1.5 yıllık evliyim sevisme sırasında kocam sertlik kaybı yaşıyo ve bu beni çok üzüyo doktora gitti aylarca tedavi oldu doktor artık tedaviyi bıraktı eskisinden iyi ama hala yeterli degil ve doktor ona p*rno izle falan filan demisti ben de o zaman gerekiyosa izle birlikte izleyelim dedim bana kızdı ama dün telde biseye bakıyodu bı anda göğüs fotoğrafları çıktı bana ait olmayan Google aramada. Tepki vermedim ama çok bozuldum sonra biraz tartıştık neden böyle yapıyosun diyince doktor istedigi icin dedi bunu biliyodun dedi ya bunları kabullen ya da durumu kabullen doktora gitmeyi bırakıyım ben çok mu meraklıyım doktora falan dedi içim acıyo ama ona fotograf dese ben atarım benimle p*rno izlemek dese izlerim ama o bunları benden gizli saklı yapınca kendini yetersiz görmem beni istemiyo ama bak başka kadınlara bakiyo diye düşünmem normal degil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSertleşme sorununun tedavisi için genellikle tadalafil içerikli ilaçlar verilir ve hergün kullanması gerekir. Gizlice p*rno izliyorsa beraber izlemeyi tekrar öner. Başka kadınların fotoğraflarıyla ilgili olarak da şunu yap: Gün içinde onu tahrik edip yükseltecek fotoğraflar çekip at ona. Bunu da benden iste ben göndereyim diyerek yapma. O istemeden gönder. Ne yaptığını izlr bakalım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılnormalde öyle bir sorun yani evlenmeden öyle yaşıyor muydu? Bunu araştırmak lazım öyle bir sorun yoksa yüzde 95 senden soğumuştur yani tahrik edici özelliğin kalmamıştır kendimden pay biçiyorum normalde öyle bir problemim yok ama birisiyle o zımbırtı işini görmeye başladığım zaman üstünden tır geçmiş gibi yok yani adımız topa çıkacak yakında bundan korkuyorum. Çok şey etkiliyordur bu sorun hep var mı yok mu çok önemli bi etken önceden yoksa bu sorun muhakkakki sen onu etkileyemiyosundur.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Bir kaza geçti başımdan ona üzüldüğünden sertleşme sorunu yaşadım bir dönem daha doğrusu 2 yıl sertleşme oluyordu ama uzun kalmıyordu doktora gittim bana viegra yazdı kullandım hiç faydası olmadı sonra aktara gittim durumumu anlattın tablet şeklinde bitkisel bir hap verdi bunu sabah akşam iç dedi içinde 200 adet vardı onu içtim düzelsin sizde deneyin
02 Yorumla- +1 yıl
Bitkisel hapın adı var mı
- +1 yıl
@Uzayayolculuk11 valla unuttum aradan baya zaman geçti ama sor içinde 200 adet var sabah akşam iciyon ben çok faydasını gördüm
+1 yılSenden cinsel açıdan tahrik olmuyor ve dolayısıyla içinde gücünü kaybediyor. Senin güzelliğinle veya bakımlı olmanla ilgisi yok. Hata sende değil. Erkek o cinsel uyumu yakalayamadıysa sonuç böyle olur. Sen dünyanın en çekici kadını olsan da böyle olur. Sakın kabahati kendinde arama.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu değiştirmek için ne yapabilirim peki ben
- +1 yıl
Dürüst olmak gerekirse elinden geleni yapıyorsun zaten, daha fazla ne yapabilirsin ki… Her erkek için ideal kadın profillerinden birisin.. O kendi kendine tatmin gücü sağlamaya çalışıyor…
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
95Cevap
+1 yılŞimdi oncelikle şunu soylemek gerek erkeklerin penisi sizin vajina gibi calismaz manevi olarak zek almak bosalmak ayni olabilir
Ama beden olarak siz istemesenizde seks yapabilirsiniz ac bacagi (zevk meselesi farkli ) sevgili koca neyse ona seks gorevini yap kalk
Ama penis erkek istemese kafasi rahat olmazsa tahrik olmazsa kalkmaz ve bazi kadinlar sekste herseye kapali bosalmayi sadece penisin boyuna kalinligina uzun süre gir cik yapmasina şartlandiriyoki buda sexsi her iki taraf icin cekilmez hale getiriyor
Gizli olmasan bir iki tiyo verebilirdim 🤔00 Yorumla
+1 yılsenaryo müthiş ya 😂
bir defa sertleşme problemine karar veren doktor ürolog olabilir, bilmem ne izle diyense ancak cinsel terapist felan olabilir. ikisi aynı kişi olamaz. sonra, birlikte bakalım izleyelim diyorsun v. s. ama o senle yapmak yerine tek foto bakmayı tercih edince buna alınıyorsun, onun sözde tedavisi için mi istiyorsun kendin de geri kalmamak için mi, komedi yaa.. kim hazırlamışsa tebrik ediyorum 😂25 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın okurken bende böyle düşündüm.
- +1 yıl
Önce terapist eğitimi almalı çift
- +1 yıl
Doktor çıkıp p*rno izle mı diyecek Allah aşkına trol yazarken bile mantıklı yazın da gülmeyelim dimi 😂
- +1 yıl
@Moldovyapapatya eş sevgili trolü bitmiyor bunlarda, komedi olduğundan okuyorum bazen 😂
Soran+1 yılÜroloji uzmanı cinsel terapi ile ilgili kurslara gidip bu şekilde hastayı yönlendirebilir herşeyi çok bildiğini sanıyosun ama eksik biliyosun ve boş ozguveninle boş yorum yapiyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılaslına bakarsanız beraber izlemeniz bir nebze de olsa daha iyi neden beraber izlemiyorsunuz bence sende yeterli isteği görmüyor bu konu ile alaklı öncelikle sen izle ve ona at daha sonra beraber izlemeye başlarsınız
sertleşme mevzuu ise uzun süre birlikteliklerde basitleşmeye ve tanımaya başlayınca insan uyarılma geç olabilioyr veya yetersiz olabiliyor bunun için işin içine fantezi sokun hatta birbirinizden biraz uzaklaşın sadece fantezi yapın ama birleşme olmasın toparlar kısa sürede010 Yorumla
Soran+1 yılBen ona birlikte izleyelim dedim laf olsun diye degil gerçekten dedim ve o bana hayır olmaz dedi kızdı şimdi bakıyorum kendi yapıyo ilişkide zaten aktif olan isteyen biseyler deneyen benim
- +1 yıl
konulara kapalı ve kendisini kısıtlamış birisi biraz açılması lazım bu bir anda olmaz
Soran+1 yılBiliyorum ama zoruma gidiyo ben ona destek olmak istiyorum ama belli ki onun için ben eksiğim daha ne yapabilirim bilmiyorum
- +1 yıl
yavaş yaşav psikolojisine girmeye çalış tamam uzak dur ondan ama çok bakımlı ol evde ve dışarı çıkarken kesinlikle ona yanaşma oltayı at bekle seni özlemesini sağla
Soran+1 yılEvde hep çok bakımlıyım
- +1 yıl
libidosunu yüseltmek için yemeklerin besin değerine dikkat edin akşamları fındık fıstık verin ve evet posno bulun ona yolayın hatta siz de izleyin
Soran+1 yılBen zaten p*rno izliyorum kendimi ancak öyle tatmin edebiliyorum ama onunla izlemek istediğimi ona söylediğim zaman karşı çıkan oydu benden gizli yapmasına bozuldum ben benden gizli yapinca demek ki onun istek sorunu yok o beni istemiyo diye düşündüm o yüzden kırgınım ona destek olmayan hayır yapamazsın diyen biri olsam gizli yapsın ama birlikte yaparız dediğim halde gizli yapiyosa demek ki mutsuz benimle haksız mıyım
- +1 yıl
aslında mantık kurmuşssun ama kırılganlıklarının üzerine bir matık kurmuşssun bu sebebdeb objektif bakamamışssın gibi algıladım öncelikle şunu söylemeyim eizlerken sevdiği konular izlerken tahrik olduğu konuları sana göstermekten çekiniyor olabilir mi?
Soran+1 yılCekinecegi bı insan cidden değilim ya belli ölçüde fanteziye açığım grup vs olmadıkça ne isterse yaparım yani ikimizin arasında
- +1 yıl
o kadar çok konu varki :d grup da buna dahil bilemeyiz
+1 yılÖyle düşünme Zaten eşin bu durumdan dolayı eziklik psikolojisi içindedir ve p**** filmlerde koca penisli semt sert aletler seninle beraber izlemek onu kendini kötü hissettirebilir bu şekilde çözümler arıyordur kendi içinde çözmeye çalışıyordur burada yazan abazaların saçma sapan Yorumlarını da kafana takma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayır normal değil başka kadın düşünmüyor havaya girmeye çalışıyor. elinin altındakiyle başkası aynı olmaz. başka p*rno baktığı seni sevmedi anlamına başkasını istediği anlamınada gelmez. neden senle izlemiyor kısmına gelince garip siyordur rhat olamıyordur vs vs. bence takıllma. bütün erkekler p*rno izler
00 Yorumla
+1 yılEğer onu istiyorsan sertlenme problemini çözmek için çok ateşli olmalısın ve yatakta her şeyi yapmalısın. Mesela gözlerini kapa ve ona başka bir kadınmış gibi davran. Bu onu azdırır. Daha çok etkiler. Çok farklı fanteziler deneyebilirsiniz. Birbirinizi azdıracak sözcükler uçuk kaçık fanteziler deneyebilirsiniz.
00 YorumlaAslında adam bulmuş böyle istekli hatun hakkını vermiyor, ben olsam en az 2 posta atarım, adam sevismesinide bilmiyor, öpüşürken, ora yavaş yavaş kanla dolar, ben mesela parmağı ağzına, varıncaya sokunca taş gibi olurum, dil darbesi emmek en derine gömmek ibreti tavan yaptırır, bir deneyin, adam senin altında put gibi duruyorsa ibre oynamaz ne yaparsanız birlikte yapın p*rno açın onun eşliğinde yapın illaki kalkar
00 Yorumla
+1 yılP*rno izlemesi tavsiyesi veren doktora müebbet hapis verilmesi gerekiyor. Böyle saçmalık mı olurmuş? Resmen yuva yıkmak bu. Eşin seni daha iyi tahrik etmeli dese eyvallah ama gidipte başka kadınlara baktırıp göz zinası yaptırması tamamen saçmalık. O doktoru öldüresim geldi. Özel hastaneye falan mı gittiniz acaba?
00 Yorumla
+1 yılaçık konuşmak gerekirse ben burada kocanın iyileşmek için çok da hevesli olduğunu düşünmüyorum odaklandığı şey boşalmak , cinsel ilişkinin boşalıp rahatlamak için yapıldığına inanıyor bu şekilde istediğiniz kadar doktora gidip tedavi olamayacaktır. öncelikle psikolojik olarak bakış açısını değiştirmeli cinselliğin kadına ve erkeğe verdiği zevkin ancak ruhla ve duygusal olarak bir bütün halinde tamlanacağını anlamalı
00 Yorumla
+1 yılSen elde mevcutsun. İnsan elindekinin kıymetini bilmeyince başkasına yönelir. Değişiklik istiyor ama senin endişelenmeni gerektirecek bir şey yok. Zaten adamın si-ki kalkmadığından hiç bir kadın böyle adam istemez. Rahat ol. Sen kendi haline üzül böyle dw ömğr geçmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba kardeşim.
Eşin odak sorunu yaşıyor olabilir, etkilenme şekli zaman zaman değişiyor da olabilir. Spor+kaliteli beslenme+testesteron basacak gıdalar ve sizin de ona yardımınız ile bunlar aşılabilir. Adam da kendini suçluyor olabilir, lütfen kendinize bakın ve onun seveceği şeylerle ona yaklaşın. İnşaAllah bunu çözersiniz ama lütfen kendinizi de değersiz hissetmeyin ve devamında birlikte aşın bunu, size ihtiyacı var onun.00 Yorumla
+1 yılBir erkek için, bu tarz şeyler gurur meselesi, erkekliğinin göstergesi, biliyorum saçma geliyor ama öyle. ona çaktirmadan kendi fotograflarını at arada sırada, hoşlandığı pozlardan vs , bu durumlar pisikolojik cok uzerine gitme
04 Yorumla
Soran+1 yılYine üstüne gitmedim bence fotoğrafları gördüm hiçbir şey demedim elime kendi telefonumu aldım Trendyolda takılmaya başladım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama sürekli içimden konuşuyorum o da bana kedi gibi sokulmaya çalıştı onu itmedim bişey sordu cevap verirken sesim titredi o başladı bana kızmaya noldu şimdi biliyorsun doktorun böyle dediğini dedi ben zaten sinirlenince çok konuşabilen kavga edebilen biri değilim yapmak istemediğini söylemiştin ama falan diyebildim sadece o bana bağırdı kalktı gitti üstünü giydi hava alcam ben dedi evi mi terkediyosun tamam et ama sonrasına ben karışmam dedim kapıyı kapatıp odama gittim sonra o geldi konuşmaya çalıştı falan sessizce oturdum yine sarılmak isteyince sarıldım ama istemeye istemeye yani trip attım sadece bişey yapmadım kalbini kıracak bişey söylemedim
- +1 yıl
Sevgiyle çözülmeyecek bir şey yok , konuşmayı diyaloğu eksik etmeyin, sen de o kadar uzme kendini , internette public p*rno falan izlemesinde ne var ki , hem belki gercekten kendini deniyordu
Soran+1 yılKendini deneyebilir ama bana hayır asla dedikten sonra bunu yaptı aylar sonra bunu yaptı öyle olunca ben de benden gizli yaptığı için üzüldüm demek ki isteği var ama istediği ben değilim diye düşündüm
- +1 yıl
Kişisel algılama bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin hatan değil pipisini kontrol edemeyen eşin. Bir sorun yaşıyor olabilir ama hem bunu iyileştirmeye çalışmayıp hem üstüne ergen çocuk gibi karısıyla tartışmaya girmek olgunca bir hareket değil.
Erkeğin alınganına ve trip atanına kadınlar saygı duymuyor bence. Erkek kadınların gözünde güçlü bir durusu olan (hem yasantisinda hem yatakta) hem de sorunları çözebilen bir kisi olmalı.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılbacım ;
bu durumun psıkolojık ve saglık nedenlerı mevcut.
dr gitmıs olay daha cok psikolojık sanırım.
epimedyumlu macun yedir pompadan yarım saat once ac karnına olursa daha ıyı , deneyim bişi kaybetmezsınız.00 Yorumla
+1 yılSizinle izlerken konsantre olamıyordur muhtemelen. Zaten birlikte izlememenizi tavsiye ederim sorunlu erkek bunu yapmaz içten içe sizin kıyas yapacağınızı düşünür.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Burada kendininyetersiz hisseden o. Bir erkek için çok zor bunları konuşmak bile. Emin ol böyle bir sıkıntısı olmasa daha rahat izlerdi senle p*rno sırf fantezi diye
00 YorumlaSeni çekici bulmuyor muhtemelen. Fantezi giyim ürünlerine bak bence, vücut çorabı giyebilirsin videoya felan ihtiyacı kalmaz. Koku da önemli saçlarına parfüm sık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktorun bunu önerdiğine emin misin? Çünkü gerçeklik algısını yitirebilir ve sevişme esnasında izlediğinden daha az zevk aldığı için daha çok böyle sorunlar yaşayabilir. Bence başka doktora gidin.
11 Yorumla
Soran+1 yılKaç tane doktora gitti söylediğinden şüphem yok çünkü o gün doktordan çıktığında bunu söyledi ve yapmam dedi aradan baya zaman geçti
+1 yılya sizde değişiksiniz... sen p*rno yıldızı mısın senin göğüsler zaten onda var. ama p*rno izleyerek tedavide oda ilginç...:) bence üzerine yürüme. görmemeizlikten gel.
00 Yorumla
+1 yılBunu kullanın sabahları olmasın
00 YorumlaBir erkek için çok zor bir durum eşine destek olmaya çalış. Hassasta bir durum. Senin desteğin çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılBorlilte yapsanız çoknetkileyici hemde aen kabulnederken gizli yapması kötü olmuş
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim sorunum bu ben ona yapalım dedim hayır dedi bana kızdı ama gizli yapıyo bu beni istemediği ama aslında isteği olduğu anlamına geliyo haksız mıyım bozulmakta ben bunu nasıl düzeltebilirim nasıl başka kadınlara değil de bana bakmak istemesini sağlayabilirim
- +1 yıl
Çok haklısın , senden etkilenmiyor demekki :(
Soran+1 yılNe yaparsam ilgisini çekerim
- +1 yıl
Bakımlı ol her zaman onu cok takma üzerine gitme kendine zaman ayir biraz anlamaz ama sonra der ki ulen eldeki ne yapiyor
Soran+1 yılBakımlıyım zaten ama acaba onsuz dışarı mı çıksam sürekli
+1 yılHerkesin başına gelebilir ana bitkisel ilaçlar var sertleşme için onlar belki etki edebilir geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılKocanin pskolojik sikintisi var seni karin gibi görmüyor sana karşı hissi bitmiş sertlik o yuzden kayboluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılp*rno izlemenin ne gibi bir faydası olacak onu anlamadım ben
11 Yorumla
Soran+1 yılCinsel olarak uyarılması için isteksizlik sorunu da var
+1 yılyok suçu değil her kadın sert ister keser sapı gibi ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılbence durumu abartma ancak sana degil onlara sertleşiyorsa sorun var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil. Seni görmesi ile başkasını görmesi psikolojik olarak aynı etkiyi yapmaz. Bırak adam azsın öyle gelsin sana
00 Yorumla
+1 yılsende sorun yok bana kalırsa çok strese marus kalmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılSenden utanıyor diye seninle izlemek istemiyor olabilir
00 Yorumla Aslında çok farklı şeyler var onları yapsanız etki eder.
00 Yorumla
+1 yılCinsel hayatınızı renklendirmeyi dene onu tedavi edecek olan sensin
00 Yorumla
+1 yılSapına kadar haklisin abla da neden hep boyle sorunlar yasaniyor evlilikte anlam veremiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıladamin seyi kalkmiyor :) senin ile ne alakasi var :)
00 Yorumla ordan bakacağına seninle canlı canlı dokunsun okşasın yalasın
00 YorumlaAsıl fazla p*rno izleyim mastürbasyon yapmaktan olur o.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılnormal ama bi de şöyle düşün. sana karşı güçsüz görünmek onu o kadar incitiyor ki senden kaçıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlara baksın görmezden gelin epimedyumlu macun kullansin
311 Yorumla- +1 yıl
Epimedyum ha , adı bile yetiyor 😁
Cevap sahibi+1 yıl@Anlarım3005 eczaciyim kaçtane satıyorum bir günde
- +1 yıl
Hımm, peki eczacı hanım sen öneriyorsan , ihtiyaç pek yok ama yinede denerim
Cevap sahibi+1 yıl@Anlarım3005 themra marka en çok satan
- +1 yıl
Thanks
Cevap sahibi+1 yılSertleşme sorunu olanlar için kamagra jel satılıyor viegradan çok daha etkili
Cevap sahibi+1 yılKaç tane erkeğe yardımcı oluyorum denk gelirse
- +1 yıl
Macunun fiyatı ne kadar Aldıgımızda orjinalmi degilmi basıl ögrencez her eczanede satılıyormu
+1 yıleğer çocuk yoksa bence yol yakınken ayrılık en iyisi..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. ilginç bi rahatsızlık ama muhtemelen bekarlıktan kalma alışkanlık olmuş o kadar alışmışki p*rno gerçeğine gelince makine eror veriyo :D
00 Yorumla
+1 yılyanlış anlama ama ezik bi kocan var tamam sertleşme problemi olabilir ama çözüm yollarını aramalı çabalamalı ve hislerini duygularını seninle paylaşmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam iktidarsız seninkinden etkilenmiyor demek ki. Etkilenirim diye daha iyilerine bakıyor. Napsın. takma bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle düşünmen normal ama p*rno izlesin tamamda bir teknik var toplamda 45 dk sürüyor ama kocan onu yapabilir mi
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Vanessa1 birlikte izleriz diyor
Cevap sahibi+1 yıl@Vanessa1 sen okumadın sanırım izlemek dese izleriz diyor ya
Cevap sahibi+1 yıl@Vanessa1 bende onu demek istedim işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kansızlık var genel olarak halsiz oluyorum benexol b12'yi bi çakıyorum fişek gibi oluyorum, Orası da eski durumuna dönüyo :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiraz ağır bi kokusu var ama, Terde ve idrarda çıkıyor kokusu
Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı. ilişki esnasında ve öncesinde güncel konuları konuşmayın. eşiniz düzelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılFantezilerinizi geliştirin. Madem sorunu aşsın istiyorsun o zaman suç arama, eğlence ara
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMillet dışarıda ekonomi diyor, eğitim diyor bizimkiler s*ki kalkmir diye ağlıyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanın pili bitmiş değil p@rn@ sektörü termik santrali bağlasalar fayda etmez.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl bı hıs kaybı bu kaçıncıdan sonra oluo yası kac
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlet çalışmıyosa ve seni seviyosa seni mutlu etmenin tek yolu seni baskılamak değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadınları izliyor diye düşünmekte haklısın ama işte bu işler ne kadar açık olursan ol bazen çekiniyor insan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Kocan odaklanamıyorum veya tam olarak zevk almıyor bunun bi cok nedeni var
00 Yorumla
+1 yılkendisi penisi elle mastur yapsın sertlğini sende gözünlen gör takip et
00 Yorumla
+1 yılBu işde bir anormallik var mümkün degil normalde kürep sapi gibi olmasi lazim hatta kazik gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bırak izlesin bişi olmaz ya da fantezi falan kurum beraber izleyin sakince anlatarak
00 Yorumlaetkileyemiyormusn onu yeni fantafiler üret bence birde stres vardır belki onu çöz geçer
00 Yorumlane kadarda ınıyooo ılıskıde hemen sonramı oncesımı
05 Yorumla
Soran+1 yılİlişki anında
Soran+1 yılOral hep yapıyorum
+1 yılKızmazsan eğer belki sana karşı daha açık olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim kızdığım nokta bakması değil doktor bak dediğinde ben tamam dedim ama o hayır saçmalama falan filan dedi bana ve şimdi görüyorum ki bakiyo benden gizli
- +1 yıl
Belki hoşuna gitmiştir ve sen alınırsın diye senin yanında açmıyordur. Erkekler fazladan memeye hayır diyemez :)
+1 yılPeki tedavi neydi ilaçlı mı
04 Yorumla
Soran+1 yılİlaç eswt prp
- +1 yıl
Prp nedir
Soran+1 yılKanını alıyo sonra penise iğneyle geri veriyo hücreler yenilensin diye
- +1 yıl
Bunun sonucunda iyileşme oldu p*rno da bunu destekle mi dedi yani
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sen ona video at prno yerine
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimde sertlik sorunu var, başkalarının açık görsellerine bakıyor. Ben mi suçluyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler