Eşim 1 yıl önce vefat etti uzun süre isteğim olmadı ama şu bir aydır aşırı bir istek var. Mastürbasyon yapıyorum ama bir türlü yeterli orgazma ulaşamıyorum. Artık bir partner bulmayı bile düşündüm. Ama sonra ihanet etmişim gibi bir hisse kapılıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Tekrar evlenmeyi veya bir ilişki yaşamayı falan istemiyorum düşünmüyorum da. Sadece cinsel isteğimi gidermek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkusura bakma başın sağ olsun bu arada ama başkasıyla olsan da ihanete girer her şeyi geç bir ahiret var öteki tarafta ve zina yaptığın için günaha girmiş olacaksın benim teyzem daha 30 una gelmeden 3 çocukla dul kaldı bir kere de başka erkek falan demedi demezdi de anlıyorum arzuların var ama hayat cinsellik değil kendini mastürbasyon ile de pek ala tatmin edebilirsin ama gireceğin günah ve öteki tarafta eşinle karşılaşmanda başka erkeklerin iziyle mi karşılaşmak istiyorsun, kendini tatmin etmek kolaydır ama zina günahtır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Üzüldüm, bu işleri yakın çevreden kişilerle yapmamalısın iş çevresinde sakıncalı, yanyana gördüklerinde dedikodu çıkar herkes konuşur, rahatsız olursun,öyle biri vardı herkes konuşuyor ve akrabaları bile ters bakmaya başladı. Haklısın oda bir istek, bir şekilde karşılayan lazım, eşin yeni vefat etmiş hemen evlendi diye dedikodu edenlerde olabilir, senin yapacağın düzgün güvenli biriyle haftada bir ya da iki kere görev yapacakefendi güvenilir senin hassasiyetlerini uyan dürüst biriyle bir süre idare edebilirsin bu konuda bende dahil çok senin cevrenden uzak ağzı sıkı biriyle ilişki kurup sen çağırınca gelip 2 saatte işini bitirip gidecek biri uygun olur, bol şanşlar
00 Yorumla
+1 yılBaşınız sağ olsun. Allah taksiratını afetsin ölenin size de sabır versin.
Şu sıralar böyle düşünseniz de zamanla geçecektir bu düşünceler ( tekrar ilişki yaşamamak, evlenmemek vb.).
Bir daha evlenmemeyi düşünecek kadar yaşınız yok. Bir kadının 55 yaşlarına kadar cinsel ihtiyacı, ölene kadar da sevgi, saygı ve ilgiye ihtiyacı olur.
Bu poktan dünya yalnız çekilecek bir yerde değil ayrıca.
Sadece cinsellik için biri ile birlikte olmak her insanın yapabileceği bir şey değil.
Sizinde yapacağınız bir şey olduğunu düşünmüyorum sorunuzun detaylarından ama hayat sizin, karar sizin tabi.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten evlenme ve bir ilişki yaşama uzun süre, senelerce yani. Etrafından dikkat çekmeyecek güvenilir bir erkek bul akrabalardan falan olursa şüphelenen olmaz, bu arada kendini sağlama al onun bütün sırlarını depola. Evli ile olursa kimseye söyleyemez kolay kolay o da bir seçenek bir de kadın kadına en garantisi şüphelenen hiç olmaz zevk alman da garanti. Yaş aralığın 25-29 az küçüğe yönelebilirsin de.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
92Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılbacım basın sagolsun. oncelıkle
yasında genc zaten yenı bır hayat kurma ımkanın mevcut kımsenın haddıne degıl yorum yapmak.
ayrıca ıstegın dogal seleksıyon zaten.
istersen f/b olarak takılabılecegın kişi/kişiler mevcuttur ( f/b: sadece cınsel bırlıktelık ask bırlıktelık telefon mesaj detay olmayan durum )
yınede sen cok dıkkatlı ol.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. evlilik bir sözleşmedir bir akittir. çiftlerden biri vefat edince sözleşme biter. şirket ortaklığı gibi düşünün. ihanet o sağ iken başkası ile olursan geçerlidir. artık o yok. sen yaşamını sürdürmelisin. ihanet meselesini boşa takıyorsun ortada ihanet yok çünkü şahıs yok
00 YorumlaOna ihanet edeceğini düşünüyorsun. Suçluluk duygusundan dolayı daha taze bir kayıp zamanla geçer eminim. Cinsellik seninde ihtiyacın bu bir ayıp değil aksine ihtiyaç hayat devam ediyor önüne bakmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılisteğini ihanet olarak düşünme bu ihanet değil yaşarken aldatmak ihanettir. eşin senin yalnız ve mutsuz olmanı istemezdi simdilik evlenme bu riskli seninde herkes gibi cinsel ihtiyaçların var kendini bu zevkten mutluluktan mahrum etme güvenilir kafa dengi sana saygılı olucak seni incitmeyecek bi erkek bul ve istediğin pozisyonda seviş ıslan boşal rahatla
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı şekilde ciddi bir ilişki yaşamadan karşı cinsle eğlenmek, gezmek ve cinsel ihtiyaçlarımı gidermek istiyorum. Evlilik düşünmediğim için böyle birini bulmakta zorlanıyorum. Neredeyse 1.5 yıl önce boşandım ve artık aşırı düzeyde istekliyim. Bu yüzden seni çok iyi anlıyor ve arkadaşlık kurabileceğimizi düşünüyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin tercihin eger ihanet ettiğin hissine kapiliyorsan mastürbasyonla yetineceksin değişik teknikler deneyeceksin ayrıca partner bulmak öyle kolay mı güven olacak mı sana bir zararı dokunacak mi senin hayatını olumsuz etkileyecek mi bunun kararını iyi düşünüp sen kendince vereceksin yanlış kararlar verip hayatını mahvetme
01 Yorumla- +1 yıl
Duygusal anlamda boslukta olabilirsin buda seni etkiliyor olabilir
+1 yılÖlenle ölünmüyor. Hayatın devam ediyor. En doğrusu ciddi bir ilişkiye başlaman ve sonrasında evlilik ama tekrar evlenmek istemiyorum diyorsan da ciddi bir ilişki yaşayabilirsin. Daldan dala sekersen çok daha yorucu ve sıkıntılı bir hayatın olur
00 Yorumla
+1 yılCinsellik her insanın ihtiyacı , eşin ölmüş , cinsel istek ihanet mi oluyor ki
50 YorumlaGüvenilir birini bul. Sadece cinsellik için buluş. Kontrol sende olsjn. Asla taviz verme. Libidon yükselmiş. Yanlış yapma. Hevese kapılma. Her diyenle görüşme. Tanışacağın kişiyi en az 2 ay tart. Bulış. İlk buluşmada yapma.
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini hemen unuturmu 1 yıl çok bir zaman degil unutmak için ama diğer taraftanda eğer seks manasında tatmin olmak istiyorsan bu senin tercihindir. Yalnış kararlar veya kişiler bulup hayatını karartma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış yerde sormuşsun yağmur gibi yagarlar şimdi abazanlar
45 Yorumla
Soran+1 yılReelde de sorabilecegim kimse yok
Cevap sahibi+1 yılEvlen veya samimi birini bul beraber yaşayın
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum biriyle tanışma düşüncesi asla yok
Cevap sahibi+1 yılYapay penis al
- +1 yıl
Ben şimdi buna yazdım Abaza mı oldum şimdi doğal bir ihtiyaç seks. Ama dikkat etmek lazım.
Geçmişte takılıp kalmanın sana hiç bir yararı olmaz. Bu ihanette sayılmaz. Sonuçta hayat senin hayatın ve artık hayatında olmayan birisi için fedakarlıkta bulunmana gerek yok
10 Yorumla
+1 yılEşi diriyken aldatıyo millet sendeki hassasiyete bak bu güzel evet ama ölmüş artık niye ihanet olsun herkesin ihtiyacı var
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ama işte bu düşüncemi değiştiremiyorum bir türlü
- +1 yıl
Adım atmadanda değiştiremezsin söyleyim
+1 yılölmüş yani sonuç olarak ve aldatma gibi bir durum da yok ama bu başkalarının düşüncesinden çok kendin nasıl hissedeceğine emin olarak hareket etmelisin ki sonrası pişman olma
00 Yorumla
+1 yılElin ne olduğu bilinmez, leş heriflerini bulup daha da pişman olursun.
127 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle dudunuyorsun
- +1 yıl
galiba kendisi leş heriflere denk gelmiş şansı yokmuş ama haklı tarafıda var iyi erkek kötü heryerde var
- +1 yıl
@Harry__Potter denk gelmedim. Bilmediğim tanımadığım, sırf bu tarz ilişkiler içine giren insan (bana geldiyse kaç kişiye gitmiştir) benim için böyledir. Tercih meselesi
- +1 yıl
Kadın ilişki istemiyor. Denk gelecek kişiler böyle olacak işte.
- +1 yıl
sen biraz yanlış anladın kadın evlenmek istemiyor cinsel ihtiyaçları için erkek arkadaş istiyor ama haklısın leş ayyaş birine denk gelirse kurtulması zor olur nazik kibar beyefendi erkeğe denk gelmesi gerek
- +1 yıl
@Harry__Potter babaanne değilim. Yazılanları okuyabiliyorum. İlişki istemiyor işte. Anladım onu o yüzden kellik eleştirisi yapıyorum. Haklısın
- +1 yıl
Klavye düzeltme yaptı:leşlik dedim
- +1 yıl
ben seni anlıyorum sana hak veriyorum ama kadın çaresiz kalmış
Soran+1 yılEvet ilişki istemiyorum ve hanımefendinin demek istediğini anladım.
- +1 yıl
o kadın kendi bile ne istediğini bulmiyor
- +1 yıl
@Harry__Potter yoo hepimiz anladık :D isteği bastırılsın aama sevgi duygusallık olmasın. Ama öyle bi olay yok knk. Kendine eskort tutmak ne kadar temiz olur bilemiyorum :D bunu yapıyorsan seve debilirsin birini yani. Duygusal olarak aldatmak da aynı olur bu da 😂 temizinden olsun
- +1 yıl
kız senin kafana saksımı düştü birden afrodit oldun 😊😃 sen nekadarda iyi niyetli anlayışlı bi kadınsın seni tanımak isterdim
- +1 yıl
kadına yardımcı olalım kaliteli bi erkekle tanışsın bizler gibi oda mutlu olsun mağdur olmasın 🙂
- +1 yıl
aslında bende isteğimi bastıramıyorum bende mağdurumda mağdurum 😢😭
- +1 yıl
@Harry__Potter ikiniz olun knk 😂
- +1 yıl
Kanka seni sevmeyenler kıymetini bilmeyenler incitenler utansın
- +1 yıl
yap bana yardımcı ol sana 6 aylık makyaj setin benden hediye 😃
- +1 yıl
@Harry__Potter ben makyaj yapmıyorum. Ki 😂
- +1 yıl
cano da olduk lan 😂
- +1 yıl
Pe ze vnk olacaktı 😂
- +1 yıl
bu tatlı güzel yanaklar doğal güzelliğinmi 🙂
- +1 yıl
ah ahh arkadaş arkadaşın neyidir 😊 sen masrafsız oturduğun yerden sevap kazanıcaksın sana ömür boyu dua edicem 😊😃
- +1 yıl
o hanımefendiye söyle onu hiç üzmüycem incitmiycem nazik kibar olucam 😊
- +1 yıl
@Harry__Potter agnostiğim? 😂
- +1 yıl
ne olursan ol saygı duyarım 🙂
- +1 yıl
ben kankamın felsefesini hayat görüşünü inançlarını sorgulamam
- +1 yıl
nereye gittin daha karpuz kesecektim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 sene önce Ölmüş eşine ihanet edebileceğini düşünüyorsun ama evlenmeyip zina etmeyi düşünüyorsun gerçekten cinsellik başına vurmuş ne dediğini bilmiyorsun 😔
04 Yorumla
Soran+1 yılBir daha oku açıklamayı istersen. Arada başka biriyle cinsellik yaşamayı bile düşündüm ama ihanet olacağını düşünüp geri vazgeçtim diyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi okudum meyillenmen an meselesi manasında demiştim yanlış telaffuz etmişim Kusura bakma
Soran+1 yılEstağfurullah
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Peki kendine nasıl hâkim olabiliyorsun 1 senedir çok Zor olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılf*ck bulmak istiyorsun yani bu olabilir ihtiyacını karşılarsın karşılıklı istersen tatmin edebilirim seni bu bir ihanet değil bu arada
00 Yorumla
+1 yılBence artık kendini düşünmelisin. Hani derlerya "ölenle ölünmüyor" diye sen hayatına devam etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılyani bu hormonal bisey. acin taze olabilir ama yapacak maalesef biseyin yok. isteklerini bastirma ondan dolayı. yapmak istedigini yap
00 Yorumla
+1 yılEvlen ve şerefinle yaşa
Onur türlü ihanet etmiş olursun09 Yorumla- +1 yıl
Onur değil öbür
Soran+1 yılAma evlenmek istemiyorum başka birini sevebilecegimi asla düşünmüyorum bile
- +1 yıl
Merak etme
Zamanla gönlüne girecek illaki birisi çıkar
f*ck bulursan zamanla ondan da hoşlanırsın hatta belki aşık olursun
Oda itin biri olduğundan seni bırakır
şu an ilgiye açsın ve dul olduğundan
Art niyetli bir çok insan pençelerini açmış bekliyor - +1 yıl
Seks yapınca kadinlar
Duygusal olarak bağlanmaya başlıyor
Soran+1 yılİşte hata yapmak istemiyorum biliyorum şu an duygusal bosluktayim
- +1 yıl
En azidnan farkindasin
Ve yapman gereken de belli
Soran+1 yılNe yapmam gerekir
- +1 yıl
Herkesin cinsel arzuları var
Herkes sevilmek ister
Bu aldatmak olmaz ve normaldir
Kendini suçlama
Ama normal olmayan zinadır
O zaman eşinin suratına bakamazsın
Bir daha seversin endişelenme
- +1 yıl
Bak ya kendini bir şeylere ada
Bu tür şeyleri düşünmeye vaktin kalmasın
Ya da biraz bekleyip evlen
Annen baban ya da arkadaşların
Iyi birisi ile tanistirsin
Evlen gitsin
Bir kadının ya da erkeğin sadece cinsel arzuları yoktur karşı cinsten alabileceği sevgi istegide vardır
Bu yüzden eşler ölünce ya da evlenince
Bakarsın olmuyor ona buna bakıp hatta zina yapıp
Onursuzca yaşamaktansa şerefi ile evlenmek gerekir
Eşinin şu an dili olup konuşsa oda bunu isterdi bence
Onursuzca yaşamani istemezdi
He acelesi yok
Ister 3 sene bekle ister yarın iste
Bir tane partner bul bu konular için canlı vibratör gibi kullan adamında canına minnet olur. Ama duygusuz yapabilir misin o sıkıntı
01 Yorumla
+1 yılUzun yıllar tekrar evlenmeme düşünceni devam ettirmeniz zor olur gibi. Aileniz sıkıntı yapmazsa tekrar eş bulun derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gayet normal komşumda senn gbydi ama utanıyordu baya ama sonra memun kaldı 👍
02 Yorumla
Soran+1 yıl?
Cinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Kötü bir şey değil, senin de ihtiyacin var. Sen bilirsin
Yardimsever arkadaşlar kuyruğa girerler şimdi 😄00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılFani dünya herkesin başına gelebilir bence cinsellik için güvenli bir partner bulman lazım bunun ihtiyacını doğal olarak hissediyorsun
00 Yorumla Ailenle yaşamıyorsan ya da her deliği kurcalayan bir annen yoksa vibrilator alabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ablacım saçma gelecek belki ama erkeklere güvenmiyorsan bul bir kadın onunla hallet bir şekilde, sana musallatta olmaz hem kafan rahat olur
20 Yorumla
+1 yıleşin sonuçta artık bu dünyada değil ama sen burdasın ve hayatına devam etmeli ve ihtiyaç duyduğun şeyleri karşılamalısın o vefat etti diye yemek yemekten vazgeçtin mi ya da su içmekten buda aynı şey vücudunun ihtiyacı
00 Yorumlagel desen sadece o iş için gelecek bir sürü erkek var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Bir sevgili edinip onunla dilediğince cinsel ihtiyacını karşılayabilirsin..
00 Yorumlaartık kendine bakma zamanın gelmiş kendini düşün ona göre hareket et
00 Yorumlakesinlikle değil bu karşılama işi ihalesine talibim :)
00 YorumlaBence bul bir f*ck... ara ara görüşür,
Cinsel ihtiyacını karşılarsın...00 Yorumla
+1 yılVallahi ölüm hak seks helal Yapacak bir şey yok ölümle Ölünmüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı. sosyal medyadan tanışablirsin ya da iş yerinden ne bilim hani illa bulursun aslında istesen
00 Yorumla
+1 yılBaşsağlığı dilerim. Hayat sizin hayatınız istediğiniz gibi yaşarsınız…
00 YorumlaBaşın sağ olsun, Yeniden evlenmeyi niye düşünmüyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. ben de senin gibiyim ben de ihtiyacımı giderecek bir kadın arıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7/24 evde mi yaşıyorsun?
Bir işe gir mutlaka güven duyacagın biri denk gelir06 Yorumla
Soran+1 yılHayır çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılHerkes mi it çakal? Denk gelmiyor mu yanındayken güven hissi veren birisi?
Soran+1 yılKimseden o çekimi almıyorum. Ayrıca öyle bir ilgim de yok ki
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşamadan mastürbasyon ile daha şiddetli mi orgazm olmak istiyorsun anlamadım ki
Soran+1 yılCinsel isteğimi nasıl bastırabilirim
Cevap sahibi+1 yıliki yolla
ya biriyle cinsellik yaşayarak ya da mastürbasyon ile.
+1 yılDüzenli ilişki kurabilecegin düzgün birini bulman gerekiyor , evli olması bence senin açından daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaliteli bir vibratör alabilirsin önerim bu. Konuyla ilgili bence mide oku istersen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon ile tatmin olmama sebebiniz kendi bedenini tanimiyor olmaniz ve mastürbasyon eksik ya da yanlis yapiyor olmaniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Bu isteğin olması normal ve karşılamayı düşünmende. büyütme bence ihanet değil. baya isteklisin heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokkk insaniz gayet tabi dogall ölen ile ölünmez ki
00 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin öncelikle ama sende insansın vede hakkin seninde rahatlamak kadinligini hissetmek sen bu konuda kafana takma evlilik istiyorsan sana fikir vermek isterim
01 Yorumla- +1 yıl
İstemiyorsan diyecektim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer bir anlık istekle yapıp sonradan çok pişman olacaksan hiç girişme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence mastürbasyon yap bulurusun ıla birini dertleşmek istermisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılnormal bir şey hayat devam ediyor sonuçta güvenebileceğin biriyle düzenli bir ilişki yaşayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibi yalnız yaşıyorum, vibratörle güzel zevk alabilirsin, Hepsiburada uygun fiyata satılıyor, hangi şehirdesin?
00 YorumlaHiçte kötü deyil önüne gelenle yaparsan o kötü düzgün birini bulacan seni tatmin edecek onla devam edecen
00 Yorumla
+1 yılbul bırısını canım ya da oyuncak kullan?
50 YorumlaBaşın sağolsun
Kaç yıldır beraberdiniz. Çok büyük acıdır03 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. 4 yıl beraberdik 2 yıl evliliğimiz sürdü
Soran+1 yılTrafik kazasından öldü
Bence değil seninde ihtiyacinvar sevismeye seks yapmaya
00 Yorumla
+1 yılölen birine neden ihanet edesin ki
20 Yorumla
+1 yılEe sen de birini bul helayile evlen işte
20 Yorumla
+1 yılne ihateti yap gitsin bir sen eolmuş
00 YorumlaEvlenmeyi dusunmuyormusun
00 YorumlaEvlen o zaman ne boş yapıyon
00 YorumlaVibrator kullan yas kac bu arada
00 Yorumla
+1 yılbul bir erkek bak dalgana boş ver
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim vefat etti cinsel ihtiyacımı karşılamak istiyorum bu kötü bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler