Cinsel Yaşam Son zamanlarda etkileniyorum hiçbir şeyden ne mastürbasyondan ne de başka bir şeyden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Neden olabilir nasıl düzelir Güncellemeler+1 yıl Etkilenmiyorum olacak Son zamanlarda etkileniyorum hiçbir şeyden ne mastürbasyondan ne de başka bir şeyden? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Belli ki bi boslukyasin memnun degilsin hayatindan. Hala ayni misin? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sewen +1 yıl O zaman gel biraz sohbet edelim senle. Neymis eksik ya da sorun anlayalim Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl uzun vadede mastürbasyon tüm cinsel isteği öldürüyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle galiba bir süre yapmasam mı Yorumla FakDıSistım +1 yıl Yapma bence de. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Streslisindir moralin bozuktur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Normal aslında bir şeyim yok Yorumla hot_chocolate +1 yıl Arada olabilir öyle kafana takma beslenmene dikkat et Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Psikolojik sorun ya da stres vardır 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hep vardı ama böyle olmazdı Yorumla _Expendable +1 yıl İlaç kullanıyormusun Yorumla Soran +1 yıl Evet de hep kullanıyorum Yorumla _Expendable +1 yıl Ondan olabilir bir ara bende öyleydim baya sorun oldu. Hem isteksizlik hemde aşırı geç gelme gibi. Çünkü odaklanamıyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Zannetmiyorum ama teşekkürler Yorumla _Expendable +1 yıl Bende zannetmiyordum ama doktora sorunca ilaç yapar dedi. Lustral kullanıyorum. Rica ederim Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Depresyonda olabilirsin 0 0 Yorumla
CeryanMühendisiii Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Daha tanışmadık çünkü normaldir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sanırım soru başlığı yanlış 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Etkilenmiyorum olacaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sıradanlıktan kurtul mesela sevgilin yoksa flört fb bul ya da mutlu son masaja git mastürbasyon yetersiz gelmeye başlamış olabilir Yorumla Soran +1 yıl Olabilir teşekkürler Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Benim gibi güzide insanlar görmediğin için o. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bu ben 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar zamandır var Yorumla Serqts +1 yıl 3-4 Yorumla Soran +1 yıl Gün Yorumla Serqts +1 yıl Ay Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oops sıkıntı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Duygular istekler gitmii Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gelir geri Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Güzel şeyler düşün ve yaşatıcak kişiyi bul belki de artık sıradanlaşmıştır farklılık şarttır Yorumla Soran +1 yıl Doğru diyosun teşekkürler Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Rica Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. secting yap 0 0 Yorumla
nebri1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Aklına gelmiyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geliyor ama geçmiyor hep aklımda Yorumla nebri1 +1 yıl Benimde aklımdan çııkmıyor.. her gün her gece.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Belli ki bi boslukyasin memnun degilsin hayatindan. Hala ayni misin?
Evet
O zaman gel biraz sohbet edelim senle. Neymis eksik ya da sorun anlayalim
uzun vadede mastürbasyon tüm cinsel isteği öldürüyor
Kesinlikle öyle galiba bir süre yapmasam mı
Yapma bence de.
Teşekkürler
Streslisindir moralin bozuktur
Normal aslında bir şeyim yok
Arada olabilir öyle kafana takma beslenmene dikkat et
Teşekkür ederim
Psikolojik sorun ya da stres vardır
Hep vardı ama böyle olmazdı
İlaç kullanıyormusun
Evet de hep kullanıyorum
Ondan olabilir bir ara bende öyleydim baya sorun oldu. Hem isteksizlik hemde aşırı geç gelme gibi. Çünkü odaklanamıyorsun.
Zannetmiyorum ama teşekkürler
Bende zannetmiyordum ama doktora sorunca ilaç yapar dedi. Lustral kullanıyorum.
Rica ederim
Depresyonda olabilirsin
Daha tanışmadık çünkü normaldir.
sanırım soru başlığı yanlış
Etkilenmiyorum olacaktı
sıradanlıktan kurtul mesela sevgilin yoksa flört fb bul ya da mutlu son masaja git mastürbasyon yetersiz gelmeye başlamış olabilir
Olabilir teşekkürler
Benim gibi güzide insanlar görmediğin için o.
🤣
Bu ben
Ne kadar zamandır var
3-4
Gün
Ay
Oops sıkıntı
Ne oldu
Duygular istekler gitmii
Nasıl gelir geri
Güzel şeyler düşün ve yaşatıcak kişiyi bul belki de artık sıradanlaşmıştır farklılık şarttır
Doğru diyosun teşekkürler
Rica
İstekli olman hoş bence
secting yap
Aklına gelmiyor mu
Geliyor ama geçmiyor hep aklımda
Benimde aklımdan çııkmıyor.. her gün her gece..
Ülke durumları