O kadar uzun ki. Sana burdan verebilicegim tek tavsiye odaklan konsantre ol kendinden emin ol kendini bulmaya cozmeye hassas olsugun noktalari bulmaya calis. Strese sokma kendini rahat ol ve bu yuzden basilmiycsgin yakalanmayacagin zamanlarda kendine vakit ayir. Soyle yap boyle yap demiycegim. Bunun yerine video izlemeni oneririm.
Yastığı bacak arana ak sürte sürte sevdiginke ilişki yaşar gibi hayal et bosal, kız değilsen diğer söylenenlerin yapabilirsin, kızsan yabancı madde sokma, zevki sefali günler
İsteğin yoksa hiç yapma bence şanslısın 😂 hiç olmasa daha iyi çünkü resmen bağımlısı yaptı bizi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elini kullan okşa olmadimi klasik şey içine bir şey şok artık sana kalmış kimisi aseton kapağı sokar kimisi salatalık falan sokar artık sana kaldı orası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
aslında bu konuda çok tecrübeli olsamda ben itici olurum ama bi kızla özlde adım adım yazarak mükemmel bir şekilde bunu yapabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
O kadar uzun ki. Sana burdan verebilicegim tek tavsiye odaklan konsantre ol kendinden emin ol kendini bulmaya cozmeye hassas olsugun noktalari bulmaya calis. Strese sokma kendini rahat ol ve bu yuzden basilmiycsgin yakalanmayacagin zamanlarda kendine vakit ayir. Soyle yap boyle yap demiycegim. Bunun yerine video izlemeni oneririm.
Yastığı bacak arana ak sürte sürte sevdiginke ilişki yaşar gibi hayal et bosal, kız değilsen diğer söylenenlerin yapabilirsin, kızsan yabancı madde sokma, zevki sefali günler
Dmden nasıl yazsınlar ki ayak yapma gizlisin, kendini okşa yeter.
buraya dm yazıyorlar ya onu diyorum
He anladım. Bende az önce rahatladım, vücudunu okşa ya da mineri bacak arana al üstünde hopla zıpla dans et hayal et falan filan
İsteğin yoksa hiç yapma bence şanslısın 😂 hiç olmasa daha iyi çünkü resmen bağımlısı yaptı bizi
Elini kullan okşa olmadimi klasik şey içine bir şey şok artık sana kalmış kimisi aseton kapağı sokar kimisi salatalık falan sokar artık sana kaldı orası
aslında bu konuda çok tecrübeli olsamda ben itici olurum ama bi kızla özlde adım adım yazarak mükemmel bir şekilde bunu yapabilirsin
Artık mastürbasyon da yasak. Bı aşağı bı yukarı nedir öyle ya.
Buradan soracağına google amcaya sorsana pembeli
Yapmamış olman garip değil. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz bunu
En büyük parmağınla başla
Yaşın gelince yaparsın.
Sen bunu en iyi kendi hemcinslerinden öğrenirsin
Boşalma ve hayal dünyana bagli
Kişiden kişiye süresi değişir.
Kadinlara sordun herhalde 🙈
Uygulamalı mı gösterelim 😅
Yuh ya nasil dayaniyon mk
Pipini kullan tut elinle sok dötüne ::))
Aç tarif ediyim fjajfjs
Gizli olmasaydın keşke
Kaç yaşındasın
Burada mı
Aşama aşama anlatayım mı?
Yapma sen boş ver
Ciddi olamazsın
5 dak.
Bakireysen dikkatli ol yeter
Mastürbasyon sıkıcı direkt seks yap aklın varsa
on dk da biter
Burdan mi😄