Cinsellik Dun oral yaptirdim vajinam cok aciyor normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Masördu yapan kişi dakikalarca vakumladi orayıAcıyor ya yanıyor resmen Dun oral yaptirdim vajinam cok aciyor normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
yasolinaaaaas Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ayyyy nası hissettirdi nası oldu anlat lütfen çok merak ediyorum 5 1 Yorumla Aynen1903 +1 yıl Bende anlatabilirim Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl elektrik süpürgesi erkek değil ahahahahahanormal değil bacım elbette... geçmiş olsun 3 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sen en iyisi öncekiler gibi kadın masöre gitmeye devam ed. Korkunca kendin oral seks çekmiyorsun ama emdiriyorsun? 0 0 Yorumla
NetwaRe Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 57% +1 yıl puahahahaolm manyaksınız ya :))Neyse bundan sonra para verme, burada 1-2 kişi var oral sever :)) 0 0 Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl normaldir bende genelde klitorisi dilimle damağımın arasına alıp vakumluyorum o esnada da iki parmağı vajinaya takıyorum.. 0 0 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Cevaplar sorudan daha kalitesiz çıldırıcam jdjdkdkfkf 1 0 Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Bakteri kapmış Belli ki kaç günde bir yaptırıyorsun 0 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bol bol yoğurt sür, kuruduktan sonra ılık suyla güzelce yıka 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsellik konusunda 943 cevap paylaştı. Normal degil ısırmasın 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsellik konusunda 326 cevap paylaştı. sakalı batmış ya da hard seks yapmış 0 1 Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl harikadır ya. anlatır mısın Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. tahriş olmaz normalde yalarken 0 0 Yorumla
Aynen1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bidaha yaptır panzehir misali daya iyi gelir 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yine olsa yine yaptırırım der gibi... 0 0 Yorumla
geçenyıl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Oral yapan masör kız miydi erkek mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek Yorumla geçenyıl +1 yıl Adamdaki şansa bak hem para aliyo hem zevk 🙄 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok hırpalamış seni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ayyyy nası hissettirdi nası oldu anlat lütfen çok merak ediyorum
Bende anlatabilirim
elektrik süpürgesi erkek değil ahahahahaha
normal değil bacım elbette... geçmiş olsun
Sen en iyisi öncekiler gibi kadın masöre gitmeye devam ed. Korkunca kendin oral seks çekmiyorsun ama emdiriyorsun?
puahahaha
olm manyaksınız ya :))
Neyse bundan sonra para verme, burada 1-2 kişi var oral sever :))
normaldir bende genelde klitorisi dilimle damağımın arasına alıp vakumluyorum o esnada da iki parmağı vajinaya takıyorum..
Cevaplar sorudan daha kalitesiz çıldırıcam jdjdkdkfkf
Bakteri kapmış Belli ki kaç günde bir yaptırıyorsun
Bol bol yoğurt sür, kuruduktan sonra ılık suyla güzelce yıka
Normal degil ısırmasın
sakalı batmış ya da hard seks yapmış
harikadır ya. anlatır mısın
tahriş olmaz normalde yalarken
Masoz nasil vakumladi ya
Yalamanında bir usulü var
Bidaha yaptır panzehir misali daya iyi gelir
İyi vkumlamış demekki de biz napalım
Olay nasıl gelişti 😂