Burayi biraksam vicdanen rahatlar mıyım?

Ben evliyim. Simdi mutsuzum falan diyip palavra atmicam. Sadece heyecan verdigi icin burada takılıyorum. Gercek hayatimda asosyal denilebilecek kadar pasifim. Evimde temizlik yemek cocuklarimla ilgilenirim kocamda iyi bazen anlasmazliklar olsada bir sekilde yürüyor evliligim.. burada bir cok insanla muhabbet ettim reelde kimseyle gorusmedim gorusmeyide düşünmüyorum. Zaten buranin bile yanlış oldugunu düşünüyorum. Sıkıldım artik burayi kapatip tövbe edip kendi evliligime odaklanmak istiyorum. Pismanim yani. Ama şu da var burayi bilmesem kendi evliligimin kiymetini belki anlamayacaktim. O yönden biraz tecrube kazandim iyide oldu gibi. Neyse simdi ben burayi silsem ve gercekten pisman oldugum icin bir daha yapmasam.. hic bisey yapmamis gibi temiz sayilir miyim? Kendimden nefret etmeye basladim cunku. Cinsel muhabbetler de oldu karsilikli orgazm seklinde degil soru cvp vs. Ne dersiniz? Bana lutfen nutuk yapmayin igrenc kotu bir durumun icinde oldugumun farkındayim. Şimdiden teşekkür ederim 🙂
Burayi biraksam vicdanen rahatlar mıyım?