Eşimde sertlik sorunu var, başkalarının açık görsellerine bakıyor. Ben mi suçluyum?

1.5 yıllık evliyim sevisme sırasında kocam sertlik kaybı yaşıyo ve bu beni çok üzüyo doktora gitti aylarca tedavi oldu doktor artık tedaviyi bıraktı eskisinden iyi ama hala yeterli degil ve doktor ona p*rno izle falan filan demisti ben de o zaman gerekiyosa izle birlikte izleyelim dedim bana kızdı ama dün telde biseye bakıyodu bı anda göğüs fotoğrafları çıktı bana ait olmayan Google aramada. Tepki vermedim ama çok bozuldum sonra biraz tartıştık neden böyle yapıyosun diyince doktor istedigi icin dedi bunu biliyodun dedi ya bunları kabullen ya da durumu kabullen doktora gitmeyi bırakıyım ben çok mu meraklıyım doktora falan dedi içim acıyo ama ona fotograf dese ben atarım benimle p*rno izlemek dese izlerim ama o bunları benden gizli saklı yapınca kendini yetersiz görmem beni istemiyo ama bak başka kadınlara bakiyo diye düşünmem normal degil mi?
Eşimde sertlik sorunu var, başkalarının açık görsellerine bakıyor. Ben mi suçluyum?