Performansımı beğenirse evlenmek ister mi zaten evlilik düşüncesi var etkilemek için ne yapayım? KS erkekleri nelerden hoşanır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa niye konu olarak açtın ki burada :/ Konuşmuştuk zaten bunları biz.
Neyse, işin şakası Bi yana kendini yatakta kusursuz yapmak dışında genel anlamda etkilemeyi denersen seni tek yönden değil, bir çok yönden etkilenmiş olur. Tabi s*kste ki tarzın, vs de önemli onları da bilmek lazım065 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne yapmalıyım neyle etkileyebilirim
Cevap sahibi+1 yılBence yatakta nasıl iyi olabilirim diye düşünmekten ziyade genel anlamda etkilemeye çalış.
Yatakta etkilersen sadece seni yatakta iyisin diye sever ve sadece o amaç için bile konuşabilir ( göreceli durumdur, ihtimali var)
Soran+1 yılBaşka neyle etkilicem genel anlam?
Cevap sahibi+1 yılMesela seni beğenebilir, sana aşık olabilir. Bu da seni bir bütün olarak beğenmesi demek. Mesela giyim tarzın, ona bakışın, gülüşün, vs.
Tabi yaşlarınız kaç o da önemli
Cevap sahibi+1 yılYazsana bana
Soran+1 yıl24 37
Cevap sahibi+1 yılSen 24 o da 37 mi?
Onun gözünde yanlış anlama çıtır olarak görünüyorsn o senden daha olgun. İyi değerlendirmeni isterim.
Soran+1 yılNe demek istiyosun
Cevap sahibi+1 yılYani şunu diyorum olaya sadece cinsellik açısından yaklaşma. O senden daha olgun ve senin gibi genç biriyle görüşmekte keyif alır. Sen kendini daha ağır göster ve tek taraflı bir durum olmasın
Soran+1 yılAğır gosterirsem tek taraflı olmaz kesin benden hoslanırmı
Cevap sahibi+1 yılBu konuda evet veya hayır diyemem. Ama sen, olaya cinsellik açısından yaklaşmışsın ve onunla bu konuda anlaşmışsn. Şu an için cinsellik olarak seni isteyecektir. Sonrasını bilemiyorum.
Soran+1 yılCinsellik olmayacaksa neden kadınla erkek bir araya geliyor neden sana ihtiyacım olmaz ki o zaman?
Cevap sahibi+1 yılCinsellik bir ihtiyaç ama buluşma cinsellik amaçlı olursa f*ck buddy olur o durumda da duygusallık, aşk olmaz sadece cinsel ihtiyaçlar gidermek için görüşlr. :)
Sen etkilemek istediğini söylediğin için diyorum
Soran+1 yılDuygusallık ne tam olarak ağlayalım mı beraber dert dinleyip
Cevap sahibi+1 yılNeyse, sen boş ver. Sen nasıl anlaştysan öyle görüş.
Soran+1 yılSöyelsene duygusallık ne
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşına gelmişsin. Hala bazı şeyleri bilmiyor, anlamıyorsan bir şey diyemem.
Soran+1 yılSoyler misin ne bos yapıyon
Cevap sahibi+1 yılBoş yapmıyorum. Duygusallık demek dert dinlemek, ağlamak değil.
Aranızda ki bağ olarak dedim.
Ama sen zaten durumu, niyeti vs belli. O yüzden bunlara hiç gerek yok
Soran+1 yılBenim duygysallıkdan anladığım bu ayrıca ağlamak gayet de duygusallık demek sen ne oldugunu bilmuyosun kullandıgın kelimenin
Cevap sahibi+1 yılDuygusallığa bakış açın ağlamak olduğundandır. Ben o anlamda demedim, neyse sana iyi günler
Soran+1 yılSen de ne nazlı cıtktın ben alt tarafı bişi solicen
Cevap sahibi+1 yılYani 2 saattir sana laf anlatıyorum. Hala anlamadıysan zaten bir şey diyemem
Soran+1 yılDuygusallıkla cinselliği ayrı tutmanızı ben de anlayamıyorum bu ikisi iç içe dir
Cevap sahibi+1 yılİşte sorun orada :) Sen bu cinsellikten bir beklentin var. Karşı tarafın bakalım olacak mı, bende onu diyorum :)
Soran+1 yılNiye olmasin o kadar ic ice giriyosun en özel anını paylaşıyorsun illa ki duygu hisseder
Cevap sahibi+1 yılO duygusallık o s*kste ki duygusallık :) Sana karşı bir şey hissedecek mi o sorun :) :)
Soran+1 yılNe farkı var ikisinin ben yattıgıma aşık oluyorum onlar niye olmuyo?
Cevap sahibi+1 yılSen yattığında ki hislerini aşk ile karıştırysn da ondan :)
Soran+1 yılKarıstırmıyorum ben duygu olmadan seks yapmazdım zaten?
Cevap sahibi+1 yılAma onun senin gibi düşündüğü konusunda ki düşüncen ne? :)
Soran+1 yılCunku?
Cevap sahibi+1 yılNe çünkü? :)
Soran+1 yılSonuçta yakınlaştığın kişiden etkilenirsin
Cevap sahibi+1 yılNeye göre? :) o etkilenme o anın verdiği, hazdır, istektir ateştir. :)
Soran+1 yılSen neye göre etkilendigini biliyo musun? Her yerde etkileniyosun. Sokakta yururken yemek yerken sinemada film izlerken denizde yuzerken etkilenebiliyosun ama bi tek seks yaparken mi etkilenemiyosun?
Cevap sahibi+1 yılAnlamadığını düşünmeye başlıyorum :)
Soran+1 yılBen cinsellik işin içine katarsam asla duygusallık dusunmeyecek mi?
Cevap sahibi+1 yılDene, sonucu bana da yaz. Olursa bende denerim
Soran+1 yılSen neyi deniceksin?
Cevap sahibi+1 yıl:) :) senden etkilenirse, aşık olursa bende hoşlandığım kişiyle bu yöntemi denerim
Soran+1 yılKadınla erkek farklı o yüzden sen deneme
Cevap sahibi+1 yılYok aynı :)
Sen aşık oluyorsun ya. Bakalım bende yaparken karşımda ki aşık olduğuna göre ben olacak mıyım, onu denicem
Soran+1 yılDaha once denemedin mi bakirsin galiba?
Cevap sahibi+1 yılBen bu konuda bir yorum yapmadım. Formülü için sonuç istedim senden :)
Soran+1 yılOff ben sadece böyle asık olabiliyorum bi tek kendimi biliyorum. Hic asık ettiğinden emin olamaz ki insan ya taklit yapıyodur
Cevap sahibi+1 yılSen aşık olmaya bu yöntem ile devam et o halde :)
Soran+1 yılO kadar iyi skiyolar ki aşık oluyorum
Cevap sahibi+1 yılTarzın önemli senin de öyle 😀
Soran+1 yılNe tarzı
Cevap sahibi+1 yılOhoooo sen fakesşn belli ki
Soran+1 yılNeeeee? Mal mısın
Cevap sahibi+1 yıl
Tarzı bilmiyorsun duygusallık yok diyosn. Ne bilim :)
Tarz derken sevdiğin pozsyn, cinselliktw ki duruşun, tavrın vs vs anlamında
Soran+1 yılNe anlatıyosun bana nasıl koca bulcagımı söyle
Cevap sahibi+1 yılBen bir şey anlatmıyorum :)
Sen çok iyi skldgni, aşık oldgnu söylüyorsun bende nasıl bu kadar iyiler söyle benim de aklımda bulunsun diyorum :)
Soran+1 yılÖnemli olan şu an benim evlenmem sen degilsin
Cevap sahibi+1 yılEee bnmle niye tartışıyorsn o zaman? Git yapacagn kişiye söyle. Sende aşık oluyorsun ya o da olur işte evlenirsnz
Soran+1 yılSen neden benimle tartısıyorsun? Beni evlendirmek için değil mi?
Cevap sahibi+1 yılİzdivaç programı yapmıyorum ben :)
Soran+1 yılNiye yorum yazdın o zaman?
Cevap sahibi+1 yılŞaka mısın sen yaö her yorum yazana bunu mu diyosn? :)
Soran+1 yılNe diyim yardımcı olmasaydın sen de?
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olmaya çalışıyorum ama sen bambaşka yerdesin anlamıyorsun :) soru soruyorum boş ver diyosn. Ne dememi beklysn ki.
Soran+1 yılBen kendim bulurum kocamı sana ihtiyacım yok hadigit burdan
Cevap sahibi+1 yılYa hahahha
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılCidden Allah akıl fikir versin. sebebi burdan biriyle seks yaptıgın için değil. evliliğe dönermi gibi mantık dışı saçma bir soruyu sorman. adam evlencek olsa niye seks için buluşsun. seks iyi yapıyor diye evlenen insan yok bu dünyada. KS erkekleri nelerden hoşlanır demiş çoğu dikip atmaktan hoşlanır. salyaları yerde. reelde bile seksle evlilik yağamazsın bide evlilik düşüncesi var demişsin evet seni becerene kadar aşkım canım cicim evlilik dicek :D adam bulmuş bi tane beyinsiz enayi :D
00 Yorumla
Bu yazıyı okumayacak mı? 😄
Evlenmek istemesinin performans ile çok da alakalı olacağını sanmıyorum. Yani en azından belirleyici faktör olacağını.
Zaten belirleyici faktör yataktaki performans ise o evlilik ne kadar sürer ki?04 Yorumla
Soran+1 yılBenim yazdıgımı nerden bilsin?
Soran+1 yılHemen kendi uzerine alinmamalı bence
- +1 yıl
KS den biriyle konuşup, o kişi ile buluşma ayarlayıp ki bu seks için olacak, daha öncesinden de karşısındaki kıza ya da erkeğe evlilik düşündüğünü belirtmiş bir kişi bu yazıya denk gelip üstüne alınmayacak.
Benim başıma gelse yazıyı okur okumaz "Has... bu benim konuştuğum kız. Başka kim olacak ki?" derdim. Ama genede sen bilirsin tabi. Neyse konuyu uzatıp da canını sıkmayam. Umarım istediğin türde bir yöne gider ilişkiniz.
+1 yılBilemiyorum. Aranızdaki bağa ve iletişime bağlı ki, buluşma nedenin ile evlenme durumu çok örtüşmüyor. Sevdiğim için buluşacağım desen anlarım, ama işin içine cinsellik girince kafalar karışıyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
28Cevap
Performansini begenirse evlenmek ister mi mi? Acikca konusmak gerekirse bu senin onda sahip olmak istedigin seylerin olsugunu o da olabilir onun sahip oldugu seylerde olabilir sende bu yuzden ona kendini sevdirme cabasina girmissin.. o da senin bu cabani gorup seni bu sekilde umitlendirmis.. yuksek ihtimal sonu evlilik olmaz. Cinsellikten sonra hayal kiriligina ugramazsin umarim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Burdan kac kisiyle bulustugumu demicem ama sunu soylim hala bekarim
Yani evlilige donmuyor hani flort gibi devam ediyor ya da bi tanesi kanka gibi oluyor bulusup ihtiyac gidermeye donuyor07 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparsa evliliğe döner
Soran+1 yılKaşıkta nası toplanıyo ona yemek mi yapmalıyim?
Soran+1 yılBenim dedigimin aynısıbu seksteki beni beğenince evlenmek isteyecek benle
Soran+1 yılTm ekliyom
+1 yılseks için buluşacağın birşeyin evliliğe dönmesini beklemek çok mantıklı değil , çünkü önyargılarla ve evlilik dışı sıfatlar yüklenmiş olarak buluşacaksınız bence bu evlilik için zor bir önyargı
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl evlenirim?
Yani kusura bakma ama seks için buluşacağı Bi insanla kimse kolay kolay evlenmez
026 Yorumla
Soran+1 yılKimle evlenir
Soran+1 yılDuygusal nası kurcam?
Soran+1 yılBen nası evlencem evde kaldım
Soran+1 yılNası yapıcam
Soran+1 yılNasıl işte cinsellik hic mi olmasın?
Soran+1 yıl1. Planda ne?
Soran+1 yılLibidosuz ask nası oluyo
Soran+1 yılAa dogru yatakta kan verir gibi yatcgımı solesem hemen evlenirler
Soran+1 yılEvlenmiyosunuz ki
Soran+1 yılKimle evlencen
Soran+1 yılNiye?
Soran+1 yılKorkak ozguensiz
Soran+1 yılHic de bile modern dgilsin sen yobazitesin yobaziteeee
Gizli Üye(36-45)+1 yılKS erkekleri vurup kaçmaktan hoşlanır sende çok ümitlenme.. vurdurursan evlenmeyi bekleme.. evlenecek olan direk seks için buluşmaz performans falan hikaye
068 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparak evlenebilirim onla
Cevap sahibi+1 yılKendini geri çekeceksin seks arka planda olacak kırmızı çizgilerin olmalı bazı konularda ki senin kıymetini anlasın.. hemen kapalı kapıları açarsan kıymetsizleşirsin.
Soran+1 yılOf neden sekste ne oldugu belli olmayan biriyle evlenirsiniz ki ya aseksuel toplama kampı gibisiniz
Cevap sahibi+1 yılNe olduğu belli olanlarda iki gün sonra bırakıp gidiyor bunu kabulleneceksen sen bilirsin.
Soran+1 yılKim bırakıyor
Cevap sahibi+1 yılSeks için buluşanlar bırakır bundan evlilik bekleme bunun neresini anlamadın?
Soran+1 yılNe için bulusursak bırakmaz? Ya kadınla erkek seks yapmak için yaratılan varlıklar doganızı niye bu kadar reddediyosunuz ya?
Cevap sahibi+1 yılTabiki kadın ve erkek seks için yaratılmış ve birleşmekte insanın doğasında var ama senin istediğin ciddi bir ilişki ve karşına çıkan insanlar seni sadece seks için kullanabilecek düzeyde insanlar... sadece seks yapmak için buluşsan buna bir sözüm yok ama düzgün bir ilişki istiyorsan seks için buluşma tanışmak için buluş... zamanı gelince seks zaten olacak.
Soran+1 yılHızlı olsun hemen evleniyim istiyorum en hızlı yolu ne
Cevap sahibi+1 yılBu işin hızlı yolu yok bu işler aceleye gelmez acele edersen inceldiği yerden kopar..
Soran+1 yılYaslanınca mı evleniyim ben ya
Cevap sahibi+1 yılYaşlanmak ne alaka herkes yaşlanıncamı evleniyor önce buluşma olur konuşulur bazı şeyler sonra anlaşır evlenirsin sen en son yapacağın şeyi en başta yaparsan bu işin adı evlilik olmaz seks işçiliği olur..
Soran+1 yılYa bi türlü evlenemeyecek miyim ben
Cevap sahibi+1 yılBiraz sabırlı olursan evleneceksin..
Soran+1 yılGercekten emin olsam sonunda evlenecegimden sabırlı olurum ama bu belirsizlik beni killing yapıyo
Cevap sahibi+1 yılAslında o belirsizliği kendi içinde kendin oluşturuyorsun ve büyütüyorsun.. her şey bir anda olsun bitsin moduna geçmişsin ki öyle bir Dünya olmadığını aslında sende gayet iyi biliyorsun..
Soran+1 yılAma hic bi zaman olmayacak gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılBu sendeki sadece vesvesedir başka bir şey değil... olacak şey var olmayacak şey var senin yönteminle olacağı varsada olmaz..
Soran+1 yılBen beni cekici bulmayan mastta hayal etmeyen biriyle neden uzun süre takılayım bide sonra onla evlilik dusuneyim anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılVücudun güzelse mastürbasyon yaparken seni düşünür her erkek bu senin vücudunun ne kadar güzel olduğuyla alakalı
Soran+1 yılHer erkegin begendigi vucut farklı oluy
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama ortalama düzeyde her erkeğin beğendiği vücut tipi vardır.
Soran+1 yılNedir o
Cevap sahibi+1 yılİnce bel dolgun popo ortalama göğüsler beyaz ten bunun gibi şeyler.
Soran+1 yılÇoğu böyle mi seviyor
Cevap sahibi+1 yılBu ortalamadır genellikle sevilen arzulanan kadınlardaki fizksel özellikler bunlar...
Soran+1 yılFizikselden başka
Cevap sahibi+1 yılFizikselden başka insan anlaşabileceği kaynaşabileceği kişiyle zaman geçirmek ister sonuçta her şey seks değil... seks bittimi ayrılık olmaması için seks dışındada karşı tarafın bazı şeylerde çekiciliği olmalı.. muhabbeti olsun donanımı olsun güler yüz sıcaklık olsun bu gibi şeyler...
Soran+1 yılBunlar da degişir kişiden kişiye şunu istiyorum onun beni çekici bulup bulmadığını hangi davranışlarından anlarım?
Cevap sahibi+1 yılSeni çekici buluyorsa arzular... senin kokunu içine çeker.. sürekli yanında olmak ister.. bir erkek bir kadını benimsemiş ve gerçekten sevmişse onunla uzun süre ayrı kalmak istemez..
Soran+1 yılBunu bilmiyorum daha yakınlaşmadık uzaktan nası anlarım?
Cevap sahibi+1 yılBunu uzaktan anlamak zor klavyenin başında karşındaki insanın samimiyetini gerçek anlamda anlayamazsın... bunu hissedebilmen için yanında olman lazım... klavyeden herkes emojilerle güzel kelimelerle karşısındakini sevmese bile mutluluk kelimeleriyle kandırabiliyor.. içinden geçenler farklı yazdıkları farklı olabiliyor...
Soran+1 yılYa kimseye çekici gelmiyorsam ne yapıcam?
Cevap sahibi+1 yılKendini o kadarda aşağılara koyma özgüvenin olsun.. önce kendine güvenmelisin... kendini sevmelisin ki başkalarıda seni sevsin sana ilgi duysun..
Soran+1 yılBen niye evlenemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBelki de acele ediyorsun bazı şeyler için... yaşın kaç?
Soran+1 yıl24
Cevap sahibi+1 yılDaha yaşın genç ve eminim ki güzel bir kızsın dır.. bazı şeyleri aceleye getireyim derken hayatının geri kalanını yalnızda geçirebilirsin.. böyle şeyler acele ile olacak şeyler değil.. tanışırsın konuşur anlaşırsın sonra iş ciddileşir evlenrsiniz ve o zaman istediğiniz gibi seks yaparsınız... ama şimdi buluşup seks yapar ayrılırsanız o zaman sende bunun psikolojisini kaldırmakta zorlanabilirsin..
Soran+1 yılBenim psikolojim zaten erkeksizlikten bozuldu
Cevap sahibi+1 yılSen ciddi bir ilişki istemesen biriyle git kendini tatmin et diyeceğimde istediğin öyle bir ilişki değil..
Soran+1 yılÇok mu aseksuel geliyorum acaba?
Cevap sahibi+1 yılCinsel çekiminin nasıl olduğunu bilemem onun için seni görmüş olmam lazım..
Soran+1 yılFal baktırayım mı belki orada çıkar arzulayıp arzulamadıgı
Cevap sahibi+1 yılBu işler falla olacak işler değil ne bu telaşın az bekle yoksa seninle seks yapıp tadına bakıp bir kenara koyarlar seni..
Soran+1 yılOfff azdm iyice neden öyle dedin ki
Cevap sahibi+1 yılSenin istediğin en çok seks sanırım çok fazla dolusun boşalman lazım
Soran+1 yılHmm evt bosalcam simdi
Cevap sahibi+1 yılBoşalmadan rahatlayamazsın herkes boşalıyor bu bir ihtiyaç
Soran+1 yılBoşalıyorum yine rahatlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılTam boşalamıyorsun demekki
Soran+1 yılOfff tam boşlasam da anca 10 dk rahatlıyorum sonra gene aynı
Cevap sahibi+1 yılBaşka şeyler düşünürsen daha az istekli olursun demekki hep seks düşünüyorsun.
Soran+1 yılIçimde yanan bi alev topu var her dakka
Cevap sahibi+1 yılDaha önce seks yapmadınmı hiç
Soran+1 yılBen bakire sayılırım arkadan sayılmaz
Cevap sahibi+1 yılArkadan sayılmaz demek... acaba sen erkek olmayasın sanki yazdıkların bende erkekmişsin gibi bir intiba bıraktı.. ya da trolsun.. hadi gerçeği söyle bir şey demiycem..
Soran+1 yılSen kadından anlamıyosun ohhh
Cevap sahibi+1 yılSen kadınsan evet ben seni anlamıyorum çünkü senin gibi kadın yok.
Soran+1 yılSen bana erkeksi hormonların yuksek mi diyosun
Cevap sahibi+1 yılHayır direk pembe görünümlü mavisin diyorum..
Soran+1 yılSebep?
Cevap sahibi+1 yılÖyle hissettim..
Soran+1 yılDefol o zaman sorumdan
Cevap sahibi+1 yılNe kadar gereksiz insansın
Soran+1 yılDefol o zaman
Cevap sahibi+1 yılKendi siikinle kendini becerirsin inşallah :P
Soran+1 yılNoldu zoruna mı gitti yorum yazıp durma kovdum seni
Cevap sahibi+1 yılbisiktrol
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa Allah'ım ya yatakta beğenirse mi öyle bı şey mi var yaa ne saçma bişey duygu yok bı şey yok git çocuğun zikini yala iyice yatakta uçur evlenir seninle belki
04 Yorumla
Soran+1 yılAseksuel biriyle mi evlenmek istersin yoksa yatakta cok iyi biriyle mi?
Cevap sahibi+1 yılTabi ki yatakta çok iyi biriyle ama evleneceğim kişiyi yatakta ki performasina göre seçmem bu çok saçma
Soran+1 yılE o zaman nası bulucaksın?
Cevap sahibi+1 yılYani yani bu kadın yatakta çok bu kadını sevmeliyim demem bu kadını çok seviyorum umarım yatakta da çok iyidir derim
Gizli Üye(36-45)+1 yılciddiysen olur ve ilerletiriz evliliğe doğru ama sen ne kadar ciddisin ve sekste uyumlu olrusak zaetn devamı evlilikte güzel olur ailen ile mi yaşıyorsun
00 YorumlaSeni evlenmeden beceren, seninle evlenmez, hayal dünyasında yaşamayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKS erkekleri ozel bir kabile degil her erkek hemen hemen ayni arada uçurumlar yok
00 Yorumla
+1 yılEvlilik kararını senin seks performansın göre verecek adamdan da ne koca olur ama 🤣🤣🤣
00 YorumlaBurdakiler tadına bakıp bırakır, beğenirse menüye eklenirsin, evlilik olacağını sanmam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıloradan oraya yürür mü ilişki bilemem ama net ol ne biliyorsan söle açık ol dürüstlük etkileyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle birisi seninle evlenmez kesinlikle seni sadece seks odaklı kullanır
00 YorumlaBu kadarda duygusal olma sonra üzülürsün
21 Yorumla- +1 yıl
işte ksye hoş geldin dememin nedeni bu :D :D
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünmez hanımefendi sizinle
02 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Seven insan seks düşünmez sevdiği insana karşı taaki evlenene kadar
+1 yılEmin olun burada bundan çok var
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni cok beğenirse de mi olmaz
- +1 yıl
Vurur gecer bee safmısın
Soran+1 yılNası ya kimle evlencek o zaman * mi evlencek e o zaman nerden bilcek kadın aseksuel mi degil mi
- +1 yıl
Aseksual se ne olur nasıl brlli olur
+1 yılEvliliğe dönmez unut gitsin😂
00 YorumlaLütfen soru troll olsun. Zengin birisi mi?
00 Yorumla
+1 yılBu salağı alın burdan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı. Takıl kafana göre ya evlenıp napcan böyle rahat
01 YorumlaDikkat etmek gerek
Hayat tasadüfler ile dolu00 Yorumla
+1 yılHayır
20 Yorumla
+1 yılevliliğe dönmez
05 Yorumla
Soran+1 yılNe bu kesinlik
- +1 yıl
yaşa gör sonra gel yaz bana
Soran+1 yılNiye dönmesin?
- +1 yıl
tamam
bende yaşa ve gör diyorum, dönerse senin :)
Soran+1 yılNiye donmüyk
Evleneceni sanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılBence evlenmeliiler artık her yer bekar oldu
+1 yılGırtlak yap severiz
00 Yorumla
+1 yılEvlilik olabilir ileride
00 YorumlaZamanla olur bu sey.
01 YorumlaMalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğe dönmez düşünmez
019 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya
Cevap sahibi+1 yılTadına bakar senin sadece
Cevap sahibi+1 yılBari para alda boşuna gitmesin bir mantığı olsun yatmanın
Soran+1 yılYa neden evlenmiyo ki
Cevap sahibi+1 yılSonra başka bir dala konacak her cicekten o öz alıyor arı gibi zevkine bakıyor
Soran+1 yılKimle evlencek sonea
Cevap sahibi+1 yılBulur işte bir bakire , bakire bulacak
Soran+1 yılHrkes kandırıyo zaten bakire diye ben de yalan soylrim evde kalcagıma
Cevap sahibi+1 yılArtık onu bilemem peki neden o erkekle buluşuyon neyinden etkilendin de seks yapacaksın
Soran+1 yılEvlenmem lazm ya
Cevap sahibi+1 yılBenimle seks yapacağını bilsem tek dakika düşünmem yanına gelir seks yaparım evlenirim seninle
Cevap sahibi+1 yılTanışırız görüşür otururuz bir yerlerde
Soran+1 yılGercekten mi hadi bulusalım
Cevap sahibi+1 yılTroll ya da erkek falan değilsin di mi ben ciddiyim buluşmak isterim tanışırız görüşelim sekste yaparız sıkıntı değil o ciddi düşünürüm seninle hangi şehir ve yaşın kac
Soran+1 yıl24 İzmir
Cevap sahibi+1 yılDm den yazsana
Soran+1 yılKimsin
Cevap sahibi+1 yılGizlden çıktım şimdi dm den yaz
Soran+1 yılYazdm
Cinsel Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı. Sadece ziker bırakır
08 Yorumla
Soran+1 yılCok begenirse neden bıraksın
Soran+1 yılOf ne var bunda evlenince hep yatıcam
Soran+1 yılBoyle böyle biri nikahına alır bence
Soran+1 yılUmarım biri hemen alır da her gelene vermem
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara karsiligimi knk
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılPerformans mi arıyor
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Buradan biriyle seks için buluşacağım, sizce evliliğe döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler