Cinsellik Seks yapmayı ne kadar ne derecede seviyorsunuz? _sergen_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hadi bakalım gelsin yorumlar seks yapmayı ne kadar seviyorsunuz mesela hergün yaparmısınız veya günde kaç defa Güncellemeler+1 yıl seks yapmayı ne kadar seviyorsunuz ne derecede yaparsınız Seks yapmayı ne kadar ne derecede seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yani severim aslında ama sevdigimle her gün yapılmaz biraz ozlensin ki daha güzel olsunn 1 5 Yorumla _sergen_ +1 yıl Tabiki önce iyice tadını çıkarmak lazım sonrada biraz ara vermek lazım ama kimileri varki hergün ve gün içinde defalarca isteye biliyor😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bee😂 Yorumla deniz_perisii +1 yıl benn istiyorum valla :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen her gün yap 😂 Yorumla _sergen_ +1 yıl Geliyim yanına tadını çıkartırsın canım Yorumla
deniz_perisii Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl sen yanımda olsan günü her saati her dakikası yaparım aşkom :) @_sergen_ 1 2 Yorumla _sergen_ +1 yıl Gelicem yanına merak etme 😂😂😂 Yorumla deniz_perisii +1 yıl bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha nasip olmadı 😂 1 21 Yorumla _sergen_ +1 yıl Nasip olur inşallah aceleci davranma çıkar delikanlının biri bak gör ozaman😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Inşallah olur adam gibi adam ama evlenmeden olmaz zaten adam gibi adam evlenelim der 😂 Yorumla _sergen_ +1 yıl Çapkınlık yapmak herkesin hakkı Yorumla _sergen_ +1 yıl Önce bir tecrübe edinmek lazım😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben öyle düşünmüyorum. Bellki gençken yapabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben zina oldu için yaklaşmıyorum Yorumla _sergen_ +1 yıl 🤷🏻♂️ sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle pp değiştir knaka 😂bay🌚 Yorumla _sergen_ +1 yıl Pp de ne varki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baktım da o nasıl bakıştır yaa öyle bir bakmışsın ki sana adam öldüreceksin Yorumla _sergen_ +1 yıl Karizmam bu ne yapabilirim😂😂 Yorumla _sergen_ +1 yıl Görünüşüm öyle ama aslında çok neşeli bir insanım çocuk gibiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka foto koy😂😺 Yorumla _sergen_ +1 yıl Tm değiştiririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değiştir 😅 Yorumla _sergen_ +1 yıl Oldumu bak kırmızı kırmızı 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah cezanı vermesin bu ne eski daha iyidi😂😂 Yorumla _sergen_ +1 yıl Sanada yaranamıyor 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paşa bu iyi 😂 Yorumla _sergen_ +1 yıl Şimdi tekrar bak Yorumla _sergen_ +1 yıl İyi geceler millet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani severim aslında ama sevdigimle her gün yapılmaz biraz ozlensin ki daha güzel olsunn
Tabiki önce iyice tadını çıkarmak lazım sonrada biraz ara vermek lazım ama kimileri varki hergün ve gün içinde defalarca isteye biliyor😂😂
Yok bee😂
benn istiyorum valla :)
Sen her gün yap 😂
Geliyim yanına tadını çıkartırsın canım
sen yanımda olsan günü her saati her dakikası yaparım aşkom :) @_sergen_
Gelicem yanına merak etme 😂😂😂
bekliyorum
Daha nasip olmadı 😂
Nasip olur inşallah aceleci davranma çıkar delikanlının biri bak gör ozaman😂😂😂
Inşallah olur adam gibi adam ama evlenmeden olmaz zaten adam gibi adam evlenelim der 😂
Çapkınlık yapmak herkesin hakkı
Önce bir tecrübe edinmek lazım😂😂
Yok ben öyle düşünmüyorum. Bellki gençken yapabilir
Ben zina oldu için yaklaşmıyorum
🤷🏻♂️ sen bilirsin
Öyle pp değiştir knaka 😂bay🌚
Pp de ne varki
Baktım da o nasıl bakıştır yaa öyle bir bakmışsın ki sana adam öldüreceksin
Karizmam bu ne yapabilirim😂😂
Görünüşüm öyle ama aslında çok neşeli bir insanım çocuk gibiyim
Başka foto koy😂😺
Tm değiştiririm