Penisim küçük diye mastürbasyon yapıyorum?

Penisim 12 cm, kalınlığı da 11-12 cm falan.

Bana kalırsa küçük değil yeter de, erken boşalma falan da yaşıyorum. Kadınların çoğu da buna küçük diyor.

Hiçbir zaman evlenemeyeceğim aklıma geliyor sonrasında kendimi mastürbasyon yaparken buluyorum. Dışarıdan gerçekten çok çekici bir erkeğim, spora falan da gidiyorum, giyimim olsun çok dikkat çekerim.

Fakat bu penis olayı yüzünden hiç sevgilim olmadı inanır mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Sporu da bırakasım geliyor bu yüzden, kızlar için mi yapıyorsun sporu derseniz, ilgi için yapıyorum. Öncesinde çok zayıftım herkes dalga geçti, bi 8 kg falan aldım 1.5 ayda, şu an dalga geçenler övüyor, hoşuma da gidiyor o yüzden yapıyorum. Fakat övgüler de olsa hiçbir zaman bi karşı cinsi mutlu edemeyeceğim ve sonunda da tek öleceğim gerçeği yüzünden sporu bırakasım geliyor, hayattan zevk almıyorum o düşünce geldiğinde, intihar falan da düşünüyorum. Hepsi bu anlık o düşünce geldiğinde de oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Çok bunaldım, nerede adalet, nerede yav$ak, şerefsiz, peach birini gördüysem hepsininki büyüktü, nasıl biliyorsun demeyin belli oluyor zaten.

Benim gibi saf temiz yürekli kişiler böyle mal gibi kalıyor., adaletini svm dünya
Penisim küçük diye mastürbasyon yapıyorum?