Bu psikolojik bir rahatsızlık mı yoksa fantezi mi sizce normal mi?
Sevgilimin sevişirken başka erkeklerden bahsetmesi çıldırtsa da bundan istemsizce tahrik olmam normal mi?
Bu psikolojik bir rahatsızlık mı yoksa fantezi mi sizce normal mi?

Bu bir fantezi kardeşim normal imkanın varsa deneyin aşırı zevkli
Başka biriyle düşününce sevgilimi istemsizce heycanlanıyorum bildiğin tahrik oluyorum psikolojik hastalık olabilir mi diye korktum
Sanmıyorum kardeşim cinsellik sırasında her şey değişiyor. Konuştun mu bu durumu kendisiyle
Bir ara konuşmuştuk sevişirken kadınlar ikinci bir erkek ister mi gibilerinden fantezi olarak çoğu kadın ister ama gerek duymaz sen yetiyorsun aşkım zaten anal sevmem biliyosun iki erkek fazla gelir demişti
Genelde öyle diyorlar 🤣 ama sana bu soruyu sorduysa aklından geçen fantezilerden kanki söyliyim. seks gittikten sonra mod değişiyor. Sen seks sırasında anlatırsan bu tarz bir şey daha erken boşalacak ve istiyorum diyecektir.
Çoğu kadının iki erkek fantezisi varmış maalesef
E biz çoğu erkeğin 2 kadın fantazinin yok mu kanka !
Sevgilimde aynı şeyi söyledi haklısın
Yani şu an görsel bile çok fena :)
İşte o görseldeki durum beni tahrik ediyor sevgilim istemez aslında istese kavga ederim çünkü kendim bile kabullenemiyorum bu olaydan tahrik olmayı
Kanka sen kızın ilki misin?
Evet
Heee o iş sana imkansız ! 🤣
Zevk meselesi fantezi konusunda zevkler farklıdır
Normal bir fantezi mi yani kendimde bir bozukluk var diye düşünmeye başladım istemsizce heyecanlanıyorum nedense
Normal ya da değil fantezi rahat ol
Cevap
5Cevap
Her iki cins içinde iğrenç bir durum bence yeterince zevk vermediğiniz için 2. Bir kişiyi düşünmüştür bence
Hayır alakası yok fantezi bu fantezi anlayışın yoksa anlamazsın
@zzzaaafffeeerrr ne fantazisi be partnerim kalkıp bana yanımda ikinici bir kadın olsa dese kendimi aşağlanmış hissedip o kişiyi de tamamen silerim yani
Karşılıklı isteyerek olur bu durum ve evet fantezi bu. Hakaret etmen doğru değil. Herkes senin gibi düşünecek diye bir kaide yok
@zzzaaafffeeerrr güzel kardeşim görüş bozukluğu mu var? Nerede hakaret? Bence yazmış olduğumu da görmüyorsunuz?
Görüyorum yazdığını 😁
Bir ara iki erkek fantezisini konuşmuştuk bir daha konusu açılmadı o ayrı mesele. Bayramda dekolte giymişti erkekler bakınca hoşuma gitse de kıskandım demiştim bu nedenle başka erkeklerin bakması seni heyecanlandırıyor başkasıyla seviştiğimi görünce de heyecanlanır mısın diye sordu
Sanırım ikinizde aciksiniz bu fanteziye
İki erkek fantezisi icin :) öhöm
Her aklına geleni sen sanma
Normal bir durum diyorsun
Yakın insanlardan bahsetmek güzel oluyor. tanıdıkları hayal etmek. sevgilimle yapardık
Öyle bir hayal kurmadık sadece sevgilimi kıskandığımda tahrik oluyorum başkalarıyla düşününce fakat bunu konuşmuyoruz
Evet bazen güzel oluyor konuşmak onu hayal etmek falan
Kendimi ruh hastası ve g@vat gibi hissediyorum bi bozukluk mu var bende
Bunu eyleme çevirmek istiyor musun peki sadece konuşmakta mı kalıyor
Yok be insan birseylerden zevk alır yani bu kadar abartma
Normal bir durum olduğunu kabullenemiyorum ki daha eyleme geçireyim
Sevgilin ya bu kadar takma birinin onu karşında becermesi hoşuna gidebilir zevk yani. ve kadınlar ne kadar inkar etsede gruptan çok hoşlanirlar
Reelde nasıl olur bilemiyorum dayanabilir miyim kafayı yerim
O zaman hiç girme bu işlere. fantezi olarak kalsın içinde ama sevgiline bir kere bunun heyecanı düşmüş ise illaki yapmak ister
Sevgilin mi eşin mi
Birlikte yaşıyoruz henüz evli değiliz
Bir ara iki erkek fantezisini konuşmuştuk bir daha konusu açılmadı o ayrı mesele.
Bayramda dekolte giymişti erkekler bakınca hoşuma gitse de kıskandım demiştim bu nedenle başka erkeklerin bakması seni heyecanlandırıyor başkasıyla seviştiğimi görünce de heyecanlanır mısın diye sordu olay bu
Kendimi g@vat ruh hastası gibi hissediyorum. Hayır eklemedim kardeş
Sevgilinde k@sarlik var kb da
Sende sevdiğin kadını başkasıyla düşününce bundan tahrik oluyosan g*evseksin
Kadın normal benim de fantezim yok sadece kıskandığımda istemsizce tahrik oluyorum normal mi bu durum
İkinizde normal değilsiniz seni sevse başkasına ihtiyaç duymaz her anlamda
İhtiyaç duymuyor konusu bile açılmıyor iki yıl önce sorduğumda öyle bir fanteziye gerek duymadığını söyledi normal bir kadın onunla ilgili değil soruyu okusana
Sevgilin başka erkeklerden bahsetmiyor mu sevişirken açık işte her şey O kız seni ilerde aldatır bak bunu yaz bir yere yolu yol değil
Senin yanında başka erkeklerin konusunu bile açması hele ki sevişirken büyük saygısızlık ve sıkıntı
Kıskandırmak amacıyla sevişirken söyledi fakat bu beni öfkelendirse de istemsizce hoşuma gitti tahrik oldum yani durum sevgilimle ilgili değil
Kıskandırmak içinde olsa yaptığı hoş değil bence sen bu kızla bir daha düşün güzelce
İnsanımız g*evsekligin adına medeniyet koymuş yazık bizim gibi Müslüman ülkesine
Geniş olamıyorum haklısın
B seçeneği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar