Arkadaslar sevgilimin penisinde kücük kücük nokta gibi beyaz seyler gördüm. Henüz 18 yasında hic iliskiye girmedik. Ya hpv ise? Ben nasıl evlenince ona senle iliskiye giremem diycem yaa. Erkenden önlem alsın istiyorum ama nasıl söylicem bilmiyorum kii?
Cevabın nedir?
+1 yılO küçük nokta şeyler penis in altında ve idrar yolu geçen yerde olur kıl kökü noktaları o hastalık değil beyaz değil zaten onlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAma orta kısımda. Kıl olmayan yerde kıl kökü ne arasin:)
- +1 yıl
Tamam oluyor genede benim de öyle kamış altında ise sorun yok
+1 yılBu bir rahatsizlik belirtisi kesinlikle tedavi olmasi lazim rahatsizligin adini unuttum
04 Yorumla
Soran+1 yılTedavisi var yani dimi? Bide ilerledikce kalıcı bir hastalık mı
- +1 yıl
Kalici degilde cinsellikte dusme yasaniyor sertlesme olmuyor tam anlamiyla hafife alinacak birsey degil ilerde kalkmaz sonra
- +1 yıl
Tedavisi var evet
Soran+1 yılAnladim cok tesekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılpenisini gördüysen onuda söylersin bir sor neden öyle diye
04 Yorumla
Soran+1 yılPenisini görsem o an söylerdim zaten bu lekeler ne diye. bir fotografta karsilastim sormaya utanıyorum ne dicem ki ya kendini kötü hissetmez mi
- +1 yıl
neden kötü hissetsin belki doğumdan kaldı açık açık sor ona
Soran+1 yılNe bilim biri bana vajinandaki lekeler ne diye sorsa kırılırdım acikcasi:(
Neyse sormayi denicem tesekkür ederim- +1 yıl
utanmana çekinmene gerek yok insanlık hali bu senın vajınan dada olabilir di o yüzden
Vardır tedavisi doktora götür gitmem derse korkut biraz gitmezsen ilerde keserler pipini dersin
03 Yorumla
Soran+1 yılCocuk mu kandırıyoruz😅
Soran+1 yılTamam denicem😛
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Penisinin neresinde?
2. Kabarcik şeklinde mi?
3. Dokundun mu09 Yorumla
Soran+1 yıl1- Penisin alt kısmında sanırım
2- Hayır cok kücük nokta gibi ve hemen hemen düz
3- Dokunmadim:)
Cevap sahibi+1 yılKıl kökü oluyor bazen bende de var ama biraz kabarcık şeklinde. Bir de penisin ucunda oluyor cok minik kabarcıklar sinir uçları onlar da :) yardımcı olabildim mi
Soran+1 yılAma dedigin gibi kıl kökü olsa penisin orta kısmında neden yer alsin ki?
Cevap sahibi+1 yılOluyor oluyor. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama elimden geldiğince açıklamaya çalışacağım. Simdi normalde penis derisinde kıl olmaz, sadece göbekle penis arasında ve testis derisinde olur. Kıllı testis derisi penisin alt kısmının ortasından başlar renk olarak daha koyu olabilir bazılarında. Dokunduğunda zaten anlarsın penis derisi daha gerginken o penisin alt kısmının ortasından itibaren gevşek bir deri olur ve orada kıl kökü olur kıl olmasa da.
Soran+1 yılAnladim cok tesekkür ederim😊
Cevap sahibi+1 yılBen de mesela pensisin kökünde de kabarık beyaz kıl kökü var ortasında yok tabi alt kısmında olabiliyor ama dedigim gibi
Cevap sahibi+1 yılAnlatabildiysem ne mutlu
Soran+1 yılZarari yok dimi
Cevap sahibi+1 yılHiçbir zararı yok gayet doğal bir şey
Bulaşıcıdır dikkat et ⚠
00 YorumlaSenin yaşın kaç ki 15 mi
01 Yorumla
Soran+1 yılBende 18
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sabah sabah iyi guldum
05 Yorumla
Soran+1 yılSorumun cevabı bu degil. İyi günler
Soran+1 yılPenisini acip baktigimi kim söylemis be bir fotografta gördüm uzasana kardesim sorumdan
Soran+1 yılSende hanzosun tipinden bile belli cık git sorumdan✋✋
tam olarak neresinde gördün
01 Yorumla
Soran+1 yılOrta kısımda
Gizli Üye(36-45)+1 yılSigil olabilir bulaşıcı olabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılGecer mi ya tedavisi var midir
Cevap sahibi+1 yılVardır illaki ama ona nerden ve nasıl bulaştı orası var
Soran+1 yılBilmiyorum nasil sorcam ki ayip olur mu?
Cevap sahibi+1 yılYani o zaman yaklaşma hayat kadını ile mi birlikte oldu ters ilişkimi yaşadı noldu yani birde hangi sehirdesiniz
Soran+1 yılHayır ikimizde daha önce cinsel iliski yasamadik
Cevap sahibi+1 yılEmin misin o zaman başka bir nedeni vardır cildiyeye gitmeli utanılacak bir şey değil temizlik çok önemli
Soran+1 yılTamam cok tesekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sakin dokunma ona
- +1 yıl
Bulusaci kismina bende katiliyorum bide bazi supelerim var birisindende bulasmis olabilir
Soran+1 yıl@GuiltyLive Yok ikimizde daha önce iliski yasamadik mast da yapmıyo fazla neden olmus olabilir ki ya
- +1 yıl
Mast nasil yapmiyor ya hic yapmasan bile bir sure sonra kendiliginden atiyor yapmak zorunda kaliyor insan ayriyetten senle yapmadigi bir baskasi ile neyse bosver kafani karistirmiyim
Soran+1 yıl@GuiltyLive Kardesim birbirimize güvenimiz sonsuz cok sükür. Bana gecmisine dair herseyi anlatti ayrıca sandıgın gibi kızlarla iliski yasayacak tipte degil simdi bile evlenmeyi bekliyoruz iliski icin. Cok mast yapmıyo derken kastettigim öyle hergün yapmamasıydı. Neyse tesekkür ederim
koparsin penisini
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy keske
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapısı öyledir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Bir şey olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası