Nasıl dayanacağımı bilmiyorum nasıl unutacağımı bilmiyorum, keşke cehennem dünyası diye bir şey olsada yansa kül olsa?

6 yaşımdan sonralardı galiba 7 -8-9yada 10 yaşımdaydım dede denilen şerefsiz aylarca taciz etdi beni özel bölgesini kiyafet üzerinden benim özel bölgeme dokundurup mastrubasyon yapıyordu galiba ama bilmiyorum ya öyle sürtünerek mastrubasyonmu olur ben büyüdüyümdr anladım çocuktum bilmiyordumki ne olduğunu yıllardır aynı evde hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor ben soyuğukluk yapıyorum konuşmuyorum mecburen soru karşılığında belki cevap veriyorum canım canım konuşuyor benimle bazen hiçmi utanması yok diyorum , her gün o anı hatırlıyorum evde dışarıda artık bu yükü taşıyamıyorum dayanamıyorum kendimi kirli hiss ediyorum hep o anı hatırlardım ama son 2 aydır her dakika hatırlıyorum ve dayanamıyorum bu yük bana fazlaymış gibi kimsede inanmaz aksine kötü olurlar bana hem niye susdun şimdie kadar derler
Nasıl dayanacağımı bilmiyorum nasıl unutacağımı bilmiyorum, keşke cehennem dünyası diye bir şey olsada yansa kül olsa?