İlginç bir video, sanırım bir proje için 7-8 tane kadında denemişler. Bu kadın da onlardan birisi.
Bu konudaki fikirleriniz nedir?
https://youtu.be/3oBs4TB-aIU
Bu konudaki fikirleriniz nedir?
https://youtu.be/3oBs4TB-aIU
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okurken orgazm olmuyor onlar. İyi oku. Orgazm olurken kitap okumaya çalışıyorlar. O videodaki ve bu kampanyaya katılan kadınların hepsi p*rno yıldızı. Hatta bu videodaki "Stoya" google dan videolarını bulabilirsin. Hatta diğer videoları da izlersen göreceksin de. Masanın altından birisi vibratör tutuyor kadınlara.
Haklısın öyle sorulsa daha anlaşılır olacaktı. Tesekkur ederim. Kadınların p*rno yıldızı olduklarını okumuştum. Soruda yazmaya gerek görmedim.
Daha önce izlemiştim, değişik kadınlarda denemişler, sanırım alttan birisi vibratörle kadınları zevke getiriyor. Ancak hiç biri de dayanamadı, itiraf edeyim bende dayanamadım :)
Aynen dostum sen isi çözmüşsün :)
İtiraf kısmına bende katılıyorum :)
Sadece okurken orgazm olmak abestle iştigal bana göre. Tahrik olmak okey ama orgazm ütopik..
Kitaptan etkilenmiyorlarki :)
Cevap
1Cevap
Kendi kendine olmuyor orgazmı alttan orgazm edici birşeyler yapıyorlar. Zevke geldikçe kilemeler karşıyor eller titriyor orgazm anında nasıl inliyor buna tahamül edemez zaten
Kesinlikle :)
bana da bazen oluyor normal bir sey
sadece okurken nasıl olabiliyor?
kitabin icerigine bagli
Orda okuduğu kitaptan değil de, alttan vibratörle zevke getirdiklerinden dolayı etkileniyorlar :)
pardon videoyu tam izlememistim simdi anladim. e o zaman daha normal bisey neresini anlamaidn ki
Ben anlayamadım veya anormal bir durum demedim ki :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar