+1 yılBak böyle şeyleri yapmamaya çalış elinden geldiğince mesela ben erkeğim daha önce kimsenin elini bile tutmadım Allah'tan korktuğum için yapmadım kendimi eşime sakladım hani sürekli şeytani insanlar yok bu devirde öyle kız mı kaldı yok işte sen erkek değil mısın kestir hatta bakır olduğum için bazı kadınlar erkekler dalga bile geçti biliyor musun ama bende o umudumu asla kaybetmedim elbet benim gibi düşünen kız vardır diye rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hayırlı bir eş nasip eylesin Rabbimiz ve insanları dinleme nolur bak bende dinlemiyorum ha istemiyor muyum bir akrep burcu olarak hele hele akrep Burcu olarak yanında marifetmis gibi serefsizliklerini anlatan onu böyle yaptım bununla söyle yaptım Fe Eyne Tezhabûn ? Bu gidiş nereye ey insanlar o kadar üzülüyorum ki off konuşulacak anlatılacak o kadar çok şey var ki.. 🍀
434 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama malesef çoğu insan bunu farkında değil ben de sizinle aynı şekilde düşünüyorum
Soran+1 yılBen de aynı şekilde kimsenin elini tutmuslugum yok. İnşallah evlenene kadar da yapmam bunu. Temiz kız kalmadı ya da temiz erkek kalmadı diye birşey yok kendini eşine saklayan insanlar elbette halâ var çok şükür. Inşallah sen de ilerde kendin gibi temiz birini bulursun
- +1 yıl
Valla toplasak dünyada 2 parmağı geçmez o 2 parmakları bulmamız lazım benimle düşünüyorsun demek ki Allah'ım çok şükür yalnız değilmişim ya valla mutlu oldum 😊 biz insanlara göre yaşasaydık onlardan ne farkımız kalırdı Allah için yaşıyoruz ki dedim ya 2 parmağı geçmez zor bir sınav biliyo musun hele bu devirde biz birbirimiz gibilerini bulalım koyunlar hep bir yere giderler bir insanın arkadaşları onu kötü yerlere çeker sen hiç duydun mu normal kız arkadaşlarından hadi gel namaza gidelim diyen 😊😊😊
- +1 yıl
Ne demişler Yusuf gibi olanın bir fatimasi vardır onuda geçtim insan insanı bulur derler ya inşallah doğru insanlar bizi bulur birde şu ihtimal var
- +1 yıl
Bir erkek sana geldi ki ismin her neyse hatice örnek vereyim Hatice ben kimseyle yapmadım felan filan dedi sana yalan söyledi ya da kendimden örnek vereyim bir kız gelip ben temizim diyip her türlü orası hariç ellesme felan olduysa bana yalan söyledi ise ben bunu öğrensem sonradan üzülürüm ama onun eğer biraz yüzü var ise benim yanıma yatamaz içi rahat olmaz yani ben buna nasıl yalan söyledim diye yalan söylesin hesabını verir ben görevimi yapmış olurum diye düşünüyorum ya düşüncelerimee bir sorun yok değil mi 🍀
Soran+1 yılÇok nadir var genelde namaza gidelim diyen taraf ben oluyorum :) ama evet yani insan kendisini Allah emrettiği için korursa Allah mutlaka karşısına kendi gibi temiz birini çıkarır diye umuyorum. Allah adaletlidir çünkü
Soran+1 yılAslında temiz insan sayısı yine de çok fazla var. Onları bu sitede arama çünkü buradakilerin %90 ı boş. Buraya bakıp da temiz insan çok yok diye düşünme sakın. Emin ol var
- +1 yıl
Tabiki öyle vay nadir insanlar var ise onları hiç kaçırma 😊😊😊 benim gel camiye gidelim diyen bir amcam arkadaşım olmadı genelde hadi gel karıya kıza gidelim partiye gidelim diyenler oldu hep dedim ya işte en sonda çıkmazsa bile ben görevimi yerine getirmiş olurum 🍀
- +1 yıl
Valla sende dışarıda ki kızlara bakma olur mu öyle erkek yok diyenlere inat bak ben benim gibi düşünen birinin olduğunu görünce dedim ki hala umut var dedim çok şükür ne kadar güzel birşey ama buda bir acı ya temiz olup şerefsiz çıkarsa 🙄🙄
Soran+1 yılYani öyle bir yalan söylemeye insanın vicdanının el vermemesi lazım
- +1 yıl
Zaten o Yuva gitmez yürümez ki valla
Soran+1 yılAma bir gün evleneceğini bile bile böyle bir şeyi isteyerek ve rahatsız olmadan yapan biriyse çekinmeden de yalan söyleyebilir heralde.
- +1 yıl
O kadar çok kişi var ki yok 5 bilezik yok şu bu onuda geçtim Zengin koca bulma çabaları bu ne aşağılık birşeyler ya insan mı karşısındaki kişi ona bakmak lazım
Soran+1 yılEvet o yüzden Allah herkese kendisi kadar temiz biriyle evlenmeyi nasip etsin
- +1 yıl
Valla kendilerini kandırırlar dedim ya kalbinde zerre Allah korkusu var ise rahat yatamaz yanına mesela bazı kadınlar arka taraftan yapıyorlar çok afedersin de yok ellesen öpüşen ama orası korunsun ben bakireyim diye yuttursunlar adet gününe denk getiren bile var yalan söylemek için
Soran+1 yılEvlilikte en önemli kriter dini düşünce, fikir, yaşayış şekli ve karakter olmalı
Soran+1 yılMaddi imkan ve istekler sonraki aşama
Soran+1 yılOnlar her zaman 2. planda olmalı
- +1 yıl
Bence önce karakter bak dini geçtim önce karakter sonra ahlaklı sonra fikir bak dini bir kenara bırakalım bu en son ihtimal ama içindeki o merhamet duygusu her insanda vardır tüm evrende eğer o yoksa isterse çok dindar biri olsun benim tanıdığım bir abi vardı camiden çıkar çıkmaz sovmeye başlardı Off Allah'ım ya ne insanlar var 😶
Soran+1 yılEvet malesef her şeyi yasayıp sadece zarına zarar vermeyip evlenince de ben bakireyim diye eşlerini inandiranlar var. Bazı insanlar da hickimseyle ilişki yaşamadığı halde eğer kendisine bir zarar verdiyse küçüklükten o zaman da korkuyor işte hiçbirşey yapmadiigm halde bu durumda yine de eşim bana güvenir mi güvenmez mi diye
- +1 yıl
Aynen öyle ya ne şeytani düşünceler var bir bilsen Varya ben duyuyorum sok geçiriyorum ya ve insanlardan nefret etmeye başlıyorum diyorum kötü birşey icat etsem bunları yok etsem sonra düşünüyorum Allah'ıma havale ediyorum ve masum insanlar bebekler geliyor aklıma şu an sabır ağacımız büyüyor meyvelerini inşallah yeriz
Soran+1 yılBen de onu yaşıyorum malesef 😔
Soran+1 yılCamiden çıkınca sövmeye başlayan insanlar dindar değil ki sadece dindar gözüküyorlar. Benim kastettiğim öyle gözükenler değil gerçekten İslamı yaşayanlar
- +1 yıl
Ya herşey zar mı Allah aşkına ya.. sana inanmayan birini hayatına sokmak için çabalama bile bırak sana inanan biri zaten yalan söylemiycegini bilir bak canım arkadaşım bir kız düşün zar var tamam mi tutmuş kendini tutmuş evlenmiş yapmış tamam mı sonra bir zaman sonra aldatmaya başlamış sen iste çalışırken o eve kimlerin çıkıp girdiğini bilmiyorsun hani bizim erkekler arasında bir laf vardır ruhu or. Olmasın derler işte herşey insanda biter bak yalanla evlenen biri var bizzat bu mahallede ve çocuğu olmuyor sende neden çocuğu olmuyor hiç düşündün mü çünkü yalan var temelinde yalan bak olmuyor işte çocuğu dedim ya yürümez o ilişki
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Hayır zaten örnek vermek için dedim zaten cami örneğini
Soran+1 yılAma yine de insan korkuyor ya güvenmezse diye
Soran+1 yılBuna çok önem verenler var çünkü
- +1 yıl
Güvenmez diye birşey yok ki onu sen sağlarsin karşı tarafa 😊
- +1 yıl
Valla Allah razı olsun uzun zamandır bu kadar kaliteli bir sohbet etmemistim hele bu sitede ilk kez yani gerçekten Allah razı olsun valla takip etmeni çok isterdim ama takdir senin yinede çok sağol pazar gününe mutlu umutlu başladım 😊😊😊
- +1 yıl
Bak o insanlar önce kendilerini bir sorgulasin kendileri yapıp yapmayan birini isteyen insanlardır onlar
Soran+1 yılBen de teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ayrıca bir daha böyle sorular sorma olur mu kalem ile yapabilirsin zar dediğin şey o kadar hafif kolay yirtilan birşey değil buda bilgi olsun ayrıca mastürbasyon yapmak dinen çok böyle dayanamadığı durumlarda helal olan birşeydir ayrıca bizler robot değiliz insanız bunu unutma 🍀🍀
- +1 yıl
Bende temiz bir kız arıyorum ama bulamadım
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılEğer kalem 2 cm den fazla girdiyse bozulmuş olma ihtimali çok yüksek. Bazı tip zararda kalem vb. ince cisimlerle bozulmama ihtimali var, ama çok düşük olasılık. Kesin bilgi muayene sonucunda verilebilir...
023 Yorumla
SoranEvet kontrole gidicem zaten o yüzden
- +1 yıl
Doğru olanı yaparsın, geçmiş olsun...
Soran+1 yılVar ya erkeklerin şu kızlık zarı takıntısı olmasa böyle sorulara hiç gerek kalmicak. Benim kimseyle bir ilişkim olmadı vicdanım rahat ama bozulduysa eğer şu takıntı yüzünden bana farklı muamele yapılacak belki de bu haksızlık değil mi
- +1 yıl
Hayır haksızlık değil. Esas haksızlık senin bu takıntıdaki bir adamı hayatına alman olur...
Soran+1 yılBöyle bir takıntısı olup olmadığını nasıl anlıcam ki. Ben ilk ilişkimi eşimle yaşamak istiyorum. Eşimin de ilk ilişkisini benimle yaşamasını istiyorum. O yüzden benimle evlenecek kişinin hiç ilişki yaşamamış olması gerekiyor. Ama ilk ilişkim olmasına rağmen kanamam olmazsa eğer ya beni suçlarsa? O zaman ne yaparım ben?
- +1 yıl
Sende de aynı takıntı var o zaman. Sana tavsiyem ilk ilişkisini seninle yaşayacak birini hayal etme...
Soran+1 yılNedenmiş?
Soran+1 yılBunu istemek suç mu yani
- +1 yıl
Hayır tabiki suç değil. Ama evlenme çağına kadar ilişkiye girmeyen erkek çok normal olmayabilir...
Soran+1 yılNiyeymis kız oluyor da erkek neden olmasın?
Soran+1 yılİnsanın içinde eğer Allah korkusu varsa zina yapmak istemez zaten tutar kendisini
Soran+1 yıl5 dakkalık zevk için sonsuz hayatını kendi başına yıkmaz
- +1 yıl
Kız oluyor demedim ki. Evlenme çağı öncesinde yüzlerce arkadaşım oldu. Lisede ünv. de askerde senin hayal ettiğin gibi birine hiç denk gelmedim. Benim karşı çıktığım tipler her bir haltı yiyip bakireyim diyenler, yani dürüst olmayanlar. Bu şekilde geçmişte yattığım bir sürü "bakire" kız arkadaşım oldu...
Soran+1 yılAma sana hep öyleleri denk geldi diye herkes öyle değil. Benim hiç ilişkim olmadı ve böyle bir sürü insan var
- +1 yıl
Toplumun bir çok kesiminden arkadaşlarım oldu dediğim ortamlarda ama 23-24 yaşın üzerinde ilişkiye girmemiş kimseyi tanımadım. Eğer sana kendini böyle tanıtan olursa dikkatli ol diye söyledim...
Soran+1 yılBen İzmirde yaşıyorum her türlü insan tanıdım merak etme o konuda için rahat olsun
Soran+1 yılBen sadece öyle olan da var olmayan da var dedim
Soran+1 yılO bir şekilde anlaşılır zaten insan karakteriyle hareketleriyle az da olsa kendini ele verebiliyor
- +1 yıl
Benim içimin rahat olmaması için bir sebep yok zaten. Bu konuda yalan söylemek eşini ömür boyu aldatmaktır benim gözümde. Yani ileride hiç ilişkiye girmedim diyen bir koca adayı bulursan 2-3 defa düşün...
Soran+1 yılEvleneceğim kişinin İslamiyeti düzgün yasayan biri olmasını istediğim için bulmam daha kolay olur bence. Hem adalet denen birşey var ben kendimi evlenene kadar korursam Allah da bana kendim gibi birini eş olarak nasip eder diye düşünüyorum
- +1 yıl
Hayırlısı olsun...
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Kalem sokarsan zarın yapısı bozulur. Kan gelmezse yine doktora görünün.
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaslar ben erkek arkadasimla arkadan iliski yasadim. Ben istememistim. 2 gun sonra adet oldum. Adet olunca basta rahatlamistim ama daha sonra endiselerim artti. Hala korkuyordum. Adetimin bitiminden 1 ya da 2 hafta sonra doktora gittim hem karin hem vajinal ultrasondan bakti birsey yok dedi. Kan testimde ise 1.20 degeri cikti. Yani negatif.
Ben daha sonra dayanamayip adetime 1 hafta kala tekrar yaptirdim 0.02 cikti negatif. Lakin surekli karnima bakiyorum karnim buyumus gibi hissediyorum karnimda segirmeler kramplar oluyor adetime 5 gun kaldi ondamidir diyorum ama cok korkuyorum arkadaslar sizce psikolojik mi bu durum? Adet olupta (ustune gormeden bahsetmiyorum) gebeligi devam eden varmi? Ne yapmaliyim ben sizce? Cok fazlasiyla korkuyorum212 Yorumla
Soran+1 yılHem arkadan yapın sonra bakireyim diye namuslu kız ayaklarına girin. Bu ne ahlaksızlık ya
Soran+1 yılMüstahak sana
Cevap sahibi+1 yılDeme oyle nolur cok korkuyorum 😭 kınama beni lütfen 😭
Soran+1 yılKınamak değil bu ama neden böyle şeyleri yapıyorsunuz ya hiç mi Allah korkunuz yok
Cevap sahibi+1 yılIstemeden oldu ben istememistim 😭
Soran+1 yılIleride evleneceginiz kişiye niye ihanet ediyorsunuz?
Soran+1 yılİnsan yaptıysa bir hata pişman olup tövbe eder en azından ama sizde onu da göremiyorum. Bunu düşünmek yerine başka dertlere girmişsiniz
Soran+1 yılNe demek istemeden oldu? Isemediysen neden yapıyorsun zorla mı yapıyor bu sana
Cevap sahibi+1 yılBen zaten pismanim beni anlamiyorsunuz 😢😭 cok kotuyum diyorum neyse sormadim sayin ozur dilerim.
Soran+1 yılHamile değilsinizdir muhtemelen vesvese yapmayın
- +1 yıl
Bana yaz yardımcı olurum
- +1 yıl
Ters ilişkiden dolayı hamilelik olmaz. Ancak bajinanoya boşaldıysa o zaman hamilelik yaşanabilir.
:-D ahahahaha evet canım bozulur ama ne biçim soruydu ya
21 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılKalem niye soktun bro masturbasyon yapip rahatlasaydon, bolca kan gelmediyse birsey olmaz merak etme
00 Yorumla
+1 yılNe bekliyorsun kalem bu yani... Delebilir yirtabilir zarı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalemle uğraşma ben hallederim,
*ağrısız acısız kansız kızlık zarı bozulur*00 Yorumla
+1 yılEvet bozulur çok küçük bir ihtimalle bozulmayada bilir
01 Yorumla- +1 yıl
Esnekse çok şanslı istediğin kadar ilişkiye gir bozulmaz. Doğumda bozulur.
+1 yılne kadar gırdıgı onemlı
06 Yorumla
Soran+1 yılBaya girdi çoğu yani
- +1 yıl
kan geldıyse ve regl agrında azalma olduysa bozduldın
Soran+1 yılHayır kan gelmedi ayrıca benim regl döneminde çok nadir ağrım olur normalde, genelde agri yasamam zaten pek fazla
Soran+1 yılÇılgınına da sana da dicem simdi de neyse
- +1 yıl
Kan geldimi
+1 yılKadin dogum uzmanina gorun icin daha rahat eder.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapicam zaten
- +1 yıl
En iyisini yaparsin biz ne desek farazi konusmus olacaz :)
zorun ne neden kalem sokuyorsun bozulabilir
022 Yorumla
Soran+1 yılYa küçüktüm o zaman daha yeni ergenliğe girmiştim yaptım işte bir hata
Soran+1 yılKan gelmedi ama
Soran+1 yılbir de tek parmağım girebiliyor şu an ama iki parmak sokmayı deneyince tam girmiyor acıyor. Bozulmuş mudur sence?
Soran+1 yılYa bisey olmus mu acaba diye kontrol etmek icin denedim
Soran+1 yılZaten yapmam bir daha oyle bisey kadın doğum uzmanına goruncem bisey olmuş mu olmamış ki diye. Benim vicdanım rahat kimseyle bir ilişkim olmadı çok şükür
Soran+1 yılAma işte siz erkekler bu kızlık zarını çok problem ettiğiniz için insanın içine ister istemez kurt düşüyo
Soran+1 yılDoktorum dediniz. Kadın doğum uzmanı mısınız?
Soran+1 yılDeğilsen niye doktorum diyosun
Soran+1 yılKbb anlayamaz ki bundan
Soran+1 yılBen sadece kadın doğum uzmanları anlayabilir diye biliyorum
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılBenim babam da doktor
Soran+1 yılStaj yapmak ayrı işin uzmanı olmak ayrı
Soran+1 yılPolemik yapmıyorum bisey demedim cevabın için teşekkürler
- +1 yıl
O zaman bozulmamıştır. Yırtılan zardan kan sızar esnek zar kanamaz belkide esnektir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirşey olmamıştır rahat ol
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah olmamıştır
Cevap sahibi+1 yılİstersen kontrol ettir tabi de yoktur bir sorun bence
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh okadarmı düstün ya 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Bozulabilir de bir insam neden kalem sokar ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe soksaydım?
Soran+1 yılGidicem
- +1 yıl
İlla bişey sokman şartmıydı
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok ama uçlu kalem soksan bozulur
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@taner81 bom diye patlıyor sonra
Gizli Üye(36-45)+1 yılKan geldimi sen önce onu soyle.
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılO zaman bisey olmaz
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılKorkma be yahu. Burada ne mallar var bir bilsen. Sevgilisinin icine girmeye çalışıp kizlik zatini zedeleyen ama bozuldu diye yaygara koparan
Soran+1 yılZedelenmeyle de kanama oluyor mu acaba
Cevap sahibi+1 yılOlur tabiki
Soran+1 yılDiyelim ki benim zedelendi ama yırtılmadı o zaman ilk ilişkimde kanamam olur mu
Cevap sahibi+1 yılOlur sikinti olmaz. Ama tam emin olmak icin kadin doğuma git
Soran+1 yılTamam teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Soran+1 yıl:) :)
soktuysan o kalemi gecmiş olsun artık bir kadınsın
00 Yorumla
+1 yılSok gör ne olduğunu
12 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBozulur
00 Yorumla
+1 yılBozulur.
00 Yorumla
+1 yılYapısına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki bozulur !
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaptınmı yoksa :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptım mı?
- +1 yıl
Sorduğunu
Kalem niye soktun ki
00 Yorumlabozulur
00 YorumlaBozulur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbozulur
00 Yorumla Bozulabilir
00 Yorumla
+1 yılEsnekse hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbozulmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılyas kaç
Soran+1 yıl19 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılanladim o zaman kaçtı yasin
Soran+1 yıl13-14 falan
Cevap sahibi+1 yılbaya tam ergenken
Soran+1 yılEvet ya sorma 😒
Cevap sahibi+1 yılparmak falan sokma da
Soran+1 yılYeni ergenliğe girdiğim zamanlarda parmak da sokmuştum malesef :( ya hiçbişey bilmiyorum ki o zamanlar :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar