5 aylık hamileyim. Eşimle 2.5 hafta önceye kadar ilişkimiz iyiydi ama 2.5 haftadır ne öpüyor ne sarılıyor ne de birlikte oluyor. Sadece uyurken sarılıyor onun dışında bisey yok. Resmen abi kardeş gibi olduk sakalasiyoruz anlaşıyoruz ama öpmek dahi yok ben böyle bi ilişki istemiyorum bebek için uzak duruyor da öpmemek sarilmamak nedir? Aldatıyor desem iş saati belli izninde evde sordum açıkça bana bahane atıyor bence istemiyor. Ayrılıp git böyle yapamam ben seninle dedim. Lohusaligi da bekliicem baktım aynı ayrilcam haksız mıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doktor herhangi bir yasak koymadı değil mi her şey serbest
Zaten yasak koysa ben istemem ki.. ama öpmekten sarılmaktan da geri kalmazdım hersey seks değil ama ilişkiyi yakınlaşmalar ayakta tutuyor..
Kesinlikle seks de çok önemli yani seni anne olarak görmeye başlayıp kadın olarak görmezse sıkıntı
O zman yolunu alır ben çekmem onu hem kocalık etmiicek bende onun yemeğini aşını kılığına kıyafetine mi bakıp temizliicem yapicam kusura bakmasın ben çocuğuma annelik yaparim ona değil
Kesinlikle böyle olmaz Anladığım kadarıyla seks senin için çok önemli evlenmeden önce de çok iyi bir oyunumuz vardı çok iyiydi Umarım çocuktan sonra da bozulmaz çok iyi devam eder
Eşimle abi kardeş gibi olacak isem niye kocam olsun? Kardeşten ayıran bu tamam hersey seks değil ama bi karını öp sarıl sıcaklık göster birleşme olmasa bile bende mi sorun var anlamadim
Bence çok haklısın Ayrıca birleşme dolsun niye olmuyor �kinizin de ihtiyacı var buna
Seni evde istekli görüp de nasıl duvardan duvara sert sert yapması gelmiyor
Ayrılma olmasın canım ama açıkça söyle sexs istiyorum de
Kaç kez dedim laftan anlıyor olsa ayrılmak ister miyim,? Hadi seks li gectik bari öp sarıl o da yok ben ne yapayım bununla
O zaman hayatında başkası var sexs olmadan duramaz kimse
Ayrılmak ne kadar kolay geliyor size
Kolay değil ama mecbur kalıyorsun karını kocanı öpeceksin sıcaklık göstereceksin sarılacaksın öyle buz gibi durursan ne olacak? Ben hep sarılır öperim ama kocam buz kesiyor e ne yapayım benimde ilgiye ihtiyacım var?
Henüz 2 buçuk haftadan bahsediyorsun, bu kadar kısa sürede ayrılığı düşündüğüne göre kolay
Vay arkadaş ne merak var ayrılan ayrılana
İlgi yoksa yakınlık yoksa kocam için niye uğraşayım? Ben durduk yere ayrilcam demiyorum ki?
Yeri geldi altı ay beraber olmadık ve ben istemedim
Bak mevzu seks yapmıyoruz değil öpmüyor ssrilmiyor yakınlık göstermiyor mevzu bu. Yani eşleri kardeşten ayıran da bu zaten
Soğumuş tur zaman ver çocuk geliyor kolay değil herkes ayrı duygulara giriyor ben altı ay beraber olmadım ha öpme sarılma diyodum ama hep hamile diye Lohus dye
Hamileliğim riskli değil olsa ben zaten istemem ama bi kadın olarak kocamın sarılmasını öpmesini istiyorum soğudu madem ayrılsın söyledim de yani
Ne diyo
Delimisim onun çocuğunu taşıyorsun saffee
Çocuğu bahane ediyor birleşmek konusunda.. öpmek sarılmada da içimden gelmiyor hiçbir şey diyor ayrıl deyince kabul etmiyor ama ben ayrılırım böyle yapamiicam 5 ay daha bekliicem hele bi çocuk doğsun lohusalik bitsin bitiricem düzelmesini sürece böyle
Enteresan böyle bir insan neden çocuk ister
İşte cocugu çok istiyordu hâlâ da öyle ama bana buz gibi
Başlarim sanada çocuğuna da bırakır giderim ikinizi de ne diye evlendin de kaos yarat
Çocuğa zarar diye belki ilişki olmuyor