Cinsellik Bu kalem bekareti bozmuş mudur sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bundan soktum sonuna kadar. Önceden parmak da sokuyodum bozulmuş mudur sizce Güncellemeler+1 yıl Ölçtüm kalem 14 cmmiş😅 Bu kalem bekareti bozmuş mudur sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl bu kalem ortalama türk penisinden daha uzun bi zahmet bozsun yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Harbi mi😅 Yorumla FakDıSistım +1 yıl 13 santim diye biliyorum türk erkeğinin penis ortalamasının sdkjds Yorumla
LiLon Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İlk deneyimi de kalemle yaşamazsın ya. Bilmiyorum fikrim yok. 1 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalemlik gibi kullananları gördüm seninki de bozulmuştur büyük ihtimalle 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Gitgel yapmadıysan bişi olmamıştır 😬 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaptımm😅 Yorumla Deepsiz +1 yıl Kalem sağolsun 😹 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun Niye bu kadar merak ediyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Merak işte😅 Yorumla dagci29 +1 yıl Keşke hazır Plastik. t. arak soksaydın Yorumla Soran +1 yıl Onu da deneriz Yorumla dagci29 +1 yıl Gel beraber deneyelim Yorumla
pinkpussylove Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl görmek lazim, bazen parmak ve kalem bozmayabilir. 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Mürekkeptir o kan olsa duramazsın 0 0 Yorumla
YaLNızz_Adammmm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Canının sıkıntısına benden selam söyle. 0 1 Yorumla YaLNızz_Adammmm +1 yıl . Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 435 cevap paylaştı. Kalem olmak vardı şimdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Esnek ise o alan genişse bozulmamış olabilir 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim ama acımadı kolayca girdi esnek galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet birde kiminin yapısı fazla ya. birde ne kadar girdi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonuna kadar yazmışsın da uzun diil mi kalem Yorumla Soran +1 yıl Sonuna kadar soktum işte. Git gel yaptım içinde tahta kalemi boyutu gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esnek yani ama daha kalın bişi bozabilirYardımcı oldu mu peki boşalmana Yorumla Soran +1 yıl 14 cmmiş bu arada 😀 tabikiiii daha kalını da denicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 14 cm ince Ama kalın olsa hem haz verir hem zorlar bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl Haz aldım ama daha çok alınabilir denicem :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet içini tam saran bişi ile haz alırsınSen çok fenasin 😂 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İlkini bir kalemle yapmak istediğine emin misin 😃 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öyle incecik şeylerle yapma biraz kalın olsun 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Off bu kalemkutuluğa ne kalem sokulur ama. 0 0 Yorumla
istanBULLy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Girmeyen bi ben kalmışım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eksik olma sjdjsj Yorumla istanBULLy34 +1 yıl Kalem ince olduğu için bozmamış olabilir bu arada Yorumla Soran +1 yıl Kalemin boyu tamamen girdi ama dediğin gibi çok kalın değil bozulsa da farketmez hatta bozmak istiyorum 😅 Yorumla istanBULLy34 +1 yıl Bozman kolay yardımcı olurum Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsellik konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bozulabilir 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Esnek zar vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kan geldimi 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Yani öncesinde zaten lekelenme vardı regl olucam heralde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk ben bakireyken bende kalem sokmaya çalıştım ağrıyordu 1cm. Bile koyamadim ağrıdan seninki nasıl girdi ya Yorumla Soran +1 yıl Knk ben bakireyim bunu sonuna kadar soktum acı falan olmadı kolayca girdi bende şaştım çatım dar aslında ama bilmiyorum :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acı olmamasi imkansız ya seninki esnek zar mi acaba benimki ben koymaya çalışırken çok acıdı dayanamıyordum incecik bir kalemdi halbuki Yorumla Soran +1 yıl Galiba esnek yaa o kadar parmakladım ettim aynada baktığımda beyaz bişey görünüyodu bozamadım gitti ya😀 Yorumla egerkan +1 yıl Hanımlar bölüyorum ama kaleme bakirelik bozdurmak nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden bozmak istiyorsunki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bu kalem ortalama türk penisinden daha uzun bi zahmet bozsun yani
Harbi mi😅
13 santim diye biliyorum türk erkeğinin penis ortalamasının sdkjds
İlk deneyimi de kalemle yaşamazsın ya. Bilmiyorum fikrim yok.
Kalemlik gibi kullananları gördüm seninki de bozulmuştur büyük ihtimalle
Gitgel yapmadıysan bişi olmamıştır 😬
Yaptımm😅
Kalem sağolsun 😹
Geçmiş olsun Niye bu kadar merak ediyorsun
Merak işte😅
Keşke hazır Plastik. t. arak soksaydın
Onu da deneriz
Gel beraber deneyelim
görmek lazim, bazen parmak ve kalem bozmayabilir.
Mürekkeptir o kan olsa duramazsın
Canının sıkıntısına benden selam söyle.
.
Kalem olmak vardı şimdi
Esnek ise o alan genişse bozulmamış olabilir
Bakireyim ama acımadı kolayca girdi esnek galiba
Evet birde kiminin yapısı fazla ya. birde ne kadar girdi?
Sonuna kadar yazmışsın da uzun diil mi kalem
Sonuna kadar soktum işte. Git gel yaptım içinde tahta kalemi boyutu gibi
Esnek yani ama daha kalın bişi bozabilir
Yardımcı oldu mu peki boşalmana
14 cmmiş bu arada 😀 tabikiiii daha kalını da denicem
14 cm ince
Ama kalın olsa hem haz verir hem zorlar bence 😂
Haz aldım ama daha çok alınabilir denicem :d
Evet içini tam saran bişi ile haz alırsın
Sen çok fenasin 😂
İlkini bir kalemle yapmak istediğine emin misin 😃
Öyle incecik şeylerle yapma biraz kalın olsun
Off bu kalemkutuluğa ne kalem sokulur ama.
Girmeyen bi ben kalmışım
Eksik olma sjdjsj
Kalem ince olduğu için bozmamış olabilir bu arada
Kalemin boyu tamamen girdi ama dediğin gibi çok kalın değil bozulsa da farketmez hatta bozmak istiyorum 😅
Bozman kolay yardımcı olurum
Geçmiş olsun
Cok ince zevk vermez
Bozulabilir
Esnek zar vardır
bozmasılazım bi bak kalem akıtmış mı?
Kan geldimi
Yani öncesinde zaten lekelenme vardı regl olucam heralde
Knk ben bakireyken bende kalem sokmaya çalıştım ağrıyordu 1cm. Bile koyamadim ağrıdan seninki nasıl girdi ya
Knk ben bakireyim bunu sonuna kadar soktum acı falan olmadı kolayca girdi bende şaştım çatım dar aslında ama bilmiyorum :d
Acı olmamasi imkansız ya seninki esnek zar mi acaba benimki ben koymaya çalışırken çok acıdı dayanamıyordum incecik bir kalemdi halbuki
Galiba esnek yaa o kadar parmakladım ettim aynada baktığımda beyaz bişey görünüyodu bozamadım gitti ya😀
Hanımlar bölüyorum ama kaleme bakirelik bozdurmak nedir
Neden bozmak istiyorsunki
Evet bozmuştur