Bakireyken anal seks seven bir kız evlendikten sonra neden hiç yapmaz garip değil mi?

Üniversite yıllarında takıldığım bir hatun vardı anal seksi aşırı severdi orgazm bile olurdu. Yıllardır görüşmemiştik yakın zamanda tesadüfen karşılaştık bu aralar yakınlaşmaya başladık geçen sene eşinden boşanmış üç yıl evli kalmış hiç anal seks yapmamış kocasıyla.

En son ne zaman yaptım hatırlamıyorum eşim bir kere teklif etti reddettim sonra hiç üstelemedi zaten evlenip vajinanın tadını alınca analı unuttum artık demişti çok garip geldi bu durum.

Analı severek yapan kızlar bekaretini verdikten sonra bir daha anal hiç istemiyor mu hakkaten?
Bakireyken anal seks seven bir kız evlendikten sonra neden hiç yapmaz garip değil mi?
Bekaretimi verince artık anal hiç istemedim
Vajinadan yapsam da arada bir anal isterim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllarca analla idare ettim 28 yaşıma kadar bakire kaldım bırakta bu yaştan sonra doya doya kadınlığımı yaşayayım vajinamla aynı zevkin daha fazlası varken gerek duymuyorum anala diyor.

Her kadın farklı bakıyor galiba evlilikte anal ilişki artık rafa mı kaldırılır genelde?
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz önce neden anal yapmadığını sordum genç kızken anal tatmin ediyordu yoksa bekaretimi koruyamazdım.

Analın zevki tatmin etmez artık bal kuyum varken b. k çukuruyla işim olmaz. 32 yaşında kadın oldum kocama bile anal vermedim bekaretimi bozunca gereği kalmadı hem vajina varken analdan isteyen erkek gözümden düşer yazmış.