Sevgilimi çok seviyorum ama ayak takıntısı olduğu için ona güvenemiyorum napcam?

Birkaç kere twitterda ayak fotoları paylaşan sayfalarda gezerken yakaladım bu bir ikincisi de benden sürekli ayak fotoları istiyor oje sürmemi istiyo çocuk gibi sürmezsen küserim falan diyo yoruyor beni bir de o kadar yakışıklı bi adam ki insan sorguluyo kendini neden bu kadar yakışıklı bi adam bu kadar varoş bi fetişe saplantılı diye ama seviyorum da kendisini ama bazen cidden çokkk sıkıyo bu ayak muhabbeti beni ben sadece sağlıklı bi ilişkim olsun istiyorum ama öte yandan da beni daha büyük ayaklı bi kadınla aldatabilicek bi sevgili var evt beyfendi ayak numaramdan da memnun değil sürekli keşke 2 numara büyük olsa öpmeye yalanmaya daha fazla yeri olurdu gibisinden konu açıyo midemi bulandırıyo ayağım 38 numara 40 numara kazulet gibi ayağı da napcaksa artık bilmiyorum gencler ya ayrılsam mı sonradan pisman olur muyum çünkü cok seviyorum şu ayak muhabbeti dışında çoj iyi biri
Sevgilimi çok seviyorum ama ayak takıntısı olduğu için ona güvenemiyorum napcam?