Evet dediğim gibi. Aynanın karşısına geçip penisimi görünce büyük duruyor. Fakat elime aldığımda küçük hissediyorum. Peki doğru olan ne aynada gördüğüm mü? Kendi baktığımda gördüğüm mü?
Penis 15cm ve canımı sıkıyor.:)
Penis 15cm ve canımı sıkıyor.:)
dostum şimdi bunlar içerde 2 bölgeden haz alıyor. biri g noktanı 5-10 cm içerde kasık tarafında. bi nokta daha var o da vajinanın en sonuna yakın yerlerde yine kasık tarafında. g noktasına kesin ulaşırsın ve yeterlidir. ama sonuna da ulaşabilirsen coşturur. 15 cm ulaşır mı dersen, hatun japonsa minyonsa ulaşabilir, karşındakinin boyutlarına bağlı yani. mantıken 11-12 cm kalın bişey boşaltmaya yeter.
oha ya bunu bende yaşıyorum biliyo musun bende bi tek bu durumm bende mi diyodum :D aynada bakınca dewasa görüyorum ama üstten bakınd-ca o kadar değil gibi sanki .) ama aynadaki bıyutnu baz alıyorum ben genelde .)
:) benim artık kafama takılmıştı zaten .d
küçük minicik diyenlere aldırma arkadaşım türkiyede ortalama 12 cm 8cm den sonrası kadına haz verir büyükler karında ağrıya çok sebep olur büyük dediysem buradaki yalancılar gibi 19-20cm değil 15-17cm ki türkiyede bu boylarda penis çok nadirdir olanlarda boyu uzun kalın değildir doktor arkadaşım var ve penis estetiğide yapıyor oradan ve araştırmalardan biliyorum.
bi de ilişkide bak canım sen ona 15cm kucuk degıl bi laf varya hanı uzunlugu degıl ıslevı onemlı aslında dogru onemlı olan kalınlıgı temas sexde en önemlı unsurdur ..
kesinlikle katılıyorum..ilk temas ve sonrası...hissttitmek ve hissetmek...
Cevap
5Cevap
Şu an 1 cm i bile iş görür :) Cm nin saati ne kadar :)
sana beleş
Ayna normal ayna değil mi? :) Şaka bi tarafa bakış açısına göre değişir.Bide karşıdan gördüğünü düşünsene :) Nerde o 30 cm likler :D Seni dürüstlüğünden dolayı tebrik ediyorum.
Boxerlar dile gelsin bi penis sorusu daha :) ele avuca geliyosa sıkıntı yok :)
O ayna şu lunaparktaki aynalardan olmasın:))
nasıl yaniii dev aynasındamı bakıyonnn...
sen bide fotoğrafını çekte bak : ))))
alıştığın için, aynadakini BAZ alabilrsin
tümsek aynada bakıyor olmayasın
ben 15 cm. küçük dedimmi kendin küçük diyorsun zeki
kafanda normalden büyük görünüyomu ahahahahah
ayyy minicik :PP
türkiye ortalaması 13,14
haydar dümende okumuşundur sen şimdi
Bütün yorumların haydar amcanın yansıması da ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar