Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu toplum şeklinde sormuştum ama KS algoritması bile cinsellik olarak algılamış...
Etrafıma bakıyorum da insanlar sevişmek için birleşiyor veya savaş için.. kavga dövüş, birbirlerini öldürme, tecavüz... Hepsinin sonu ya sekse ya da savaşa dayanıyor ve bunlar insanlık suçu gibi.. bence çok aşağılık bir durum. İnsanlar sevişmek ve savaşmak için dünyaya gelmiş olamaz. Hepsi güçlerini birleştirse belki şimdiye evrenleri geziyor olurduk ama kafamız hep bacak arasında veya başkasının toprağında.. bu atalarımızın bize laneti olabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
insanı insan yapan şeyler bence yanlış düşünüyosun
Kesinlikle insanlık suçu
savaş mı var. severiz
Ya bütün şiddetin kökü savaştır. Cinsellik aslında bir savaştır. Güç gösterisi.. elimde güç olsa hepsini yok ederdim
seninki de savaş
ikisinin alakası yok ki
Nasıl yok. insanlar seks için işini bırakıyor mesleğini bırakıyor okulunu bırakıyor. Kaç bin örnek var. Umarım elime güç geçer ve insanlığı bu iki illetten kurtarıp robot hale getiririm ve dünyayı daha güzel bir yer yaparım
seks olmasa sen bu soruyu soramazdın mesela...
Keşke soramasaydim.. gerçi sadece seks ile çocuk yapılmıyor. O gerçeği de unutmamak lazım.
futuristik buhranlardasın... Equilibrium filmini tekrar izle derim :) ama orada da filmin sonu nereye çıkıyor dikkat et :)
Filmi biliyorum ve adı üstünde film. Bir yere çıkması için yapılmış. Filmi ben çeksem farklı bir alana çıkarabilirdim. Elon Musk umarım dediğimi yapar ama pek o potansiyeli görmüyorum onun amacı uzaylıların dünyayı bulmasını sağlamak gibi geliyor nedense
uzaylılar varsa ve bizimle temas kurmak istiyorlarsa zaten evreni bizden iyi görebilecek teknolojik donanıma da sahip olacaklarını varsayarak çoktan gelirlerdi yanımıza diyorum ben.. yani en azından tekrardan.. :)
Ben şahsen o gelişime sahip olsam. İşgal etmek için farklı yollar denerdim. Örnek olarak insanlar arasında zeki farklı türde insanlar yerleştirip onların algısını değiştirir hepsini aynı tipte yapmaya çalışırdım. Yani kıyafetler olsun, tasarım olsun inançlarını bile algıyla değiştirirdim. Mesela insanları rahata alıştırmak için planlar üretirdim. Bunun içinde 100 yıl gerekirdi. Değişim için 100 yıl bir zaman dilimi.. ve bence geldiler fakat insanlık ilk çağdaki gibi değil
Yarın ayık kafayla gel bu konuyu konuşuruz
Düşüyo mu aga?