Güncellemeler
+1 yıl
Bunu demesinin öncesinde telefonda Çok üstüme gelmişti yaptın mı doğru söyle dedi telefonda bende eski sevgilimle sadece seviştiğimi söyledim canını yakmak için sonra konuşmadı kapatıyorum dedi ertesi günü bırak bu namuslu kız ayaklarını yapmışsın işte dedi sonrada bi anda bara gitmiş o gün onun kavgasini ederken bunu dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
aptal kadınlar her zaman aynı duruma duser ama akıllı kadın en ufak bır seye bıe fırsat vermeden köpek gıbı b pısman edıp ayrılır
Serefsizin tek derdi senin gxtu mikmekmis
Sevin kurtulduguna
İnan seviniyorum iyi ki kurtulmusum
Elbette sevin
Eski sevgiliyle sevistim diyince kim olsa sonu analla bitti diye dusunur pek nadir yapmadan birakir
Güvensiz hissettiğim için başkasıyla ilgilenmiyorum buda onu arada hatirlamni sağlıyor kendini rahat bırak duzelir
Sende ona o götü artık rüyanda görürsün yapraaam de
o g*tü verdin mi yoksa
Hayır tabiki eski sevgilim bunu diyen zsten
büyük mü o popişin biraz
Senin gtunden mi bahsetti
Evet
Sağlık olsjn
Nasıl yani böyle bişi neden dedi
Öncesinde canını yakmak için eski sevgilimle seviştiğimi söyledim çünkü çok üstüme gelmişti yaptın mı lan doğru söyle falan dedi bende sanane dedim falan işte sonra canını yakmak için anlattım cevap vermedi mesajlara falan yapmaman gereken herşeyi yaptın falan dedi işte telefonda bırak bu namuslu kız ayaklarını yapmışsın işte falan dedi öyle işte
Sana o şeyi istiyorum nasıl dedi
Bi gün bara gitmiş bende bunu söyledim ayrıyfık hiç barışmadık senden bunun hesabını sorucam goruceksjn neler yapıcam fslan dedim kardeşimsin falan diye kavga ederken bana bi anda bunu dedi.
Se*refsizsin olucaktı.
Baya kötü olmuş hiç birlikteligin oldu mu onunla
Olmadı kimseyle yapmadım sadece eski sevgimle yüzeysel bi sevişme oldu 1 yıllık ilişkiydi aramızda da ten uyumu vardı öyle oldu onun dışında olmadı
Keşke eski sevgilin ile böyle bir şey yapmasaydin
Oldu işte öpüşme yüzeysel sevişme falan ileriye gitmedik yani insan sevince bide arada tutku da olunca karşı koyamıyo işte
Anladım bende zamanında çok arzuladim ama hiç kimseyle yapamadım çok merak ediyorum nasıl bir his diye. Dilersen fikir alışverişi için ekleyebilirsin. Gece vakti kimse yok normal üsluba ayırı olmadan sohbet edebiliriz
Burası yazılacak en son yer...
o zaman o g0tü elde edecek
vay be kim kaldı eski g*tçülerden
anal seks mi yaptın? neden böyle söyledi?
Yapmadım hatta hiç öyle biri değildim biliyodu son günlerde canını yakmak için eski sevgilimle seviştim dedim telefonda yaptın mı fslan dedi bende sanane dedim konuşmadı yapmışsin işte bırak bu namuslu kız ayaklarını falan dedi ilişkiye girmedim ama sevdiğim için kıyafetle sevişme oldu
sevişme eskisiyle mi oldu bununla mı?
Eski sevgilimle ben bunun canı yansjn diye dedim çünkü o benim canımı çok yaktı ve böyle bişey demeye cürret edemeyen biri bunu söyledikten sonra bana böyle bişey dedi ki benim böyle biri olmadığımı çok iyi biliyordu hatta telefonda bu kız böyle bi kız değildi dedim falan dedi
peki kendisiyle hiç sevişme yakınlaşma oldu mu?
Olmadı çünkü en baştan ben böyle biri değilim istemiyorum demiştim oda isteme zaten güzelim demişti hatta
eski yaptıklarını bahsetmeseydin keşke. neden böyle şeyler söyledin? sebep neydi
Bilmiyorum canı yansın istedim çünkü o benim canımı çok yakmıştı kızlarla konuşuyodu nebiliyim benide bırakmıyodu bırak diyodum bırakmıyodu yazma diyodum yazıyodu o anki psikolojim işte nebiliyim canım yanıyodu
anladım. hangi şehirdesin
Malın tekiymis kurtuldun
Sen bunu düşünürsen o bu g*tü alır :D
İstenecek kadar gösterişli bir şey galiba.
geçmez
hakarete bak
Geçer geçer
İstiypr ama
Geçer samanla geçer.
Anal mu yaptın