledim salonda birlikte odaya çıkalım diye ama erken gelmedi diye ben ondan önce çıkıp uyuma rolü yaptım. Sabah da erken çıktığı için kalkmadım. Biraz önce de aşağıda otururken üzerimi değiştirmek için çıktım ve gecelikle döndüm. Sonra da aşağıda öyle biraz daha oturup sonra çocuğu aldım ve odasına çıkardım, ardından kendim odaya geldim
- +1 yıl
tamam işte bence şu an tam sırası çocuk uyuyor üzerindeki kıyafetten müsait bence gidip konuşabilirsin sonuçta eşin isteklerini ricalarini ya da sohbetini muhabbetini anlatabilirsin bence 😇
Soran+1 yılDün akşam gidip oturdum yanına öpmeye başladı, sonra da özür dilemeden olmaz dedigimde vazgeçti döndü onune. Ben de o özür dilesin diye bekliyorum
- +1 yıl
hevesini kursağında bırakmışsın buda ayıp olmuş ona karşı tabiki de
Soran+1 yılO gelir birazdan bu sefer geri cevirmem
- +1 yıl
eğer erkek dolarsa agresif olur o yüzden işiniz bittiği zaman konusmak daha iyi olur bence
Soran+1 yılYok konu hakkında konuşmayacağım hemen, onu sabah da konuşuruz şimdi sadece istediğini yapacağım. Zaten günlerdir bekliyordu küstük diye hevesi kursağında kaldı
- +1 yıl
yanlış anlama ama adamı çok kötü küçük düşürmüşsün o yüzden istediğini değilde istediklerinizi yapın
Soran+1 yılKüçük düşecek bir durum yok kendisi bana söz verdi ve tutmadı ve ikimizin başbaşa oldugu bir ortamda tartıştık.
- +1 yıl
o zaman neden öpünce izin verdin de sonra konuyu açtın ve özür dilemeden olmaz dedin ki
Soran+1 yılÇünkü ileri gidecekti ve bu kez bir özrü hak ediyordum, bana son zamanlarda gözüme batıyorsun dedi tabi ki sinirlenirim
- +1 yıl
ilk öptüğü zaman söyleseydin ya o zaman seninde sucun var kabuk et
Soran+1 yılAslında başta ben de istedim sonra devam edince çekildim ama neyse ki atlattık, barıştık şimdi
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErken yattigin icindir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yanıma gelsin diye erken yattım çocuğu da normalde bu saatte yatırmam. Ona mesaj vermek istiyorum
+1 yılGizemli ol.. her istediğini yaptır
042 Yorumla
Soran+1 yılAdam yanıma gelmiyor nasıl yaptırayım
- +1 yıl
şimdi bunun değişik yolları var ama şöyle söyleyim sana, vazgeçilmez olamazsın ama yerini sağlamlaştırabilirsin karşındakinin kalbinde bir kere kendini ağırdan satacaksın
- +1 yıl
Çok umursamayan ve çok sorgulamayan gizemli birisi olduğunda, onda seni elde etme dürtüsü oluşacak bir zaman sonra
Soran+1 yılBeş senelik kocama daha ne kadar umursamaz olabilirim ki? Sevgili çağında değiliz elimden geldiğince uğraşıyorum tabi öyle kalmak için şu anki durumun bununla bir ilgisi yok. Kendisi bana söz verip son anda cayiyor
- +1 yıl
Detaylara takilma, tartismalarda cok baskin olma, hatta tartisma bittikten sonra hiç bir şey olmamış gibi, arkadslsrinls veya cevrenle pozitif konus, mutluluk tablosu ciz.. neden niçin diye sorsun kendisine.. merak uyandir kisacasi.. cok cok detaylandrblrsn...
- +1 yıl
yalnız huy olarak aşkta pek gururcu olma, açık sözlü ve karşındakini incitmeyen olmaya özen göstermen güçlü ve olgun kimliğini gösterir
- +1 yıl
Evliliklerde uzaklasma donemi yasanir... burada daha olgun vede güçlü bir kimlik sergilemen gerekiyor
Soran+1 yılBiz tartışma hep yaşarız bu da onlardan biri, geçiçi olduğuna eminim. Ben zaten öncekilerde hep bir şekilde gıdıp gönlünü almışımdır ama bu sefer onun gelmesini bekliyorum
- +1 yıl
İşte yptgn en büyük hata.. alışmış su an senden bekliyor...
Soran+1 yılEvet ama bu kez istediği gibi olmayacak
- +1 yıl
Sebepsiz bir şey yok. Gerçekten her şey de bir hayır vardır. O kadar dert etme her şeyi. Sen olman gerektiği gibi olmaya çalışırsan, çok şeyin kendiliğinden gerçekleştiğini görürsün.
- +1 yıl
Sadece o kadar taviz verdiğin surece hep üzülen taraf olursun.. kavga etmek demek değildir sadece biraz net olmak ve krndine güvendigini gostermen gerekiyor
Soran+1 yılBunları göstermekte sıkıntı yok zaten, şu anki konumuz da ilişkimizi derinden etkileyen bir durum değil. Yalnızca ufak bir ego savaşı gibi, ikimiz de ilk adımı birbirimizden bekliyoruz
- +1 yıl
Kadınları bu kadar yoran şey biliyorum; dağılanı toparlama arzusu. Sadece dağılan evi barkı değil dağılan her şeyi. Yuvayı, çocukları, gençliği, dargınlığı, kırgınlığı, yaşayamamayı, geceyi gunduzu, her şeyi
- +1 yıl
Size benzer bir olay benimde basima gelmiş ti, partnerim o kadar zekice bir hamle yapmistiki mecburen butun gemileri ve gururu yakmistim🙂
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
Biraz ozel ve detayları burada yazmk doğru olmaz, tandgm insanlar var, mesaj kutum acik istersen ordan yaz.. merak etme kumseyi zoru zoruna rhtsz etmem..
Soran+1 yılYok teşekkürler
- +1 yıl
Yengeç burcumusun?
Soran+1 yılHayır nereden çıkardınız
- +1 yıl
Yok sadece kus kalmayi pek sevmezlerde... Yatakta itaatkar mısın dominant mı?
Soran+1 yılEşim fazla baskın olduğu için ona ayak uydurmak için fazlası ile itaatkar oluyorum
- +1 yıl
Esini tek bir hareketle harekete gecirmek istersen.. Yanına geldiğinde uyuyor numarası yapmak yerine.. İstemeyerekte olsa, mastürbasyon. yap.. hem sasiracak hemde dusunecektir... Sorarsada kendi isimi kendim gorurum de
Soran+1 yılBu kez uyumadığımı gördü, duşa girdi beklediğimi fark etti. Çıktığında masturbasyona gerek kalmadan o halleder zaten
- +1 yıl
Himm bekliyorsun yani🙂
- +1 yıl
Ya devam ettirirse... b planin ne?
Soran+1 yılEvet büyük bir heyecanla bekliyorum, eğer geldiğinde konuşmazsa bu kez üstüne atlarım diye düşünüyorum çünkü iki gündür sürünüyorum. Gerçi onun da dayanacagini sanmıyorum istekliydi kaç gündür, kusuz diye vazgecti
- +1 yıl
Sen atlarsan tekrar basa donersin bir anlik isteginle.. amacin onun gelmesi degilmi zaten
Soran+1 yılÖyle ama gelmezse son çare yaparım, gerçi duştan çıkacak şimdi illa ki gelir sarılır. Sonrasını da hallederiz zaten
- +1 yıl
Daha önce hic yaptınmi kendine çekmek için tsktikte olsa, bu arada kac dakikadir dusta?
- +1 yıl
Su an ben seni öyle gorsem tutar dusa goturrdum senin is biraz yas gibi...
Soran+1 yıl20 dakika oldu gireli çıkar herhalde şimdi. O bir şeye sinirlenince ben çıplak da olsam onu gözü görmez o yüzden inat etti yoksa bin kere yapmıştı işini
- +1 yıl
Kadınlarda afrodizyak etkisi yaratan şey sence hangisi?
- +1 yıl
Seni bu kadar istekli yapan inatinmi.. yoksa başka bir şey mi?
Soran+1 yılEşime karşı hep böyleyim sadece kavgayla ilgili değil ama kavgadan önceki gece konuşurken söz vermişti. birlikte olacağımız için o olmadı diye daha çok istiyorum aslinda
- +1 yıl
Uçuk fantezilerin Var mı? belki bunlari istiyordur..
Soran+1 yılGece barıştık sorun kalmadı
- +1 yıl
Himm sevindim senin adına
- +1 yıl
Ordamisin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Esinmi yanasti yoksa senmi?
- +1 yıl
Seni onun gözünde bir seks tanrıçası yapacak olan şey neydi?
+1 yılSen beklemeye devam et bence.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte küslük olmaz sen git gurur yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bana söz verip tutmayan kendisi
+1 yılKolundan tut gel buraya de
01 Yorumla
Soran+1 yılFkeklfkekd sinirliyken asla kabul etmez önce gönlünü almam gerek
+1 yılYanına git sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılayıp etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDokundumu her yerne
084 Yorumla
Soran+1 yılGece de bunu yaptı sabah alarm çalmadan önce kalkıp yine yaptı ama ben uyandığımı hissettirdiğimde çekti kendini geri
Cevap sahibi+1 yılYani özel bolgeni faln elledmi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSen haf dern nefes alp inleseydi n içine girerdi😊🙈
Soran+1 yılKızgınken yalvarsam da yapmaz
Cevap sahibi+1 yılSen nefesn deisseydi inleseydn
Cevap sahibi+1 yılDayanamzdi
Cevap sahibi+1 yılParmakladmi sadece oynadmi
Soran+1 yılParmagini sokmadi ama gezdirdi üzerinde sabah da öptü saçlarımı kalçama sürttü kendini
Cevap sahibi+1 yılSen iyi dayanmssn o oynarken
Cevap sahibi+1 yılIslanmadnmi o anda
Soran+1 yılIslandim tabi o da fark etti zaten ama çok uzun sürmedi gece, biraz oyalandı sonra uyudu
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılGzldn cksam konusurmuyz biraz
Cevap sahibi+1 yılSen istersen tabi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBirazck izn ver
Cevap sahibi+1 yılFazla değil
Soran+1 yılBurdan konuşuyoruz işte
Cevap sahibi+1 yılburada tam olmuyki herkes omuyo
Cevap sahibi+1 yılÖzel sorular sonucta
Soran+1 yılIkimizin de hesabı görünmüyor soru görünse ne olacak
Cevap sahibi+1 yılNolur bi ondakka
Soran+1 yılBurdan söyleyin lütfen
Cevap sahibi+1 yılHertur soraymmi yani
Cevap sahibi+1 yılÖzel seyler
Soran+1 yılTanınmiyorum zaten sorun yok
Cevap sahibi+1 yılArkadn yaptmi hic
Soran+1 yılEvet çok kez oldu
Cevap sahibi+1 yılSenmi istedn
Soran+1 yılO evlenmeden önce belki deneriz demişti, sonra da kalçalarımla oynarken bir anda ikimiz de istedik oldu
Cevap sahibi+1 yılşu an yanndami esin
Soran+1 yılOdaya geldi ama havlusunu alıp duşa gitti
Cevap sahibi+1 yılSen odandamsn
Cevap sahibi+1 yılYataktamsn
Soran+1 yılEvet uzanıyorum, girdi içeri baktı şöyle bir sonra dolaptan havlu alıp girdi duşa
Cevap sahibi+1 yılPeki şu an üzerindekileri yazarmsn rica etsem
Cevap sahibi+1 yılHepsini ama iç dıs
Soran+1 yılÜzerimde sadece göğüs kısmı açık dantel detaylı gecelik var çamaşır yok
Cevap sahibi+1 yılKilottami yok
Soran+1 yılYanıma geldiğinde uğraşmasın diye giymedim ama geleceği yok gibi
Cevap sahibi+1 yılBn bile yazdndan etkilendm o iyi dayaniyo
Soran+1 yılO inat ettiyse gözü çıplak olsam da bir şey görmez
Cevap sahibi+1 yılPeki şuana kadar konustuklarmzdan sen etkilenmp ıslandmi Şu an doru sole ama
Soran+1 yılHayır öyle bir konuşma aramızda geçmedi, geçemez de zaten
Cevap sahibi+1 yılŞimdiyi sordum
Cevap sahibi+1 yılSenle bn konusuyorz ya
Soran+1 yılHayır dedim ya
Cevap sahibi+1 yılPeki etlimi vajinan
Cevap sahibi+1 yıl?😊🙈etlimi
Soran+1 yılOrası eşimi ilgilendiren kısım
Cevap sahibi+1 yılYani goruntu
Cevap sahibi+1 yılBikez dokunmp cekermsn elini Şu an
Soran+1 yılNeden siz istiyorsunuz diye bunu yapayım
Cevap sahibi+1 yılYo sordum yaparsan diye
Cevap sahibi+1 yılYaparmsn
Soran+1 yılOnu beklerken hafiften yapıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılSıcakmi
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılBn bile konusurkn etkilendm sen nasi etkilenmedn
Soran+1 yılBilmem:) ben eşimi düşünüyorm sadece onun geleceği ana kadar tutuyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılYani neblm benim bile kalk ti bi sulanma olmazmi snde
Cevap sahibi+1 yılNegüzel yalanr ora
Soran+1 yılSulandı tabi ama kendim bir şey yapmaya alışık değilim eşim bunlardan hoşlanmıyor o yüzden kendisini bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılYalycak cok sansli
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılGunaydn
Soran+1 yılGünaydın
Cevap sahibi+1 yılNapyosn
Cevap sahibi+1 yılRahatladnmı😊🙈
Cevap sahibi+1 yılOldumu istedgn gece
Soran+1 yılOldu çok güzel geçti, sabah da eşim ben kalkmadan kahvaltı hazırladı, işe de geç gitti yani hatasını anladı ve özür diledi
Cevap sahibi+1 yılNe sansli beeee
Cevap sahibi+1 yılBi özelden konusmayi kabul etmedn nolcak sanki
Soran+1 yılNe gerek var iyi böyle
Cevap sahibi+1 yılBikezmi oldu
Cevap sahibi+1 yılAksam
Soran+1 yılHayır yorgundu ama ben ısrar ettim diye devam etti, sonra da masaj yaptım biraz rahatlasın diye bu sefer o istedi yeniden oldu
Cevap sahibi+1 yıl2 oldu yani iiyisn iyi😊
Cevap sahibi+1 yılKesn bugnde olur😊🙈
Cevap sahibi+1 yılSelam
Cevap sahibi+1 yılIyi aksamlar isten yeni geldm
Cevap sahibi+1 yılGünaydınnnnnn😊
Cevap sahibi+1 yılBaya yorgun dustn galiba
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!