Garip istek ? Nasıl kurtulucam?

Gülhane parkında sevgilimle oturuyorduk cimlerde ailem bilmiyor onlar bu şeyleri sevmiyor direk yani Nisan evlilik gözüyle bakıyor biraz muhatasiplar sevgilimle öpüştük biraz sonra arkamı dönünce alt kattaki komşumuzu gördüm oda bana bakıyordu takip mi etti bilmiyorum çok utandım kızardım aşkım ne oldu dedi sevgilim yok bir şey dedim istersen eve geçelim hemen kaçamazsın elimden dedi güldü bende bugün yapmasak dedim oda tamam dedi sonra eve dönüyordum mesaj atmış instadan adam baban biliyo mu kız ne işler çevirdiğini dedi hayır lütfen söylemeyin dedim resimini de çektim valla valla o iş olur ama sevgilinle sevişirken ya da yapıyorsan eğer sizi izlemek istiyorum bende ayaklarını istiyorum yalnız beyaz çorapların beni deli ediyor benim efendim olmanı ezmeni istiyorum sevgilinle yaparken bana emir verip hakaret ediceksin dedi ben de böyle birseyi kabul edemem dedim kendin bilirsin akşam bi çayınızı içmeye geleyim de gör dedi hala yazmadım aramamısta ses seda yok ben ne yapicam bu durumda?
Garip istek ? Nasıl kurtulucam?