Cinsel Yaşam Hemcinsim ilişki sırasında trip atıyor penis boyutumun yüzünden? mustfaznn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Çok büyük canım acıyor diyor çokta yavaş yapıyorum ne yapmalıyım sizce? Güncellemeler+1 yıl Hemcinsim değil yanlış yazmışım sorry Hemcinsim ilişki sırasında trip atıyor penis boyutumun yüzünden? Cevapla İlişki Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kadınlarada ilgin var mı? 2 2 Yorumla mustfaznn +1 yıl Kadınlara ilgim var zaten yahu Yorumla mustfaznn +1 yıl Onu yanlış yazdım bi anlık yoksa kadınlardan hoşlanıyorum :) Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ne yönden cok mu zorluyorsun 0 8 Yorumla mustfaznn +1 yıl Büyük geldiğini söylüyor ama aslında normal boyutu Yorumla Buseelif3501 +1 yıl O demekki zorlanıyor Yorumla mustfaznn +1 yıl Ne yapmam gerekiyor peki Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Erkek mi yapıyorsun Yorumla mustfaznn +1 yıl Yok hayır onu yanlış yazdım yaa gayy değilim Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Düzgün yazsana Yorumla mustfaznn +1 yıl Düzeltemedim yaa Yorumla mustfaznn +1 yıl Peki ne yapmam lazım? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç? 2 19 Yorumla mustfaznn +1 yıl 18 cm filan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemcinsim demişsin gay misin? Yorumla mustfaznn +1 yıl Yok yok yanlış yazdım onu bianlık öyle oldu Yorumla mustfaznn +1 yıl var mı bi önerin ne yapmam gerekiyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 cm harikadır bence cinsellik ile arası yok mu pek bahane olabilir mi Yorumla mustfaznn +1 yıl Yoo var aslında baya var hemde dediğin gibi bahane olabilir belki bilemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçma geldi bana bizde 13 lükle idare ediyoruz Yorumla mustfaznn +1 yıl 13 mü Yorumla mustfaznn +1 yıl Nasıl oluyor yahu 13 üzüldüm senin adına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende üzülüyorum valla ama ayrılamam çok seviyorum ve cinsellik dışındada çok iyi biri idare edeceğiz artık penis büyütücü falan olabilir çözüm arıyorum 😄 Yorumla mustfaznn +1 yıl Senin gibi bi sevgilim olsun isterdim umarım probleminiz çözülür yaa :) Yorumla muratzzerss +1 yıl 13 un neyini beeenmion gi yat kalk sukret Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım çözülür ama s! kide kopsa ayrılmam sanırım gerçekten çok seviyorum çünkü o yüzden çözüm bulmam şart 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 13 çok mu 16-18 iyi bence söyleyince bile moralim bozuluyor harbi Yorumla muratzzerss +1 yıl Deme la ole duysa cok uzulyur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyledim valla bamya gibi elinle daha çok zevk alıyorum diye O da penise takılan bir ürün almış 19-20 cm oluyor Yorumla mustfaznn +1 yıl Garip nasıl bi aletmiş öyle Yorumla Mustafa9625 +1 yıl Aboo benimde ayni Yorumla muratzzerss +1 yıl Seninki de mi 13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kadınlarada ilgin var mı?
Kadınlara ilgim var zaten yahu
Onu yanlış yazdım bi anlık yoksa kadınlardan hoşlanıyorum :)
Ne yönden cok mu zorluyorsun
Büyük geldiğini söylüyor ama aslında normal boyutu
O demekki zorlanıyor
Ne yapmam gerekiyor peki
Erkek mi yapıyorsun
Yok hayır onu yanlış yazdım yaa gayy değilim
Düzgün yazsana
Düzeltemedim yaa
Peki ne yapmam lazım?
Kaç?
18 cm filan
Hemcinsim demişsin gay misin?
Yok yok yanlış yazdım onu bianlık öyle oldu
var mı bi önerin ne yapmam gerekiyor?
18 cm harikadır bence cinsellik ile arası yok mu pek bahane olabilir mi
Yoo var aslında baya var hemde dediğin gibi bahane olabilir belki bilemiyorum
Saçma geldi bana bizde 13 lükle idare ediyoruz
13 mü
Nasıl oluyor yahu 13 üzüldüm senin adına
Bende üzülüyorum valla ama ayrılamam çok seviyorum ve cinsellik dışındada çok iyi biri idare edeceğiz artık penis büyütücü falan olabilir çözüm arıyorum 😄
Senin gibi bi sevgilim olsun isterdim umarım probleminiz çözülür yaa :)
13 un neyini beeenmion gi yat kalk sukret
Umarım çözülür ama s! kide kopsa ayrılmam sanırım gerçekten çok seviyorum çünkü o yüzden çözüm bulmam şart 😂
13 çok mu 16-18 iyi bence söyleyince bile moralim bozuluyor harbi
Deme la ole duysa cok uzulyur
Söyledim valla bamya gibi elinle daha çok zevk alıyorum diye
O da penise takılan bir ürün almış 19-20 cm oluyor
Garip nasıl bi aletmiş öyle
Aboo benimde ayni
Seninki de mi 13
Hi hi aynen