Dürüst ciddi birisi evlilik istiyor hayatım cehenneme döner mi zamanla bulmuşken kaçırmayı da istemiyorum çok kararsizim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim bu sevgilinin durumu hastalıktır sakın onla bir yola çıkma o rengini baştan belli etmiş bir kimse yarın bir gün en ufak tartışma ve kavganızda yüzüne vurur geçmişi laftan anlamaz anlayacağın bu hastalığın adı geçmişi kıskanmak merak etmekte tedavisi zordur bazen abartır bir bakarsın eski yatak olaylarını bile sorar şaşırır kalırsın hayatın çekilmez olur sakin olaki eski özel durumlarını eski erkek arkadaşların ile yaşadığın şeylerden bahsetme sorsa bile geçiştir konu açma bir müddet daha dene onu baktın bu konuya kafaya takmış sakin olaki onunla bir yola çıkma başın yanar demedi deme ben bu rahatsızlığı çektim zor atlattım eşimi bilerek evlendim fakat benim rahatsızlıklığımı tavan yapan durum eşimin bana karşı aşırı dürüst olup herşeyi şeffaf bir şekilde anlatması oldu kimle nerde ne yaşadı ise anlatı bu kadar ayrıntı biz erkeklere anlatılmasına gerek yok ben seviyordum eşimi o yüzden biraz ağır olasada atlattım ama çok yazan okudum bu hastalarım bakirelik takıntısı zor geçer ve sana ömür törpüsü olur demedi deme iyi düşün heleki özelini galan soruyorsa hemen sonlandır derim ilişkini
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsor bakalım onun beyni bakir mi? sor bakalım onun kendisi bakir mi? sor bakalım bir ince zar çok mu önemli? sor bakalım dünya bakir mi? sor bakalım onun için her şey bacak arasındaki kavram mı?
bak kardeşim uzun uzun yıllar önce samimi arkadaşım kariyerli bir kız ile karı koca gibiydiler hatta kız hamile kalmıştı arkadaşımın parası yoktu ben karşılamıştım kürtajı ki o zaman suçtu, sonrasında benim o arkadaş dediğim şerefsiz kızı bıraktı başkasıyla evlendi (sadece para için ki bu kız daha zengindi baba tarafından) neyse ben kız ile arkadaşlığımı devam ettirdim, nihayetinde evlendi
Bir şeyler ters gidiyordu zira her telefon konuşmamızı ağlayarak kapattı, bir gün dedim ki beni yemeğe davet etsene, kız arkadaşım ile gittik, yemekte kıza öyle davranıyordu ki insan köpeğine öyle davranmaz, yemeği bıraktım kıza dedim ki kalk gidiyoruz onu ve kız arkadaşımı aldım, yerinden bile kalkmadı it herif, ev tuttuk zaten mesleği vardı işe girdi ve daha sonra güzel bir evlilik yaptı herkes mutlu
demem o ki insanlar birbirine dürüst ve samimi olsun gerisi kesinlikle yoluna girer
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bakire olmamana takılan erkek kendisi bakir mi?
Kendisi bakir değil de sende bekaret arıyorsa ona sg şerefsiz denir.111 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. :)
+1 yılÇok sorun çıkarır kafa yapısı bozuk böyle tiplerin
28 Yorumla
Soran+1 yılCanım iyi de kolay da bulunmuyor ki kaç kişiyle daha boş zaman harcayacam
- +1 yıl
E tamam kafanı patlatsin dursun benlik sıkıntı yok. Çekecek olan sensin
Soran+1 yılSen evlenmeyi istemiyor musun peki?
- +1 yıl
Sen beni niye dahil ediyorsun? Soruyu soran ben miyim?
Soran+1 yılE moral vermek yerine çekecek olan sensin diyen sensin yaa
- +1 yıl
Moral vermekle yükümlü müyüm? Ben gerçeği konuşmaktan yanayım
Soran+1 yılEvlenme niyetin olmadığı için mi bu kadar rahatsın
- +1 yıl
Niyetimin olmadığını nerden biliyorsun? Bir bakmışsın evlenmişim :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
79Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşının geçmişi olup olmaması önemli bu konuda sorguladığına göre bence yapmamış olabilir öyle bir şey. erkekler kıyaslamaktan hoşlanmazlar şimdi deneyimi yoksa seni cinsel açıdan memnun ya da zevk alacağına düşünmeyebilir burada senin ciddi anlamda etkili olman lazım geçmişi komple unuttuğunu sadece onu düşündüğünü ve sevdiğini istediğini belli etmen lazım bir diğer konu insanı ister istemez üzebiliyor bu mevzu ilk birliktelik yaşadığın erkeğin seni düşünüyor ya da aklına getiriyor mudur düşüncesi buda beni yıpratırdı açıkçası geçmişte her insan birşeyler yaşar hayatına giren çıkan insalar olur ama cinsellik girmiş ise ister istemez sorun çıkarabiliyor çünkü seninde geçmişi hatırlaman ilkler unutulamaz diye bir kavramda var. Erkek arkadaşının geçmişi olup ta bunu bahane ediyorsa da en adi... Onu sana söyleyeyim çünkü hakkı böyle birşeye yok yani oturup ciddi anlamda konuşman lazım karşılıklı her şekil anlayış ile karşılayacağını eğer istemiyor ise ayrıl takıntı da yapabilir ondan dolayı insanların pişman olmaması gereken bir şey yapmasın diyorum sonra yobaz ve zihniyetsiz oluyorum bu konuda aslında seven erkek gerçekten sahiplenmeli her hali ile kabul etmeli ama bu geçmiş insanı çok takıntılı yapıyor en azından dürüst olup söylemişsin bazı kızlar da oda yok yalan üstüne kuruyor bazıları her haltı yapmış orayı korumuş sadece hakkında hayırlısı olsun dediğim gibi konuşup çok pişman olduğunu onu çok sevdiğini söyle söz ver ona bir tek seni düşünüyorum sen varsın seni seviyorum gibi hakkında hayırlısı olsun
10 Yorumlamaalesef bu ulkede bu onyargi var. maalesef hala. muhtemelen de bu kisi evlenmeyebilir seninle uzgunum.. evlilik niyetinde gorunmesine bakma, istedigini almis simdi yan cizme ayagi yapiyor olabilir. erkeklerin cogu, maalesef, kizlarin evliligi sevdigini bildigi icin ciddiyim diyerek yaklasiyor, alacagini alincada uzaklasmak icin bahaneler uretiyor.
ama az da olsa karaktere onem veren erkekler var. bulmak mesele
31 Yorumla
Soran+1 yılIlişki yaşamadık o da zaten istemiyor ama sorularıyla boğuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bunu sorun ediyorsa zaten ileride seninle evlilik düşünmez. Yani kafasında hep bir acaba olur. O yüzden bu ilişki için çokta umutlanma derim. Senin değerini bilecek ve seni her halinle kabul eden, bu tür şeyleri sorun etmeyip kasmayan biriyle olmak varken bu kişinin senin durumunu sorun etmesini çekmemelisin.
20 Yorumla eger onemsıyorsa ılerde yuzune vurucaktır. benım ııcn gecmıs degıl gelecek onemlıdır ama asık oldun oldu ama yanlıs karar verdın sonucta oldu bıttı. onemlı olan Şu an benımle olup olmadııgndır. gecmıste ınsanlar yasamamalı sevıyorsa guvenmelı ınsanın canını yakmamalı dıye dusunuyorum. bende bosandım 6 yıldır bır ılıskım de yok. ve herzaman böyle dusundum
10 Yorumla
+1 yılAma tamam da öncelikleriniz uyuşmuyorsa ayrılın. Şöyle bişey herkes eşi için ilk olmayı ister, duyar kasmayın lütfen, bi hatadır olmuş bir kişiyle olmuş bitmiş bişeyse okey ama sırf zevk için önüne gelenle yaptıysan kimse güvenip de eşi yapmak istemez o kadını.
00 YorumlaSevgiliyken böyle sorun eden evlilik daha zordur karı koca arasında tartışma birbiriilerini ne kadar çok sevselerde oluyor ve sinirliyken insanın ağzından her şey çıkabiliyor sonra ben seni o halde aldım der senin gururun kırılıp ne yapacağını şaşırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde bakire kız arayan adam yalnızlıktan şaşmaz, evlenmek isteyen adam da alacağı kızın geçmişine katlanır. Artık bakire kız bulma olasılığı, çölde penguen bulma ihtimali kadar... Ailesi çok mazbut olacak da kız çok iradeli çıkacak da... Kentrilyonda bir ihtimal...
02 Yorumla- +1 yıl
İki cinsiyette aynı 💩
İkisi de ya bakir değil ya da bakire - +1 yıl
Ben yaşamadım ama yaşayanın da yaşamayanın da kendi bileceği iştir.
+1 yılMadem bakire istiyor ne diye baştan beridir seninle konusuyor. Bulmuşken kaçırmak istemiyorum diyorsun ne buldun da ne kaçıyor bi bak. Sen böylesinden anca kurtulursun kızım, salla şunu ciddiye bile alman üzücü ya.
23 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay oldu söyleyeni de onda üzücü diyorsun ama artık evlenmeyi istiyorum hem kendim hem ailem
- +1 yıl
Aileni felan s***r et. Önemli olan sen istiyor musun. E tamam madem istiyorsun düzgün birini bul. Sence bu kişi düzgün mü. Bi bak yani. Seni neyle analiz ediyor. Seni bununla değerlendiriyor. Bırak bulsun öylesini. Sen sana saygı duyan, seni sen olduğun için seveni bul. Onunla olmaz. Onunla ciddi düşünme benden söylemesi.
Soran+1 yılYa işte bulamıyorum ki yaa önceki sevgilim de evlendi nişanlandı gitti
+1 yılDaha sevgiliyken sorun etmeye başladığını söylüyosun zaten evlenince olacakları sen düşün. inan bana suanda ayrilirsan, hayatın. evlendikten sonra yaşadıkların kadar kötü olmayacak.
20 YorumlaNasil ya sen onun önceki ilişkileri yüzünden onun hayatını cehenneme cevirmiyorsun ama o senin önceki ilişkilerin yüzünden senin hayatını mi cehenneme çevirecek sizin ilişkideki dişi taraf erkek arkadaşın ellam 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılO bakirse istemeye hakkı var ama o değilse sana dayatıyorsa bunu beş para etmez biridir büyük ihtimal. seni sen olduğun için sevecek biri çıkar karşına umarım
10 Yorumla
+1 yılŞimdiden bunu sorun ettiyse, evlendikten sonra daha da sorun edecektir. En ufak tartışmada her seferinde bunu yüzüne vuracaktır.
20 YorumlaAsla kendini beğendirmeye veya ona kendini yamıyormuş gibi davranma. Beğenmiyorsa gitsin. Kendini aşağıda görmene gerek yok böyle şeyler için.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSorun edecektir, etmelidir de. Bakire olmayan kadın, mührünü açtırdığı kişiyle evlenmiyorsa bence erkek bunu kabul edemez. Elbette erkek de bakir olmalıdır bunu isterken.
00 Yorumla
+1 yılO zaman ikinci evliliğini yapan insanların sevgilinizin lafına bakarak hiç kimsenin evlenmemesi gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik dışı olduğu için farklı gözle bakıyorlar
- +1 yıl
Artık bu bağnaz ya da gerici düşünceyi bırakmak gerekir.
Seni olduğun gibi kabul etmeyen biriyle mutlu olamazsın ki gerçekten sevse ve değer verseydi sorun etmezdi. Zamanla sende anlarsın zaten pişman olmadan ayrılmalısın.
00 YorumlaSorun ettiği halde devam ediyorsa zaten ilerletmeyecek. Keyfine bakıyor.😎
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Akşam yediğin hurmalar… maalesef evlilik dışı ilişki yaşayanların ben düzgün insanlara denk gelmesini istemiyorum hiç bir zaman iyi olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl9 ay boyunca bu konu gündeme çıkıp çıkıp durdu ve en sonunda ayrıldı... Erkekler taktı mi takiyor aşırı derinden etkiledi bu beni aylarca atlatamadim hala etkisi sürüyor sadece daha güçlüyüm eskiye göre
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendimi çok değersiz hissetmiştim şimdi öyle düşünmemeye çalışıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılSorun etmeye başladığına göre dağ gibi büyüyecektir de daha da devam edersen sonrasında ayrılığa daha çok üzülürsün
11 Yorumla- +1 yıl
fal fal
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok önemseyen bir karakteri varsa, ileride sorun olabilir. O yüzden bu konuyu aranızda tam çözmeden evlilik filan düşünmemelisiniz..
10 Yorumla
+1 yılKendisi bakirse haklı ama değilse ve böyle bir olayı sorun yapıyorsa karaktersizin önde gideni. .
20 Yorumla
+1 yılSorun etmeye başladıysa, cehenneme dönmeye başlamış zaten hayatın
20 Yorumla
+1 yılyanında duruyor geziyor tozuyor yiyiyor içiyor sonra sorunmu oluyor. cahillik nedir diye sormayın
00 Yorumla
+1 yılŞu zamanda bir erkek olmasın ki biri ile olmasın o zaman bunu diyecek erkeğe güle güle de bence
00 YorumlaBastan biliyorsa devam ediyorsa sorun etmemesi lazım , sevgiden daha muhim degil ya.. 🤨
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay oldu söyleyeli
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılİlerde sık sık başına kakabilir. Sevgiliyken sorun eden evlenınce burnundan getirir
10 Yorumla Bunu şimdiden dile getirmeye başladıysa bu ilişki hemen bitmeli
10 Yorumla
+1 yılDöner baştan ayrıl madem o kadar takacak gidip kendisine bakire birini bulaydı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez o zaman geçmişte gelseymiş
10 Yorumla
+1 yılİyice dene tart her ufak tartışmada bu durumu yüzüne vuracak bir tip ise uzak dur derim... 🥂
10 YorumlaBence döner bu durumu kabullenecek seni yüreğiyle sevecek birini bul
10 Yorumla
+1 yılböyle şeyleri sorun ediyorsa yol yakınken ayrıl derim
00 Yorumla
+1 yılBir de sevgiliyken sorun ediyor Bir evlendiğini düşünsene o yakınken o adamdan ayrılır bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hemde nasıl şu an sorun ediyorsa evlilikte ilk kavgada sana dicek sen zaten patlaktık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Simdiden lafini etmeye basladiysa hic ilerleme. Evkenince daha cok kurar kafasinda.
00 Yorumla
+1 yılBence dönmez daha rahat olur sana karşı nasıl olsa bakire değilsin, yaşamışsın bir şeyler
00 Yorumla
+1 yılBenim de eşim tam tersi iğreniyor o bekaret kanından ama bende bakireyim mk
02 Yorumla- +1 yıl
kendı kendını patlat
- +1 yıl
Terbiyesiz
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılHayatını zindan etmeden ayrıl ondan sonra senin de dediğin gibi sana yaşamını cehenneme çevirir.
00 Yorumla Başka derdi varmoymış kendş bakirmi srni sorguluyor
00 Yorumla
+1 yılOlacak senaryo belli.. cehennem filminde baş rolü oynamak için evlen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sorun yapıyor Bunu Ne yani konuştuğu söylüyor
00 Yorumla Boşanmış değilsen,. yüksek ihtimal, zira ben direk ayrılırdım
02 Yorumla- +1 yıl
İşte ayrılmak mantıklı da ben bu olayı anlamadım. Hem sorun ediyor hemde ilişkiye devam ediyor i*bneye bak
Kullanırken sorun etmez ama ciddi de düşünmez herhalde.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence kesin öyle olucak.
Gizli Üye(25-29)+1 yılsorun ediyor diye kendin demişsin evlendikten sonra eşinden böyle aşağılayıcı cümleler duyunca yine boşanmak isteyeceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSöylemesi ne kadar kolay değil mi bakire değilim diye... Birde manasıni düşüne bilsen, düşünebiliyorsan...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Kendisine de bir baksın. Ama başta sorun ettiyse emin ol daha da büyür sorun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulmuşken kaçırmak istemiyorum nedir ya. Hanginiz daha sığ ve cahil çözemedim gerçekten.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılileridede her fırsatta bakire olmadığını başına kakmasın🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz. Şahsen benim kriterimde bu olmuş olsaydı kızı uzatmadan ayrılmak istediğimi söylerdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMillet şimdiden sorun ediyorsa bırak gitsin falan diyor da adam haklı kusura bakmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimden sorun ediyorsa ileride sorunların en başında gelecek demektir
00 Yorumla
+1 yılonu zina etmeden önce düşünecektin, şimdi uçkurun için aşkını kaçırdın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılInsanlar cok aptal, isteyen istedigiyle birlikte olur. Gecmis gecmiste kalir. Benim sevgilimde bakire degildi, ama umursamiyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenir misin peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılSen bakır misin?
Cevap sahibi+1 yılDegilim
+1 yılBakire değilsin diye şimdiden konuşuyorsa ilerde neler neler der
00 Yorumlasevgilinle birşeyler yaşıyor musun şu an ki
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir ay oldu söyleyeli
Erkekler için önemli bir konu
012 Yorumla- +1 yıl
Orkookloor oocoon oonomloo boor koono.. Milyonlarca erkeğin adina konuştu alkış 👏👏👏
- +1 yıl
O senin gerçeğin işte kafanın içindeki aptal fikir. :D Yeri geliyo bakir bile dert etmiyo sen herkesi kendin gibi yobaz sanma ve yaşadığın magarandan bakma tüm dünyaya
Soran+1 yıl@SeductiveBlondee canım sen karşılaşmadın mi benim yaşadığım sorunla?
Soran+1 yılDaha önce de aynı sıkıntı olmuştu güvenemiyorum kimseye artık erkeklerin iğrençliği yüzünden
- +1 yıl
Bu da tipik bakir tesellisi gibi. Normalde bakirim özgüvensizim diyen ağlayan da siz. Gercekler mi demiştik? :D
Soran+1 yılO başlattı bir defa ayrica bununyaşayan bir sürü erkek de var
- +1 yıl
Valla kimse burada seçici davranmasın demiyorum da seçerken istediği kritere dikkat etsin. Karşısındaki kişi onunla bununla yatakta sarmaş dolaş yatarken bi şey yok öyle her sevgili olduğu kişiyi altına alırken problem yok da kız yatarken mi sorun ediyor. Kendisi de ciddiye alınmaz o zaman. Bu net. Madem beklentisi var kendisi de beklentisi neyse öyle olacak. Aksi taktirde bunu kriter edinip kıza demesin ben ciddiye almam diye. Gülerler adama. Hatta bence tatlım sen bu adamı kullan geç. Ben olsam eğlenirim onunla ya. Mekanlara felan götür ye bi güzel. Asla kaale alma bence. Ona sevgiliymişsiniz gibi davran. Sanki evlenmeyi bekliyormussun gibi davran ama flörtlerin de olsun arasından seçince bunu şutla gitsin. Bununla ömür mü geçer biraz akıllı ol. Kendinin kıymetini bil
- +1 yıl
ona bakarsak öyle erkekte anca eğlenmelik
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yol yakın iken vazgeç bırak
10 Yorumla
+1 yıldaha iyisini bulursun ya boş ver bunu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam bakire mi peki 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ben daha önce burada genç bir kızın sorusu vardı mesela çok üzülmüştüm kuz bakire değilmiş sevgilisi en başından beri biliyormuş bunu ve osekilde kabul edip evlenmişler 2 yıl sonra adam sürekli bunu yüzüne vurmuş aşağılayıcı hakaret edici cümleler kullanıyormuş kıza karşı ve çok mutsuz olduğunu dile getirmisti ve beni bilerek evlendi benimle diyor du demem oki bu işler biraz riskli bugün tm der yarın bu konuda seni uzebilir bunu sorun edebilir erkek milletinin sağı solu belli olmaz iyi düşün taşın derim
- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire değilim diye sevgilim sorun etmeye başladı, hayatım cehenneme döner mi zamanla?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler