Yasim 30 ve evlenmek istiyorum, ama kiminle tanissam sonuc hep ayni. 3 haftadir biriyle görüsüyorum, 2 defa bulustuk ve ikinci bulusmada öptü beni sarildi falan. Izin versem ilerisinide isticekti. Cok üzüldüm bu duruma cunku benimle rahatca cinsellik yasayabilecegini saniyor. Ve kendiside 30 yasinda neden evlilige yönelik adim atmiyor da direk herseyi cinsellige bagliyor? Ne olacak simdi. Gercekten de hoslanmistim ondan ama her seferinde hayal kirikligina ugruyorum. Istiyorum ki sevdigim Adam her gun yanimda olsun ama karsima hep benimle gecici heves yasamak isteyenler cikiyor. Ne yapicam bu durumda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBelki duygu patlaması, belki kendi istekleri. Bunu anlamak için; buluşmadan sonraki tavırlara bakmak gerekiyor. Sana hala aynı mı yoksa farklı mı? Kişiden kişiye değişkenlik gösterir bu durum. Bazı erkekler yoğun yaşar duyguları, bazıları ağırdan alır. Seni eve davet ediyor ve sürekli cinsellik konuşuyorsa sıkıntı var demektir. Kafandaki profil bu şahısta yoksa, bitirmen gerekir. Kendisinden emin olmak veya bir şans vermek istersen de onunla böyle olmak istemediğini, romantizm yaşamak istediğini belirt.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKanı bozukluk ilişki isteyende de olabilir istemeyende de. Karakter meselesi ayrı konu, aşk tarzı ayrı bir konu. Kazık atmak isteyen gün gelir atar. Birlikte ömür boyu yaşamak isteyen adım atar. Evlilik hayaliniz maddi konulara çok bağlı değilse de evlenilir. Ülkede maddi şartların zor olduğu doğru ama asgari ücretlinin yüzüne bakan olacağını da sanmam. Ciddi ilişki istediğini ve ilerde evlilik düşünmeyen birisiyle sevgili olamayacağını açık şekilde söyleyebilirsin, örneğin en fazla bir yıl sonra ciddi adım beklerim diyebilirsin. Karşı taraf zaten evliliği en başta düşünmüyorsa vakit kaybın olmaz. Düşünebilir gibi olup bir yıl sonra ne olacağı belli olmaz diyorsan bazı şeyleri sınırlayıp gelişmeleri görebilirsin, cinsellik olmadığında sevgi saygısı düşükse zaten büyük ihtimalle aslında evlilik düşünmüyor demektir.
00 Yorumla
Evlenmek için bir evi idare edecek maaşı olmalıdır, yakışıklı olup 2. Buluşmada senden yararlanmaya kalkması, amacının evlilik değil, ilişki yaşayıp bırakmak olduğu açık, bir sonraki görüşmede benim amacım seks değil evlilik olduğunu söyle ona göre görüşmeyi ona göre yapalım, sözü nişanı ne zaman yaparız onu konuşalım, evi nereden tutalım onları konuşalım, benden bundan sonra öpüş, sarılma yok her şey usule uygun olsun dersin bakalım ne der, buluşma yerine öyle tenha işsiz yer olmasın adamda niyet bozuk benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılbir kere hiç bir ilikiye EVLENMEK İSTİYORUM diye başlama olur mu?
Herkres evlilik insanı değildir.
Ayrıca bir kere bunu talep etti diye mi cinselliğe düşkün oldu?
Bir çok erkek dokunarak etkileşime geçer ki ilerde ciddi adım atacağı kadınla arasında ten uyumu var mı yok mu anlasın.
Bu bir tarafı, diğeri ise evlilik ciddi bir müeseses. Öyle hop diye olmaz, herkesle evlilik düşünülmez. siz bence bunu takıntı haline getirmişsiniz. Evlilik hazırlığını bir düşünün erkeğin masrafını, maddi yükleri, işin manevi yük kısmına ise girmiyorum.
Önce birbirinizi 3 haftadan daha uzun tanımaya çalışın bakın bakalım o tür bir sorumluluk alabilecek bir adma mı? Siz o sorumluluğu alacak bir kadın mısınız?10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
58Cevap
+1 yılEvlenmenin zorlukları anlatılmış da soru ile ne alaka anlamadım? Kadının üzüntüsü 30 lu yaşlarda olması ve evlilik, uzun süreli ilişki istemesine rağmen flörtlerinin tamamen onda cinsellik araması! Cinsellik karşıtı olmadığı belli fakat bu eylem için de belirli bir yola girilmesi gerektiği düşüncesinde. Her koyunda bir gece ve/veya birkaç gece geçirmek istemiyor! Duygusal ve mental anlamda Tipik Türk Kadını ( ve bu güzel bir şey).
Konuya gelirsek, hanımefendi sosyal hayatta karşımıza çıkan insanları ileriye dönük ve kendi isteklerimize göre şekillendiremeyiz! İkili ilişkilerde bazı durumları göz ardı etmemek kadın erkek ilişkilerinin mantıklı ilerlemesini sağlar! Her önünüze gelenle tabi ki hoyratça bu eylemleri gerçekleştirin demiyorum fakat size ilgisi ve sevgisini sevdiğiniz bir erkeği de sırf öptü kokladı elledi diye sizden faydalanmak istiyor çıkarımını da yapmayın. Sonuçta hayrına sevişilmiyor, iki tarafında keyif aldığı bir eylem için tabu oluşturmayın!
Demem o ki sonunu düşünerek bazı eylemlerden feragat etmeniz olası adaylarında sizen soğumasına sebep olur. Carpediem olmasa da akışına bırakmanız daha doğru olur, yoksa en iyi tercih arkadaş tavsiyesi veya görücü usülle birileri ile tanışabilirsiniz!…20 YorumlaEvlilik insanlara artık külfet gibi geliyor. Ev tut, kira ver, fatura öde, çoluk çocuk derdi, zaten ekonomi berbat. Bir de evlenene kadar yapılan masraflar. Ben düşünüyorum şimdi asgari ücretle çalışan biri sıfırdan nasıl evlenir diye, işin içinden bir türlü çıkamıyorum. Millet zaten açlık sınırının altında yaşıyor, evlenmek nerden baksan şu an en az 300 bin TL. Asgarî ücretle çalışan biri yemeden içmeden hiçbir masraf yapmadan yaşasa ancak 5 yılda biriktirebiliyor bu kadar parayı. Şu koşullarda millet nasıl evlilik düşünsün?
62 YorumlaKişiler ve kişilikler çok değişik artık. Önceden insanlar birbirinin elini tutamazdı ama artık böyle şeyler yok. Biz 10000 sms yapardık o zamanlar sevgilimiz akşam çıkamazdı aynı okulda isek teneffüsler de görüşürdük ayrı okullarda isek okuldan kaçar giderdik ne bileyim ne öpmesi falan sms haricinde konuşamazdık ki sesini duymaya hasret şekilde yaşar onunla olunca doya doya konuşurduk. Şimdi insanlar hemen sevişmek istiyor sanki sevişmek sevmenin kuralı gibi. Öpmeden de seviliyor insan sevişmeden de seviliyor elini tutmadan da seviliyor biz bunları yaşadık, yaşıyoruz. Ve ölmedik yani öpüşmedik diye falan. En azindan ayrılsak bile bizden başkasına çok temiz halde uğurlamış olduk.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHakkaten şu ülke durumunda, şu ekonomik durumda erkeklerin evlilik evlilik diye yanıp tutuştuğunu mu zannediyorsunuz? Erkek için evlilik öyle kolay değil. Sizler gibi iki tane s.. kindirik çeyizle bitmiyor.
O sevdiğimle olsun cinsellik romantizmleri anca sizin hayal dünyanızda olur. Kimse bir kadının egosunu tatmin edecek saçmalıklara sponsor olacak kadar zengin değik artık bu ülkede. O evlilik hayallerinizi seveeee seveeee gömeceksiniz.
Ya da hayatında hiçbir kadınla iletişime girme becerisine sahip olamamış, tek yolu anasının bulacağı kızla evlenmek olan, abazanlıktan düz duvara tırmanan o sünepelerden biriyle tanıştırılıp evleneceksin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kadınlarının istediği gibi boylu poslu ve yakışıklı olmadığım için evde kaldım bu yaşımda. Ben öyle bir erkek değilim ama işte Allah öyle erkekleri boylu poslu ve yakışıklı yaratmış ama beni kötü yaratmış. Şu hayatta en çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk evliliği; çoluklu çocuklu. Fakat gel gör ki hiçbir kadın yüzüme bakmaz; beni erkek yerine, erkeği geçtim insan yerine koymaz çünkü Türk kızlarına göre erkek dediğin en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu ve yakışıklı olmalı. İnşallah en kısa zamanda birlikte her zaman mutlu ve huzurlu olabileceğiniz, iyi ve birbirinizi GERÇEKTEN sevebileceğiniz; ciddi düşünen yani evlenmek isteyen birisi karşınıza çıkar. Öpüşmek, sarılmak, cinsellik vb. şeyler de evlendikten sonra yaşarsınız ve zevk alırsınız yani böyle kötü düşünceler sizi üzmez o zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızım sen benim ilerdeki halımsın her neyse soruya gelırsek artık kımse kolay kolay evlılık beklemesın evlılıgı bırak bu hayatta bir karınca olarak yasamak bile cok zordur artık. Kimse evlenip borcun altına girip bir ömrünü heba etmek istemiyor. Onun yası 30 olmasına rağmen boyle. Yeni nesil daha da beter. Sen o seninle sevgılı olmak isterse bile dua et. Lakin yeni nesil sevgılılıgı bile kaldıramıyor direkt f body oluruz ıstemezsen yolun açık olsun dıyorlar. Ayrıca sana şunu diyim bi ilişkide erkek isterse o ilişkinin adı olur ömrü olur erkek istemezse bırak evlılıgı sevgılılık bile olmaz. Sende evlilik diye kafayı yemeyi bırak hayatını yaşa akışına bırak
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl20. 10 sene ki halim bu kız işte
- +1 yıl
Neden? Daha gençsin önüne düzgün biri çıkar
Cevap sahibi+1 yılOk.
- +1 yıl
Niye trip yedim şimdi
+1 yılİzin vermeyeceksin. bir flortumle sinemaya gitmiştik , geriizekali artık niyeti neyse başladı elimi vakumlamaya resmen , milletin içinde utanmadım çek lan elini dedim o utançla kalktı gitti.
Sesini cikartmazsan eve paket bile yaptırır geri kalanını31 Yorumla- +1 yıl
çooookkk iyi yapmışsınızz tebrik ederim bu tip insanlara alttan almamak lazım
Eski sevgilimle sevgili olmadan hatta buluşma olmadan öpmüştüm. Cinsellik değildi amacım.. Anlık gelişti, karşılık verdi sonra çıkmaya başladık. Kötü bir sebeple severek ayrıldık yoksa evliliğe gidiyordu..
Demem o ki, her öpücük yatakta bitmez, her seviyorum diyenle nikah masasında bitmez. Rahat ol diyorum evet fakat bu rahatlıkla gidip çatır çutur seviş demiyorum. Akışına bırak.. Sınırını çiz.02 Yorumla
Soran+1 yılCok mantikli. Zaten ilerisi olmadi ama bu saatten sonra benim hakkimda ne dusunur acaba? Ikinci bulusmada opmesine izin verdim cunku
- Cinsellik konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılBeklentilerinizi en başından konuşabilirsiniz elbette.. Yani en azından duygular henüz oluşmadan isteklerinizi birbirinize aktarırsanız ilerisini de ona göre belirlersiniz.. Hem zaman kaybetmemiş olursunuz hem de duygusal anlamda yıpranmazsınız.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılÜstüne fazla düşme, evlilik isteyen her kadın erkekleri korkutur. Kendisi isteyecek sen zorlamayacaksın. Sürekli arama o aradıkça konuş, üstüne düşme, sanki ona mecburmuşsun gibi davranma. Evliliğe çok hevesli gibi de görünme. O bulusmak istesin sen bulusmak için hevesli olma. Mesajına anında cevap verme bunu da her zaman yapma tabi ara ara anında verdiğin de olsun. Yani ona ne isterse yapacakmıssın izlenimi verirsen , istediğini aldıktan sonra da gider.
08 Yorumla- +1 yıl
@AsabiÖküz 😂e öyle
- +1 yıl
Sen öyle san
- +1 yıl
Nokta atışı. Adil Yıldırım kokusu sezdim fkgfjk
- +1 yıl
@HerİsmiAlmışsınız bütün papatyalar toplandık toplandık toplandık 🌼
- +1 yıl
@Bizamaninmeleki ahahahaha kesinlike. Sırtlanlara yem olmayız.
+1 yılYazdıklarını anlayabiliyorum şöyle ki aç bir kesim var ne yazık ki bundan kendini koruman lazım. Konuşmalardan veya tavırdan az da olsa belli eder kendini.
İki güzel sözü ağzında sakız etmiş tipler var olaya mantiginla yanaşmalisin. Kendini cekmelisin inanmamalisin.
Umarım gönlüne göre birini bulursun 🌹00 Yorumlabu devirde evlenmek zor 500 - 600 bin masrafı olur. İnsanlar nasıl evlenebilsin ki...
Her şeyi minimumda tutun, ama yine aileler giriyor araya sen istemesende o borca zorla sokuyorlar adamı, en azından ben evlenirken çok şükür ki pandemi vardı hamd olsun :) tam istediğim gibi oldu düğün hem az masraflı hem tam kararında01 Yorumla- +1 yıl
masraf eskorta kari kiza paar averince masraf olmuyor mu
- Cinsellik konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef oyle
Artık evliilik maddi manevi zorluyor insanları
Kimse bu riski almak istemiyor artık
Evlenmeyi düşündüğünüz kişilerde şartları gözden hep geçirin Herşeyi olan erkek evliliğe ikna olmaz Secimlerinizde sartları çok yüksek tutmayın Çokda aza indirmeyin
Orta bir yol bulun Bol şans00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesele ne biliyor musun? Bu bir gerçektir ki gerçek duygular isteyenler olarak birbirimizi bulamıyoruz. Amacı seninle takılmak olan senin istediğin gibi bir birey olarak davranıyor yani yapmacık bir tavır sergiliyor. Sana karşı gerçekçi olan, kendi karakterini yansıtan ve niyeti ciddi olani da sen istemiyorsun. O yüzden bu döngüden çıkamazsın
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef oyle oluyor. Cunku ciddi gozle bakmayan erkeklerin ozguvenleri tavan ve yakisikli oluyor cogu genelde. Buda oyle. Ve istedigini istedigi sekilde elde edebilir. Ne yapicam simdi bilmiyorum. Sevdigim halde birakmalimiyim?
Cevap sahibi+1 yılÖz güven sadece onlarda olmuyor aslında, bazen insan gerçekten istediği insana karşı kaybetme korkusuna da giriyor ve o yüzden normalde Öz güven olsa bile ona karşı afalliyor
Cevap sahibi+1 yılYakışıklılık kısmına gelince dış görünüşe de o kadar önem veriyorsan senin evlenmen çok daha zor.
Ayrılma kısmına gelince benim bunu söylemem doğru değil. Ama yorum isteyecek olursan da bu kadar bilgiyle olmaz
Soran+1 yılHaklisin. Mesela onu cok begendigim icin daha cok cekingen oluyorum. Her dedigine tamam dicek duruma geliyorum. 3 haftadir konusuyoruz ama ciddi bir konusma hic gecmedi aramizda. Benimle alakali bisey sormuyor. Ne bilim evlilik amaci konusmalar yapmiyor. Daha once evlenmis bosanmis ve Sanki gizledigi seyler var. Acikca ona ciddi konusmalar yaparsam bu kiz dunden razi dusuncesine kapilir diye korkuyorum. Istiyorum ki o benim pesimden kossun
Cevap sahibi+1 yılŞimdi düşüncelerinde haklısın ama bir de şu o peşimden koşsun zihniyeti yok mu? Hem nefret ederim hem de çok yanlış. Yani niye herkes kendi olup açıkça niyetini belli etmiyor. Herkes yapmacık davranmayı bırakırsa o zaman evlenmek isteyen de evlenmek isteyene takılmak isteyen de takılmak isteyene giderdi
Cevap sahibi+1 yılYani şu an için anlattığın bir kaç cümlede benim gördüğüm profilin amacı başka, tabii bir de evlenmiş ve sırları varsa o bir yandan da ürkütücü
Cevap sahibi+1 yılMesela benim konuştuğum biri anlat dese ben oturur hayatıma giren çıkanı anlatırım. Peşimden koşanı da çok sevip kavuşamadığımı da... tabii bunları duymayı kendisi de kaldırabilmeli. Geçmişe takılmamalı
Soran+1 yılYani acikca niyetimi soyliyim mi ona diyosun? Bunu soylersem coktan onu istemis oluyorum. Asik oldugumu belli ederim. Bu yuzden de kaybetmek istemiyorum. Ama oyun oynamayada vaktim yok, yasim 30 artik ciddi bir adim atsinlar istiyorum. Ama yok hep bos bos sohbetler ileriye donuk hic bisey yok
Cevap sahibi+1 yılBak seninle ilgili kararları ben vermem. Bir kere içinde bulunduğun durum hakkında hiç bir fikrim yok kaldı ki adamı da tanımıyorum henüz. Ama eğer anlattığın gibiyse kendini onun kucağına bırakmış olursun. Yeri gelir bu mevzuyu kullanarak senden istediğini alır sonra da, narin bedenine basar tekmeyi
Cevap sahibi+1 yılCevren nasil, sosyal misin, ne iş yapıyorsun bilmiyorum. O yüzden sana böyle bir yaklaşımda bulun veya şöyle birine bak demem de zor
Cevap sahibi+1 yılBen bir erkek olarak hem kadınları hem de erkekleri tanıdım biraz bu yüzden de her iki taraftan da tiksindim aslında. Fazla bilmek de insanın mutlu olmasına engel oluyor. Bu defa kimseye güvenemiyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yakışıklı demişsin böyleleri de çoğunlukla böyle çıkar ya da şöyle diyeyim herkes kendini belli ediyor aslında. Ya kriterleri biraz düşüreceksin ya da kesin bir dille net olup baştan yakınlık istemediğini belirteceksin. İşine gelen kalır ki çoğunlukla gider. Seçim senin
00 YorumlaBu yaşta ergence haraketler yazık ya senin adına üzüldüm bence sabret yanlış kişiyle acele edip evlilik yaşamamak için lütfen çoçuk oyuncağı değil evlilik
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ciddi oldugumu biliyordu ama bir sekilde kendi isteklerini ön plana cikariyor ve bende engel olamadim o an. Birden bire öpmek nedir. Ve seviyorumda kendisini bunca sey bosa gitsin istemiyorum
Dur bakalım hemen karar verme. Belki gerçekten gözüne çekici gelmişsindir o da seni çok beğenmiştir. Belki de o seni yokladı. Erkekler yapar öyle şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılIlgili davranmiyor guzel sozler soylemiyor dunde aniden goruldu atti
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyide herkes evlenmek isteyecek diye bir şey yok. Ki evlenmek bir görev değildir. Ayrıca evlenecek bile olsam sevişmediğim biriyle evlenmem. Günümüzde bir çok insan aynı düşüncede, çünkü insanlar ten uyumunun önemini biliyorlar.
00 Yorumla E sevince insan dokunmak sarılmak ister çok normal. Sen istemiyorsan açıkca konuş sınırlarını çiz. Böyle oldu diye evlenmek istemiyor anlamına gelmiyor ki
00 Yorumla
+1 yıldirek cinsellikle sarılmak öpmekle yaklaşan insanlardan uzak durun o kişiler genellikle farklı amaçlar için yaklaşan tiplerdir bulursun illa birilerini
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin hic biri nerdeSe ciddi düsünmyorki sana tavsiyem onla bulusma irenv biri sen vermessen snaa kasar diycek o tip erkekelri cok iyi taniyorim bakire olmadigin icin seni herkese veren görüyor kendisi gibi pislik cidden sinirlendim bulusma bak dogru düzgün birni bul
00 Yorumla
+1 yılBence ona açıkça niyetini sor yani biriyle sarılmak normal ama ya karşındaki herşeyi hızlı yaşamak istiyor ya da fazal rahat belkide sen o rahatlığı veriyorsun
00 Yorumla
+1 yılacaba o imajı mı veriyorsun karşı tarafa birden fazla kişide bu olmuşsa acaba diye düşünmek gerekmez mi
018 Yorumla
Soran+1 yılYani bilemiyorum ama cesaret edip opuyorlar, oysa ki evlilik istedigimi soyluyorum en basindan
- +1 yıl
pardon o erkek kac yasina gelmis kac kadinal birlikte olmsutur
- +1 yıl
ya şimdi sevgili olunca ayda evlilik düşünce öpüşülmez yakınlaşma olmaz diye bir kural yok tabi
ancak senin verdiğin sınırlar ölçüsünde ilişkini sağlıklı bir yöne sevk edebilirsin
her konuştuğunla da evlenme gibi bir durumun olmadığı için arasından eleyerek gideceksin - +1 yıl
@tatlibelancxk 30 yaşındaki bir erkekte tabi daha öncesinde ilişki yaşar. ama neden her konuştuğu bu kızla evlilikte değilde farklı düşüncelere kapılıyor esas sorun burada bence
- +1 yıl
erkekelr hepsi sapik encokda senin yasitlarin
- +1 yıl
@tatlibelancxk ön yargılı bir yaklaşım ama saygı duyarım düşüncenize
- +1 yıl
keske önyargi olsa senin yasitlarin hep 14-20 istiyor
- +1 yıl
@tatlibelancxk kuscam şimdi iğrenç bişey bu
- +1 yıl
yemin ediom keske yalan olsa benkmde midem bulaniyor böyle düsünmeden erkek var mı o kizlara dibi düsmeyne ben cok korkuyorum 30 yaslara gelince
- +1 yıl
@tatlibelancxk herkes yakışanıyla yaşıtıyla uygun.
gerisi sapıklıktır.
arada 3-5 yaş fark olur elbet ama öyle bir şeyi ne mide ne insanlık kabul etmez
benden uzak dursun öyle insanlar - +1 yıl
bendne uzak olsunlar 8-10-15-20 yas kuxuk aliyorlar bazi kadinlar normal karisliyor geirzaklilae
- +1 yıl
@tatlibelancxk 20 yaş 15 yaş küçük ne ya mantıklarını anlamak zor hiç gözümde düzgün görüntü canlandıramıyorum o yüzden onaylamadığım birliktelikler bunlar benim
- +1 yıl
34 bir pic 20 yasinda kizla birlirke olmus 36 erkek 20-25 aradi ariyor ben srtik biktim kizalrda paara icin ok diyor neden sürkeli kadin genc olmali kendi yasiti öldümü analmiyorum nedne erkekelr sürkeli genc kiz düskünü
- +1 yıl
@tatlibelancxk erkekler gençken olgun kadınların peşinden koşar tecrübesi olgunluğu çeker
yaşlandıkca da eğer ilişkilerinde eksiklikler varsa yaşamak adına gençleri tercih eder ama böyle farklılıklara yol açanlar kızlar oluyor çünkü olgun adam meraklısı çoğu - +1 yıl
o kizlar normal degil paarasi icin bakar kac gün sürer olgun yasda erkekde genc kiz illaki kendi yasiti erkekin pesine gider bu durumda erkekte suclu kizi yigeni yasinda kizlarla ne isi var utanmiyor mu
- +1 yıl
@tatlibelancxk saçma ilişkiler zaten bunlar bir elin parmağını geçmez umarım bu kafa da olanlar
- +1 yıl
umarim azalir bu tioler ya da geberir bendne uzak olsunlar
- +1 yıl
@tatlibelancxk amin demekten başka bir şey gelmiyor elden
- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTerk edilmek değil iki ihtimal var ya cinsellik için tamamen ya da gerçekten inanılmaz bir tutku var büyük ihtimal ilk ihtimal geçerli
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede ilk ihitmal
+1 yılNe iş yapıyorsun peki herkes bir değil her yanlış doğruyu öğretir sen yanlış kişileri seçiyorsun diye bişey yok tanımadan bilemezsin kimseyi
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen mecbur sans veriyorum ama kendini frenlemem mi gerekiyor?
- +1 yıl
Frenleme yapacak bişey yok narsist olacaksın o seni öperken nasıl tepki veriyorsun yaptığın işte onların senle seks yapma arzusunu artıyor olabilir
Soran+1 yılBirden bire opmeye calisti sarildi falan bende basta istemedim ama vakit gecirdikce hayir diyemedim ama daha fazlasida olmadi
- +1 yıl
O öperken sen de öperek karşılık verdin mi boy kilo kaç senin
Soran+1 yılEvet maalesef verdim ama daha fazlasini istemedim. Boyum 165 kilom 53
- +1 yıl
Maalesef deme her şey sana bişey öğretiyor o esnada dokundu mu peki
Soran+1 yılEvet pek rahat durmadi acikcasi
- +1 yıl
Sende seksi bişeysin anlaşılan seni becerebilecegini düşündü
Soran+1 yılAma seksi veya degil belkide her kizla birseyler yasiyor
- +1 yıl
Önemli olan sensin senle yaşamak amaç bu arada sen evliliğe beyin ve beden olarak hazır mısın
+1 yılSarılıp öpmek için biraz samimiyet lazım ben izin vermezdim ikinci buluşma üstelik
20 YorumlaCinsellik konusunda 780 cevap paylaştı. Tercihler yanlış oluyor.. Senden bir ricam var.. Lütfen YouTube da adil yıldırımı izle inan ki senin işine yarayacak çok güzel bilgiler var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef şimdi herşeyi sekste arıyorlar işlerine gelmedi mi de ayrılıyorlar
Gerçek sevgiyi bulmak çok zor
Bu yaşıma kadar ben bile daha bulamadım yani
Senin de dediğin gibi illa cinsellik mi olmalı yani00 Yorumla
+1 yılMerhaba..
Ne yazikii kimse evliliğe pek sıcak bakmıyor
Gönül eğlensin geçici zevk yaşasın ihtiyaç karşilansın yeter diyorlar.00 Yorumla
+1 yılBenim henüz sevgilim olmuyor olsun diye her türlü kötü şeylerden uzak tutuyorum adamlarda ki rahatlığa bak
00 Yorumla
+1 yılMesafeyi koruyamazsan herkes balın tadına bakmak ister. Evleninceye kadar elini bile tutturmazsan. Partnerinin sana güveni artar ve evlenirsin
00 YorumlaYani genelde insanlar yanında olmasını istedikleri kişiler tarafından sevgi görmezler nedense hep böyle olmuştur bu durum
00 Yorumla
+1 yılMükemmel bir bayansin. o çocuktan olmaz. sabret vardır bundada bir hayır
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden mukemmel oldugumu dusundunuz
- +1 yıl
Gerçek temiz bir beraberlik dusungun için. karsindaki adam cirkinlesmiş bir şekilde yakınlık kurmaya çalışıyor ve sende rahatsız olduğunu soyledigin için mükemmel olduğunu söyledim. pardon kusura bakma
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle şeylere öpmeye bile izin vermeyin, bunlar ahlak dışıdır, size bunu yapan başkasına da yapar, ileri gitseniz terk eder. Sakın ola iffetinizi vermeyin kimseye, bekleyin, karşınızdaki düşünmüyorsa onun hatası.
00 Yorumla
+1 yılAma kendini belli etmen lazim bu konularda az yirtik olun lutfen
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor simdi
+1 yıl30 yaşında adamın aşk peşinde olacağını düşünmüyorum keşke baştan söyleseydin yakın temastan hoşlanmadığını
00 Yorumla
+1 yılBu devirde düzgün insan kalmamış neredeyse maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekten de oyle
İzin verme bu durumda. Amacı zaten seninle sadece cinsel birliktelik yaşamaksa bırak defolup gitsin senin hayatından.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne zorla mi optu sanki sende istemissin adamaa olay kaliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğil öpmeye sarılmaya bile izin vermeyecektin. hatta öptüğünde tokat atacaktın. Bu erkek milletinin hepsi aynı aklı fikri cinsellikte.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen önce kendinin kıymetini bilmelisin.
Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. öperken sana hissettirdiği şey kötüyse evet yürümez
00 YorumlaBunu istemiyorsan baştan belirt o halde. Yoksa böyle böyle hep ayrılırsın ben sana diyim.
00 Yorumla
+1 yılAdam seninle öpüşmeden bile ne düşünerek seninle direkt evlenmeyi düşünmeli anlamadım
00 YorumlaSen baştan niyetini, çizgini belli etmezsen isteyen istediği şekilde yaklaşmaya cüret eder...
00 Yorumla
+1 yılMadem rahatsız oluyosyn niye sınırlarını belli etmeden izin veriyosun
00 Yorumla
+1 yılgörücü usulü başkalarının tanıdığı güvenilir insanlarla tanışmayı dene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEfendi erkekleri görünce it görmüş gibi kaçıyorsunuz ama nerede bir it var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşünüyorum diyorsan
Dörün başın ayrı oynamiyorsa
Edebin ve inancın varsa
Tanışmak isterim seninle
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle yapanlardan uzak dur karşına illaki hayırlı ciddi düşünen ve olgun birisi çıkar elbette. Allaha bol bol dua et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe çok yakışıklılar böyle oluyor, çok düzgün birini istiyorsan normal biriyle konuş
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılaynı soruyu kendisine sordunuz mu veya kendisine dediniz mi ben evlenmeden birşeyler yaşamam diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOpusmekten ileri bir şey istiyor mu hemen de umutsuz olma belki kötü bir düşünceyle opmemistir
12 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum bende bunu dusunup duruyorum kafayi yemek uzereyim. Ilerisi olmadi ama ve zorlamadi da
Cevap sahibi+1 yılO zaman niye takiyon
Belki yakında çıkar öyle biri
00 YorumlaAmacın evlilikse bu tarz ksiilerden uzak dur
00 YorumlaSen bekle onlar gelsin :)
00 Yorumla
+1 yılMaalesef nasip işte.. Tam tersi de olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılMaalesef bir çok erkek boyle
00 Yorumla
+1 yılEvlilik o kadar da matah bişey değil ya
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istiyorsan opturme.