Osmanlı Devleti Döneminde cariyelik var mıydı? Padişahlar haremde eğitim alan cariyelerle ilişkiye girerler miydi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cariye kölefen gelme kadın
Köle kadın varsa niye olmasın?
Kaldı ki o zamanda pahişahtan hamile kalmak için herşeyini vermek isteyenler bile vardı
Padişah girer gönlünce birisini seçermiş
Çocuk niyeti olduğu zaman kadın sadece muhallebi falan yermiş diyenler duydum
Çok büyük usuller varmış
seksi bi osmanlıya taşımadığınız kalmıştı oda oldu sırada taş devri var sanırım
Ne alaka? Soru sordum. Bu arada seks de bi ihtiyaç. Her zaman vardi. O olmasaydi sen nasil olacaktin
gün bu gün neden günümüz sekslerini konuşmuyoruz
evet girerdi başka soru? cariyelik kölelik islamda olan şeyler ztn günah değil yani.
Yürü git beee sendeee ne canım kadınlar var yaa. Kur'an okumayı bilmez dinci yobaz 4 karı sevici köpeklerden duyduğu şeylerle gelir burada mal mal konuşursunuz. Ulan köle olmayı acaba o kadar çok mu istiyorsun ya da birisinin 4. Karısı çok merak ediyorum
Size afganlarin kadınlara yaptıkları kölelik biçimi yakışır belki o zaman anlarsınız neyin ne olduğunu
@dangers1709 nahl=75: allah, hiçbir şeye gücü yetmeyen ve başkasının malı olan bir köle ile, kendisine verdiğimiz güzel rızıktan gizli ve açık olarak allah yolunda harcayan kimseyi misal verir. bunlar hiç eşit olur mu? hamd allah’a mahsustur, fakat onların çoğu bilmezler.
@dangers1709 ahzab=50:
ey peygamber! biz bilhassa sana şunları helâl kıldık: mehirlerini vermiş olduğun eşlerini, allah'ın sana ganimet olarak ihsan buyurduklarından sahip olduğun cariyeleri, amcalarının kızlarından, halalarının kızlarından, dayılarının kızlarından, teyzelerinin kızlarından seninle beraber hicret etmiş olanları, bir de mümin bir kadın kendini peygambere hibe ederse, peygamber nikâh etmek istediği takdirde, onu başka müminlere değil de sadece sana mahsus olmak üzere helâl kıldık. onlara eşleri ve cariyeleri hakkında neyi farz kıldığımızı biliyoruz. bunlar sana hiçbir darlık olmaması içindir. allah, çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.
@dangers1709 herlade kuranda yazan şeyleri inkar edemezsin?
Kuranı kerimi hatmetmiş birisi olarak ve Arap birisi olarak söylüyorum ki bir bo* bildiğin yok.
Eğer böyle bir ayet varsa cümle alem beni sksin. Sen gelmiş Türkçe meal çıkarmışsın artık hangi mal çıkarmışsa bunları veya öğretmiş ise sana
@dangers1709 olm ayet veriyorum neyi inkar ediyosun şu an yaptığın şirk koşmak farkında mısın
Kusura bakma yaa sana yeni bir Kur'an inmiş benim haberim yok
yok sen gerçekten ateist falansın galiba diyanetten kopyala yapıştır yaptım bu ayetleri
Ya sktr git şimdi sana bir şirk olurum görürsün seni. ya salagi. Cahili cuhela seni. Kur'an'ın hiç bir yerinde bunlar yazmıyor.
Malak seni ateist olsam kuranı hatmeder miydim?
@dangers1709 och nasıl yazmıyo kafire bak sen yazmıyomuş
@dangers1709 ne yazıyo söyle o zmn kafir
Şöyle yazıyor. Senin gibi beyni yıkanmış ve Kur'an-ı Kerim'in ilk ayeti olan oku kelimesini bile anlayamayan dangalaklari tutup topluca köle yapın da akılları başlarına gelsin yazıyor. Belki Allah'ın size verdiği aklı kullana bilirsin o zaman ne işe yaradığını anlarsın o aklı yazıyor. Sktr şimdi köle
Yok oturup sohbet ederlerdi 🙂
kızım muhteşem yüzyıl da mı izlemedin
Tarihi diziler bazen salliyorlar. Tarihi dizilerden öğrenmeye calismak tercihim degil.
Vardı
Hepsile değil tabikide birkacila sabittir
Sanırsam vardı
Bilmiyorum
Merhaba cinsellikle ilgili soru sorsam yardımcı olabilir misin