Sevgilim zorla? Anal?

Sevgilim evine çağırmıştı bir kere o zamanda ellemeye çalıştığı için ben gitmeme kararı almıştım evlenmeden istemediğimi söyledim. Bu arada yaşım 20 sevgilim 32 yaşında. Bana o zamandan sonra çok yalvardı düzeldiğini söyledi ve ben inanarak gittim evine. Normal olarak sevisiyoduk sadece opusucez dedim zaten onu yapıyoruz normal olarak sonra ilerlemeye çalışınca gene aynı gidiyosun ederim birazcık yapıyım dedi hayirbirak istemiyorum konuşalım bi dedim. Konuşmak için kalktım tokat atti beni deli etme bak o... ç yum bozarım seni dedi ben de korktum bırak gidiyim dedim biraz yapmadan bir yere gidemezsin diyerek beni Yüz Üstü yatırarak üzerine çıktı pantolonumu çamaşırımı çıkarıp kerkinme ye başladı ve o halde boşaldı kesinlikle birleşme olmadı ben kötü oldum ağladım oda bunlar normal şeyler liiseli veletler ilişki yapıyor erkeğini tatmin ediceksin doyuracaksın senden fazla bisey istemiyoruz ağlama ağlamayı kes döverim dedi ben gitmek istiyorum dedim engel olmaya çalışmada çıktık evden. Sonra pişman olduğunu anlık birseye kapıldığını ama ondan ayrılırsam daha kötü şeyler yapıcağını elimde çektiği görüntüleri olduğunu söyledi aklını başına al dedi evde babamın yüzüne bakamıyorum ben ne yapicam bununla düzelir mi düzelmez ayrılmak istesem internete veririm diyor?
Sevgilim zorla? Anal?