Geçen gün sevgilime oral yapicaktim ve bu ikimiz acisinda bir ilkti ve penisi https://i.hizliresim.com/Vyanqr.jpg bu kadardi en fazla ne yapicagimi sasirdim sizin basiniza geldimi ya da penisi daha kisa olan var mi ayrilmayi dusunuyorum bu yanlis mi olur kafam cok karisik yardim?
Cevabın nedir?
+1 yılKaliteli seks için penis boyunun önemsiz olduğunu sanırım biliyorsundur. 8 cm penisle de gayet doyuma ulasabilirsiniz. Bu seks esnasındaki yaptıklarınıza bağlı. Ben penisimi ölçmem gerektigini malesef 20 li yaşların basında bu tür sorulardan sonra öğrendim. Ölçtüm ne değişti bilmiyorum. Ben cok büyüklerini aldım içime diyip benle olunca zevkten ölenide gördüm. ya da benim penisimden küçük penisli bir adamla daha cok zevk yasıyanınıda gördüm. Cm lere takılmak yerine nasıl zevk aldıgına bak? Ha zevk alamadıysan ayrıl zaten..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMalesef aşırı küçük.
ilişkiye girerken vajinadan sık sık çıkacağı için konsantrasyonunuz bozulacaktır..
Bazı arkadaşlar bu yüzden ayrılmanı eleştirmiş, ama cinsel sorunlar ilişkiye ciddi zararlar verir.. O yüzden bence de ayrılmalısın..
Senin cinsel bir problemin olsaydı o da seni bırakırdı emin ol..16 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum erkekler bu konuda daha acimasiz
Cevap sahibi+1 yılHerkes öyle olmak zorunda..
Zamanla mutsuzluk yaşamaktansa başta kestirip atmak daha mantıklı..
Şahsen nikah öncesi seksi destekliyorum.. İki tarafın da biribirini denemesi şart..
Cevap sahibi+1 yıl@BadBoy71 yılar önceki bamya konusunu araştırıp bulduğuna göre sen bu konuda epey dertlisin anlaşılan.
tamam sen öyle yap, nikahtan önce sakın ilişkiye girme. girersen zaten foyan ortaya çıkar. :D
Cevap sahibi+1 yıl@BadBoy71
tadına bakan falan dediğine göre nikahsız ilişkiye girmişsin, sonra da gelip burada bana namusluluk taslıyorsun.
insan başkasına laf etmeden önce kendine bakmalı.
şimdi yıkıl karşımdan dingil.
Cevap sahibi+1 yıl@BadBoy71
bu kadar hakaret yeter
günlerdir şikayet ediyorum, bu ospu çocuğu halen ceza almıyor
KS YÖNETİM UYUYOR MUSUN?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhaahhaaa 8 cm mi :))
Normal ama sana güldüm şu an dert ettiğin şeye bak :))42 Yorumla
Soran+1 yılNesi normal ya kucuk iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahhahaha çok komiksin bacım ya başlığa koptum bamyalar buraya toplansın :D:D:D
136 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)))))) tamam tamam :D yalnız detayı şimdi okudum hayatı sadece bel altı görmek ne acınası sadece bir 15likle yaşamın güzel geçeceğine inanmak ve erkekler ah siz gidipte böylelerini buluyorsunuz ya hakediyosunuz tamam cinsellik önemli de annem adam bırakılır mı bee :S :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
105Cevap
bamya ne ya bamya ne oluyor :))
aslında boyutu pek önemli degil ama gösterdiğiniz ölçüde çok aşırı küçük boyutdan ziyade işlewi çok önemli ama okadar olan bir boyut bir bayanı mutlu etmeye yeteceni sanmıyorum ameliyatda 2 ila 3 cm uzatılabilir bende 17 cm war benimkisi küçükmü diye komplekse girecekdim sayenizde kurtulmuş oldum00 YorumlaKısa penis türündeymiş doktora danışabilir cerrahi müdahalelerle 2-3cm büyütülebilir 8cm çok kısa üremesine bile nerdeyse engel olucak döl yatağına ulaşması için zaten 8cm şart az daha kısa olsa yandın :) ama seviyosan dert etme 2cm daha büyütürsünüz cerrahi müdahalelerle bir 16-18cm zevki vermesede sağlam vurursa erken boşalmazsa hızlı ve sert vurursa bu iş olur :)
00 YorumlaBirincisi arkadaşın kiloluysa kesinlikle kilo versin.. çünkü kilo verdiğinde birkaç cm uzanıyor.
ikincisi zor bir durum. artık günümüzde evliliklerde ve ilişkilerde cinsel tatminlik büyük bir yer kaplıyor. çok seviyor kabullenirim diyorsan kendini farklı yollardan tatmin etmenin bir çaresini bulacaksın.
Üçüncüsü ise elin çok seksi... arkadaşın için gerçekten çok üzücü bir durum00 YorumlaHaklısın oldukça küçükmüş. Eğer bu sana yeterli olmayacaksa ayrılman en doğrusu. Sonuçta kadın erkek ilişkisinde ön önemli şey cinselliktir. Bunu doya doya yaşayamayacaksan ileride mutsuz olursun. İster istemez başka erkekleri arzularsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum
Soran+1 yılTabiiki yapmam
Arkadasim 7'cm den. kucukse o kucuk bir penistir enfeksiyona ve kilosuna bakmaludir 7 cm den buyukse normal 15 cm den buyukse buyuk penis 17 den buyukse dev dir onemli olan boyu degil islevidir buda 7 cm den buyuk olmasi gerekir 7 cm den kucuk se cocuk olmaz yeteri kadar bilgi verdiysem ne mutlu
01 Yorumla
+1 yılHaydar Dümen 5cm fiziksel olarak yeterli diyordu, bir kadını tatmin etmek için. Ama işin psikolojik boyutu da var...
13 Yorumla
Soran+1 yılAbartmiss mi ne
- +1 yıl
O heralde G-spottan yola çıkarak söylemiş onu veya vardır başka bir bildiği, işin uzmanı o sonuçta.
Soran+1 yılOlabilirr
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sertleşip kazık gibi oldu mu olmadı mı? Mühim olan o ve istediğin gibi fışkırdı mı? Gerisi teferruat, çünkü büyük olupta sertleşmeyen olsa ne olur..
20 YorumlaCinsellik konusunda 426 cevap paylaştı. Normal boyutlarin oldukca altinda.. yorum yok.. ayril desen bir turlu , ayrilma desen bir turlu.. evet evet , yorum yok.. da ne ara olctun o da muamma..
00 YorumlaGerçekten baya küçükmüş ama sorun etme belki işlevi iyidir bakarsın çok memnun eder ne diyebilirim ki.
10 YorumlaVallahaaa benimki 19 - 20 cm filan
Ama bence 8 cm olduğuna emin ol. Belki o tam ereksiyon hali olmayabilirrr ;) ;)05 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon hali
Soran+1 yıl22 yasinda
Soran+1 yılAlirim
- Cinsellik konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılBamya var bamya var
www.meydansozluk.com/gorsel-buyuk/21127/bamya+pipi12 Yorumla
Soran+1 yılAhahah
- +1 yıl
sana olgunlaşmamışı denk gelmiş keşke ayrılmasaydın bekleseydin biraz güneş görünce falan büyüyorlar
+1 yılBenim 13.5 cm penisim var bu sitedeki erkeklerin cogunda en az 17 yani sorsan oyledir erkek arkakadasinin penisi kucuk diye ayrilmak cok sacma biliyo musun resmen onurunu gururunu kirarsin
08 Yorumla
Soran+1 yılBakicam artik :/
- +1 yıl
Ayrilma yani olcak sey degil bu yuzden olmamali bir ayrilik , penisi kucuk olabilir seni tatmin edebiliyor mu?
Soran+1 yılDaha iliskiye girmedik
- +1 yıl
:) Ee sorun ne o zaman ne ayriligi bu
Soran+1 yılAma ciddi olursak
- +1 yıl
Sevgi üzerine kurulduysa bir iilişki penis boyu önemli olmaz , 7 cm yeterli bilimsel aciklama bu
Soran+1 yılAtmislar
- +1 yıl
Vajina anatomisini incele ne kadar icerde zevk alinacagina bak hak vereceksin
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. cok kucukmus ama 15 den assa kurtarmaz senı :)) eller tırnaklarda ıyımıs :))
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum kurtarmaz ve tesekkurler
Oral yapacaksaniz sikinti yok daha iyi iste bogazina kadar gidemez. Birlesmede sikinti yasayabilirsin. Birlesmeye kadar takil iste.
00 YorumlaBenim 13 o bile kısa geliyo ki kısada zaten ne yapsam diye düşünüyorum..8 baya küçük yani
02 Yorumla
Soran+1 yılSeninki iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce ilişki yasamdiysan bu sana yetecektir. Normal doğum yaparsan zaten büyüğü de az gelir. O yüzden problem değil ama önceden kocaman kocamnlari aldıysan bu az gelir tabi
20 Yorumla
+1 yılUçkur uğruna millet sevgilisinden ayrılır olmuş biz sevmeyi gönül işi bildik şimdikiler yatak işi.. edep denince akla ilk kızlar gelirdi...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlıs olur tabi sırf penis boyundan ayrılınırmı hiç e cok kısaymıs kız ya :)
45 Yorumla
Soran+1 yılNe yazik ki :((
Cevap sahibi+1 yılama dert etme ya ilişkiye girmeyi dusunuyomusun?
Soran+1 yılGelecekte evet
Cevap sahibi+1 yılhmm ozmna kadar cıkın ozmn yani
+1 yılBöyle ya*ak iliskileri böyle nedenlerden dolayi biter iste
20 Yorumlapenisi için berabersen tabi ki ayrıl, nasılsa büyüğünü bulursun :p
34 Yorumla
+1 yılBulmussun sevicek birini belkide evleniceksin 3üne5ine bakma devam et kullanabilirse boyu yeterli.
00 YorumlaBurada yok yirmi falan diyenlere bakma sevgilimnde en fazla 13 falandr
10 Yorumla
+1 yılArkadasa uzuldum cok belli etmeseydin sende sen sasirinca tepkisi noldu? Bunalima girmistir kesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAliskin mis
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhaaahaa yazik sanaa ;)
Peki boyu muhim degil işlevi önemli muhabeti demi yalanmis?03 Yorumla
Soran+1 yılTabiiki yalan
- +1 yıl
Yaa seksten sogutuyorlar insani degil mi :))
- +1 yıl
sonra sendromlu bir genclik yetisiyor ;)
Penisi icin sevdiysen ayril ama yok ben onun davranislarini ne biliyim cartini curtunu sevdim diyosan neden penise takiyorsun
00 Yorumla
+1 yıl8cm'de gerçekten küçükmüş arkadaş :D kaç yaşında sevgilin 10 falan mı? ? ?
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasinda :(
- +1 yıl
o salağa söyle bamya yemeyi bıraksın bal yesin biraz seninde işine gelir ;)
Çocuk nasıl bakımlı mı?
Benimki 16 cm ama zor olur ya kız arkadaşların duysa dalga geçer
Tırnakların çok tatlı02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler ve bncede gecerler
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin misin 8 cm olduğuna? Senin gözüne mi öyle göründü yoksa?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir o kadar
Cevap sahibi+1 yılGizliye geçiyorum, site de tanıdığım üyeler var o yüzden. Neyse senin soruna gelirsek; 8cm görüntü olarak kötü olabilir ama vajinanın maksimum zevk'e ulaşabilmek için girmesi gereken zaten 9 cm'dir. 15 cm üzeri de zaten sadece acı verir. Büyük olması şu işe yara; o zevk alacağın 9 cm de daha uzun süre durduğu için daha çok zevk aldığını sanırsın. Eğer öncesinde güzel bir ön sevişme ve ıslanma sağlanırsa sorun olmaz. Sadece partnerine daha çok iş düşüyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılO metreyi 18e getir. İste o kadar uzun olmali. Sonra 16,5 yap ve metreyi yuvarlak hale getir iste kadar da kalin olmali. Seninki tukenmis kalem gibiymis :)
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle
Cevap sahibi+1 yılİsini bilen biriyse onunlada zevk verir ama takma kafana.. bir de kadinda biter is.. Adamin biri 55 yasinda ukraynali ile yatmis sonra arkadasina anlatirken demiski; meger ben erkekmisim bizim kadin, kadin degilmis demis..
Soran+1 yıl:D bakicaz
Cevap sahibi+1 yılOlmuyosa zorlama. Gel burada 18 cm pet sise kivaminda bsy var.
Soran+1 yılİstemez
Iyide senin vajina derinligi max 7 cm senin zevk alman icin ideal , seviyorsan bence ufak seyler icin ayrilmaya degmez
10 YorumlaBaya kısaymış be :D o ne öyle :D çişini yaparken bulamaz la ¬¬)
13 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd sus ya
Soran+1 yılÖyle
+1 yıloha orta okul 7 deyken bile daha uzundu şimdi lise bitti
02 Yorumla
Soran+1 yılSanslisin
- +1 yıl
Ileride sorun olur 8cm islevsiz
+1 yılbence ayrıl gitsin sana daha büyük birini bulalım el birliğiyle :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBencedeee
Kanka ben benimkini mikroskop ile zor görüyorum sevgilininki büyükmüş :-)
14 Yorumla
Soran+1 yılOha seninki ne kadar
Soran+1 yılKiyamam
Heyyy ruhhh tek derdin penismi Iyi adammis karektermis biraktin penisemi taktin. Buyuk penis atlarda da var at kafali erkeklerde de, Penismi seni mutlu edip doyuracak bu ne sacma soru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde penisim o kadar ama şunu anlamıyorum ne yani o penis vajinana girmiyormu?
07 Yorumla
Soran+1 yılGirsede bisey fark etmez
Cevap sahibi+1 yılne yani vajinan çokmu geniş
Soran+1 yılHayir ama cok kisa
Cevap sahibi+1 yılşunu anlamıyorum madem vajinan geniş deği dar ee sonuçta 8 cm lik demir gibi penis giriyor içine nasıl tatmin olamıyorsun?
Soran+1 yılHic birlikte olmadik ama kisa yani
Cevap sahibi+1 yılo zaman merak etme fazlasıyla tatmin olursun sonuçta o penis çuvala girmiyor
Soran+1 yılBilmem
Cinsellik konusunda 404 cevap paylaştı. O anda adamın sikinimi ölçtün anlamadım o siki tutan güzel tırnaklı ellere yazık !!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bilirsin ama başka bir bahaneyle ayrıl bu adama koyar çünkü. ama kiloluysa o bölgesi yağlıysa kilo verince biraz daha belli olur ya da ameliyat falan 2-3 cm büyütülür dert etmeyin
00 Yorumla
+1 yılsevgi önemli işini görür ama seviyorsan katlanacaksın sevmediğinin penisi 15 cm ya da 20 cm diye evlenirmisin onu düşün canım
10 Yorumlasen adamımı sevdin yoksa sevicek penismi arıyon
bir penis yüzünden meme yüzünden
insan sevdiğinden ayrılmamalı10 Yorumla
+1 yılİlkokulami gidiyo sevgilin benimki ilkokul a basladigimda o kadardida
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir 22 bide
- +1 yıl
:((((((((((((((((((((((((
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜşenmedin inşaatçı metresi mi buldun :)
Ayrıl o zaman napak ölek mi?
16 cm benimki de. Serada yetişmiş bamya00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrusbu ruhlu.. bari sexpartnerim deseydin... sevgilim diyen insan onun icin bırakır mı..
34 Yorumla
Soran+1 yılİnsan gibi konus gelecekte sorun olucak sende biliyosun
Cevap sahibi+1 yılEvet orusbu ruhlu oldugun icin sorun olacak amz gercekten sevseydin sorun olmazdı.
Soran+1 yılSeninkide boyle de o yuzden mi taktin acaba
Cevap sahibi+1 yılAlttan 13 üsttwn 14 cikiyor sana sallayaczk degilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma be o seni doyurmazki evlendiğinde ayrıl gitsin boşver
06 Yorumla
Soran+1 yılGelecekte aldatmaktan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte sorun bu ya aldatma korkusu
Soran+1 yılHi hi :/
Cevap sahibi+1 yılBence şimdiden bitir ileride ciddi sorunlar doğabilir
Soran+1 yılBakicam
Cevap sahibi+1 yılPeki karar senin
Sen azmışsın kızım büyüğünü bulacanda işlevi olmazsa ne yapacan
00 Yorumla
+1 yılKüçükmüş kanka ya benim oğlan 17 cm ben küçük diye üzülüyodum şaşırdım vlaa
00 Yorumla
+1 yılparasi varsa Almanyaya penis buyutme operasyonlari var oraya gonder :) parasi yoksa ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora görünmesi lazım. Ameliyatla 2 cm daha büyütebiliyorlar ama bu kadar ciddi durumdaysa bir görünmesi lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 cm uzasa ne fark eder
Cevap sahibi+1 yıl11 cm'in bir kadına yeteceğini söylüyor doktorlar. Sana 10-11 cm neden yetmesin? Onda yüreğin yoksa zaten mücadele verme.
+1 yılKücük seylerle mutlu olamiyorum behceet de. Benim gönlumde zenci zenci diye caglayan selaler var behceet de 😅😄
00 Yorumla
+1 yılBenim 6 yasimda yegen var onun ciki bile 9 cm hahahaahahahah
12 Yorumla
Soran+1 yılOha 6 yasinda 9 cm nasil oluyo
- +1 yıl
Bizde genetik benimki 23 cm cnnmm
ya bende 20 cm var hepsini köküne kadar alıp ta ne yapacaksın? önemli olan işlevi
05 Yorumla
Soran+1 yılHepsini isteyen yok 20 cm de isteyen yok 15 iyidir
Soran+1 yılYapmadik
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık zor bir durum olsa gerek :( kolay gelsin ne dıyelım ama cıdden seviyorsan santımetreler önemli olmamalı. s
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOh şükürler olsun ki 22cm. Neler var şükretmeliyim :)
13 Yorumla
Soran+1 yılOda fazla
Cevap sahibi+1 yılEvet bazen kötü oluyor , ama küçültmek için elimden gelen bir şey yok :)
Soran+1 yılNe yazikki
Ereksiyon olmuş hali o kadarda ufak ilerleyen yılarda gözün dışarda olur
00 Yorumla
+1 yılİnik hali bu kadar ise sorun olmaz. Penis büyütücü vakum pompayla bu sorun giderilebilir.
00 Yorumlaİnik hali galiba o kadar? Biz sünnet olurken o kadarını aldırıyoruz yahu :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalkmış hali 8 cm çok kötü en az 11 cm olması lazım benim ki 13 cm... sana zevk vermez söyleyim... ciddi bir ilşkiniz mi var
06 Yorumla
Soran+1 yılGibi gibi
Cevap sahibi+1 yılneden ayrılmayı düşünüyosun penis boyundan dolayımı
Soran+1 yılşu an sorun yok ama ileride olucak
Cevap sahibi+1 yılpenis boyundan dolayı ayrıcaksın yani ilerde sorun olcak... peki penisi bütük olsaydı ve senin memelerin kücük diye senden ayrılsaydı ne hissederdin
Soran+1 yılOnun icin ayrilmaz
Cevap sahibi+1 yılpenis boyu içinde ayrılınmaz 5-6 cm vajinan var 10 cm penis yeter zaten sana gider amliyat olur 2-3 cm uzar zaten
one l*n elinin icinde kaybolur o bizimkisini tutabilicek kiz yok mk
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye cok mu kalin
Gizli Üye(36-45)+1 yıl28 cm bendeki bendekiler de ayrılıyor hep buyuk diye
04 Yorumla
Soran+1 yıl8 cm ona ver :D
Cevap sahibi+1 yılkeşke
Soran+1 yılKeske
Cevap sahibi+1 yılistersen sana vereyim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen heralde 21cm yemek istiyon sonrada çok büyük dersin
18 Yorumla
Soran+1 yılYa hayir ama bu cok kisa
Cevap sahibi+1 yılbüyük olup lastik gibi olacağına küçük olup taş gibi sert olsun
Soran+1 yılOrta olsun benim olsun
Cevap sahibi+1 yılortadan kastın ne 15cm mi
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılbende benimkine kısa derdim şükretmek lazım 14cm
Soran+1 yılİdeal seninki
Cevap sahibi+1 yılişlevden kurtarıyorum :)
- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem