Çoçuk isteyen evlenmek isteyen Kadın dediğin 20 yaşında evlenmeli hemen hiç bir erkekle olmamalı yoksa kullanılmış obje olur Escrt olur erkek onu karı diye almaz. Ama erkek sefasını sürecek erkek yapar kadın yapamaz
Ben ve arkadaşlarım kızlarla yatıp onları f*ck olarak görüyoruz kullanıp atıyoruz 30 yaşlarına girince 18-22 arası kız isteriz bakire olursa ciddi düşünürüz dedi böyle biri zaten aldatır
Böyle erkekle evlenir misiniz İnsan bile değil bu
Güncellemeler
+1 yıl
Bakire olmayan kadın aldatır diyor kişi kendinden bilirmiş kendine güveni yok beceriksiz bu yüzden bakire olmayan kadın aldatır bırakır bu beceriksizi kendisi de biliyor.
Her erkek böyle kötü zihniyetli değil diyin lütfen?
Bilimsel arastirmalar bile bu konu uzere yapildi. Ve sonuc o ki, ne kadar cok cinsel iliskin olursa, okadar cok hizli bir sekilde bosaniliyor. Yurtdisinda yasiyorum, bunuda goruyorum. Yabancilar 5 sene evli kaliyorlar ve sonra ayrilik basliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Simdi kendisi bakir degil ise, bakir istemesi cok igrenc ve dedigin dogru. Bu tip erkekler evlilikde 100% aldatir.
Bakir bakire ile ve bekaretine kayip etmis insanlar bir bire ile evlenemeli.
buyuk ıhtımal batman van dıyarbakırın daglarında yetısmıs medenıyetle tanısmamıs bı ırk ya da kabılede yasıyormus
Böyle bir malla katlandığın için senin hakkındada düşüncelerim iyi değil
Belki anlar diye anlatım anlamıyor ben böyle pis zihniyet kendini haklı gören narsist bencil biri görmedim
Zaten kafası yok olsa kendi bacısı annesi var milletinde o gözle göreceğini görmüyor bilmiyor
Neymiş kadınlar kendini obje gösteriyormuş sevgili yaptıkları için cinselik yaşadıkları için. Kadınlar böyle olmasa vermese iyi olur diyor
Sevgili yapar cinselik yaşarsanız obje görürüz kullanır atarız diyor
Kadınlarında nefsi var işte bu salllaklar anlamıyor bunu of valla sinirleniyorum. bunun erkek veya kadından ziyade zihniyet ile alakası var.
Yok neymiş kadın evlenmeden cinselik yalayınca kendini obje ucuz göstermiş oluyormuş
Kadının bedeni kadının kararı
Para için evlenen kızlar ve her şeyi yaşayıp bakire kız isteyen erkekler her zaman olacak
Ketçap Mayonez de istiyormuymuş öküz
Şöyle öküzleri insan yerine koyup muhatap olanda suç.
Böyle biriyle evlenmek istemem. Çok kötü bir zihniyet
Evlenirim erkek dediğin bu düşüncede olmalı.
Buna erkek denmez
Böyle çok var meydanda
Bu yüzden yabancı erkekler
Öyle deyince de bizim gibilerin hakkını yiyorsun bizde yabancı kizlar mi diyelim her trip yediğimizde :)
Yabanci erkekler evlenmiyor gulum.
Ve evlense bile, kendiler cogu zaman bakir olmadigi icin ayriliyorlsr.
Bakir olmadığı için ayrılıyorlar ne?
Hic kendini sordun mu, neden bekaret onemli?
Bilimsel arastirmalar bile bu konu uzere yapildi. Ve sonuc o ki, ne kadar cok cinsel iliskin olursa, okadar cok hizli bir sekilde bosaniliyor. Yurtdisinda yasiyorum, bunuda goruyorum. Yabancilar 5 sene evli kaliyorlar ve sonra ayrilik basliyor.
Bakir erkek mi var? Erkek sadık olmadığı için boşanmalar oluyor bekaretle alakası yok bu nasıl zihniyet
Hic bakir yok yahu, dogumdan sonra hep bekaretsiz cikiyoruz 🤦♂️
Zaten bakir olmayan erkek kolay aldatir, ayni bakire olmayan kiz.
@C4yourself Türkiye'de daha ortaokulda çocuklar 7-8. sinifta kerane diye tutturmaya başlıyor zaten ne bakır erkeği 😂
İyy kerhaneye giden erkekler yazık kadınlara hastalık bulaşıyor masum kadınlara ya
Bakırım diyen erkeğe inanmıyorum
Onun bacisinada oyle yapiyordurlar emin ol
Onlara zarı diktirilik kız denk geliyor
Gelmiyor maalesef
Gelen vardır ille
Ya takılma bunlara bunlar adam bile değil
Bundan adam olmaz
Halen kendini haklı sanıyor cinselik tek erkek için var sanıyor
Kafasına greyder kepçesiyle vurmak lazım
Neymiş kadınlar kendini obje gösteriyormuş sevgili yaptıkları için cinselik yaşadıkları için. Kadınlar böyle olmasa vermese iyi olur diyor
hayvanlar yerine böylelerini deney olarak kullanmaları lazım
Tabi ki de değil
* o knk
Evet kötü duruyor