Cıkan bir kaç görsel varda buraya atılmaz Ama small oval ise iyidir zaten. Bir de göğüslr diri oluyor sarkıklkta olmuyo rküçük olunca. B cup size özelikle bu konuda cok seksi
Orası öyle kimse kimse ile memesi için olmaz ama içinden belki de biraz daha büyük olsa diye geçirebilir. İnssnız yani olabilir. B bence normal, a küçük. Zaten en küçük a, daha küçüğü yok.
90B olmak istemez bence kadınların çoğu, 90 sırt ölçüsü, şişman biri ve memesi bedenine göre küçük demek ben bu zayıf halim ile olan A cup halimi tercih ederdim bak 90B’ye. 75B çok güzel olurdu. Şişmanlık bana çok estetik gelmiyor.
75B de çok küçük olmaz mıydı? ü 175 bir kadın bence yine de 90larda bir göğüs isterdi diye düşünüyorum. Ama 1.55 bir kadına tabi gitmez o kadar büyük. Ben sevgilimden beklediğim asıl göğüslerinden zevk alması olur. Küçüklüğüne çok takılmam da orada vakit geçirmemden zevk alıyorsa ben istediğimi bulmusumdur demektir :D
Meme boyutu aynı ki 75B ile 90B de, sırt ölçüsü bu 75-80-85-90, yani meme cup ölçüsü değil. 75B ile 85B aynı boyuttadır meme ama 85 olan daha iri bir kadındır daha şişmandır. Fark bu. 75B ile 80A aynıdır. Ya da 90B ile 85C aynıdır. Sırt ölçüsü ile cup ölçüsü farklı şeyler
Çok çekcii geliyor 90B ama görseniz belki de estetik gelmeyecek, zayıf ve büyük memeyi estetik bulan biri 80C veya 80D sevebilir. 90 beden bana şişman geliyor çünkü
Öyle illa ki işte bınu da zayıf, balıketli, şişman anlayabilmen için sırt ölçüsünü bilmen gerekiyor. Zayıf birinin sırtı geniş olmaz çünkü. Çok basit aslında
Büyük meme sevenler için dedim ben 80D diye illa ki sarkar, normal de sarkması zaten. Top gibi olamaz yani, illa ki sarkma olur. En son Dd var bak görselden anlarsın 80E ve 75a-b farkını:
80E aşırı büyük cidden ve kadın içinde kötü olur. Bel ağırıs özellikle. 75D güzel fakat gem biraz sarkma hem de sevişirken biraz daha kolay olmasından ötürü 70-75B güzel olur. 70A nın canı cok yanar 😅
70A yok zaten, çocuk bra diye geçiyor onlar. Yetişkin için 75A başlangıç diye biliyorum. Çok nadir varsa vardır 70A 75B birisi hem fit olur hem de memesi orta boyutlarda olur. Bu açıdan ben de 75B severim. Ama işte sevmek, beğenmek yetmiyor 😅
Hadi ya bak onu cidden bilmiyordum. Ben bilip bilmeden bir daha 70A demeyim Adımız olmadık bir şeye çıkmasın 😅 Yani illa seversin istersin ama olmayınca olmuyor deidğin gibi :D Bende başka bir şeyler daha farklı olamsını isteyip begenirdim ama eldekiyle idare. 75A peki ele gelecek kadar oluyor mu?
Ama sende seninkilerde yine kötü durmaz ki şanslısın bak o konuda. Dürüst olayım. Minyon bir kadınsın B illa güzel ama sende seninkide iyi iyi. Dertlenme :D
Bende absürt ya da değişik durmuyor ki zaten, Sadece küçük. Minyon olsam bile yine de küçük. İşte B olaydı böyle olmazdı 😅 Teşekkür ederim, dertlenmiyorum aslında sma bi içerliyorum B olsa iyiydi diye 😅
Eeee bi c200 ile e250 bir değil, c200 ile yap bi test sürüşü 😅 Ya da 110 ile 520 bir değil 😂 Bizde Kapalı teste, anahtar teslim satışla, imzadan sonra oluyor 😅
Şöfor ama şöforün bindiği arabada işte mühim. Fazla basınca motor kaldırmıyor piston aşağı alıyor 😂Sendeki motor o hatayı vermeyeceğini gösteriyor bakalım ahaha
Ama alırken de arabayı biraz fark veriyorsun 😅 mazot olmuş 23₺ zarar ediyorsun 😂 Sen en iyisi hibrit al, 0-60 elektrik motoru çalışsın, az yakar performansı yüksek olur 🤣
Hayır ilk defa gördüm 😅 sevimli pp. Görürsem sinyal veririm 🤣 Şimdi kaçayım, sohbet için tekrar teşekkür ederim hoştu eğlendim 😅 çok boş yaptık ama olsun 🤣 İyi geceler tekrar ☺️
Büyümez, inek miyiz biz? Doğum ile veya emzirme ya da kilo alma ile büyür. Hormon alırsa da büyüt ama kovası emse büyümez 😅 emme ile büyüse mankenlerin memesi de büyük okurdu
Sallıyor bunlar ya, ya boyu kısadır ya da tombiktir nasıl olsun 90 sırt ölçüsü 53 kilo kadında. Ben 44 kiloyum benim 75 sırt ölçüm. Hadi 85 olsun. Ayrıca küçük demiş B cup küçük değil ki. Millet kafayı yemiş meme ile Eşi gitsin alsın bi damızlık düve sağsın madem sabah akşam bu ne be meme merakı
ahahaha 😂😂 Bak bak bende işte ilk onu sorudm. 140 falansan nie olmasın diye :D :D Ya tmam güzel severim bende meme ama bu bakış açısı saçma ve kadının yorumu da saçma. Hamile kalırsan büyür yazıcam dur hattta
Aramızda 5 yaş var, bize verilmedi o eğitim bilmiyorum açıkçası ama ben kendim araştırdım ve sağlık eğitimi aldım okulda derste vs öğrendim. Ama herkeste bu bilinç de yok maalesef
Bize ilkokulda rehberlik dersinde sınıftan cıkarmıslardı. Kızları sınıfta tutmuslardı oradan hatırlıyorm ama ne attıklarını bilmiyoruız tabi Bizde top oynamıstık :D
Aynen aynen :D :D Öyle mi yapıyorlar :D Yoksa sex-ed tarzı nerede canım. Türkiyede korunma anlatılmaz ki, 80den sonra devletin bu görebi kaldırıldı. Korunma tarzı şeyler anlatılmıyor
Education jfjfjf ingiliççe desen var 🤣 Yok ya ped kullanımı hakkında anlatmışlardı 😅 Bize ben sağlık okudum aile sağlığı dersinde cinsel eğitim dersi verildi ama halka anlatmamız için oradan bilgi sahibiyim ben de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
yahu şu şekilciliği bırakın lütfen kadın memeden ibaret değildir. cinsellik sevgi aşk ölçüyle olmaz lütfen akıllı olun
Valla ne kadar küçük ve sarkık falan mı
Küçük, sarkık ve sağ-sol bakıyorsa yanlıs anlama ama kötü cidden
Sarkacak kadar büyük değik ki
Ya google ya saggy little tits diye
O görüntüler kötü cidden
Baktım, yok benim bi bütün yani böyle altında boşluk yok. Ne yazınca çıkar bilmiyorum sma oval geliyor yukarı doğru böyle sarkma uok yani
Cıkan bir kaç görsel varda buraya atılmaz
Ama small oval ise iyidir zaten. Bir de göğüslr diri oluyor sarkıklkta olmuyo rküçük olunca. B cup size özelikle bu konuda cok seksi
B değil ki işte, b olsa küçük olmaz zaten. Benim b değil A cup sorunsal da bu zaten..
B cupta şimdi kimine göre kücük 😅😂 A cupta iyi ama dert etme. Ayrıca seni seven erkek senin her yanını begenecek emin ol
Orası öyle kimse kimse ile memesi için olmaz ama içinden belki de biraz daha büyük olsa diye geçirebilir. İnssnız yani olabilir. B bence normal, a küçük. Zaten en küçük a, daha küçüğü yok.
Yok daha küçüğüde var. Bildiğin dümdüz. Bende bazı kızlardan daha büyük meme var haha :D
Tabi canım. Erkeğin penis boyu gibi buda keyfi seçilecek bişi değil. Hekes kendininkini en iyi olsun ister ama olmayınca olmuyr
Evet vardır illa tahta gibi düz olan da ama ben hiç görmedim şimdiye dek, denk gelmedi.
Maalesef öyle, benim tercihim olsa zaten bunu tercih etmezdim
Teşekkür ederim görüş ve yorumların için, bilgilendim.
İyi geceler dilerim 😊
İlla vardır ve kolay gelsin asıl onlara 😅
Yani 90B dik diri varken kim küçük ister
Ya da bir erkek 18-19 cm yerine 10 cm ister mi 😅😂
Rica ederim bilgilecek bişi yapmadım ama hoş bir muhabbet olduç
90B olmak istemez bence kadınların çoğu, 90 sırt ölçüsü, şişman biri ve memesi bedenine göre küçük demek ben bu zayıf halim ile olan A cup halimi tercih ederdim bak 90B’ye. 75B çok güzel olurdu.
Şişmanlık bana çok estetik gelmiyor.
75B de çok küçük olmaz mıydı? ü
175 bir kadın bence yine de 90larda bir göğüs isterdi diye düşünüyorum.
Ama 1.55 bir kadına tabi gitmez o kadar büyük.
Ben sevgilimden beklediğim asıl göğüslerinden zevk alması olur. Küçüklüğüne çok takılmam da orada vakit geçirmemden zevk alıyorsa ben istediğimi bulmusumdur demektir :D
Meme boyutu aynı ki 75B ile 90B de, sırt ölçüsü bu 75-80-85-90, yani meme cup
ölçüsü değil. 75B ile 85B aynı boyuttadır meme ama 85 olan daha iri bir kadındır daha şişmandır. Fark bu. 75B ile 80A aynıdır. Ya da 90B ile 85C aynıdır.
Sırt ölçüsü ile cup ölçüsü farklı şeyler
Hmmmmmmmmmmm bak Şu an bir aydınlandım. Tamam biraz bilgim vardı ama daha da bilgi eklendi. Güzel oldu
Çok çekcii geliyor 90B ama görseniz belki de estetik gelmeyecek, zayıf ve büyük memeyi estetik bulan biri 80C veya 80D sevebilir. 90 beden bana şişman geliyor çünkü
Dur bakayım aralarındaki farklara. Dediğim gibi ama bunların arasındaki kadınların genel fiziği de bence önemli.
Bu kadınınkiler mesela sütyenle görüşnüü gayet hos
Öyle illa ki işte bınu da zayıf, balıketli, şişman anlayabilmen için sırt ölçüsünü bilmen gerekiyor. Zayıf birinin sırtı geniş olmaz çünkü.
Çok basit aslında
80C veya 80D olabilir bu büyük ihtimalle
Ya gayet zayıf olupta cidden büyük olanlarda oluyor ama dediğin gibi cup size oluyor o.
80D ise sasrkıktır ama görsel olarak hoş
Büyük meme sevenler için dedim ben 80D diye illa ki sarkar, normal de sarkması zaten. Top gibi olamaz yani, illa ki sarkma olur. En son Dd var bak görselden anlarsın 80E ve 75a-b farkını:
80E aşırı büyük cidden ve kadın içinde kötü olur. Bel ağırıs özellikle.
75D güzel fakat gem biraz sarkma hem de sevişirken biraz daha kolay olmasından ötürü 70-75B güzel olur.
70A nın canı cok yanar 😅
70A yok zaten, çocuk bra diye geçiyor onlar. Yetişkin için 75A başlangıç diye biliyorum. Çok nadir varsa vardır 70A
75B birisi hem fit olur hem de memesi orta boyutlarda olur. Bu açıdan ben de 75B severim. Ama işte sevmek, beğenmek yetmiyor 😅
Hadi ya bak onu cidden bilmiyordum. Ben bilip bilmeden bir daha 70A demeyim Adımız olmadık bir şeye çıkmasın 😅
Yani illa seversin istersin ama olmayınca olmuyor deidğin gibi :D Bende başka bir şeyler daha farklı olamsını isteyip begenirdim ama eldekiyle idare.
75A peki ele gelecek kadar oluyor mu?
Evet, tahta gibi düz değil. Ne kadar desem.. yerli portakallar var ya küçük, onlar kadar 😅 limondan biraz büyük
Oh oh tamam kurtarmıssın yine de 😂 Avuca gelir onlar, limon sıkar gibi sıkılır o da yeter :D
Boyun kac senin :D
Estetik olarak bana B cup daha güzel geliyor
156 boyum
Ama sende seninkilerde yine kötü durmaz ki şanslısın bak o konuda. Dürüst olayım. Minyon bir kadınsın
B illa güzel ama sende seninkide iyi iyi. Dertlenme :D
Bende absürt ya da değişik durmuyor ki zaten, Sadece küçük. Minyon olsam bile yine de küçük. İşte B olaydı böyle olmazdı 😅
Teşekkür ederim, dertlenmiyorum aslında sma bi içerliyorum B olsa iyiydi diye 😅
Ahahaha Anlarım derdini anlarım. 😅
Sana olmadı bir estetik artık :D
Yok be, paket bu. Tramersiz boyasız değişensiz memurdan, hatchback 3 kapı beğenen alır beğenmeyen başka baksın 😅😅
Ahaha arabalara bir merakta var 😂😂
Önemli olan motor gücü ve dayanıklılık diyelim :D:D Volvo vs Renault'da tabi volvo 😂
Ne malum Volvo motorlu bi konuşan paket laguna olmadığımız değil mi? 😅
O yüzden işte bir test sürüşü bir deeneme gerekiyor :D Test performans önemli 😂
Motor mühim
Test sürüşü isteyen clio alsın 😂
Nerede görülmüş lambonun, Volvonun veya audi grubunun test sürüşü yaptırdığı 😅
Ahahaha 😂😂😂 Sizin storeda sanırım test sürüşü kapalı 😂😂
Olanlarının da oldugunu biliorz :D :D
Eeee bi c200 ile e250 bir değil, c200 ile yap bi test sürüşü 😅
Ya da 110 ile 520 bir değil 😂
Bizde Kapalı teste, anahtar teslim satışla, imzadan sonra oluyor 😅
😂😂😂😂 Anahtar teslim sonrası, imza atılınca motor teklemez ama demi 😂😂
Sende de araba merakı varmıs hee :D
Yok, teklemez. 4matic ya 😅 e250 dedik daha ne😅
Ömür boyu motor garantili 🤣
Hee içten yanmalı turbo motor var desene 😂😂 Biz uzun yol severiz kısa mesafe gitmiyoruz. Teklememesi lazım tabi 😅😂😂
Kaygan zeminde yol tutuşta çok mühim yine
Fabrika çıkışı makyajlı kasa, bunda uzun yol garanti sen rahat ol yaaa 😂
Az yakar, çok kaçar 😅
Uzun ve sert zeminle rahat rahat gidiyoruz o zaman 😂😂😂 KAçmasın ama şimdi olmaz o :D
4matic diyorum ya... aaaa..
benz bu, daha ne?
Ama sen illa ki ben endişe eder sevmem dersen sana g vagon verelim?
Yok yok biz imza atıp aldık bile. Eldekine güvenimiz sonsuız yolda bırakmaz bizi 😂
Yolda kalırsa da şöför hatası olabilir, kullanıcı kaynaklı problemler daha fazla 😅
Ohooo bak bak
Valla bizde yolda kalan araçları duyuyoruz. Yoldan çıkanları, şöforün kontrolüncen kaçanları 😂
Usta şöförün arabası bozulmaz 😂 10binde bir yaptır bakımını, olmaz bi şey 😂
Mühim olan şöförün ustalığı, arabayı gösteren şöför 😅
Şöfor ama şöforün bindiği arabada işte mühim. Fazla basınca motor kaldırmıyor piston aşağı alıyor 😂Sendeki motor o hatayı vermeyeceğini gösteriyor bakalım ahaha
O zaman al rölantiye biraz bekle sen de, öyle yüklenme 😅
Sürüş anı, otoban kaymak gibi dümdüz olunca bastıkça basası geliyor insanın 😅
Eee 4matic e250 varsa altında, yol da iyi ise yakıta da trafik cezasına da bakmayacaksın o zaman 😅
Bastıkça basacaksın işte 😅 Bir arada istop verip depoyu doldurup devam 🤣
Stop edip mi😂😂
Depo full değil ise yola çıkma zaten, yoksa yolda kalırsın olmaz 😅
1 tur binip bırakacak değiliz ya 🤣 2-3 tur atmak gerek motora 😅
Sen yine de yol uzar vs diye fulle, yolda kalma sonra çok masraf olur 😅
(Hayatımda yaptığım en uzun boş muhabbet, goygoy bu olabilir)
Depo her daim dolu orada sıkıntı yok 😂😅
(Severim böyle boş muhabbetleri ben ya eglenceli oluyor)
Benzin 22₺ olmuşken full olması iyi bak, hazırlıklı olmak lazım yeni zamlara 😅
O yüzden biz fosil yakıt değil biodizel yakıt kullanıyoruz 😂
Ama alırken de arabayı biraz fark veriyorsun 😅 mazot olmuş 23₺ zarar ediyorsun 😂
Sen en iyisi hibrit al, 0-60 elektrik motoru çalışsın, az yakar performansı yüksek olur 🤣
E canım elektrikte çok yakar ona kalırsa 🤣🤣 Elektrikin motoru güclü olmaz.
Eski sağlam motor iyidir 😂😂
Olur olurrrr, 1.8 diamond alırsın olur, sen beni dinle performansa önem ver az yaksın çok kaçsın 😅
Ahahahah Bununda performansı dayanır mı ama bak
Biliyorsun zorlu sürüşler olacak :D Sert zeminler, süratlı yollar, kesin virajlar girdiler çıktılar :D
Sen al, yakıttan tasarruf edersin, karlı olur. Dinle beni 😅
Seni de dinlendirir hem🤣
ahahaha taktı karlı olmasına :D
🤣🤣 motorları iye değiştik biz :D :D 5 tura kadar yolu varsa ben tamamım :D
Skor yapan arabayı bırak sen boş ver 😂 skordan daha önemli şeyler var😅 sürüş konforu, yol tutuşu vs. Bunlar daha önemli 😅
Benden bu kadar, uykum çok var ve uyumam gerek. Sohbet için de teşekkür ederim iyi goygoy yaptık 😂
😂😂😂 mesele skor değil su kaynatmayan motor hahaha
aynen aynen bnde eglendim baya :D profili açsam tekrar konusur mnuyuz :D
Çok keyif aldım sohbetten ama maalesef 😅
Bu sohbetten sonra kimliğimi açık edemem 😂
İyi geceler 🙃
Aaa bak bak bak cok mu bilnen birisin :D :D
E250 bilmeyen mi var😅
🤣🤣🤣 Manyak ya :D E250nin üstünü branda ile kaplamışlar tanıyamadık işte 😂
Olsun ben yolda görürsem seni sellektör veririm 😂😅
Nickin ne? Başka bir soruda görürsem yazarım sana 😅
Nickim bu :D daha once denk geldin mi :D
Ben cok yorum yapmıorm ama ara ara anca ,. D
Hayır ilk defa gördüm 😅 sevimli pp. Görürsem sinyal veririm 🤣
Şimdi kaçayım, sohbet için tekrar teşekkür ederim hoştu eğlendim 😅 çok boş yaptık ama olsun 🤣
İyi geceler tekrar ☺️
Haydaa iyi bakalım :D Denk gelemzsek ama buraya damlarım bileisn 🤣🤣 İnhgilizceciden kacıs yok :D
Görüşürüz
Cu o zaman 👋
Chao, c u mrs anonym :D
görüşürzz :D
Pşt burada mısın :D
Yeap
Ooo hg :D
Dur bak sana soru atıcam
Bence bu arkadas sallıyor, sen ne diyorsun :D
Gögüs emdikce büyür mü benimkiler 90-B eşime emdirsem büyür mü? ↗
Büyümez, inek miyiz biz? Doğum ile veya emzirme ya da kilo alma ile büyür. Hormon alırsa da büyüt ama kovası emse büyümez 😅 emme ile büyüse mankenlerin memesi de büyük okurdu
Sen benim yorumuma bak orada asıl :D
53 kiloda 90B mi :D
yorumu benimki 😂
Yoksa büyümez bende biliyorum. 29 yaşıma kadar hiç görmedik, ellemedik değil :D :D
Sallıyor bunlar ya, ya boyu kısadır ya da tombiktir nasıl olsun 90 sırt ölçüsü 53 kilo kadında. Ben 44 kiloyum benim 75 sırt ölçüm. Hadi 85 olsun. Ayrıca küçük demiş B cup küçük değil ki. Millet kafayı yemiş meme ile
Eşi gitsin alsın bi damızlık düve sağsın madem sabah akşam bu ne be meme merakı
ahahaha 😂😂 Bak bak bende işte ilk onu sorudm. 140 falansan nie olmasın diye :D :D
Ya tmam güzel severim bende meme ama bu bakış açısı saçma ve kadının yorumu da saçma.
Hamile kalırsan büyür yazıcam dur hattta
Yaz o zaman östrojen hormonu artacağı için büyüme olur.
Biliyorum ya. Eski kız arkadaşlarımdan birisiyle çünkü böyle muhabbetlerimiz olmuştu
Okudum cevapları, başka biri de yazmış kilo ver sen önce diye 😅
Erkekler öğrenmiş bu kadın milleti öğrenemedi memenin yağ dokusundan oluştuğunu 🤣
😂😂😂😂 Kadınlar cidden kendi bedenleri konusunda fikirleri yok pek :D
Bazıları bilmiyor maalesef. Cup ölçüsü nedir bilmeyen kadınlar da var.
Enteresan geliyor bana da
Keşke tek bilmedikleri o olsa
Başkada çıkıyor
Okullarda önce kişisel hijyen eğitimi verilse, sonrasında ergenlik ile beraber diğer eğitimler böyle olmaz örtmenim 😅
Eskiden bizleri ayıırlardı ve rehberlik hocası cinsel eğitm tarzı bişi verrdi. Artık o yok galiba
Aramızda 5 yaş var, bize verilmedi o eğitim bilmiyorum açıkçası ama ben kendim araştırdım ve sağlık eğitimi aldım okulda derste vs öğrendim. Ama herkeste bu bilinç de yok maalesef
Bize ilkokulda rehberlik dersinde sınıftan cıkarmıslardı. Kızları sınıfta tutmuslardı oradan hatırlıyorm ama ne attıklarını bilmiyoruız tabi
Bizde top oynamıstık :D
Heee o mu? Onda ped kullanmayı anlattılar ya onu yaptılar bize biliyorum 😅😅
Aynen aynen :D :D Öyle mi yapıyorlar :D
Yoksa sex-ed tarzı nerede canım. Türkiyede korunma anlatılmaz ki, 80den sonra devletin bu görebi kaldırıldı. Korunma tarzı şeyler anlatılmıyor
Education jfjfjf ingiliççe desen var 🤣
Yok ya ped kullanımı hakkında anlatmışlardı 😅
Bize ben sağlık okudum aile sağlığı dersinde cinsel eğitim dersi verildi ama halka anlatmamız için oradan bilgi sahibiyim ben de
Ben ingilizce ögretmeniyim ki :D :D :D Olsun bir zahmet hahaha :D Sizde sex-ed dersinde ne verdiler
Kadın sağlığı, kadın ve erkek anatomisi ve cinsel organların anatomisi. Bu tür şeyler, korunma yöntemleri vs vs
Eğlenceli ve güzelmiş. Sen doktor ya da hemşire misin
Değilim. Bil bakalım ben neyim? Bilirsen eğer söz sana ekleyeceğim seni. Bilemeyeceğine o kadar eminim. Sağlık bilimleri fakültesi mezunuyum.
Dur düşüneyim zaman ver :D
birde az mesgulum :D
Çocuk gelişim ya da Fizik tedavidir diye düşünüyorum
Bilemedin 😅😂 2 hak daha bakalım bilecek misin
Ebelik? :D
Ahahhahah değil. Acaba ne?
Bir ipucu ver bari :D Çok mu böyle bilinmedik ibşi :D
Bilindik bir şey değil 😂 acaba ne? Son hakkın😅😅
Ergoterapi ya da perfüzyon
En bilinmedikte perfüzyon :D
İksiinden biri djdjdj
Seç bakalım hangisi djjdjdjd
🤣🤣🤣🤣🤣
Ahhahahahahahah arkada gerilim müziği var hangisi?
Hmmmm
Perfüzton dicem :D:D
Son kararın mı😂 bak iyi düşün 🤣
Niyre fikrimi değiştirtion yaaa a:D :D :D
😅😂 bilemem ben, söyle bakalım emin misin ona göre cevap vereceğim 😅🤣
Yaaa mk mk mk ahahhaha :D Eminim ya :D
Bak son kararın mı emin misin ddjjdjdjdj
🤣🤣🤣
Bak eminsen kilitliyorum Perfüzyon şıkkını
Geri dönüş yok 🤣🤣
😂😂😂😂😂 Yapma böylee :D :D Ergo dicem yanlıs dicen.
D
Tamam kilitliyorum o zaman son kararını verdiysen 🤣
Verdim verdim :D
🤣🤣🤣🤣🤣
Sence doğru mu bildin bi tahmin alalım 😅
Kesin yanlıs :D :D
Yanlış söyledin, doğru bilmiştin 😅😅😅
Perfüzyonistim
Ahaaaaa doğru bildim ama basta 🤣🤣🤣
Ahahhahhahahahahshshs Perfüzyonist olduğumu nasıl anladın? Sağlık bilimleri fakültesi yazıp bölümlere baktın hiç duymadığını söyledin di mi 🤣
Perfüzyonu ben Doctor House'da duydum ama tabi anlıcak halim yoktu :D
Hangi bölümler var dedin ve çok bilinmiyor deyince bunlar kaldı :D
Seni seniiiiiii 😂
Evet Türkiye’de bilinmiyor maalesef ama çok önemli özellikle kalp ve damar cerrahisi adına çok değerli..
Hepsi önemli canım. Hepsinin başımızın üstünde yeri var :D
Bu arada eklemen için acıorm :D
Eklemem 😅😅😅
Geçmiş sohbetlerimiz geldi aklıma
Utandım senden çünkü nahoş konuşmalarımız oldu 🤣
Aaaa
Aaaaa ama söz agırzdan bir kere cıkar olur mu öyle :D :D Hem bir şey konusmadık o kdar yahu alegori yaptık :D
Hahahahs olmaaasssss
Şerefsizlik yapacağım bu sefer 😂
Yahuuu ooooooooooo 😂😂😂😂 Hiç yakısmadı bu hiç hiç :D
Sendne beklemezdim :D
Valla ne yalan söyleyim ben de kendimden beklemezdim rjrjej
Bilemezsin diye dedim 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣 Ummadık taş baş yararmıs :D
Yarmaz yarmaz 🤣
E250 nere gittin :D
Geldim geldim, oyundaydım 🤣
Çesitli egzersizlerle ve iyi bir oartnerle çözülebilir. Bi sorun değil bu elbette ama daha büyük olmadi için bir yol
Fiziğine uygunsa değil uygun değilse de yapacak bir şey yok
Çok açıklayıcı oldu güncellemen
Cok guzel kucuk olsun
Yani biraz büyük olsa daha iyi
Hayir sert vr dik harikadir
Hiç merak etme seviştikçe büyür
Sıkıntı etme iyi bence
Küçük ve dikse bayılırım.
Değildir. O meme sendeyken hiç değildir.
fiziginde kucuk mu duruyor o mesele bence
Hepsinin yeri ayridir
Değildir
severim
yoo iyidir
Yoo itici degil
bayılırım
önemli olan vücudunun geri kalanıyla orantılı olması
minyon zayıfmışsın ne güzel işte daha ne?
Aksine çekici
Evet