Konuyla ilgili bir şey soruyorum gençler, eleştiriler gırla olmasın. Tamam hepiniz kardan daha beyazsınız, daha terbiyeli ve edeplisiniz.Biri size nude atmak istese sevin sevmeyin fark etmez asla bakmazsınız anladık oraları geçin. Benim soruma yorumunuz ne?
Bu aranızdaki ilişkiye göre değişiyor. şu an sadece seks odaklı bir konuşma vs oluyorsa sekse alışır ve evlenme vs bir ihtimal olamayabilir. Sadece seksten ibaret değil evlilik çünkü. Eğer onu seversen ve tek taraflı olmazsa bu olabilir eğer tek taraflı olursa ne yazık ki sana seks odaklı yaklaşır.
Aranızdaki ilişkiyi bilmeden yalnızca bu konuya bakarak nasıl yorum yapabiliriz ki? Ben kendi adıma cevap vereyim bana çıplak fotoğraf atan bir kadınla evlenmezdim. Severmiydin diye sorsan evet sevebilirim ama çocuklarımı yetiştirecek insanın ahlaki özellikleri yüksek olmalı eş seçmek farklı sevgili seçmek farklı
Olabilir tabi, yeter ki bir birinize karşı bir frekans olsun. Süreçten dolayı birlikte olamadığınız için nude atmış olabilirsiniz zaten, bence olabilir.
Merak uyandıran her şey insanı mutlu eder. Kaçan kovalanır misali. Kendini ondan ne kadar saklarsan o kadar merak eder. Merak da heyecan uyandırdığı icin atmamak daha etik
Ah kızım; Senin gibi kim bilir kaç yüz kişiden istedi o nudeleri. Sana söylediği iltifatları kim bilir kaç yüz kıza söyledi. - Sana tavsiyem o dediğin beye karşı duygu beslememen. Ondan koca olmaz. Sadece takıl ve keyfini çıkart. Zaten sadece gönül eğlendirmeyi istiyorsun sanırım.
Bu onunla aranızdaki iletişime, onun değer yargılarına bağlı. Bazı erkek kadın yapamaz düşüncesinde olur. Ama erkeğe serbesttir. Bu kadın benim çocuğuma nasıl anne olacak der, zevkini alır gider. Hatta bu düşünce çoğumuzda var. Kıskançlık da devreye giriyor tabi. Adam diyor benim karım daha önce başkasının altında inlemiş. Rahatsız ediyor onu bu durum. Ama kendisi de başka bir kadının üstünde inlemiş. Adam seni seviyorsa bu nude atma hemen olmadıysa uzun bir birlikteliğiniz varsa ve erkek yapar algısına sahip değilse evet koca olur. Bu algı varsa koca olmaz. Ha bu arada senden başka birçok kızla da aynı anda yazışıyor olabilir. Aynı anda birden çok kadından nude almış olabilir. Böyle bir davranışı varsa bu ihtimal daha da düşecektir.
Hakkinda bu dusunceye kaplacagi biriyle zaten gorusmemeli insan. Birlikteysem seviyorum ve sevdigiginden de eminimdir. Neden baska vidyolari, kadinlari izleme ihtiyaci hissetiriyimki. Sonunun evlilik olmamasi birlikteligimizin ciddeyetsizliginin gostergesi degildir ki.
Hevesini kırmak istemem ama hayatta evlenmek istemez çünkü bana atan ilerde evlendğimizde ya başkasına da atarsa diye düşünür kafayı yer basitlikten uzak durun her zaman mesafeniz olsun ki insanların gözünde bir değeriniz olsun.
Hmm o zaman erkek de " bana nude atan kızdan ilerde bana hanım olur mu " düşüncesine kapılır.. Yani karşılıklı iletişim ve sevgiyle alakalı bir durum bu. Keyifli günler.
Ahlak bekçileri şimdi toplanmadan yazayım jshsjwj neden olmasın sevgi ve sadakat varsa gerisi tın benim bi kuzenimin arkadaşı vardı sevgilisiyle sexting yapıyorlardı ki nude falan herşey evlendiler şu an da mutlular kimse ne olacağını bilemez
Sevgilisiyle cinsel birliktelik yaşayanlar nude atmayı yargılıyorlar.. e onların bakış açısından baksak demez mi adam bu kadın benimle öpüştü, seks yaptı, sevgili oldu kesin başkasıyla da sevgili olmuştur, flörtleşmiştir, öpüşmüştür, seks yapmıştır. Bu kadından bana eş olmaz diye demez mi? Nude atan erkeğin kadına herkese atmıştır diye düşüneceğini düşünen kitle bunları da düşünsün biraz.. İlişki de sevgiliye nude atmak gayet normal bu bir ilişki cinsellik isteyen ve nude atmayı kabul eden iki taraf için asla sorun olmaz. Yani nude bir tü fantezidir ve cinsellik yaşamanız aşkınızı öldürmez eğer öldürseydi evliler boşanırdı kimse cinsellik yaşamazdı. Açıkçası nude attığın bey sana koca da olur sevgili de olur her şey olur önemli olan aranızda diyalog ve güven.
Nude attığın beyle uzun soluklu bir ilişki içindeysen ve karşılıklı güven varsa şayet neden olmasın. Nude fotoyla başlattığın bir şeyin sonu hüsranla biter muhtemel.
Bizim türkiyedeki evlenilecek kadın anlayışı, kocasına ta ki evlenene kadar en ufak bir çıplak foto göndermemekten, cinsel ilişki sevişme vb olmamasına kadar birşey olmalı ki evlenilecek kız ünvanını hak etmiş olsun. Ki ben kesinlikle hanzo bir düşünce olduğunu düşünüyorum.
Eğer o kadınla ben şahsen evlilik gibi ciddi bir yola çıkacaksam herşeyini ama herşeyini keşfeder, yaşar, bakar ve yola öyle çıkarım. Yani ben evlenirdim.
Derin bir konu ama şahsi fikrime göre koca olmaz. Kocan olursada yani senle evlensede o adam rahat durmaz.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tabi ki bi kesin olur ya da kesin olmaz diyemeyiz ama bence bu bir evlilik için eksidir yani bir de şey vardır gizli olan merak uyandıran hep daha güzeldir yani ben evlenmek istediğim sevdiğim bi kızdan nude atmasını istemem istesem bile atarsa da soğurum bu kız basit derim herhalde
Erkekler erişemedikleri kadınların peşinden koşar. Amaçlarına ulaştıktan sonra evleneceklerini sanmam. Bu seviyeyi aşmış sevip saygı gösteren bir erkek varsa da rastlamak çok zor..
Ülke toplum geneli kural ve kaidelerine göre nude atan kızdan gelinde güvende olmaz psikolojisi oldukça yaygın bir görüştür Çok düşük bir ihtimal derim
Neden olmasın ki. Senden istemezse gidip p*rno açacak zaten. Ve sevdiğini merak ettiği için de ister yani insan. Evlenebilir misinizi etkileyecek soru bu değil bence
Şunu da eklemek istiyorum. Yok olmaz, aman günah, şöyledir de böyledir, basittir, kaşardır vs diyenleri de görüyoruz. Gizli kapaklı çevirdikleri kendi görüşleriyle çelişkili işler çıkıyor meydana. Bunu sadece nude değil de cinsellik konusu olarak ele alırsak, herkesin kendi bileceği iştir. Sokağın ortasında bunu yapmadıkları sürece kimsenin de yorumlamaya hakkı yok.
Anlaşmaya bağlı benim bağlandığım biri olmuştu her türlü şey yapsakta ciddiye bindirdim sonra istemedi benden daha iyilerine layıksın demişti yani aranızdaki bağa bağlı bu
Olabilir niye olmasınAma yaptığı yanlış Ciddi bir ilişki icin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aynı b.. o.. kun laciverti olduğunuz için olur tabi, alan razı veren razı. Seni de senin gibi biri alır sonuçta. Tabi geniş olabilirsen, yoksa bu iş kac yıl sürer ya da ay sen düşün
olmaz adam şöyle düşünür ya bu kız/kadın bana atıysa acaba benden önce kimlere atmıştır diye kendine sorar...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olur. Bana ve bir baskasina nude atan bir sevgilim var. Pisman oldgnu syledi hala brlkteyiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer uzun ve ciddi ilişkinse, güzel bir yola girmiş evlenmeyi düşünüyorsanız bence gayet normal bişey. Tabii güvenin varsa. Sana sadık biriyse zaten bi yanlış yapmayacaktır.