Anal seks sağlıksız bir şey. Hani insanlar bir anlık arzularına kapılıp yapmayı düşünebilir ama o an durup düşünürlerse kadın için kötü bir şey yapılmamalı değil mi? Erkek kadını seksten daha çok önemsese kendini durdurur değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anal birlikteliğe bu denli yaklaşım p*rno kültüründen dolayı erkeklere cazip gelmeye başlayan bir şey aslında. Eskiden de mutlaka olmuştur ancak bu kadar yaygınlıkta değil, hatta ekstra bilgi vereyim ülkemizde en çok izlenilen p*rno kategorisi anal seks.
Erkekler sıradışı olanları kendine görev edinmeleriyle öne çıkarlar, böyle bir şeyin p*rno platformlarında önlerine çıkması onlarda merak uyandırıyor büyük ihtimalle. Belki hamilelik riskinin olmaması unsuru da onları etkiliyordur.
Yani kendilerince deneylere başvuruyorlar. Bunun başka nedenlerini de sunabilirim belki. Partnerlerini akla gelebilecek her şekilde zevke getirebilmelerini izlemek istiyor veya burada partnerlerinin diğer birleşme yöntemlerine göre tepkilerini merak ediyor olabilirler.
Hijyene gelir isek, hijyeni arttırmanızın yolları vardır. Bunun için aperatlar ve haplar bulunuyor, bir de üstüne kondom kullanmanız işinize yarar.
Son bir şey daha. Şunu unutmayın ki bu birlikteliği istemek zorunda değilsiniz. Bunu karşınızdakine açıkça söyleyebilmelisiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anal seks, her birey için farklı bir deneyim olabilir, ancak her şeyden önce karşılıklı rıza ve güven önemli. Evet, erkek partnerin kadını önemsiyorsa, onun sınırlarına saygı gösterir. Bu tür konularda açık iletişim çok önemli. Her iki taraf da neyi isteyip istemediğini dürüstçe ifade etmeli ve birbirlerinin rahatlık alanlarını ihlal etmeden hareket etmelidir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazı kadınlar oradan zevk aldığını söylüyor bazılarında zevk değil aci hissettiklerini söylüyor. Oradan yapmak için formalite çok ve kadınlar için riskli orada kas ve sinirler zarar görürse orası boyu çekeceğin sorunlakarsi karşıya kalırlar o yüzden kadın istemiyorsa oraya dokunmamak gerektigi kanisindayim
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNiye önemsemesin ki bu beğeni heyecan ve tercihe kalmış bir şey tek taraflı dikkatsiz ısrar bencilce abartı yanlış yapılırsa ozaman önemsememiş olur onun dışında önemsememe ile alakası yok bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılyapmayın bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılAnal hakkında maalesef bir sürü önyargı ve yanlış bilgi var. Evet zor bir seks türü ama doğru yaparsan herhangi bir zararı yok
07 Yorumla
Soran1 yılAllahım bunu diyenleri sana havale ettim
- 1 yıl
İstemiyorsan yapma ama gerçekler bunlar
Soran1 yılTek gerçek ne biliyor musun cahil? Oradaki kas aynen mide gibi görevde besini bir yere iletiyor. Ve kalın bağırşağa bağlı cahil köylü. Ve oradaki yapı sindirim sisteminin bir parçası. Ve anal seksten de hastalıklar bulaşıyor kaslar gevşiyor yırtılıyor istediğin kadar profesyonel ol kasın yapısında yırtılmak vardır eğer her zamankinden farklı kullanırsan
- 1 yıl
Bu mantıkla oral seks yapmaya da karşı çıkmalısın
Soran1 yılKnk senin mantığına sıç. ayım ama analı savunuyorsun kızamıuorum. Ağzın da zaten belki bir genişlik var eğer o genişlikten de kaşlarını zorlayacak büyük bir şey sokarsan dudak kenarların yırtılır çatlar öyle penis bulursan resmini çek.
- 1 yıl
Biz hayvan değiliz. Seks sırasında öpüşürüz fetişler uygularız, fanteziler geliştiririz.
O yüzden popiş şu işe yarar da vay sen bunu nasıl seks için kullanırsın dersen komik olur
Ağızda yemek, içmek için var. Ne diye oral yapanlara kimsenin gıkı çıkmıyor? Çünkü mesele fıtrat falan değil. Senin hoşuna gitmiyor bahane buluyorsun
Eskiden bende anala karşıydım. Ama düşününce söylediklerimin dayanağı yoktu. Bende vazgeçtim bundan
O yüzden rıza varsa karşılıklı sekste her şey serbesttir. Ben yapmam çoğunu ama yapan adama da karışmam
Soran1 yılYo hayır hayvan değil bazıları hayvandan da aşağılık
benim sevgilimde anal seks istiyordu 2 ay senegale tatile gönderdim 2 ay sonra döncekti aslında ama 4 aydır geri dönmedi ölmüştür herhalde diyip yeni sevgili yaptım sonra geri döndü sevgilim senegalden artık anal seks istemiyor bence denemelisin
00 Yorumla
1 yılÇok günah kadına çok zararlı
Ömrümde iki defa yaptım oda kızın isteğiyle ve benden öncede yapmıştı çok iğrenç resmen boxxxxxx içine güzelim penisi sokuyon
00 YorumlaKızlar bu konuyu çok abartıyor. Doğru yapılınca hem sağlıksız değil hem de zevkli
06 Yorumla
Soran1 yılSen de g. tünü ver zevkine bak
Soran1 yılHerkesteki g. t aynı işlevi görüyor. Zevkli ise sen de denemelisin muhakkak
Soran1 yılNe anlamıyorum. Anal seks kaslara zarar veriyor mu veriyor. Yırtılma riski var mı var. Anüs ne için atık maddeleri uzaklaştırmak için ve sadece dışarıya doğru açılan bir kas yapısı gereği tamam sende de var anüs kadına zevk veren sana da verir. Çünkü ikisi de kaslar da görevleri de aynı. Kadına uygunsa sana da uygun yok öyle anlamıyorsun diyip kadının g. tünü s.. kmek. Sıra sende
Soran1 yılNe fark eder ya erkekte de kadında da g. t deliği aynı şey penis ve ya vajina değil bunlar ya. Ve dinde de haram zaten ve sağlıkta da kesinlikle zararlı bir ilişki. Sen sadece kendi zevkin için kendini haklı çıkarmaya çalışan bir zavallısın
1 yılSekse buyuk anlamlar yukleyen insanlar buyuk dert. Fetisin turu farketmez.
06 Yorumla
Soran1 yılSeks mi m. al mısın insanın kakasını vücuttan uzaklaştırmak içim olan deliği s. kyorlar sen de se. KS diyorsun sende de var g. t aç s. ktr
- 1 yıl
Ben olayi destekledigimi soylemedim. Tam aksine sacma buluyorum. her turlu fetisi olan insani sacma buluyorum. Seviyesizlesmenize gerek yokmus ama sizin tarziniz bu demek.
Soran1 yılKusura bakmayın ya anal seksi savunuyorsun. Bana laf söylüyorsun sandım özür dilerim
- 1 yıl
Ozrunuzu kabul ettim. Size iyi geceler.
Soran1 yılİnşallah kabul etmişsindir kalbinden iyi geceler
- 1 yıl
Ettim ettim. Rahat ol :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılG. Cı yırtılınca da doktora gider doktor da parmağını sokar yırtık var der ondan sonra da geçsin diye de kremi gccına sürer sürer durur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKesinlikle sağlıklı değil o zevk alacak diye ben niye tuvaletimi tutamayacak hale geleyim ki
53 Yorumla- 1 yıl
Aynen katılıyorum
Ama bazı kadınlar çok zevk aldıklatını hatta vajinal sesten daha zevkli olduğunu iddia ediyor
Cevap sahibi1 yılEee napıyım
- 1 yıl
bir şey yapma duyduğumu yazdım
Zararlı ve günah en doğrusu yapmamak
1 yılDoğru ilişkiyi kalpten yapmak lazım anlayarak birbirine saygı duyarak anlamlı bir şey paylaşmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZaten anal seks kadına yapılmış en büyük ihanet ve saygısızlıktır bence
00 Yorumla
1 yılSevdiği kişiye bunu yapması hoş değil. Yapılacaksa hayat kadınıyla denenmeli.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle. Yapma yaptığıma pişmanım anlatırımdda istersen yazarsan
00 Yorumla
1 yılSeven yapmaz zorluyorsa sıkıntı yol ver
00 Yorumla
1 yılPartnerinden önce kendini düşünen adamdan olmaz
00 Yorumla
1 yılErkek kadını seksten daha çok önemser mi sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaptın mı yoska
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen yapamazdım ya ne kadar istekli olsam da
00 YorumlaBence çok güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Yok bea
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç yapmadinmi
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl?
Asla yapmam
00 YorumlaÖnden veriyor musun