Benim gibi saf temiz yürekli kişiler böyle mal gibi kalıyor., adaletini svm dünya
Penisim küçük diye mastürbasyon yapıyorum?
Benim gibi saf temiz yürekli kişiler böyle mal gibi kalıyor., adaletini svm dünya
Kardeşim rahat ol. Aynı ölçülere sahibiz. Hiçbir sıkıntı olmuyor. tamam gözüne küçük gelebilir. Yaşın daha gençse biraz penis egsersizleri yap. Madem düzenli spor yapıyorsun. Onuda düzenli yaparsan 14 cm çıkabilirsin. Buda inan yeter. Yaptın mı diye sorarsan bir ara çok uğraştım ama uğraşmam 5 günü geçmedi. O 5 günde bile bir tık bişeyler görüyorsun. Ayrıca erken boşalma için bilmemne kası var. Onun egsersizlerini yap. mastürbasyon yaparken boşalma üzerinde bırak. Gerisi gelicek
Erkek penisi 8 cm ve üzerinde ise cinsel olarak karşıdaki partnerini tatmin edici olacaktır. O nedenle kendini kötü hissetmeme gerek yok. Erken boşalma ise cinsel ilişki esnasında belli olur 6 ay civarında düzenli sexe rağmen erken boşalma varsa o zaman sorundan söz edilebilir.
ben bilimsellik kısmını biliyorum fakat kadınlar tutturmuş 17-18 cm üzeri,
Cevap
1Cevap
küçük ama türkiyedekilerin ortalaması böyleymiş. kafana takma seven insan seni herşeyinle kabul eder
cinsellik evliliğin bir parçası, o olmadan yürümez, bu şekilde kabul etmezler ben bizim ülkenin kızlarını biliyorum
şurada kaç tane erkek arkadaşımın penisi küçük sorusu okuduğumu bilmezsin
kafama sıkarım herhalde, aklımda birkaç hobi var, onları yapmadan ölmek istemiyorum, önce onları hallederim sonra sıkar geçerim, böyle dünya mı olur ak
gidiyorum hala gidiyorum da ne kadar bu motivasyon ile devam edebilirim bilmiyorum.
iyi niyetinizi gerçekten anlıyorum, temiz kalplisiniz, 8 cm olayını biliyorum fakat kadınlar bildikleri halde daha büyüğünü istiyorlar, onlara da hak veriyorum fakat bende haklıyım, sonu paradoks
ne diyim umarım mutlu olursunuz. Soru da bitti, herkes köşesine çekilecek, hayatına devam edecek, yaşar mıyım ölür müyüm orasını tanrı bilir, mutlu olmayacağım kesinleşti sanırım
boşlarla hayatını boşa çevirme, devam et, daha iyi arkadaşlar bulursun. hayatta mutlu olman dileğiyle..
Yaşım 18 , düşündüm daha gencim,
İntihar bir noktada başıma gelecekti, ya asosyallikten ya da bundan fakat vazgeçtim. Seven böyle sevsin, ilişki içerisinde söylerim evet derse devam ederim, hayır derse next der geçerim.
1.5 aydır spor yapıyorum yorumlar güzel geldi moral verdi, bunun içinde o morali altüst etmem. Seven sevsin, bi boyum 170 diye üzülmekten, bi de bu penis yüzünden harab ettim kendimi, kısaysam kısayım kabul ettim kendimi, sporu da bırakmayacağım, ölümüne devam edeceğim. Hobiler var aklımda onları yapacağım.
Haftaya da bir işe girebilirsem, birkaç aylık maaş biriktirip kafama uygun bir tatil yapacağım, ya da başka hobiler için uğraşırım ne bilim, yaparım bişiler.
@dideerika ya küçük olan zevk vermez ki kızlar büyük istemez mi daha büyüğü eşittir daha çok zevk değil mi :/
@dogukanpekmezci bilader git otur o zaman 18 cm üzerine
Benim de 14 cm var ya da yok hatta 13.5 kanka. İnsanları çok umursama. Seni seven insan her şeyinle sever. Seni bırakacak aldatacak insan da emin ol 25 cm penisin olsa bile ya ben daha küçük istiyorum rahatsız oluyorum diyip bırakabilir. Doğru kişiyi seçmek önemli. Ayrıca çoğu kişinin de penis boyu 13-14 tür Türkiye de can sıkmaya gerek yok. 12 de sıkıntı yapacak bir boy degil bence cok umursama böyle şeyleri hayatını yaşa. Spora da devam et
yaşıyorum kanka, geçtim o işleri, spora devam ediyorum, bakım falan yapıyorum, seven sevsin ne yapabilirim ki.
Seveni duygusal açıdan sevgiye boğarım, küçük diye ayrılırsa zaten o kaybeder.
Karşına böyle şeyleri sorun etmeyen sana sadık biri çıkar kardeşim , öyle kişiler de var emin ol. Takılma
umarım çıkar, çıkmasa da pek sorun değil. Yalnızlığa alışığım. Kendine iyi bak knk
İnsan her şeyden sıkılır be kanka ulaştıktan sonra maalesef doğamız böyle , sen hayattan zevk almaya bak takılma sen de kendine iyi bak kank
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?