+1 yılOyle erkeklerle iliski mi yasanir hayvan gibiler
43 Yorumla
Soran+1 yılYaşamıyorum zaten
- +1 yıl
hatunuma para lafi ettirmem benim param herseyim onundur. o yuzden iliskilerimde ilgili olmayi sahiplenmeyi severim..
- 1 yıl
İğrençler evet midem bulanıyor yaşayamıyoruz zaten bir buluşmada bitiyor çoğu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bir tespit olmuş bu sitede zeki kadın görmek mucize gibi bir şey
20 Yorumla
+1 yılLen ben yemek yiyoruz alkol sigara icedse alıyorum harçlığını veriyorum hediye alıyorum hala kıymet bilmiyor geçen pentiden 850 liralık alışveriş yaptı kiz
05 Yorumla
Soran+1 yılBana hep cimriler denk geliyor ya sinir oluyorum. Hep tek dertleri seks ve cimriler ondan hiç güzel ilişki yaşayamıyorum. Hep bitiriyorum.
- +1 yıl
Konuşalım mi tanışmak istiyorum sizinle
- +1 yıl
Soran+1 yılTabii ki oldu deli misin çok alan oldu ama az ve kısa hani benim istediğim seviyede olmadı ama çevreme baktığımda yıllarca almayan var. Mal kadınlar bazı erkekleri çok şımartmış işte onun sıkıntısını çekiyoruz.
- +1 yıl
Tanışalım mı dedim yazmadin:))
Bu senin kalitenle doğru orantılıdır, ne kadar değerliysen kaliteliysen o kadar para söz konusu olur
09 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka. Ben çok kaliteliyim ama hep parasız cimri erkekler çıkıyor.
Soran+1 yılEvet mal taciz edip zorlayan çok oldu zaten hepsini şikayet edip ağzına sı*tım . Hayır dememe rağmen üstüme çıkıp oramı buramı elliyorlar. canım bilip bilmeden konuşma.
Soran+1 yılNe diyor kardeşim. Niye sorayım çünkü erkeklerin hepsi hayvan bunun sorusu mu olur. Hayvana bebeğe tecavüz eden sapık pislikler sizi.
Soran+1 yılÇok yaşa inş
Soran+1 yılGeberrrrrr
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen ye diye kazanmıyor ayrıca neden erkek harcıyor sen harca erkek yesin
02 Yorumla- 1 yıl
Mal erkeğin görevi hesap ödemektir. İlerde ailesine çocuğuna nasıl bakacak daha temel görevini yapmıyorsa.
- 1 yıl
Kadın temel görevini yapiyormu
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermeyin kızım bu tiplere gitsin eskorta bayılsın parayı aklı başına gelir
022 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum zaten mal. Bilemiyorum artık kime gidiyorlar da yalnızlıktan geberiyorlar bence.
Cevap sahibi+1 yılSensin mal mk surtüğü aldığı kondoma laf ediyor diyen kim
Soran+1 yılMal evet işte kondom fiyatlarına bile şikayet ediyorlar onu diyorum
Soran+1 yılHer boka söyleniyor. Çok itici.
Soran+1 yılMesela seks yapmak istiyor ben diyorum ben kondomsuz yaşamam aman ne gerek var diyor sevişmeden bile pahalı diye.
Cevap sahibi+1 yılİyi parasını senden istemiyor nersen buluyonuz lan bunları
Soran+1 yılHepsi böyle kız arkadaşlarımın da karşılaştıkları. Piyasa böyle artık. Çoğu kızın sevgilisi borç istiyor kızdan. Benden isteyen olmadı da vermem asla zaten.
Cevap sahibi+1 yılVay mk kendime kötü derdim de ben yine iyiymişim normal arkadaşım olan kıza bugün 600 lira yolladım mk sırf canım çiğ köfte istiyor dedi diye
Soran+1 yılOha
Soran+1 yılBana hiçbir aşığım çlüyorum diyen erkek yollamadı yani o parayı. Hepsi ölüyorum bitiyorum şu bu der sma kahve bile zor ısmarlat yalancı şerefsizler ben de haaaa seviyorsunuz da popon sev derim hepsine.
Cevap sahibi+1 yılSende cimrilik çeken bir durum var demek 😃
Soran+1 yılValla anlamadım ben de ya çok cimri erkek beni buluyor. Arkadaş olarak da flörtde de. Ama öyle olmayanlar da çıktı da onlarda da başka sıkıntılat vardı. Tipsiz mal ya da sıkıcılardı.
Cevap sahibi+1 yılNe deyim valla üzücü. Ben burada o soruları görünce bile ayar oluyorum. Hesabıkim ödemeli diyor. Kimisi alman usulü diyor ulan buluşma ayarlıcam ve kız kendi yediğini ödüyecek sonra da erkeğim diye gezecem sokarım öyle erkekliğe her şeyin bir adabı var
Soran+1 yılAynen işte onu diyorum ya. Ben hiçbir erkeğin aldığı boktan kahveyle yaşamıyorum abi ya da bi tane Buket’le biz kira ödemiyoruz ama herif hem gelecek benle sevgili olacak seks yapacak hem de doğru düzgün bana hediye almayacak yemeğe götürmeyecek. Hem de benim gibi güzel eğitimli havalı bir kızla sevgiliyim diye hava atacak. Yok artık. Yani cidden bu neyin kafası ben anlamıyorum. Hiç mi utanmıyorlar. Ben bile bit kız arkadaşıma hediye alır yemek ısmarlatım doğumgünüjde vs asla uyduruk hediye alamam arkadaşı olarak utanırım. Bu herifler hem evlenmek istiyor hem sevgili olalım diyor ama kıza üç kuruş harcamak istemiyor. Bu erkek mi.
Soran+1 yılVe diyorum ya tüm koz arkadaşlarım aynı şeyi yaşıyor. Erkek yok piyasada
Soran+1 yılYani ben öyle ezik ezik takılan asla bana bir şey ısmarlamak istemeyen bir erkeğe saygı duymam ki ne çyle yanımda sünepe gibi ezik ezik. Erkek genel olarak kadınla birlikteyken hesabı ödemeli yani bu kadar basit. Ha ödemek istemiyorsan da hiç kadının vaktini alma bas git para kazan sonra kadınlara sulan. Hiçbir kadın senim sefilliğini çekmek zorunda değil
Cevap sahibi+1 yılİşiniz zor valla sizin tamam tüm parasını heba etsin demiyoruz da kadın milleti şımartılmak özel hissetmek ister bu sizin doğanızda var bunu akıl edemeyen erkeğin aklını sokim bunların ki aşk sevgi değil bekarlıktan evliliğe geçmek amaç sevgisi olan biri bu detayları bilir. Bugünki arkadaşım mesela çok sevindi utandırdı da amacım canının istediğini yemesiydi o yolladım para beni fakitleştirmedi para dediğin şey ne ki mk gelip geçici araç bazıları amaç edinmiş paranın cilvesine kapılmış ama asıl güzellikler başka
Cevap sahibi+1 yılSana zahmet şu yorumu kökten sil ya
Soran+1 yılHangi yorumu. Zaten biliyorlardır kadına ne yapması gerektiğini ama işlerine gelmiyor işte benciller abi ondan kaybediyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBencil insanla hiç bir türlü mutlu olamazsınız. Benim yorumdan bahsediyorum uzun yazmam normalde bu kadar
Soran+1 yılİşte başta bencil olmuyor zaten.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok var ilişki yaşanabilecek insan ya çevren kötü ya da sen kötüsün
04 Yorumla
Soran+1 yılMal
Soran+1 yılNe diyon lan mal hergün birlikteydik ailesi ile tanıştım evlenme teklif etti. Bamya beyin hangi kadının 50 ncisi olduysan herkesi kendin gibi ezik görüyon herhalde 🥲🥲🥲🥲
- +1 yıl
ben sorunu anladım sen m alsın bak yukardan aşağı kim ne yazdıysa başlamısın sövmeye allahdan KS izin vermiyor da kısıtlı yazıyon sanırsın biz hepimiz malızda bir akıllı bir dogru sensin az bile yapmışlar sana
Cevap sahibi+1 yıl@anlatanlat Değmez aga boş ver bişi anlatamazsın bu tiplere herkesin kendilerini onaylamasına alışmışlar bunlarda suç yok bunlara değer verip de kendini bişi zannetmelerini sağlayan abazalarda suç
+1 yılsen bana gel sevgilim. seni her sekilde mutlu ederim. ilgi ask sez para. kalin bir alet on arka dagitirim. istedigin para olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılUcuz malsın
- +1 yıl
sen oyle san..
- +1 yıl
sen ne istiyosun
Ben hep alkol alıp götürüyorum çok keyif alıyoruz 😂
00 Yorumla
+1 yılsana öyle denk gelmiş benim de elim çok açıktır tam tersine
01 Yorumla- 1 yıl
İşte ben zengin ve güzel olmama rağmen bana sarkan erkekler çok cimri yemeğe bile çıkarmıyor çoğu zorla ancak kahve ısmarlıyor onda da hemen seks muhabbeti yapıyor reddediyorum zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılDenk gelememissin demekki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasla sevmem cimri erkekleri nefret ederim. Seninle öyle bir fırsatımız olsaydı cömert erkek nasılmış görürdün
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomi belli yapacak bir sey yok
015 Yorumla
Soran+1 yılAbi Almanlar da cimri. Yani zengini de cimri.
- +1 yıl
Senin bulustuklarin cirri belkide Ben bulustugum kiza kahve bile ismarlamiyacaksam neden goruseyim ki derler ya yiyemeyecegin seyin Altina yatma diye 😀
Soran+1 yılHayır yani hepsi değildi ama genel bi cimrilik var. Mesela ilk buluşmada ısmarlıyor sonra cimrileşiyor hemen.
Soran+1 yılAynen öyle yani hani ben zenginsem ve bütçesi yetmeyecekse hiç girilmemesi lazım. Bunlar 1-2 buluşuyor sonra param bitti yok diye mallaşıyor ben de sinir oluyorum.
- +1 yıl
Bilmiyorum ya bana ters yani ben kendimi eşik hissedemem ya da pısırık ben her bakımdan güçlü olmalıyım kadın sadık olur erkek de güven ve güvenlik sağlar bunlar yoksa bu iş olmaz
Soran+1 yılAynen öyle işte benim çıktığım erkekler çok ezik özgüvensiz pısırık fakirdi aös herkes böyleydi yani çevrede. Diğer kız arkadaşlarımın erkek arkadaşları da. Şöyle havalı cool erkek yok.
Soran+1 yılMesela onlar da kendini ezik hissediyor ama paralarına da kıyamıyor cimriler. Hem kuduruyor benle olmak için abazalığından hem de nasıl bedavaya getirsem de param cebimde kalsın diye hesap yapıyorlar ben de bunu hissedince çok irite oluyorum. Haksız mıyım?
Soran+1 yılYani bakıyorum güzel arkadaşlık eğlence paylaşım değil dertleri sadece hani onlar hemen bitsin de seks yapalım derdimde bakıyorlar. E öyle herife ben ne duygu besleyeceğim. Bari diyorum bi jest yapsın bi şey alsın versin. E o da yok.
- +1 yıl
Haklisin bedava ekmek fare kapanindadir Bunu unutmasinlar sende Haklisin Ben bakarim karsimdaki benden üstün ise maddi filan Ben selam bile vermem ama bir sey istiyorsam bedelini odemek zorundayim ama zaten onkar duygusal dusunmuyorlar senin cevreni degistirmen gerek belkide
Soran+1 yılArkadaşım hepsi farklı çevreden. Bence de yani fakirsen eziksen bana denk değilsen niye bulaşıyorsun di mi. Hayır hepsi de duygusal yaklaşıyor yalvarıyor peşimden koşuyor şiirler böcekler ilgi mesaj vs vs ama herif bakıyorsun ezik tipsiz mesleği ailesi maddiyatı benden kötü. Benden düşük profili yani olmayacağı belli olsa da zorluyor ve ben de olmuyor işte diye kesip atıyorum ama zorlayıp iki tarafın da canını sıkmaları çok saçma.
Soran+1 yılAma bakıyorum da ayda yılda bir kadınla birlikte olabiliyorlar zaten çoğu o kadar sefil ki işte her boku deniyorlar. Ama çok acınası. Bence onurlu gururlu ol eskorta git daha iyi böyle bana yalvarıp ağlayıp seks için dileneceğine. O kadar çok ağlayan zırlayan kendini rezil edem erkek oldu ki benle bir kere seks yapmak için. Çok tiksindim ya.
- +1 yıl
Ilginc valla hic aglamak filan garip sende sans yok galiba sen anlattigin kadar iyiysen her yonder yurt disina odaklan bence
Soran+1 yılZaten yurtdışında yaşadım bu durumları. İtalyada.
Soran+1 yılGayet kaliteli çevre be ortamlarda en iyi okullarda tanıştığım erkekler yanş gidip pavyonda bulmuyoruz
- +1 yıl
Bilemedim valla hayirlsi
+1 yılBelkide senin sevgin paradır
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle olsun ki. Sadece parası olanı sevmem.
Artik boyle erkek kalmadi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de. Zaman değişti. Artık erkekler sömürecek kadın arıyor her şeyi kadına ödetme derdinde çoğu.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHep sana kötü erkeklerden gelmiş
04 Yorumla- 1 yıl
Evet işte anlamıyorum gayet güzelim çok çıkma teklif eden var ama her buluştuğum cimri cidden midem bulanıyor.
- 1 yıl
Demek ki doğru tercihleri yapmalısın yani prezervatif alırken biraz lafa Dönen Erkek ve sen onunla seks yapıyorsun bence yanlış sende
- 1 yıl
Ne yazıyorsun anlamıyorum. Arkadaşım tercih mi yapıyorum dedim sana buluşuyorum konuşuyorum tanımak için hiçbiriyle evlenip bir karar vermedim aşkım demedim seviyorum bile demedik birkaç kez görüştüm tiksindim bitirdim diyorum lan
- 1 yıl
Aldığı kondoma bile söylenem olmuş, demek ki seks yaptınız demek ki sen tercihinde yanlışsın
+1 yılParayla ilişki bu kadar her halde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılverirsen her önüne gelene kıymetin kalmaz tabi
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka be terbiyesiz bakireyim ben ne diyon pislik
Cevap sahibi+1 yılyazdıgını okudunmu sen ben okuyunca bundan erkekler bunu kullanıp başından atıyor sadece cinsellik için kovalıyolar gibi bir sonuc cıkarıyorum ilişki diyo abazalar diyo seks için diyo ama ben hiç birine vermedim demiyo ben ne bileyim ne anladıysam ona yorum yazdım
Soran+1 yılMal evet işte tüm hepsi seks için peşimden koşuyordu ben de reddedip bitiriyordum. canım her peşinden koşan erkekle ne diye yatayım canım mısın sen.
Soran+1 yılMal mısın sen
Soran+1 yılBenim de sinirim ona bozuluyor zaten cimri ve Abaza olmalarına. Hepsi bedavaya seks yapmaya çalışıyor iki günde. Devir böyle olmuş. Herkes ilk günden seks yaptığı için 2-3 buluşmada baktın yapmıyor bırakıyor zaten
Soran+1 yılYa da tipsiz parasızsa ayrılmıyor kapından
Cevap sahibi+1 yılbak anlatınca anlıyorum niye bağrıyon :P
Gizli Üye(25-29)+1 yılCimri oldugunu nasıl anladinki ama
01 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela yaşı büyük parası var vs aylarca peşimden koşuyor lafta bana ölüyor bitiyor sonra kahveye yemeğe çağırıyor. İşte çok aşık bana sevgililik teklif ediyor vs vs ama sonra mesela iki çay içmişiz sadece hesap geliyor orada sadece kendininkini ödüyor böyle ezik isteksiz davranıyor orada direk soğuyorum ve diyorum ki yalan. Dilenci. Ağzı laf yapıyor. Yani insan arkadaşına bile utanır çayı ayrı ödemeye bana göre bırak tavlamaya çalıştığı kadını. Ya da ilişkide kadın gezmek tozmak hediye vs ister bekler. Bu bunu bildiği halde gidip üç kuruşa uyduruk şeyler alıyor ya da almıyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDemek ki kriterlerini değiştirmelisin
021 Yorumla
Soran+1 yılZaten kriterim cimri olmaması ama bulamıyorum cimri olmayan erkek sorun orada. Ondan da yalnızım
Cevap sahibi+1 yılCimriden ziyade ekonomik sıkıntılıları olma ihtimali var mı? Yoksa var da mı harcamıyor kesin
Soran+1 yılHayır fakirler var. Fakirse görüşmek de istemesin abi. Hem fakir hem buluşalım bulaşalım diyor buluşunca fa of buluştuk otobüs bu kadar para gitti diye ağlamasın buluşmada. Ya da parası var ama acayip cimri hiçbir şekilde cebinden para çıksın istemiyor. Sefil gibi yaşıyor.
Cevap sahibi+1 yılMeraktan soruyorum senin maddi durumun nasıl ki bu kadar takıldın bu konuya?
Soran+1 yılGayet iyi maddi durumum ve karşıma çıkanlar da cimri olduğu için direk başlamadan bitiyor. Kendime denk bulamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum, aksi bi’ durum olsa izah edilebilir ama bu durumda karşında davarlar olmuş hep anlaşılan
Soran+1 yılAnlamadım ne
Cevap sahibi+1 yılYani hak verdim isyan etmene, davar diye nitelendirdim eski sevgililerini 🙂
Soran+1 yılAynen öyleler hepsi bok böceğinden beter valla geberseler dünya temizlenir hiçbirine bir kuruş değer vermem
Soran+1 yılSevgili de değil hiçbiri ya flört
Soran+1 yılSevgili dediğin atlar yıllar sürer ve cidden kalbine girer seversin. Ben sadece takıldım birkaç hafta en fazla mallarla.
Cevap sahibi+1 yılSöylediğin durumlarda daha fazlası olamazmış zaten, ki gördüğüm kadarıyla açık açık olmasa da konu hakkında mutlaka bilgi veriyorsundur karşındakine
Soran+1 yılNasıl bilgi? Erkeklerin çoğu ilk buluşmada cimri olmuyor. Verici ve yalaka oluyorlar kadınla görüşmeyi garantilemek ve yakınlaşmak için. Ha olanı zaten o an eliyorum. Ama görüşmeler arttıkça direk cimrilik başlıyor ve artarak devam ediyor. Sürmüyor hiçbiriyle zaten birkaç haftadan fazla. Hepsi iki görüşmede seks derdinde bir yemek ısmarladı diye çünkü.
Soran+1 yılGitsin eskorta versin o parayı ya da köyden kadın alsın 300 bine düğün yapsın valla Söke Söke çıkarırlar her şekilde o parayı ondan yok öyle bedavaya seks filan
Soran+1 yılYok kadın erkek eşit. Yok seksten kadın da zevk alıyor filan yalan dolan. Erkek her şekilde seks alıyorsa bunun karşılığını ödemek zorunda kadına maddi manevi. Diğer türlüsü kadına haksızlık.
Cevap sahibi+1 yılÇok ciddi söylüyorum, bu kafaya nasıl ulaşıyorlar aklım almıyor. Hayır baltayı taşa vurmak da değil bu, bildiğin üstüne oturmak. Fikrin ortada, şeklin, zeka seviyen, konuyla alakalı da sohbet etme fırsatın var, neyin köy kurnazlığı ki bu
Cevap sahibi+1 yılSeks için ödeme konusu biraz farklı bi’ bakış açısı, ama karşındakine değer vermen şart, sohbet ediyor olsan bile
Soran+1 yılArkadaşım ben çok donanımlı Zeki güzel ve akıllı bit kadınım tüm erkekler peşimde ve hepsi de kötü niyetli aptal mal sekste beceriksiz erken boşalan tipler. Ben iyi niyetimden güzel ilişki yaşamak istediğimden şans vereyim diyorum ama hepsi lanet ettiriyor. Hani diyorum ulan andaval zaten kadınsızlıktsn sürünüyorsun köpek oluyorsun iki gün değer versek sıçıp batırıypyrun. Bi de hepsi erkek boşalıyor sonra ay ilk defa böyle oldu ay şöyle böyle çok sexysin ondan bi yalan dolan suçlu yavru köpek modu. Ezikler. Sonra mesela az biraz erken boşalmasa hemen havalara giriyor başım ağrımasın diye ha ha aferin diyip geçiyorum çünkü hiç uğraşamam çok eziksin malsın zevk vermiyorsun dediğimde iyice hırs yapıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılSana arayışta olan ya da aç birinden çok kendini yetiştirmiş, konuyu açık bırakmış manzarayı seyreden biri lazım gibi görünüyor. Zor bulunan bi’ tip gibi canlandı gözümde
Soran+1 yılAynen öyle bana olgun doymuş biri lazım ama 16-36 yaş çıktım hep aç beceriksiz sefil ezik çok zor kadın bulan bulunca da yapışan sömüren tipler denk geldi ondan hep kaçtım
Cevap sahibi+1 yıl16 nedir 😯 geçmişten falandır heralde?
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar ama hep öylelerini seçiyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır mal
Cevap sahibi+1 yılKabalaşmana gerek yok. Sadece sizinle düzgün bir iletişim kurmaya çalışıyorum.
Hissettigin an bitir
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten. Bazen ilk buluşmada cimri oluyor bir daha görüşmüyorum bazen de başta verici ve düzgün oluyor ama sonra ilişki ilerleyince cimrileşiyor o zaman bitiriyorum.
Yol ver sende
03 Yorumla
Soran+1 yılVeriyorum zaten ondan hep yalnızım. Ama her erkeğin böyle çıkmasından fenalık geldi. Bu kadar fazla olması çok kötü.
- 1 yıl
Hayatıma almıyorum ki kahve içip tanışmak için buluşuyoruz işte ve daha ilk buluşmada cimri çoğu ondan engelliyorum görüşmüyorum bi daha.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılVardır elbet
013 Yorumla
Soran+1 yılİşte çok az ve bulması zor
Soran+1 yılYani cinsellik kadın için ihtiyaç ondan böyle aman diye yaşayım hoşlanıp tipini beğendiğim biriyle diyorum sonra pislik erkekler yüz buluyor. A diyor kadın seks seviyor bedavaya kullanalım ihtiyaç görelim ama gram da değer vermiyelim sonra sinirim bozuluyor direk kesip atıyorum. seksten ve erkekten soğutuyor pislikler.
Soran+1 yılİlla bu erkeklere deli gibi bedel ödeteceksin. Aylarca reddedip süründüreceksin. Deli gibi pata harcayacak düğün yapacak ondan sonra seks yapacaksın ki alışsın öyle ödemeye yoksa aşk maşk diye yaparsan değersiz bedava ucuz kadın oluyorsun abi.
- +1 yıl
Önce bi sakin ol:) dediğin gibi erkek çok da tercih ederken flört aşamasında bunların hepsini tespit edebilirsin boş geçirme bu aşamayı
Soran+1 yılArkadaşım boş geçirmiyorum zaten. Ya fakir cimri olduğunu fark edip eliyorum ya da başta işte verici oluyor sonra ben sevip bağlandıktan sonra sinsilik yapıp cimrileşiyor o zaman ayrılıyorum. Başta cimri olana zaten niye değer verip ilişkiye başlayım.
Soran+1 yılVe ilişkide de mesela cimri olmayan da hep seks isteyip duruyor. Hani Kadın benimse hep seks yapsın baskısı yapıyor resmen ben ondan da nefret ediyorum. Ne yani sen bana hep bi şey mi alıyorsun para mı ödüyorsun da ben senle seks yapmak zorundayım lan. Öyle de sinirlenip terk ediyorum.
Soran+1 yılSinir oluyorum öyle seks baskısı yapan aç pislik erkeklere. Öyle olmayanlar da var ama aç ve yatakta kötü olanlar öyle. Zaten çoğunun kadına yapışma nedeni sadece libido. seks istemese hiç yanımda olmaz da seks isteyip istekli olduğu için dibimden ayrılmıyor bence çoğu
- +1 yıl
Çıkar ilişkisine dönüyor öyle. Esas olay sevmek sevilmek değer görmek zaten sonrası ister istemez gelir. İnsan mutlu olduğu birisine dokunmak sarılmak ister
- +1 yıl
Seks zaten gelir ki sana güvense kafasında soru işareti olmasa , beyinleriyle düğünseler anlayabilirler aslında
Soran+1 yılAynen öyle zaten. Ben ısınıp güvenip beğendiğim keyifli vakit geçirdiğim biriyle seks isterim ama şimdiki erkekler üç buluşma max resmen. Uğraşmak istemiyor. Hepsi o kadar aç ki anında kadın iki saniyede seks yapsın derdinde. Ulan kedi bile günlerce güvenip dokundurtmaz sevdirmez insan niye ilk günden yatağa girsin mal mısınız. O itici geliyor işte.
Soran+1 yılZaten sağlıklı aklı başında erkek yok. Sen güvenip güzelce ilişki kurunca da kanka kalkıyor direk aman işte kadın şimdi beklentiye girecek edecek diye anında kaçmaya çalışıyorlar
Soran+1 yılYa da tamtersi kadını boğuyor direk evlenelim vs diye bi arası normali yok ya
- +1 yıl
Çok haklısın. Sen dertlisin bu arada bayağı
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeye göre cimri
033 Yorumla
Soran+1 yılİşte cimri. Hiçbir yok yapmak istemiyor. Kahve almaya sinemaya gitmeye yol taksi parasına bile şikayet edip söyleniyor her saniye. Bana zaten bi şey ısmarlamıyor. Kendi aldığı kondoma bile üzülüyor deli gibi seks yapmak istese de.
Cevap sahibi+1 yılO zaman katlanma
Cevap sahibi+1 yılBunla hayat geçmez aw
Soran+1 yılArkadaşım be katlanması be mac bir ay birlikte oldum hepsini silip terk ediyorum zaten. Ama düzgünü yok diyorum hepsi böyle.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun ne kanka doğrusunu bulana kadar devamke
Soran+1 yılMal işte güzel ilişkim olsun istiyorum hepsi çürük karşıma düzgün çıkmıyor sorun o. Hepsi mal.
Cevap sahibi+1 yılÇıkar be kanka daha yaşın Kaç
Soran+1 yıl27 yok ya hepsi cimri bin tane erkek tanıdım hepsi cimri. Birkaç buluşma cimri değilse de hepsi bir iki haftada cimrileşiyor baktı yatağa atamıyor
Soran+1 yılBaşta da göz boyamaya çalışıyor seks için ucuza.
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum paranın hesabını yapan insanla yapılmaz yaşın benden büyükmüş bende Yaşın kaç ki diyorum 😂
Soran+1 yılİşte ondan hiçbir erkekle yapamadım çünkü hepsi yapıyordu iğrençler erkeklerden soğudum zaten ya hepsi cimri karşıma çıkan. Kızlar hiç çyle değil mesela güzel yiyoruz geziyoruz ama erkekler hep çok cimri çok söyleniyor para para diye
Cevap sahibi+1 yılValla sana öyle denk gelmiş diyicem de bilmiyorum benim arkadaşlarımın hepsinin gönlü bol
Soran+1 yılBen çevremde gönlü bol erkek duymadım. Tüm erkekler cimri.
Cevap sahibi+1 yılHayır be ne alaka harcamayı seven gönlü bol çok insan var bunun cinsiyetle bi alakası yok ki benim en yakın arkadaşım çok bonkördür
Soran+1 yılYani öyle erkekler var da bana sarkan asılanlar niyeyse hep cimri ezik tipsiz abazalar oluyor. Böyle zengin kaliteliler sarkmadı tam bana ya da iki tane sarktı ama ben pek hoşlanmadım.
Cevap sahibi+1 yılKanka sen nasıl ortamlara giriyorsun normal insanların olduğu yerleri de denesen sarkma falan ne bu kelimeler
Soran+1 yılMal benim ortamım gayet kaliteli
Cevap sahibi+1 yılOrasını bilemem ben insanlara karşı mesafeli olduğum için kimsenin bir kırık iğnesini istemem çok şükür hele lafını yapan birisinin alır bir tarafına sokarım insanlık ölmedi yani nezaketen de olsa birine bir şey almak ısmarlamak güzel bir şey ama değecek birisi olmalı
Soran+1 yılEvet öyle ben çok zor yapıyorum vall önce bana yapana yapıyorum. Valla erkekler normal yapması gereken incelikleri bile çok büyük yük ve jest gibi yapıyor artık kadınlara o çok itici
Soran+1 yılKarısına yemek ısmarlasa bile şikayet eden herifler dolu
Soran+1 yılErkekler çok berbat oldu artık. Kadını dövmüyorum aldatmıyorum insan gibi görüyorum daha naapayım süperim diyor embesiller
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi 3 5 kuruşun lafını yapanı da gördüm son parası olduğu halde çıkarıp vereni de kişilerin notunu ona göre veririm zaten
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben kaçtım iyi geceler hayatının aşkını bulursun umarım ben umudu kestim 😊
Soran+1 yılBen de kestim valla. Aynen cimriliğin maddi durumla hiç alakası yok. Seven verir eder. Sevmeyen de yalandan seviyorum der sinsilik kovalar. Artık herkes ikinci olmuş.
Soran+1 yılBenim bir koz dostum var fakir ama bana parasını her şeyini hep verir paylaşır mesela
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum canım sen bu konular da dolmuşsun biraz içip kafa dağıt 😂
Soran+1 yılAlkol hiç sevmem. Ben erkeklerle flört etmeden seks yapmadan da böyleydim. Hep gerçeklerim farkındayım sevgilim olsa da olmasa da ve genel ilişki ve erkeklerden Nedret ediyorum
Soran+1 yılYani erkekle mutlu olmak için beynini bırakman lazım
Cevap sahibi+1 yılSen bu kadar ne yaşadın ya valla yani bilmiyorum da psikolojik olarak çok yıpratma kendini
Soran+1 yılİşte diyorum ya çevremde mesela kızlar hep aldatıldı ya da et parçası muamelesi yapıldı. Ya da beş yıl filan çıktı erkekler sonra evlenmeden bıraktı. Bana gelince beni de hep seks için sevdiler. seks varsa sevdiler yoksa sevmediler. Hep de ucuza seks yapmaya çalıştılar ceplerinden bi şey çıkmadan etmeden ondan direk soğudum çünkü ben hiçbir erkeğe cüzdan muamelesi yapmadım yani.
Cevap sahibi+1 yılCanım sen de hata var seks amaçlı olan insanı anlayıp uzaklasman lazım kaldı kı belli eder kendini küçük testlerle
Soran+1 yılOğlum zaten uzaklaştım
Cevap sahibi+1 yılAnladım hayırlısı olsun
+1 yılBen bonkorum :)
00 YorumlaBende ikiside yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler