Evliyim benim aptal Kocam halden anlamayan öküzün teki. Sürekli istekli geziyorum. Üstelik bebeğim var ona rağmen dinç bir kadınım yorgunluk dinlemiyorum. Ya bu durumda erkek istekli olup kadının etrafında fır döner bende tersi ben azgonım kocan ölü gibi yaaa çıldırıcam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafandan geçen ateşli seni arzulayan doyumsuz bir cinsellik yaşamak mı? hep yarım kalmanın verdiği sinir de var isteğini de bu durum daha da arttırıyor değil mi? ne kadar etkileyecisin doğum yapmana rağmen peki burcun ne bu arada
03 Yorumla
Soran+1 yılOğlak Burcu
Cevap sahibi+1 yılfizk olarak nasıl duruyrosun yaş kaç boy kilo nedir
Cevap sahibi+1 yılçok acımasızsı soran hala bana karşı bibot bile sitem ediyor bak
En İyi Cevaplar
+1 yılYeni doğum yaptığın için seni kutsal görüyor. Sen biraz vahşi yaklaş. Boynunu em morart. Görünmeyecek bir yerini ısır. Yanıyorum anla de... Yapmayacaksan oyuncak al de... Anlar her halde
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
80Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. aç bırakan mal kocan utansın. ateşli kadın sayısı bu kadar azken bulmuş ve elinden kaçıracak ama seninkinin haberi yok bundan.
14 Yorumla
Soran+1 yılO beni elinden başka türlü kaçırıcak ama neyse
Soran+1 yılKafasını beynini iddiaya harcıyor.
Gercekten ilginc. İstekli arzulu bir kadin olacak etrafinda ve umursamayacak. Cok garip bir durum ya nasil karsikoyabiliyor? Baska biri olabilir. Cunku baska bise gelmiyor aklima
00 Yorumla
+1 yılkiminin karısı gri eşofmanı çeker kiminin karısı yatakta çıplak ve ıslak bekler oy oy hayaller hayatlar biz gri eşofmanlıya devam :d
20 Yorumla
+1 yılSenin gibileri bizeme denk gelmez öpülmedik yerini bırakamaz en az 45 dk durmadan git gel yapardım a... Suyunu kurutuna kadar yanına olsaydım
00 Yorumla
+1 yılYa koca çok istekli oluyo ya da kadın iki tarafın istekli olduğu bir evlilik yok 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce ateşliuim azgonım dedi evlendi fos çıktı adam
- +1 yıl
Ooo kim öyle değil ki biriside yanıyorum diyodu burada hep fasa fiso
yaşınız kaç kocan neden istemiyor, yeni doğum yaptığın için yoksa başka sebebi mi var
112 Yorumla
Soran+1 yılYeni doğum yaptım 2 ay oldu ama insan bi temas eder yapamazsa da temas eder yaaa temaasd
Soran+1 yılGeçen sadece temas etti ondan önce 45 gün arkadaş gibiydik ya aynı
Soran+1 yılYok
Soran+1 yıl15 kilo aldım 10 kilosu gitti 6 kilo kaldı bende
Soran+1 yılAdama mesaj atıyorum ben istekli mıyım diye bilmiom koooo diyor cevaba bak
Soran+1 yılAbisi bile anlamış ilgisiz alakasız öküz olduğunu. Evlenmeden önce de ben romantiğim diyordu. Sanki romantiklik parayla MK. Bir de gelmiş ben evlenmeden romantiktim evlendim böyle oldum diyor. Ne yapsa suç benim mk
- +1 yıl
dediğin gibiyse ilgisiz tabiki. romantiklik olacak ama ateşli sekste olacak. hatta evlilikte daha arzulu ve ateşli olacak. yoksa bir noktadan sonra bunalırsın başka arayışlar içine girersin. ister istemez insan hazza doyuma ulaşmak isityor. ki senin gibi bir kadın hayli hayli ister
+1 yılBu espri olmalı bi erkek karısi bu kadar istekliyken nasıl isteksiz olur. Sebebini konuştun mu hiç?
00 YorumlaKonuş onunla film seyrettir
Yatarken elini aletini okşa degisecektir00 Yorumlaİlk f*ck budy hizmeti verebilirim uyarsa, yap unut ihtiyaçtan itfaiye hizmete gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli olan şu, eşiniz ölü ise siz bu açığı nasıl kapatıyorsunuz. Bazı kadınlar bu aradaki farklı daha heyecanlı işler ile kapatıyor. Gerçekleştirmemiş olsanız bile hayalinizde gezinen neler var?
00 Yorumla
+1 yılErkekte iş olmayınca ne yapacaksın ki. Konuşuyorsun istiyorsun ona rağmen onun yaptığına bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemezsen anlamaz açıkça şöyle beni yap diye ika edersen anlamaz
00 Yorumla
+1 yılYa yasak aşk yaşayacaksın ya da sevgilin varsa onunla seçeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke haytımda senin gibi arzulu ve doyumsuz bir kadın olsa demekten kendimi alamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKeşke gizli olmasaydın
Cansın can
Anlamıyorum kocan nasıl böyle tepkisiz olur anlamaz seni00 Yorumlaintrnete girecen kendine göre birini bulacan
bir yerin ağrıdığında doktor aramak gibi bir şey00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılben de herhangi biriyle sandım özür... :)
eşinizin yemeğine istek artırıcı damla koyun :) :) :)00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. o tip bi kocaya naapsan boş sana f*ck yolu göründü hayırlı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIliskiye girmek isterim gizlilik icin de dusunursen? Begenirsen devam da edebiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni anlıyorum onu ehlileştir kocanı duzelt dertleşmek istermisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence boşan yeni evlilik yap veya seks partneri bul rahatla
00 YorumlaKocanla seviş seks yapma enerjisi dolunca sevişir. Uzun uzun sevişmeden soyunma. Yatağa koşma elbiseyle odalarda seviş bisalmasin istekli olur seni mutlu eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşit şartlarda sana uygun iyide sevişen gizli güvenilir bir erkek arkadaş bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltam tersi de benden 😠.. aldatilmayi hak ediyolar mi etmiyolar mi simdi
00 Yorumla
+1 yılGercekten her gün istekli mi geziyor sun böyle ise işin zor diye bilirim eşin ksc yaşinda yaşlı mi
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet az evvel sinirden ağladım yani. Yapamıyoruz diye ağladım temas etmiyor diye ağladım öküz farkında değil. Aynı yaştayız 27 yaşında ben 26
- +1 yıl
Dogum yapalı ne kadar oldu
Soran+1 yıl4 gün sonra 2 ay
- +1 yıl
40 gün bitmiş aslında yaklaşması lazım her hangi Bir sorunun yok ise
- +1 yıl
Dogumdan sonra hic yaklaş madımı
Soran+1 yıl1 ya da 2 kere ama cinsellikte olarak değil
- +1 yıl
Bi gelir misin lütfen rica etsem
- +1 yıl
Orada mısın
Soran+1 yılGeldim burdayım
- +1 yıl
Bekliyorum
+1 yılAllah'ım seni Angus birine layık görmüş biz kendi eşinizin etrafında pervane yüz bişey goremiyoz
00 YorumlaGercekten mi yaa oyle bisi olamaz. Cok sacma. Peki sen istedigini belli ediyomusun ona?
00 YorumlaAyrıl dostum beğenmiyorsan yoksa aldatırsın.
09 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadım onu daha önce
Soran+1 yılO beni aldattı daha önce ama ben yapmadım
Soran+1 yılp*rno izliyor ve de twetitter dan bakıyor ve de 80 TL yatırdı eskort video izlemek için. Yakaladım suratına yapıştırdım tokatı
Soran+1 yılBana gelince param yok pruspulara var ama
Soran+1 yılYok hayır
kadınlığını kullanmayı öğretemeyiz
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok kullandım velakin erkekliği yok gibi aynı anca telefon bataklığı kumar bağımlılığı
Soran+1 yıl2 aylık
Soran+1 yılNormal gibi ama o arzulu değil sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl sorun sende. Istek yoksa adam napsın
38 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuşma başına gelir
Cevap sahibi+1 yılGelsın. Umrumda olmaz. Benımde lıbıdom duşuktur
Soran+1 yılO zaman kocan istekli olur 😂
- +1 yıl
Ergen ya
Cevap sahibi+1 yılSanırım. Zıt kutuplar mısalı.
- +1 yıl
Yardimci olurum gel
onu delirttt bizde şöyle hatun yok
00 Yorumla
+1 yılBizden ne istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılBir aktaran git macun al kepçeyle yedir ona
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. vay arkadaş bu dünyanın adaleti yok bence
00 Yorumla
+1 yılAbla umarım en kısa zamanda bosanirsiniz
00 YorumlaSevişesin varsa sevil o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılJsjdhdhdjdjd şansına tüküreyim abla 😂
00 Yorumla Hshdhshshhs ciddi mi bu
00 Yorumla
+1 yılbulalim bi yolunu gel😉
00 Yorumla
+1 yılbencede biriyle gidermelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılsana seni anlayan biri lazım
00 Yorumla Kocanı azdır kardeşim
00 YorumlaKocanı canlandır abla başka çeren yok
00 YorumlaBende çok istekliyim normal mi bu
00 Yorumla
+1 yılŞaka mı bu adam çok düşüncesiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Sansa bak benim hatunda ceset gibi yatar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi herkes sana sexting yapmayı teklif eder
06 Yorumla
Soran+1 yılAma koca vat
Cevap sahibi+1 yılTamam kocan var ama sana dokunmuyor biliyorum millet de seni özele çağırıp seninle konuşmak ister birazdan
Soran+1 yılBir şey yapmicağım için sorun yok
Cevap sahibi+1 yılEczaneden azdırıcı damla falan almayı düşündün mü?
Soran+1 yılEvet aklıma geldi valla 😂
Cevap sahibi+1 yılSen azdırıcı al dene etkisini görürsen benimle de paylaş olur mu 😀
+1 yılÇok şanslıymış farkında değil yazık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBirini bul
22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yapamam ki
- +1 yıl
Sana bir soru
Ne zamana kadar öyle mutsuz olacan?
Önümle konuş akıl başına gelsin eşın eğer kıpırdamıyorsa sonunda ya onunle ayrılırsın, ya da gizlice birini bulacan
Not : eğer birbirimizi tanışmiş olsaydık ve de sıkıntının, problemlerin bilseydim, anında durmam, eşın isteklerini vermediği ve ihtiyaçlarını vermediği ben kesinlikle verirdim
Güzeliği, kim olursan önemli değil, önemli olan istediklerini
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapalım bende çok azgınım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bunun yöntemi basit baştan çıkarcaksın kocanı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün olmaz mı diyor o istemezse tecavüz et
00 Yorumla
+1 yılNeden bana böyle istekli biri denk gelmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aldat onu seni isteyen çok olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. atla üstüne sürekli elle okşa onu
00 Yorumla
+1 yılTroll soru
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef değil kavga ettik az evvel uğursuz dedi bana. İddia oynuyor beyefendi. Ben çağırdım kaybetti uğursuz dedi rezil herif
+1 yılSesli sexting yaptin mi hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Deneyelim mi ogrenirsin
Biraz bekle belki yeni doğum yaptığın içindir
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
Soran+1 yılYok sadece sinirliyim ve aşşırrrııı insan bir karısının yanağına arada bir öpücük kondurur belki şefkat e de ihtiyacım var oğlunu öpüyo beni öpmüyo
+1 yılNe zamandır evlisiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılAralık 2020
- +1 yıl
Hmm zor. Bizde de durum tam tersiydi işler istenmedik noktaya gitti. Su an mutluyuz ama. Değişiklik şart arada
- +1 yıl
Ne zamandır böylesiniz
Soran+1 yıl2 aydır
- +1 yıl
Bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKocanı değiştir
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı