Sevgilimin sevişirken başka erkeklerden bahsetmesi çıldırtsa da bundan istemsizce tahrik olmam normal mi?

İlişki esnasında beni başka erkeklerle sevişirken izlesen iri bir zencinin altında inlediğimi görsen ne tepki verirsin kıskançlıktan çıldırsan da heyecanlanıp bizi izlerken mastürbasyon yapar sonrasında zevke gelip aramıza katılarak beni mutlu eder bulutların üstüne mi çıkarırsınız yoksa kıskançlıktan öfke nöbeti geçirip libidon mu düşer ve benden soğumana mı yol açar diye sormuştu.

Bu aralar farkettim ki sevgilimi başkasıyla düşününce istemsizce heyecanlanıyorum nedense kendimi g. vat gibi hissetmeye başladım bu durum normal mi sizce?
Sevgilimin sevişirken başka erkeklerden bahsetmesi çıldırtsa da bundan istemsizce tahrik olmam normal mi?
Karısının başka biriyle seviştiğini izlemek ya da başkasıyla hayal etmek her erkeği öfkelendirse de tahrik eder gayet normaldir
Karısının başka biriyle seviştiğini düşünmek veya izlemek hiçbir erkeği tahrik etmez hatta soğutur anormal bir durumdur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimi paylaşma fikrim yok arkadaşlar sadece başka biriyle olduğunu düşünmek sinirimi bozsa da tahrik ediyor beni istemsizce.

Bu psikolojik bir rahatsızlık mı yoksa fantezi mi sizce normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Başkasıyla düşününce tahrik oluyorum ama reel de yapabileceğim bir şey değil