Sevişmeyecek erkek arıyorum diyen kız neyin kafasını yaşıyor? bunlara kanan kaldı mı hala?

Bakın tamam anlıyorum bazı erkekler bu konularda çok baskıcıdırda hiç sevişmeden bir ilişki nasıl yürüyebilir, sizin hiç cinsel istekleriniz yok dimi robostunuz siz bizde salağız ya yiyoruz bunları?

Ulan grizekalı sen zaten sana o kişiyle bedenini paylaşmak bile çok geliyorsa gayet net bir şekilde o kişiyi sevmiyorsundur zaten, hem onu hem kendini kandırıyorsundur. Sevseydin tiksinmezdin hatta tam aksine doğru zamanda bedenlerinizi paylaşmanız için can atardın, hem kadınların libidosu çok daha fazla hepmiz bunu farkındayız. Sanki cinsellik iğrenç birşeymiş gibi bu şekilde salağa yatıp duyar kasanlara inanan kaldı mı cidden hala?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benim lafım dini inancı gereği evlenene kadar kendini tutanlara değil kesinlikle, çoğunuz bunu yanlış anlamış. Evlenincede olmaz diyip cinsellik diyince bile 5 yaşındaki çocuk gibi ıyy öğk gibi sanki kendi cinsel ihtiyaçları olmuyormuş gibi bilmezlikten gelip salağa yatanlara benim lafım. Evet bu konuda sinirliyim çünkü bu tarz duygu sömürülerine ve saf ayaklarına hiç tahammülüm yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Üstelik dikkatli okursanız ben doğru zaman diye altınıda çizdim, buna rağmen neden bu kadar yanlış anlaşıldı anlamadım, neyse olabilir insanlık hali ama lütfen daha dikkatli bir dinleyici olmaya çalışın bu size her alanda avantaj sağlar.
Sevişmeyecek erkek arıyorum diyen kız neyin kafasını yaşıyor? bunlara kanan kaldı mı hala?