Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimi tarif etmişsin okurken bircok noktada eşimi okuyorum sandim. Bizim bir cinsel problemimiz yok ama eşini bilemedim. Libido düşüklüğü olabilir, seni arzulamıyor tahrik olamiyor olabilir. Ben esimden fazlasiyla tahrik oluyorum mesela. Kıyafet giymesi, gomlegini cikarmasi ya da giymesi dugmelerini iliklemesi bile beni tahrik ediyor. Esim görsel olarak iyi bende gorsellikten de etkilenen biriyim. Anladigim kadariyla boyunla posunla sende de görsellik var ama eşini etkilemiyor galiba bu.
Mutlaka sebepleri vardir, sen bilmesende yetersiz olabilirsin, eşinin yetistirilis tarzindan dolayı sıkıntılar olabilir bu konularda özgür degil de baskıcı yetistiyse sende bir sorun olmasa bile eşini kendi icinde etkiliyor olabilir bu.
Ya da cok basit bir sebebi olabilir benden cok cabuk sıkılmasın, zirt pirt beraber olupta seks olayini siradanlastirmayalim diye dusunuyor olabilir cunku evliliklerde belli bir sure sonra monotonluk oluyor malum belki kendince olayin sicakligini kurmaya çalışıyordur. Hicbiri olmasa bile bazi kadinlar ya da bazi erkekler sekse cok anlam yuklemezler, bazilari su gibi yasam ihtiyaciyken bazilari icin tatli gibi olsa da olur olmasa da cok bir sey kaybetmem durumu da olabiliyor.
1 yillik evliymissin bazi insanlar bu evlilik olayina adapte olmakta da zorluk cekebiliyorlar. Kadinlar icin evlilik gerçekten hayatta yapilabilecek en buyuk degisikliklerden biri. Kadin icin evlilik dogdugundan itibaren yillardir anildigin ad soyadın dahi degismesi demek. Erkek icin bu degisiklik kadin kadar fazla degil.
Erkek cogunlukla annesinin evindeymis gibi devam ediyor kadin oyle degil. Sorumluluklari yükleri artıyor kadının. Evde annesiyle beraber yaptigi seyleri ya da sadece annesinin yaptigi seyler tamamen kendi yükü ve sorumlulugu oluyor. Erkek anne evinde de calisiyorsa işe gidip geliyor, hanim evinde de aynisini yapıyor.
Her ne kadar koca dense de birine en mahrem halinle görünmekte kolay bir sey degil. Yani evlilige ve cinsellige alışamamışta olabilir ilki sensen. Sorumluluklar da agir geliyor olabilir, kadınlar sekse de sonradan adapte olan varliklar. Yani bizim kadinlar ulkenin tabulari geregi kendi cinsel isteklerini de ne yazik ki gec kesfediyorlar ve bu zaman aldigi gibi bu surecte zevkte alamayabiliyorlar ve seks bu muymus e bu erkege zevk veriyor benlik bir sey yok gibi bir düşünceyle ister istemez seksten uzaklasabiliyorlar. Bunun bircok sebebi var ve bunun cevabını burada bulamazsin. Esinle acik acik konus ya da destek alın.113 Yorumla- +1 yıl
Ya sen kimsin gercekten harika yorum.
- +1 yıl
Bravo gerçekten tebrik ediyorum seni
- +1 yıl
Harbi usenmedin mi ya 😕 kisaca ozet gectim de bir cok konuda haklisn
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla anlamıyorum ben bu kadınları. Evlenmek için gøtlerini yırtıyorlar. Sonra kocadan uzak yaşıyorlar. Ne diym gardaşım. Çokta çözüm var gibi değil. Alışacaksın
144 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bişey yok mu yani?
Cevap sahibi+1 yılEvlilik danışmanı işe yarar belki. Emin değilim. Denemen lazım
- +1 yıl
Cok haklısın belkide baskıcı sekilde büyümüs olabilir
- +1 yıl
Sen kadin değilmisin, anlamıyorsun kadınları
+1 yılKardeşim seni anlıyorum, biraz uzak durmanı tavsiye ederim. O istese bile birkaç defa uzak durmalısın. Genel olarak yaptığın şeyleri tersine çevir ve başka bir şeyle ilgilen. O, o zaman istese senin hazır beklediğini bildiği için kendi istediği zaman sevişiyor seninle. Senin uzak durman, kendini özletmen lazım. Trip atar gibi değil, gerçekten işinin olduğunu ya da sevişecek kadar enerjik veya neşeli olmadığını ona davranışlarınla göstermelisin. Sen çok naif kalıyorsun, kadınlar biraz tersine giden erkekleri seviyorlar ne yazık ki. Onun her dediğini daha o istemeden yapıyorsun, kumarda kazanılan para gibi değersiz ve kolay harcanabilen bir şey olarak görüyor seni. Hazır paket olma, bırak o paketi doldurmaya çalışsın.
10 Yorumla
+1 yılCok fazla yüz vermişsin hocam sen. En küçük örnek kediden vereyim yaş mamayı ödül olarak vermezsen bir değeri kalmaz. Her istediğini yapıyorsun sen bir şey istediğinde hükmün olmuyor o yüzden senin kıymetini bilmiyor yanlış yapıyorsun. İlgini biraz kes evlisiniz onunda ilgi göstermesi lazım.
22 Yorumla
Soran+1 yılne yapacam ben ozaman?
- +1 yıl
Otur düzgünce konuş seninde cinsel bir hayatın var. Dediğim gibi her istediğini yapma bir şey beğenmiş alma abi senin bir değerin olsun senden onu alman için istesin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Ön sevişmeyle cinselliği eğlenceli hale getirin, onu darlama o istediğinde üstte olabilsin. Kendisini rahat bırakmasını söyle bunun için yardımcı ol anladığım kadarıyla eşin cinsellikten çekiniyor ve görev olarak görüyor. Biraz daha onun zevk alması odaklı seks yap ama onu darlama da darlıyorsan da kaçmak istiyor olabilir. Veya sana söylemekten çekindiği ağrı veya kanama durumu olduysa biraz ara vermek istemiştir veya yanlış aktarmıştır diye düşünüyorum. Bunlardan hiçbiri değilse düşük bir libidosu vardır ve maskülen biridir, dişiliğini arttırması için çalışması ve kendiyle barışması gerekir bunu da olduğu gibi ona söylersen muhtemelen alınıp kırılır yani sana kolay gelsin 😅
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki cok sevmiyir cinselligi bu biraz toplum baskisi aile baskisi ve kadinin da aman iste mastürbasyon yapma sivilce yapar aman boyun kisalir aman iste kisirlik yaoar gibi algilarla olsun aman iste vajinaya dokunma bozarsin gibi hurafelere gelerek kadininda kendini tam anlamiyla tanimamasiyla oluşuyor ama senin ki ayni zamanda da sanki sendeb de cok uzak olma cabasi icinde bilemedim yani zamanla alisirsin ama bunu bir konusman gerekir neden uzak duruyor yani zevk vermiyor olabilir veya ne biliyim pisman bile olabilir medeni insan gibi davranin konu çözülsün tatliya baglansin
00 Yorumla Merhaba esiniz mutevazi bir hayat yasamis olabilir cinsel birlesmeden haz almiyor olabilir (yani bilincsiz zorlayici kendini dusunen bir seks gunde 20kez bile olsa kotudur) cani yanabilir buda bir etken herseyi sekse yormayin on sevisme adi altinda birbirinizi tadin illa seksle bitmek zorunda degil bunu bir sure sadece on sevisme olarak yasayin ona nazik olun onun sizi yonlendirmesine izin verin onu yavas yavas alistirin zamanla vücudu teni sizi sizden cok isticek her kadin burada sallayan kadinlar gibi degildir narindir sabir ister zariftir ilgi ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşım senin karın istekli değil.
Ben olsam senin yerinde uğraşmam bile karşıma alıp konuşmakla.
Baştan eve geç gelmeye başlarım, iş var falan diye iyice alıştırırım duruma; sonra başka bir kızla görüşürüm cinsel ilişki için.
Ha gene karımı severim.
Şimdi beni linçleyecek arkadaşlar ve sen bana şunu soracaksınız, hiç konuşmadan karınla cinsel ilişki olayını çözmeye çalışmadan başka kızla yatmaya başlamak çok acımasız değil mi?
Gerçekleri konuşalım, aynen düşündüklerimi yazıyorum :
1. Bi kere senin karın düşüncesiz. İsteksiz olduğunu evlenmeden önce söylemek zorundaydı.
2. Senin karın bencil. Karşı tarafı gram düşünmüyor.
3. Senin karın bu yüzden aldatılmaya müstahak.
Bak insanlarla kavga etme taraftarı değilim hiç bir zaman. Aldatmanın da ne kadar ciddi bir şey olduğunun farkındayım.
Fakat kimine de acımazsın...40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFenomenlerden birisi aseksüel değilse aklıma kötü şeyler geliyor demiş. Kendisi o tarz şeyleri çokça yaptığı için aklına onların gelmesi gayet doğal. Boşuna kişi kendinden bilir işi dememişler büyüklerimiz.
Konuya dönecek olursak kız zaten ilk seninle birliktelik yaşamışm en başından beri böyleyse cinsel isteği az demektirm bu biraz hormonsal bir durum. Ilişki sırasında seni arzuladığı seni istediği davranışlarından belli zaten. Seni istemese sana karşılık dahi vermez. Bir doktor kontrolü şart. Endokroloji bölümünden test yaptırıp hormonel değerlerinize baktırabilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı yoksa cinsel terapiste gitmenizi tavsiye ederim. O sizin cinsel hayatınıza renk katmanıza yardımcı olabilir. Hatta youtubede bir tane kadın terapist ve doktor var tepkikolige de gelmişti onun videolarını izleyebilirsin.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu kadınları anlamıyorum. Ne güzel eşin seni arzuluyor ve seviyor işte 😖 Benimde eşim çok isteksiz ve ben her gün isterim. Onun istediği zamanları bekliyorum sadece. O istemediği zaman karşısına en seksi şekilde çıksam nafile yani. Ama oda beni çok sever. Eğer eşinizin sevgisinden bir şüpheniz yoksa, maalesef libidosu düşük demek. Kabullenmek lazım :(
43 Yorumla
Soran+1 yıldüzelmesinin bir yolu yok mu hani her gün olsun demiyorum ama haftada 1 de olmasın
Cevap sahibi+1 yılBelki sen bir adım geri durup sabırlı olursan ona daha cazip gelebilir. Onun üstüne bu kadar düşmen, ona seni arzulamaya fırsat bile vermiyordur.
Onun dışında istek arttırıcı doğal ilaçlar var. Eşime bende vermiştim hormon düzeyini arttırıyor ve istek çoğalıyor. Ama düzenli ilacı içmesi gerekiyor. Eşime zaten ilaç verdiğim için sorun olmadı ama sizde olabilir.- +1 yıl
Kadınları nekadar çok istersen okadar uzak duruyorlar, bırakta biraz onları süründür, takı o seni isteyene dek
Ya böyle şeyler olabilir. Sen anlattığına göre elinden geleni yapıyorsun. Bu hoş bir şey ama. Bazı insanlar hayatlarında sekse çok fazla önem vermek istemeye bilir. İlgisini çekmeye bilir. Sen hani böyle 4 gün önce yapıp sonraki gün hemen tekrar yapalım bekliyorsan bu durumdan rahatsız oluyor olabilir. Hani tam anlatamıyorum ama belkide biraz birbirinizi özlemeniz lazım sürekli teklifte sen bulunuyorsan orada sorun vardır. Kızın gelip sana teklif etmesini bekle.
20 Yorumla
+1 yılAçıkçası ben böyle bir durum yaşamadım. Günah almakta istemem. Belki canı istemiyor, belki bir sıkıntısı da olabilir. Bence sen ondan biraz uzak dur. Belki de sen üstüne gittiğin için böyledir. Biraz gözlemle, bak bakalım kendi gelecek mi? Sana gelmiyorsa ciddi bir sıkıntı var demektir.
10 Yorumlaİşin çok zor, kendin demişsin görev gibi yapıyor diye. Bu yetiştirilme tarzından geliyor, küçüklükten beri. O yüzden değişme şansı yok. Evlenmeden önce çiftler bu konuda nasıl olduklarını bilebilseler bence daha sağlıklı ilişkiler olurdu. İnsan değişmez, böyle konular hele. Sen ömür boyu böyle devam maalesef.
20 Yorumla
+1 yılburada yapman gereken sey. Karsisina gecip beni eksik ve yarim birakiyosun doyurmuyosun. Eger boyle devam ediceksen bosaniriz. ya da benim f*ck iliskilerime engel olmicaksn. Sen benim. cinsel arzularima kelepce vuramazssin deyip sert ciddi bir sekilde belirtmelisin
10 Yorumla
+1 yılBak kardeşim öncelikle onu çaktırmadan sıkı takibe al Bi sevdiği var mı telefonu ortada mı sosyal medya hesapları gizli mi şifresi sende var mı istesen verir mi Bi kadının başka Bi sevdiği yoksa genç ise asla libido su düşük değildir bundan %100 emin olunca yani aldatma yok ise onu psikoloğa ve cinsel konularla alakalı doktora götür tedavi ettir özetle ya hasta ya da aldatıyor...
00 Yorumla
+1 yılŞimdi kardeşim kadınların aklından geçenleri bazen bilemezsin yani belki de onun da kendisine göre yaşadığı psikolojik veya belli başlı sorunlar olabilir biz erkekler sadece zevk odaklı yaklaştığımız için, bununla ilgili de dersen eşinle birlikte bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim yani bu konuda kendini suçlama bazı zamanlar insanlar belli dönemlerde bunalmış bıkkınlık ve isteksizlik durumu söz konusu olabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirazda onu anlamalısın erkekler biraz daha hayvani yaklaşıyor kadına ne bileyim beraber film izleyin ona romantik cümleler kur sarıl ama bu sarılmaların ya da öpmelerin sonu cinsellikle bitmek zorunda değil ki o da kadın gücü yetmiyo belkide senin gibi olmak zorunda değil
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTaktik güzel olmuş kaçan kovalanır gerçekten 😂
+1 yılTam ideal eşsin ne yalan söyleyeyim bulmuş bunamış o. 😂 Görücü usulü ya da çok fazla birbirinizi tanımadanmı evlendiniz? Artı evlenmeden önce yakınlaşmalarda nasıldı yine soğuk muydu daha mı sıcaktı?
46 Yorumla- +1 yıl
@cevher67 Allah yardımcın olsun ideali 3tür haftada bence tabi kadını bilemeyizde şimdi evli kadının ev işi olur yemek derdi olur üstüne çalışıyorsa daha da yorucu heleki çocuk varsa ekstra ekstra zor oluyor şahsen empati yaptığımda bu kadar şeyi benim üstüme yükleseler bende biran önce yatıp uyumak isterim anlıyorumda bazı kadınları.
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle sen her cinsel birliktelik istediğinde sana itiraz edecekse , evlenmeseydi o zaman. Geçerli mantıklı bir sebebi yok ise, itiraz etmeye hakkı yok. Çünkü , eşlerin birbiri üzerinde hakları vardır. Bunu eşine söyle oturup araştırma yapsın o haklar neymiş, öğrensin.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla kocam 3 dakikaya boşalıyordu buna rağmen her gün ben yanasirdim memnundu ancak işte ben zevk alamıyordum. Eğer anlattigin gibiysen eşinde cinsel isteksizlik var. Haftada en az üç kez olmalı sağlıklı bir cinsel hayat
81 Yorumla
+1 yılBöylelerinin şansı oluyor zaten ben hiç kadın gibi kadın olup düzgün yaşantısı olan bayan görmedim işte sonra aldatılıyorlar zır zır tripler abi açıkça konuşun evlenmeden bunları bu işte uyumsuzluk varsa hiç gelmesin daha iyi
44 Yorumla- +1 yıl
@Onura06 benimde şansım yok zaten , belkide öyle olmak daha güzel şahsi. menfaat açısından. Anlamış değilim kanka gibi takılacaksak niye evleniyorum daha. Veya seninle evlenmiş ve bu anlatılan gibi iyi bir adamı neden mutlu etmeyi zevk bilmezsin altın falan mı vajinası Acep? 😂 Sevmiyor Allah bilir biri kalmış aklımda evlenmek için de evlenmiş evde kaldı meselesi olmasın diye en genel açıklama bu.
+1 yılİşte bu yüzden sevişmeden evlenmeyin, eşinin demek ki libidosu seninkiyle denk değil yapacak bir şey yok
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle konuşarak halletmen gereken bir konu bu. kariyerim var ve eşimle çok sık cinsellik yaşıyoruz bir erkek reddedilmez. ben zevkten çıldırıyorum birkaç kez orgazm oluyorum. demek ki zevksiz bir kadın
50 Yorumla
+1 yılDemek ki seksten zevk almıyor. Zevk alsaydı bayıla bayıla isteyecekti.
56 Yorumla
Soran+1 yılyapacak bişey yok mu yani?
- +1 yıl
Zevk almasını sağlamak lazım.
Soran+1 yıl(copy+past yapıyorum sanada) ten uyumu var çünkü onunda mutlu olduğunu görüyorum kendiside karşılık veriyor ama sanki böyle görevmiş gibi bittikten sonra duygusallık kalmıyor kendisinde hani afedersin ama erken boşalma gibi bir sorunumda yok
- +1 yıl
Seni seviyor mu?
Soran+1 yılevet seviyor. zaten sürekli yan yana olmayı birlikte vakit geçirmeyi oda istiyor hatta çok keyfi yerinde oluyor mutlu oluyor
- +1 yıl
Adet döngüsü düzenli mi? Cinsel organları gelişmiş mi? Kadının cinselliğe hazır olması için adetinin, ondan sonra ne bileyim organının yağlanması gibi durumlar çok etkili.
+1 yıl"Evde sıkılıyordur diye haftada 1-2 dışarı "çıkarırım"
Bu nasil bir cumle boyle, "cikariz" demek istemissindir.22 Yorumla
Soran+1 yılev hanımı olduğu için zaten beraber çıkıyoruz yani asıl amacım eşimi mutlu etmek
- +1 yıl
başladı yine feminist duyarına
+1 yılKendini çek biraz. Ne oldu neyin var demesini bekle. Bu soruyu sordugu an cek karşına açık açık kendini ifade et. İletisim kurman gerekiyor bu yani seviyorsaniz birbirinizi konusup hallolur her şey diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılSuç sende çünkü kadın seni özlemiyor arzulamıyor. Biraz ev işinden yemekten felan uzaklaş. Gizem ekle ve kendine özen göster. Sonra seni özlesin merak etsin kıskansın emin ol nasıl peşine koynuna atlayan olacak.
00 Yorumlayani bence kendini kötü hissetmemelisin çünkü anladığım kadarıyla eşinin senin kadar libidosu yüksek değil. Olur böyle seyler
30 Yorumla
+1 yılBu yaşta haftada bir çok diyosa muhtemelen bi sorunu vardır ya da zevk almıyodur anlam veremedim doğrusu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk alamiyor gibi geldi bana, yoksa en ateşli doneminizde olmanız lazım
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi arkadaşın kardeşin var sa vallahi talibim kıymetini bilmiyor boyle eşim olsa kucağından inmem simaririm
61 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi düşünen birisi de olsa keşke
+1 yılİyilik herkese yaramıyor. Evde yemek yapmayı bırak, dışarıda arkadaşlarınla buluş eve geç gel. bir şey sorarsa sakın ve ilgisiz davran. Bırak o düşünsün.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir sorun var o zaman. Çünkü normali hafta 3 tür. Hatta sayıda vermek doğru değil her ikinizinde canı ne zaman isterse o zaman olur. Bu işin günü veya randevusu olamaz zaten..
00 Yorumla
+1 yılHem bu yaşlarda olup hem de haftada 1 e çok diyorsa senin karın ölmüş de mezara girmemiş be tatlım
40 Yorumla
+1 yılSeni sevdiğinden emin misin ya severek evlendiğinizden tek cinsellik konusunda mı böyle yoksa devamlı mı soğuk..
10 Yorumla
+1 yılBukadar iyi bi eşe neden kötü davraniyorki aklıma bişey geliyor ama
11 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bişey
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılHaftada bir çok değil çok çok az. Zevk almıyor demek ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer hangi bir tavsiyeniz var mi
- +1 yıl
Destek alın. Terpi olur ne bileyim bu sorun nasıl aşılır
+1 yılSeks bu hayattaki en keyifli en zevkli eylem eşin nasıl sevmiyor bu kadar uzak duruyor gerçekten şaştım kaldım
00 Yorumla
+1 yılNedenini öğrenmek daha mantıklı olur neden istemediğini sor
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli bir neden söylemiyor ki benimde hoşuma gidiyor ama öyle sık sık yapılmaz diyor kesiyor
+1 yılİşte evlilikten önce bu tarz seyleri paylasip bu konuda ortak karara varmaniz gerekiyordu
01 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü evlendik nişanlılık sürecindede böyle konular konuşmak yanlış anlaşılabilirdi yani hiç öyle bişey konuşmak aklımda yoktu
+1 yılBu sefer sen araya mesafe koy. Öyle çok müşfik biri olma. Kararında ol. Madem boylu poslusun alıcın çoktur. Altta kalan olma aslanım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle bi adamla evli olsam sabah akşam seks yaparım onunla.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çözümün pembe ilaçlar var istek uyandırıcı çayına suyuna karıştır bi bu çözüm olur belki de faeklı şeyker denemek istiyodur bilmiyorum ten uyumu falan
00 Yorumla
+1 yılBir şey gördüğünde hoşuna gittiğini anladığında almayacaksın o zaman
10 Yorumla
+1 yılSen haklısın bu konu da güzelce uyarman lazım bu boşanmaya kadsr gidebilir
00 Yorumla
+1 yılDemek ki seni istemiyor.
Ve yedek koca bulmuştur belki.00 Yorumla
+1 yılSorun sende dostum ne yaptında soğuttun kadını kendinden
00 Yorumla
+1 yılBende bu yaşıma kadar bekleyipte bana da böyle kadın denk gelipte evlenirsem vay halime...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Net boşarım. Cinsel ihtiyaçlarımı karşılayamaması boşanma sebebidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı. abi boy haric birebir ayni cozum bulamadim, bulursan buraya yaz allah kitap askina :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik terapistine gidin buradan ucuz cümleler duyacağınıza.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarın bi psikoloğa gitsin tam sevişmeyi isteyecek yaşlar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmek için can atıp, helaliyle yapmayı külfet olarak gören kadın seni üzer.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDemek ki bu dünyada se en değil düt yarar lafı doğru. Kötü davranınca kıymete binmissin.
Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. İşte kadınlar böyledir. Erkegini geri çevirir. Neumiş yok basım agrır yok sürekli olmaz. sonra da erkeği elfe tutmayı bilmezler maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHacı yenge pompalatıyordur haberin olsun yolsa bahsettiğin gibiysen hiç bir kdın reddetmez teklifini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin aşırı düşkün değil demek ki ondan dolayı normal geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaftada bir eskorta giderim aynı şey. Gel de aldatma şimdi. Sonra ağlıyorlar
00 YorumlaKadınlari anlamak zor neyseki evli değilim ama benim kadar istekli bir bayan olsun isterdim arzu tutku ve şehvetle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede seksin sık sık olmasına gerek yok sıkılıyor bunalıyor insan tiksiniyorr
21 Yorumla- +1 yıl
sen de evli misin?
+1 yılLibidosu düşük. Normal değil. Sağlıklı bireylerin libidosu normal olur
06 Yorumla
Soran+1 yılne yapmak gerekiyor
- +1 yıl
Sen erkek olarak ağırlığını koyacaksın. Dominant olacaksın. Bu benim hakkım diyeceksin. Gözüm dışarıda mı kalsın diyeceksin. Sağlıklı biri erkek olarak ve tüm sorumluluklarımı yerine getiren bir erkek olarak bu benim hakkım diyeceksin ödülüm değil diyeceksin.
- +1 yıl
Bunun böyle olma sebeplerinden bir tanesi cici kız sendromu geçirmeleri. Özelikle ortadoğu toplumlarında yetişen hatunlarda sık bu
Soran+1 yıldediklerini yaparsam çözüm olur mu kesin? deneyecem çünkü
- +1 yıl
Elbette
- +1 yıl
Geri vites yapma sakın. Ciddi ol
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDostum belki de bişeyleri değiştirmenin zamanı gelmiştir
00 Yorumla Sorunlari vardir psikolojik
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇözüm çok basit bal kuruyemiş ne enerji veren tetikleyen yiyecek varsa vereceksin o kendisi gelecek ayağına
00 Yorumla
+1 yılLibidosu düşüktür muhtemelen
24 Yorumla
Soran+1 yıldüzelmesinin bir yolu yok mu hani her gün olsun demiyorum ama haftada 1 de olmasın
- +1 yıl
Sorunu tespit etmek lazım. Libidosunun düşüklüğü hormonal mi yoksa cinsel problem mi? Bunu bulmak lazım. Seni ya da kendini icten ice yetersiz buluyor olabilir.
Soran+1 yılten uyumu var çünkü onunda mutlu olduğunu görüyorum kendiside karşılık veriyor ama sanki böyle görevmiş gibi bittikten sonra duygusallık kalmıyor kendisinde hani afedersin ama erken boşalma gibi bir sorunumda yok
- +1 yıl
Hormonal olabilir o halde. İsterseniz psikoloğa ya da doktora gidin. Umarım bunu dediğiniz icin kızmaz. Teklif ederseniz de onu hasta olarak görmediğinizi, sadece cinsel hayatı daha aktifleştirmek için istediğini hissettir.
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat