Sevgilim şiddet? Sevgilim anal?

Güzellerin kaderi neden böyle nerede yanlış yapıyoruz bilmiyorum bulgar göçmeni sarışın yeşil gözlü barbie bebek gibi kızım resmen hemşireyim sevgilim güvenlik görevlisi bankada orada tanıştık. Her neyse ilk konuştuğumuz zamanlar da dozundaydı çok güzel olduğun için bakilinca sana deliriyorum felan diyordu ama normal seviyedeydi zaman geçtikçe dışarda buluşmamaya basladik evine çağırıyordu gidiyordum bir gün izin aldım arkadaşımla görüşmek için nerde olucağını sordu söyledim cafeye gittim üniversiteye yakın bir cafe arkadaşımla konuşurken bir arkadaşım geldi üniversiteden eski selam verdi oturmak istedi yok diyemedim bi yandanda korkuyorum 10 dakka geçti geçmedi sevgilim mekana geldi eskileri anlatıp gülüştüğümüzü gördü gelsene bi dedi dedim oturana yok dedi kolumu çekti sınır etme gel şuraya deyince korkup gittim arabaya bin hadi hadi dedi yolda hicbir şey söylemedi evine girer girmez soymaya başladı beni dur dedim dinlemedi canımı acitiyosun dedim durmadı ben sana hiç bir erkek kuzen dahi konuşma yok demedim mi dedi altında hareketsiz kaldım özür diledim oda soyundu arka tarafıma olduğu hissettim yapma nolur çığlıklarını duymada devam etti zorla anal ilişki yaptı daha önce hiç yapmadigim sen böyle devam edersen seni daha beter yapicam dovucem anladinmi lan diye bağırdı gitmemen izin vermedi geç saate kadar durdum sonra gidebildim evdekilere merak etti daha yeni 18 im cevap vermezsen konuşmasam ayrılsa benden dedim seni kimseye yar etmem benimsin sen dedi hayatım benim senin dedi cevap ver basmayım lan evini dedi cevap vedkm ama budan nasıl kurtulucam başına bela oldu?
Sevgilim şiddet? Sevgilim anal?