Karım "Haftada 1 çok, öyle her zaman her zaman olmaz" diyor. Ne yapmalıyım?

1 yıllık evliyiz ben 26 eşim 24 yaşında evlendiğimiz günden beri hep benim istememle birlikte oluyoruz oda haftada bir veya 2 haftaya bir kendime bakan ve eşime ilgili birisiyimdir hatta bir şey gördüğünde hoşuna gittiğini anladıysam istemesine gerek kalmadan alırım bu onunda hoşuna gider, alkol kumarım veya öyle geniş arkadaş çevrem yok evimden işime işimden evime. ev işlerinde elimden geldiğince yardımcı olurum ayrıca yemek hobim olduğu için haftanın 2-3 günü yemeği ben yaparım akşamları. Evde sıkılıyordur diye haftada 1-2 dışarı çıkarırım yani 1,86 boy yapılı vücudum var saçıma sakalıma özen gösteririm. son birlikteliğimizin üstünden 4 gün geçmesine rağmen yanaştığımda bana 'zaten haftada bir çok bile öyle her zaman her zaman olmaz dedi ama seni özlüyorum falan dediysemde nafile, bi hatam mı oldu istemeden diye soruyorum 'yok öyle bişey diyor' hiç kırmışlığım yok kendisini hep alttan alırım üzülmesin üzmeyim diye. (arkadaşlar bu kadar detaylı anlatmamın sebebi durumu tam manasıyla bilmeniz ve ona göre yardımcı olmanız gerçekten kötü hissetmeye başladım kendimi çünkü)
Güncellemeler
+1 yıl
evet maalesef fazla ilgi iyi değilmiş onu gördüm arkadaşlar. Eve geç gelmeye başladım işlerim uzadı bahanesiyle ilgiyi yavaş yavaş azalttım, hobi olarak haftada 1-2 defa yaptığım yemeği yapmayı bıraktım, akşam eve gelince en fazla yarım saat oturduktan sonra uykum var diyip yatmaya gittim, hiç bir şekilde o konuyla ilgili bişey demedim istediğimi belirtmedim sırtımı dönüp uyudum, kendisi bişey anlatırken geçiştirdim iltifatı bıraktım veee 2 hafta sonra kendisi cilve yapmaya başladı. başladı amma
Güncellemeler
+1 yıl
bu sefer ben yorgunum uykum var dedim sonra sen benden soğudun mu sevmiyor musun beni falan gibi şeyler demeye başladı bende yok öyle bişey ne alakası var yorgunum var dedim sonra ertesi gün gene aynı ama bu sefer sen istemiyorsan ben istiyorum dedi gene geçiştirdim 3. gün ağlamaya başlayınca dayanamadım ama bu davranışlarımın sebebini açıklamadım ve aynı davranışları dozunu düşürerek devam ediyorum çünkü şuanda o istiyor nerdeyse her gün :)))
Karım "Haftada 1 çok, öyle her zaman her zaman olmaz" diyor. Ne yapmalıyım?